ΩΡΑ 17:59! ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΟΙ ΠΑΜΠΛΟ ΕΣΚΟΜΠΑΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΦΟΡΕΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΦΑΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ – ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΦΟΔΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    ektakto

    Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε χωριό της Πεδιάδος στην Κρήτη. Στο επίκεντρο των ερευνών βρέθηκε οικογένεια με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις κυρίως ναρκωτικών…

    Η επιχείρηση ξεκίνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου με τη συμμετοχή δυνάμεων της Ασφάλειας και της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου ενώ σημαντικό ρόλο είχαν και οι άνδρες της ΟΕΑ Κρήτης.

    Σπίτια, μάντρες, αποθήκες και βοσκοτόπια έγιναν “φύλλο και φτερό”. Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν ναρκωτικά, όπλα και σφαίρες, ενώ έχουν γίνει τουλάχιστον δύο συλλήψεις.

    Το “ντου” της ΕΛ.ΑΣ. είχε σχεδιαστεί εδώ και ημέρες μετά από εμπιστευτική πληροφορία που ανέφερε ότι υπάρχουν ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. OΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΣΙΜΑΤΑ, ΜΙΑ ΣΕ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕ ΚΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΒΙΑΙΟ ΙΣΛΑΜΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΚΑΙ Η ΦΟΥΝΤΑ ΣΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΟΙ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

      1. Ετσι ακριβως, αλλα δυστυχως μας σερβιρουν το σανο κι εμεις τον μασαμε με μεγαλη ευχαριστηση. Ασε που σιγα σιγα αυτη η μορφη εγκληματικοτητας θα περασει σε χερια αλλοδαπων.

        1. Πολύ Σωστά. Όλες Αυτές οι Κινήσεις Είναι Απολύτως Σωστές, Όμως Λειτουργούν Ώστε να Αποπροσανατολιθεί ο Κόσμος από το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Πρόβλημα της Ελλάδος Αυτή τη Στιγμή, το Λαθρο-Μεταναστευτικό και την Επικείμενη ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

          Για Αυτό οι Τοπικές Κοινωνίες ΔΕΝ Πρέπει σε Καμία Περίπτωση να Σταματήσουν να Αντιδρούν σε Όλο Αυτό, και αν ΔΕΝ Αλλάξει Γραμμή Πλεύσης στο Λαθρο-Μετανστευτικό η Σημερινή Κυβέρνηση της ΝΔ, οι Αντιδράσεις θα ΠΡΕΠΕΙ να Γίνονται Όλο και πιο ΒΙΑΙΕΣ !!!!

          ΔΕΝ Μπορεί Δηλαδή, οι Ευρωπαικές Χώρες, και Πολύ Καλά Κάνουν, να ΜΗΝ Θέλουν την Μαζική Μετανάστευση του Μουσουλμανικού Στοιχείου, στην Ευρώπη, Έχοντας ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, και να το Επιθυμεί η Ελλάδα, διά Μέσου του ΣΥΡΙΖΑ σε Πρώτη Φάση και από Ότι Φαίνεται και επί της Σημερινής Κυβερνήσεως της ΝΔ.

          ΔΕΝ Έχει Καμία Λογική Όλο Αυτό που Γίνεται στην Ελλάδα με τη Διαχείριση του ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ !!!

          Άγγελος από Μιλάνο

    2. Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με Χρυσοχοιδη παίρνει άριστα γιά τίς επιδόσεις του !

    Comments are closed.