ΩΡΑ 14:10! ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ – ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ (ΚΑΡΤΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    τσιπρας-2-696x405

    Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας μοιάζουν παραδομένοι στην τύχη τους, δείχνουν να μην πιστεύουν ότι μπορεί να κάνουν την ανατροπή. Το Μαξίμου και τα υπουργεία εμφανίζουν διαλυτικές τάσεις, έργο πλέον δεν παράγεται, ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα δείχνει να είναι έτοιμο να «σκάσει».

    Σε νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για λογαριασμό του ΑΝΤ1, εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, προκύπτει προβάδισμα 10,5 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

    Στην πρόθεση ψήφου, πρώτη έρχεται η ΝΔ με 34,3% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 23,8%.

    Έπονται το Κίνημα Αλλαγής με 6,6%, το ΚΚΕ με 5%, το Μέρα 25 με 3,4%, η Ελληνική Λύση με 3,2% και η Χρυσή Αυγή, επίσης με 3,2%.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται του Αλέξη Τσίπρα με διαφορά 9,7 μονάδων στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, με 44,6%, καθώς ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο 34,9%.

    Με 50,1%, οι ερωτηθέντες δηλώνουν ότι θέλουν μια κυβέρνηση ΝΔ, είτε αυτοδύναμη, είτε σε συνεργασία με άλλα κόμματα. Το αντίστοιχο ποσοστό για τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 28,7%.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. τσιπροπινοκιε …

      εκανες το οχι ….ναι
      εξαθλιωσες ενα παρηφανο λαο ….
      εξαφανισες την μεσαια ταξη …

      πουλησες το ονομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

      και υπαρχουν 20 μαλακες στους 100 που σε ψηφιζουν ?

      Φυσικα ο εκκολαπτομενος ειναι απολυτα χειροτερος…οποτε ….ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ

    2. απευθυνομαι στους αγνους πατριωτες της λαικης ταξης , που σκεφτονται να ξαναψηφισουν την ΝΔ του Κυριακου και της Ντορας……και ρωτω : ” πιστευετε οτι αν η Χρυση Αυγη στις εκλογες του 2015 επερνε 28% ,οπως η ΝΔ ,και ηταν αξιωματικη αντιπολιτευση , θα αφηνε το Συριζα να ξεπουλαει την Ελλαδα????? αντι να ψηφισετε Χρυση Αυγη, προτιμησατε την ΝΔ και ο Συριζα εκανε παρτυ……
      Τι μηνυμα στελνει ο Μητσοτακης οταν στο ψηφοδελτιο της ευρωβουλης βαζει υποψηφιους φιλοΣκοπιανους και αρνητες της Ποντιακης γενοκτονιας???? και πως τα ανεχεστε ολα αυτα?????…….Εχει σχεση η ΝΔ με πατριωτισμο????? της ΝΔ δεν της ενδιαφερει αν στην Ελλαδα ερθουν 10,000,000 λαθροΙσλαμιστες…..το λεει και ο Αβραμοπουλος……και η αδελφη του Μητσοτακη εχει ΜΚΟ για λαθρομεταναστες……η προτιμηση σας στην ΝΔ σας κανει συνυπευθυνους στον αφανισμο της πατριδος…..

    3. Ο τσιπρας επρεπε να ειχε εξαφανισθει. Ο μιτσοτακης ουτε 10% με τα μνημονια που εχει ψυφισει. Ρε μαλακα Ελληνα μυαλο δεν θα βαλεις ποτε. Ειμαστε αντικειμενο ερευνας ανθρωπολογων.

    4. Σε μια χώρα με χωρίς παιδεία και με εκπαίδευση στα σχολεία του κώλου άρα για μια ακόμη φορά θα την φάμε από πίσω.

    5. Το ποσοστό του Τσίπρα ειναι τεράστιο σε σχέση με οσα εχει κανει. Αλλα και του Κουλη, λόγω της μουγκαμαρας του στις τοσες προδοσίες του Τσοπρα. Ειναι αυτο που λενε….κρατάμε να σε κρατώ….

      1. ΟΥΤΕ ΜΕ ΞΥΛΟ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΕ……ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ

    Comments are closed.