ΩΡΑ 14:48! ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΜΑΖΕΨΑΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ! ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ – ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΨΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

    Κοινοποίηση:
    ksilo2_t

    Σε άμεσο κίνδυνο βρίσκονται διαδηλωτές που τρώνε στη μούρη δακρυγόνα και κροτίδες κρότου – λάμψης από τις δυνάμεις καταστολής.

    Δεν διστάζουν να βάλουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές αρκεί να προστατευθεί η κομμουνιστική χούντα.

    Δείτε στο αποκλειστικό βίντεο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ τι συμβαίνει στο Σύνταγμα ακριβώς μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

    Δείτε και φωτό:

    ksilo4_t ksilo3_t ksilo2_t ksilo1_t dakri

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ???ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    2. Πολύ λίγο κράτησε θαρρώ… αγρυπνία έπρεπε να γίνει κανονικά…..τι έτσι ?

    3. ΔΥΣΤΙΧΩΣ , ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΑΛΑ ΜΑΔΟΥΡΟ ΤΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΟΥΛΩΝ .

    4. Ρουκέτα στην βουλή δημόσιοι τεμπέληδες είναι μόνο έτσι θα σωθεί η Μακεδονία και η Ελλάδα μας.

    5. αυτος με την σημαία προκαλει τα μπατσια κι φυσικα αυτο εχει λογο που το κανει……….. οι μπατσοι δε καναν τιποτε εκει απλα καθονταν αυτος τους προκαλει να χιμιξουν και να γινει ο χαμοσ με τα γνοστα επακολουθα …….. κανει μπαμ από χιλιόμετρα οτι ειναι βαλτός

    6. O Tsipras ειναι διαολος παει το μωρακι 2 ετων απο αναπνευστικα προβληματα….

    7. Και καλά το αριστερό φασισταριό. Εσύ καριολα Παπακώστα με τί μούτρα θα βλέπεις τον κόσμο από αύριο μετά από όλα αυτά τα χημικά που έριξες σε αθώους πολίτες?

    8. Η γνωστή συνταγή, μιάς ομάδας ”αγανακτισμένων”, ”άγνωστων”, αλλά μάλλον γνωστών στην εξουσία και παραεξουσία, με συγκεκριμμένη αποστολή, ώστε να υπάρχουν πάντοτε στα συλλαλητήρια τέτοιου είδους επεισόδια, με σκοπό κάθε φορά να τα διαλύουν. Ετσι επίσης δυσφημούν τους συμμετέχοντες πατριώτες, και λένε να ορίστε αυτοί είναι τρομοκράτες, ακροδεξιοί, αναρχικοί, δήθεν εναντίον της νομιμότητας, κλπ !! Είναι ”επιστήμονες” στο είδος τους οι ξεπουλημένοι πωλητές της Μακεδονίας και κάθε Ελληνικής γής!
      Τι κρίμα, θλίψη και απελπισία για την Ελλάδα που χάνεται, και κανένας πια πολιτικός φορέας δεν είναι στο πλευρό της, όλοι ξεπουλημένοι, διεφθαρμένοι, όπως διεφθαρμένο και δηλητηριασμένο είναι γενικά το κλίμα στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία !!

    9. Ρε μην φοβαστε τους αστυνομικους……ο Τσιπρας ο ρουφιανος ο φασιστας θα σας κλασει μια μαντρα αρχιδια….Τσιπρα φασιστα ναζιστι ΨΟΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γαμω το Ισραηλ σου γαμω τον μαμμωνα σου!!!

    10. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ…..ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ…..ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ….ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΩΝ ΣΙΟΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ…ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

    11. Μόνο με τα τανκς θα σώσουμε την Μακεδονία μας!!

    Comments are closed.