ΩΡΑ 17:23! ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ. ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.

    Κοινοποίηση:
    ΡΑΓΔΑΙΕΣ-ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-4

    Η επιτροπή Δικαστικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ προχώρησε στην έγκριση των δύο άρθρων, περί καθαίρεσης του Ντόναλντ Τραμπ.

    Επιτροπή ενέκρινε τα δύο άρθρα με 23 ψήφους υπέρ και 17 κατά, παρά το γεγονός πως υπήρξε έντονη αντίδραση της μειοψηφίας των Ρεπουμπλικάνων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ Τζόνσον, Νίξον και Κλίντον: Τρεις πρόεδροι που κινδύνευσαν με αποπομπή

    Οι Δημοκρατικοί από την πλευρά τους κατηγορούν τον Τραμπ για κατάχρηση εξουσίας και παρεμπόδιση του Κογκρέσου.

    Για να οδηγηθεί όντως σε αποποµπή ο Αμερικανός πρόεδρος, θα πρέπει το σχετικό αίτημα/ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων να εγκριθεί εν συνεχεία και από τα 2/3 της αμερικανικής Γερουσίας, στην οποία όμως σήμερα έχουν την πλειοψηφία οι Ρεπουµπλικάνοι του Τραμπ.

    Σύµφωνα µε το αµερικανικό Σύνταγµα (άρθρο 2, παράγραφος 4), ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και αξιωµατούχοι του ∆ηµοσίου δύνανται να αποπεµφθούν εάν κριθούν ένοχοι για προδοσία, δωροδοκία ή άλλα σοβαρά εγκλήµατα. Η Βουλή είναι εκείνη που έχει την εξουσία να τους απαγγέλλει κατηγορίες και η Γερουσία εκείνη που θα πρέπει να επικυρώσει τις εν λόγω κατηγορίες.

    Η τελευταία φορά που η αµερικανική Βουλή ψήφισε υπέρ της αποποµπής προέδρου ήταν το 1998 κατά του ∆ηµοκρατικού Μπιλ Κλίντον, που κατηγορούνταν για ψευδορκία και παρακώλυση του έργου της ∆ικαιοσύνης (επειδή είχε πει στις Αρχές ψέµατα για την ερωτική σχέση που είχε µε την πρώην µαθητευόµενη στον Λευκό Οίκο, Μόνικα Λεβίνσκι). Τον Κλίντον, ωστόσο, τον είχε «σώσει» τότε η Γερουσία…

    ΔΙΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΗΡΥΧΤΗΚΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ: ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΡΩΝ! ΑΝΤΡΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ – ΕΛΑΤΕ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΑΝ ΣΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ! (ΦΩΤΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ , Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΗ ΤΟ
      ΝΑΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ , Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ & ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΗ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

      1. Φίλε, ο Τράμπ δεν θα φύγει γιατι οι Ρεπουβλικάνοι θα ακολουθήσουν την κομματική πειθαρχία και την τσέπη τους,το πολύ να τον καταψηφίσουν δύο – τρίς γερουσιαστές και όχι 17 απο αυτούς.

    2. Εάν πέσει ο Τράμπ ετοιμαστείτε για τρίτο Παγκόσμιο.

    3. Η μόνη φορά που δεν ψήφισα για πρόεδρο στα 45 χρόνια απο όταν έγινα Αμερικανός πολίτης, δεν μου άρεσε η Χίλαρη και ο Τράμπ. Το μόνο καλό με τον Τράμπ ειναι η θέση του στο λαθρομεταναστευτικό. κατα τα άλλα είναι ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία της Αμερικής . Ο Τράμπ ειναι ένας μεγάλος ναρκισσιστής, αμόρφωτος και ακατάλληλος για την Αμερική και τους συμμάχους της όπως η Ελλάδα.

    4. Δηλαδή τον Τράμπ φοβόντουσαν μέχρι τώρα ?
      το 74 πάλι έριξαν τον τότε πλανητάρχη ?

    5. Μακαρι να πεσει να φυγει ο βαψομαλλιας ο Τραμπ, ειναι ο μεγαλυτερος Τουρκοφιλος προεδρος της Αμερικης.

    6. Το ίδιο θα γίνει και τώρα και θα είναι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τις επόμενες εκλογές. Μην ακούτε μόνο αυτά που γράφει ο Αμερικάνικος τύπος που κατά παράδοση πρόσκειται στους Δημοκρατικούς. Κοιτάξτε λίγο και τους χρηματιστηριακούς δείκτες. Τον Ιανουάριο του 2017 που ανέλαβε ο Τραμπ, ο Dow Jones ήταν στις 20.400 και σήμερα είναι στις 27.500

    Comments are closed.