ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ; ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΚΑΡΤΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    dimoskopisi3-750x430

    Μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η νέα «Δημοσκόπηση των Δημοσκοπήσεων» που παρουσιάζει το Politico.eu, αξιοποιώντας τα στατιστικά δεδομένα εθνικών δημοσκοπήσεων.

    Πιο συγκεκριμένα, η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις 8,5 ποσοστιαίες μονάδες, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συγκεντρώνει ποσοστό 35,08% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει ποσοστό 26,49%.

    Ρίξτε την ψήφο σας εδώ – Πείτε μας την άποψη σας για την διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Με βάση την ίδια πρόβλεψη, τρίτο κόμμα στις Ευρωεκλογές θα είναι το Κίνημα Αλλαγής με 6,8% και τέταρτη η Χρυσή Αυγή με 6,3%.

    Πέμπτο κόμμα θα είναι, σύμφωνα με την προβολή του Politico, το ΚΚΕ με 5,8%. Με βάση την πρόβλεψη του Politico, η Νέα Δημοκρατία θα καταλάβει εννιά έδρες στην Ευρωβουλή,έναντι επτά του ΣΥΡΙΖΑ και δύο του ΚΙΝΑΛ και της Χρυσής Αυγής. Το ΚΚΕ φαίνεται να καταλαμβάνει μία έδρα.

    Τα αποτελέσματα που δημοσιεύει ο ιστότοπος Politico αξιοποιούν τα στατιστικά δεδομένα εθνικών δημοσκοπήσεων σε συνδυασμό με έναν αλγόριθμο που προβλέπει τελικά το εκλογικό αποτέλεσμα κάθε κόμματος.

    Ο κ. Βερναρδάκης είχε τον εξής διάλογο με τον δημοσιογράφο:

    Δημοσιογράφος: Υπάρχει περίπτωση ανάλογα με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών να προκληθούν πολιτικές εξελίξεις στην χώρα τον Ιούνιο. Δηλαδή, να υπάρξουν εθνικές εκλογές τον Ιούνιο;

    Βερναρδάκης: Όλα αυτά θα τα δούμε την επαύριο των εκλογών. Δεν μπορώ να το αποκλείσω, διότι κάθε εκλογή έχει τη δική της δυναμική.

    Σενάριο για πρόωρες εκλογές τον Ιούνιο

    Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού και του στενού του συνεργάτη έρχονται να επιβεβαιώσουν τις εκτιμήσεις πολλών αναλυτών ότι σε περίπτωση που η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές είναι μεγάλη, όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, και ξεπεράσουν το όριο του 3,5-4% που ιστορικά είναι η συνήθης διαφορά ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο κόμμα, θα είναι πολύ δύσκολο για τον Αλέξη Τσίπρα να συνεχίσει να κυβερνά «σαν να μην έχει συμβεί τίποτα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Οταν ακουω τους πολιτικους στα προεκλογικα παραθυρα….
      Νομιζω οτι αυτοι ζουν προ του 2008!
      Και μαλλον ετσι ειναι για αυτους. Δεν βγαζουν και ασχημα.
      Ο Λαος σαν Λαος ( βγαινει απο την αρχαια λεξει Λας που σημαινει …πετρα) Μαυρη πετρα

    2. Θα βγη παλι η ΝΔ με τον Κουλη αρχηγο,ο οποιος θα εφαρμοση τα υπογεγραμμενα & αποφασισμενα, κατοπιν εξωθεν εντολων, απο το Συριζοπασοκ & αφου σε καποιο διαστημα καταλαβει αυτος ο αδιορθωτος λαος οτι & αυτος ειναι ανικανος,στις επομενες εκλογες θα τρεχη παλι να ψηφιζη το Συριζοπασοκ για να τον σωση.Ο Θεος βοηθος με τα μυαλα που κουβαλαμε.

    3. Ρουσόπουλος (NΔ) : Η Χρυσή Αυγή θα έχει πολύ υψηλότερα ποσοστά από αυτά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις…..

      Ταφόπλακα στα παραμύθια καναλιών, εφημερίδων και συστημικών δημοσκόπων έβαλε ο γνωστός πρώην υπουργός του Καραμανλή και νυν πολιτευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Λιάτσου στο Kontra Channel 10/4/2019 …….

      Για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δήλωσε χαρακτηριστικά: “Εκείνο το οποίο θέλω να σημειώσω είναι ότι η Χρυσή Αυγή , εκφραζει ένα μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που θέλουν να τιμωρήσουν το πολιτικό σύστημα και θα έχει πολύ υψηλότερα ποσοστά από αυτά τα οποία βλέπουμε στις δημοσκοπισεις”.

      Όταν ο Ρουσόπουλος, που είναι άνθρωπος του συστήματος, παραδέχεται πως οι δημοσκοπικές εταιρείες παίζουν παιχνίδι εντυπώσεων και προειδοποιεί για το βράδυ των εκλογών, τότε αντιλαμβάνονται όλοι πως οι κάλπες επιφυλάσσουν μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη για το σαθρό πολιτικό κατεστημένο, καθώς θα αναδείξουν την πραγματική δύναμη της Χρυσής Αυγής.

    4. Ότι και αν κάνουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων η Χρυση Αυγη θα βγει τρίτο κόμμα και το κλεφτοπασοκ θα φάει ξανά την σκόνη της.Η μόνη εθνική επιλογή είναι η Χρυση Αυγη.

    5. καποτε εβγαζες τον καθηγητη πανα κι εκαν μια δημοσκοπηση της προκοπης ρε στεφανε, τωρα τιποτα?

    6. Αν είναι να βγει ο κουλης με τον αδωνη…. Πότε να μην γίνουν εκλογές….

    7. Ένα λεπτό, ρε παιδιά, τόσο βρυσίδι τόσο φτύσιμο και 26.29% ? Σας πέφτει χαμηλό?

      1. ΕΛΑ ΝΤΕ , ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ.
        ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ – Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ , Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.

    8. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ, ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ.

      1. Μην πιάνεις στο στόμα σου την πατρίδα ρε σκατόψυχε χρυσαυγίτη. Γαμώ τα ΕΣ-ΕΣ σου και τους γερμανοτσολιάδες που σε πέταγαν.

        Μόνο και μόνο για να ξεσκίσει στα μνημόνια και στους μισθούς πείνας κάτι παλιανθρώπους νεοναζί σαν κι εσένα θα ψηφίσω Μητσοτάκη.

        1. Ετοιμασου να σου κανει την σουφρα παλιο κερματινο πενηνταρικο ο Κουλης λεχριτη.

    9. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΜΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ,ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΟΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΥΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΩΣΤΟΣΟ ΕΠΙΔΗ ΣΥΧΝΑΖΩ ΕΔΩ, ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΒΟΛΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ 100% ΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

    10. ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
      ΚΑΤΑΝΤΙΑ… ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Κ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…ΞΑΝΑ… Κ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝ……
      ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΛΕΜΕ…. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. ΖΗΤΩ Ο ΚΟΥΛΗΣ!!!

    11. Όχι θα κάτσει ο Τσίπρας να σας μοιράζει συντάξεις, μερίσματα, επιδόματα, να αυξάνει τους κατώτατους μισθούς, να καταργεί τους υποκατώτατους κτλ και εσείς να το παίζεται μακεδονομάχοι οι μεν ή να ψηφίζεται Κούλη οι δε…

      Την κυριακή ξεκινήστε να πανηγυρίζετε για το νέο ξεγυρισμένο μνημόνιο που θα σας φορέσει ο Κούλης. Θα το ΡΟΥΦΗΞΕΤΕ όλο, θα ξαναζήσετε την φτώχεια την ανέχεια και τα ξεφτιλίκια του Σαμαρά, με τη μόνη διαφορά ότι τώρα δεν θα σας λυπάται κανένας.

    12. Ρε θα φάτε τέτοιο μαύρισμα την Κυριακή που θα ξεχάσετε και τι χρώμα έχει ο ήλιος!
      Την Κυριακή ψηφίζω Χρυσή Αυγή, για να πάρουν οι Έλληνες την Ελλάδα στα χέρια τους. Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Ζήτω η Νίκη.

    Comments are closed.