ΩΡΑ 13:50! ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: “ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ….”

    Κοινοποίηση:
    fwfi-gennimata-kyriakos-mitsotakis

    Κατά την άφιξή της, η Γεννηματά είπε στον Μητσοτάκη «δεν είμαι πολύ καλά», με τον πρωθυπουργό να απαντά «ούτε κι εγώ».

    «Άρα δεν μπορούμε να κολλήσουμε ο ένας τον άλλο» είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ χαριτολογώντας. Τότε ο Μητσοτάκης της είπε «εγώ θα παραγγείλω ένα πράσινο τσάι», με τη Γεννηματά να λέει ότι «σηκώθηκα μόνο και μόνο για να έρθω εδώ».

    «Το εκτιμώ ιδιαίτερα» έκλεισε τον διάλογο ο πρωθυπουργός, με τις κάμερες και τα μικρόφωνα να αποχωρούν και τους δύο πολιτικούς αρχηγούς να προχωρούν στη συζήτηση για το θέμα της ψήφου των αποδήμων.

    Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός είχε υποδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα με τους δύο άνδρες να έχουν μια εφ’ όλης της ύλης κουβέντα σε καλό κλίμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Βρε Κουλη πρεπει να εισαι φαν του Σεφερλη..πρασινο τσαι στη Γεννηματα..αχαχουχα

    2. ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ!! ΤΕΛΙΚΑ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΝΔΥΛΗ, ΜΕΤΑΞΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ!

    3. Εξασφαλισαν την γερή μάσα γιά μία ακομη τετραετία καί σκοτισθηκαν γιά τήν χλεπα …μέχρι τις επόμενες εκλογες εννοείται !

    4. ….άχρηστοι και αδιάφοροι προς τις υποχρεώσεις τους… ΚΩΛΟΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΟ-ΦΑΠΟ-ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ… επικίνδυνοι ακόμα και για το εαυτό τους και προσοχή! σε εμάς, με τέτοια αποβράσματα.

      Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ!!!!!

    Comments are closed.