ΩΡΑ 17:25! ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ Ο “ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ” ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΞΑΜΟΛΥΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    tzanakopoulos-petralona3

    Ναι καλέ! Τι τον κοιτάτε; Ο ίδιος είναι! Ο Δημήτρης ο Τζανακόπουλος! Η αλήθεια είναι πως στην αρχή, όσοι τον είδαν να σκάει μύτη στις πλατείες των Κάτω Πετραλώνων, δεν τον αναγνώρισαν! Που είναι τα αυστηρά κουστούμια, ακόμη και οι γραβάτες που επέμενε να φορά κόντρα στο «πρωτόκολλο» του Αλέξη; Που είναι το ύφος των δέκα καρδιναλιών, η αλαζονεία και η έπαρση που τον χαρακτήριζε έντονα τον τελευταίο καιρό; Θυσιάστηκαν για τα ψηφαλάκια!

    Βλέπετε, ο πρωθυπουργός του την έσκασε αφού αποφάσισε να μην τον τοποθετήσει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας όπου βρήκαν εκλόγιμη θέση, χωρίς να χρειάζονται σταυρό, οι Βασίλης Βασιλικός, Έφη Αχτσιόγλου (σύντροφός του ως γνωστόν) και Παναγιώτης Σκουρλέτης και έτσι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος βρέθηκε στη μάχη του σταυρού στην Α’ περιφέρεια Αθηνών.

    Δείτε τις φωτό και την συνέχεια του άρθρου στο patkiout.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΠροβατοΕλληναραδες,απορω πως δεν το πλακωσανε στις φαπες να του κανουν το σβερκο χοιρινη μπριζολα ροζουλι,μα τοοοσσοοο χαπατοι οι Τσιφτετελληνες,χαμπαρι δεν παιρνουν που τους τον ακουμπανε βιαιως τελικα.

    2. Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ , ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ αλεκσι BABYSITER .

    3. Ούτε τη ψήφο του δε θα βρει ο μπαστουνόβλαχος!…

    4. στο διατανο κοπριτες φασιστερα

    5. αμ αυτοι ειναι οι λουγκρες οι ανωμαλες μαρια ομορφη εκτος αν εισαι λουγκρα και εσυ

    6. Παιδιά δεν είδα τίποτε για την άλλη της ΝουΔου που έπαιρνε παράνομα σύνταξη σαν άγαμη θυγατέρα.
      Και πρέπει να είναι 60άρα πανάθεμά τη.40-50 χρόνια σύνταξη πρέπει να παίρνει.

    7. Εγώ αν τον πετύχω θα του προτείνω threesome μαζί με την αχτσιογλου…. Για αυτό μου ο αρέσει ο ριζοσπαστικός προοδευτισμος…. Και αν μου αποδείξει στην πράξη πόσο ενάντια στον συντηρητησμο είναι και δεχτεί…. Μπορεί και να τον ψηφίσω…

    8. Ωραίος και με φυσικά μπράτσα. Όχι αποτριχωμένη γυμναστηριακή φούσκα σαν την ναζιστρούλα που ήθελε να γίνει και δήμαρχος.

    Comments are closed.