ΩΡΑ 12:56! ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ! Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ 2014 ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟ 2004 ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ… ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

    Κοινοποίηση:
    KOULIS GIANNA

    Η Γιάννα Αγγελοπούλου θα είναι επικεφαλής της Επιτροπής για τη συμπλήρωση 200 ετών από το 1821. Στο άρθρο 113 του πρώτου νομοσχεδίου της ΝΔ προβλέπεται η δημιουργία επιτροπής για την προετοιμασία της χώρας εν όψει της συμπλήρωσης 200 ετών από την Παλιγγενεσία, η οποία μάλιστα υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό.

    Το όνομα της επιτροπής θα είναι «Ελλάδα 2021» και θα αποτελείται από πρόσωπα εγνωσμένου κύρους από τον χώρο της πολιτικής, των γραμμάτων και των τεχνών, και της επιστήμης.
    Κεντρικός της στόχος θα είναι η δημιουργία της στρατηγικής ενεργειών και του πλάνου δράσεων που θα συντελεστούν για τον εορτασμό της εθνικής επετείου για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

    Ακόμη, θα πρέπει να υποβάλει προτάσεις για την ανάδειξη των αξιών του ελληνικού έθνους, του πολιτισμού και της ιστορίας, όπως αυτά διαμορφώθηκαν από τη σύσταση του ελληνικού κράτους έως σήμερα, αλλά και να συντελέσει στην ανάπτυξη του εθνικού αφηγήματος της Ελλάδας, με σκοπό τη δημιουργία ενιαίας εικόνας και ταυτότητας της χώρας και των φορέων του ελληνικού κράτους.

    Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου θα ακολουθήσει Διάταγμα που θα εκδοθεί έπειτα από πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με το οποίο θα ρυθμιστεί κάθε ζήτημα που αφορά τη συγκρότηση, τη λειτουργία, την υποστήριξη από υπηρεσίες, τους πόρους, και τη στελέχωση της «Ελλάδα 2021».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Η μόνη ικανή για οργανώσεις και για παράτες είναι η Γιάννα. Το θέμα είναι ότι η πτωχευμένη Ελλάδα του σήμερα δε χρειάζεται παράτες, αλλά τα λεφτά αυτά που θα ξοδευτούν, καλύτερα είναι να ανακουφίσουν τον λαό που βογγάει και περίμενε μια ανάσα από τη νέα κυβέρνηση.
      Οι παλιγγενεσίες δεν λένε τίποτα ούτε στους Έλληνες, ούτε στους ξένους.Μετά από το φευγιό όλων των Ελληνόπουλων στο εξωτερικό και τις χιλιάδες αυτοκτονίες στο εσωτερικό ας φροντίσει πλέον η κυβέρνηση να αλλάξει γραμμή, γιατί διαφορετικά χαμένοι θα είμαστε όλοι.

    2. Πατριώτες σημερα ειναι ελάχιστοι και στο περιθώριο
      Τους έχει απομονώσει το σύστημα
      Ωραίες οι προετοιμασίες για τα 200 χρόνια θα επέλεγα ωστόσο να βάλω απογόνους των φιλικών που ειναι ακόμα εν ζωή και προσφέρουν και αυτοί σημερα στην πατρίδα τους
      Η Αγγελοπουλου ποιες υπηρεσίες έχει προσφέρει σε αυτο τον κωλοτοπο ?
      Σας ενοχλούσε η Παναγοπουλου
      δε μας ενοχλεί η Γιαννα Δασκαλακη Παρθενη κλπ κλπ κλπ

    3. Kαι ποιον ρώτησε ο αγαπητός Κούλης να κάνει φιέστες για τα 200 χρόνια της επανάστασης του 1821? Ενας λαός ζητιάνος,κόβοντας συντάξεις ,η ανεργεία στο φούλ ,πληστηριασμοί,ο λαός στούς κάδους,τα χίλια κακά της μοίρας μας σε μια χώρα πτωχευμένη και θέλει χωρούς και πανηγύρια? Αν θέλει να τιμήσει τους ήρωες του 1821 να κάνει ένα μνημόσυνο, μια ομιλία στην Βουλή και κατάθεση στεφάνων στο Α Νεκροταφείο,και ώπου υπάρχουν οι τάφοι των Ηρώων κλπ. Και να αφήσει τις φιέστες με την κυρία…. Χρήματα για πανυγύρια υπάρχουν για να επαναφέρουν τις συντάξεις και τους μισθούς δεν έχουν? ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚ ΕΥΡΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ……ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…

      1. ΣΥΜΦΩΝΏ ΜΕ ΤΗΝ κυρία Ζάχαρη. Τα πνέυματα των ΗΡΏΩΝ ΜΑΣ, δεν χρειάζονται φιέστες και πανηγύρια … ΜΟΝΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ και ΜΕΤΆΝΟΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ…. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΛΗΣΤΕΊΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΟΥΛΗ.

    4. Μην είστε τόσο πατριώτες ρε σεις νουδούλοι θα πάθετε τίποτα!

    5. Χαχαχαχαχα! Έ ρε γλέντια! Πάει το δούλεμα σύννεφο! Το 2021 δεν θα υπάρχει Ελλαντα, αγκαπητοί σανοφάγοι! Μόνο διαμελισμένη Πελλοπόνησος και Στερεά! Έτσι θα φτιάξει η Πατούρα το rebrand του ελλαντικού μουσλιμ-ουνιστάν! Το Ελλάντα της Νέας Εποχής με τα 38 μύρια μουσλιμ από το Σύμφωνο του Μαρόκο! Το κτηματολόγιο σας έλειψε ζώγγολα!

    6. Θα προτιμούσα γι’ αυτή τη θέση, και δικαιωματικά, θα έπρεπε να την κατείχε, τον κ. Πραχαλιά. Αλλά στην Ελλάδα του σήμερα, οι πλαστικές και τα τραβήγματα στη μούρη υπερτερούν ανθρώπων που έχουν δώσει, και συνεχίζουν να δίνουν πολλά, για την πρέπουσα αναγνώριση και τιμή σε αυτούς που έδιωξαν τον οθωμανικό ζυγό από την πλάτη μας.

    7. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ .ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΤΟΥΣς ΕΛΛΗΝΕΣ ,Σ ΑΥΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗ–https://youtu.be/3sC5iAnprsc–ΜΕΤΑ ΤΟ 1.10

    8. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΦΤΑΙ ΕΙ ΑΥΤΗ ! ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ;
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗ ΒΑΖΟΥΝΕ ΦΤΑΙΝΕ ! ΧΑΖΗ ΕΙΝΑΙ
      ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ;
      Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΛΕΕΙ : ΚΑΝΟΝΗΣΕ ΟΤΙ
      ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ….
      ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ : Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑΣ.
      ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΕΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΓΕΝΝΕΣΙΑΣ……….
      ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ; ΠΟΙΟΣ ΝΕΑΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
      ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ;
      ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ;
      ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ , ΜΙΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ
      ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ; ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΤΟΥΣ?

    9. Δεν λέω, λογικό να γίνει κάποιου είδους γιορτή για τα 200 χρόνια, αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι η νεολαία στην πλειοψηφία της δυστυχώς δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα σε ότι αφορά τις εθνικές επετείους και πότε γιορτάζουμε τι, είναι αποκαρδιοτικό. Ας φροντίσουν η εκπαίδευση στα σχολεία να είναι καλύτερη και να μαθαίνουν τα παιδιά τι στο ρημαδοδιάτανο γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου και τι την 25η Μαρτίου και βλέπουμε μετά και για τις φανφάρες.

    10. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΣΟΚΑΡΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ .

    11. ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΖΗΜΙΑ Η ΓΙΑ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ,
      ΟΥΑΙ & ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    12. ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΟΣΕΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ.

    13. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ
      ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

    14. ο αλιέξης χρειάστηκε 4,5 χρόνια γιά να καταστρέψει την χώρα
      ο κούλης θα το κάνει σε 6 μήνες …
      bilderberg θα λέμε και 40 χρόνια θα κλαίμε ….

    15. Ρε παιδια η Γιαννουλα ειναι η κυβερνητικη ρεσε-ψιονιστ.
      Θελει καποιος να αγορασει μια βραχονησιδα στη Γιαννουλα πρωτα θα το πει.κανει καποιος ερευνα αγορας πυρομαχικων τη Γιαννουλα θα ρωτησει πρωτα.
      Αρα πρεπει να την εχουμε απο κοντα.
      Σκεφθειτε το και μη λετε αλλα χαζα.

    16. ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΗ ΔΕΗ…….ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΡΑ….Εχω λαθος;;;;Η ΘΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…

    17. Ντροπη και μονο ντροπη μητσοτακη με μικρα γραμματα ,που δηθεν ηθελες να φερεις νεο αερα στην πολιτικη και στην κοινωνια.Λες και χαθηκαν αξιολογα ατομα για την θεση.Κριμα γιατι απο νωρις εδειξες ποιοι σε σερνουν απο την μυτη.

    18. Ειμαστε σιγουροι, οτι της εκοψαν και την συνταξη, που επαιρνε;;;

    19. οι περηφανοι νεοδημοκρατες;;;;!!!! τα σκουπιδια οι νεοδημοκρατες δε λες καλυτερα. αφηστε τις επιτροπες και τις φιεστες παλιομ@%^%^ς και εξοπλιστε τις ενοπλες δυναμεις

    20. πολυ ΚΕΡΑΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ” ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ”……. (σε πολλα εισαγωγικαα…) ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ……… ΜΑ,ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    21. οταν ΤΑΛΕΓΕ Γ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΛΑ ΝΑ[ΠΑΘΕΤΕ

      1. ΙΩΣΗΦ – ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ , ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ & ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    22. Πόσο βλάκες είστε.
      Δε μ ενδιαφέρει η κυρία αλλά δε μας έφερε αυτή τους ολυμπιακούς και δε μας κατέστρεψε αυτή…
      Έλεος.

    23. Τι εννοείς ποιός κυβερνάει? Η πλειοψηφία. Αυτή δεν δώσατε στον γιο του γκαντέμη? Τόσους αγώνες κάνατε για να την αποκτίσει, τι ερώτηση ήταν αυτή?

    24. Δεν ντρέπεται να βγάζει από τη φορμόλη τη μουστόγρια γεροντοτσατσά με το συριζομπάσταρδο γιο;; Άσε που θα τρομάζει τον κοσμάκη η αλλόκοτη από τις πλαστικές επεμβάσεις μούρη της

    Comments are closed.