ΩΡΑ 11:40! ΒΟΜΒΑ! ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. 9000 ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ; ΑΥΤΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

    Κοινοποίηση:
    KOULIS

    Αρχίζουν τα όργανα!

    Κατά 9.000 περισσότερες είναι οι προσλήψεις που έγιναν σε έκτακτο προσωπικό κατά τους μήνες Απρίλιο, Μαίο, Ιούνιο δείχνουν τα στοιχεία για τον αριθμό του ανθρώπινου δυναμικού του δημοσίου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

    Όπως εξήγησε ο υπουργός, το προσληφθέν προσωπικό για κάλυψη εκτάκτων αναγκών έπρεπε να είναι 48.000 άτομα ενώ αυτή την στιγμή έχει φτάσει στους 57.000, γεγονός το οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση παρέλειψε να δημοσιοποιήσει .

    « Δεν θέλω να είμαι άδικος, είναι γνωστό πως για πολλές δεκαετίες κυβερνήσεις έσπρωχναν τον αριθμό των εκτάκτων προσλήψεων προς τα πάνω σε περιόδους εκλογών. Οι τριπλές εκλογικές αναμετρήσεις που προηγήθηκαν συνέβαλαν κατά πολύ σε αυτό όπως φαίνεται και γι’ αυτό τώρα αντιμετωπίζουμε αυτό το πρόβλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ο κος Θεοδωρικάκος διαβεβαίωσε ότι θα τηρηθούν οι συμβάσεις των εν λόγω προσληφθέντων καθώς η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να φερθεί άδικα σε κανέναν ωστόσο από εδώ και πέρα πρόκειται να μπει προγραμματισμός προκειμένων να μην ξανασυμβούν τέτοιες πολιτικές οι οποίες όπως υπογράμμισε είναι σε βάρος της κοινωνίας.

    «Θα μελετήσω τα στοιχεία όσον αφορά το ζήτημα ώστε να υπάρξει πλήρη διαφάνεια αλλά θα μπει τάξη.» είπε συγκεκριμένα.

    «Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι αυτή η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί, είναι αποφασισμένη και θα φέρει στη βουλή προς νομοθέτηση σχέδιο κεντρικού προγραμματισμού προσλήψεων από υπουργείο Εσωτερικών για να μην ξεφύγουμε.», πρόσθεσε.

    Όπως διευκρίνισε η υπέρβαση στις προσλήψεις έκτακτου προσωπικού εντοπίζεται σε πλήθος υπηρεσιών διαφόρων κλάδων, με ενδεικτικούς αυτούς της καθαριότητας, της φύλαξης ή της σίτισης την ώρα που έτσι κι αλλιώς υπήρχε πρόβλεψη για διορισμό μόνιμου προσωπικού.

    «Αυτό που άφησε πίσω της η προηγούμενη κυβέρνηση είναι μια γενικότερη εικόνα διάλυσης του κράτους, κανείς δεν έπαιρνε ευθύνη για τίποτα.» σχολίασε ο υπουργός

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Κι εγω στο δημοσιο ημουν . ,τωρα ειμαι στον ιδωτικο ,τι να κανουμε !!41 χρονων και ακομα εκπαιδευομαι -στα θρανια καθομαι και ενδεχετε να ξανακαθησω ,σχολες πρωτογενους τομεα του υπουργειου γεωργιας , ουτε δημοισο ουτε μαλακιες με συμβασεις του 8 μηνων και μετα εξοδο -ανεργος και μαλακς

    2. Καλως να έρθει η κάθαρση στο δημόσιο, να ξεκουμπιστούν τα κοπροσκυλα που δεν προσφέρουν παντελώς τίποτα…Δε λέμε όχι…και δεκαπλάσιοι να φύγουν ακόμα καλυτερα για Όλους..Το δημόσιο πρεπει να εξυγιανθεί για να σωθεί ένα κομμάτι της οικονομίας.Τέρμα η γιόλα που βγάζει φωτοτυπίες μέχρι τις 13:30 και πέρνει 2200€ στη δεδηε..Τέρμα ο φλώρος της τρενοσέ στην Μάρνη που βαριέται και κανει όλο κοπανες.Τέρμα τα χρυσά μου στα γραφεία της εφοριας με τα κλιματιστικά να ξυνονται όλη μερα.Η γελαδα έχει μεγαλωσει νεοφλωρους και άχρηστους οπου χωρίς αυτους δεν γίνεται.Το οξύμωρο είναι το εξής… Ο σουπερ υπερφλωρας Κούλης που δεν ξέρει που παν τα τέσσερα ως γιδι που είναι θα μπορέσει να διακρίνει?

    3. αυτά τα χαρχαλα νουδου πασοκια συριζ@πουστεσ…βαζουν τους φτωχομπινεδες εναντιων σε αλλους φτωχομπινεδες και ετσι ρημαξαν την χωρα και κυβερνάνε…οι ξεβράκωτοι ωφειλουμε να ενωθουμε για να σωσουμε οικογενεια παιδια πατριδα ,δεν γινετε αλλιως ,δεν ειμαστε αριστεροι δεν ειμαστε δεξιοι ειμαστε οι ξεβράκωτοι περήφανοι όμως Ελληνες,που ελπιζω να αντισταθούμε με νυχια και δοντια χανομαστε αδερφια …

    4. ΚΟΙΤΑΤΕ Η ΝΔ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΗ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ Η ΝΔ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΡΥΠΤΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΔΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΜΕ ΠΡΩΣΩΠΕΙΟ ΛΑΓΝΟ ΝΑ ΠΙΕΖΗ ΤΟ ΛΑΟ ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑΔΕ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΡΡΕΝΑ …………ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΧΑΙΡΕ ΚΑΙΣΑΡ ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ Ο ΠΑΤΑΚΟΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΚΟΥΝΑΝΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ……………ΥΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΩΡΑ ΦΟΡΟΙ ΦΟΡΟΙ ΦΟΡΟΙ ………ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΑΝΤΑ ΑΕΙ,…………….

    5. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ; ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ..Συγνωμη και εγω πριν 3 χρονια υπεγραψα μια συμβαση..Πηγα κανονικα στη δουλεια μου οσο μπορουσα εργαζομουν και τιμουσα το ψωμι που ετρωγα..ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ…ΕΦΥΓΑ.οπως ειναι το σωστο..ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ; ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ; ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣς..Ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ..

    6. Τι δεξιοι τι αριστεροι ολοι το ιδιο μαλακες ειστε εσεις οι αριστεροι παρτε κανα πακιστανο προσφυγα να φιλοξενισετε και οι δεξιοι ας δινουν τα λεφτα στους μεγαλοπατερες και παρεπιπτωντος κραζετε συνεχεια αυτους που ψηφιζεται ειστε γελοιοι

    7. Την καλυτερη σκεψη-σχολιο εκανε ο τυπος εδώ περα , φτωχομπινεδες εναντιον φτωχομπινεδων και παει παρα περα η ιστορια,ετσι μια ζωη επιβιωνουν οι δυναστες και κυβερνουν τον φτωχο λαο ,στρεφει τον έναν κατά του αλλου.

    8. ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ .ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ.ΤΡΞΤΕ ΟΛΟΙ ΓΛΥΦΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ .
      ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ

    9. Πάλι στη παγίδα του διερει και βασίλευε πέσατε χαζοί ανθρωποι

    10. Να χαθεις εσυ σκατοψυχε τραγολαγνε ποιοι ταιζουν τον κοσμο ρε βλημα αυτοι που γυρνανε πορτα πορτα και μαζευουν ρουχα για τους φτωχούς και μετα τα πουλανε??? αιντε βοδι αιντε στουρνο ρε συ κρατικοδίαιτος παπας εισαι και θιχτικες βλακα????το γεγονός ότι εχουν κανει την εκκλησια Α.Ε. και κανουν μπισμνες off shore και τα βγαζουν εξω δεν σε χαλαει εεε? ακομα και τα ταματα ρε σιχαμενε τα λιωνουν και τα κανουν πλακες χρυσου στην τουρκια δεν σε πειραζουν εεε α να χαθεις αμορφωτε ελεεινε!!!

    11. Ρε δεν σ αρεσει η ΔΕΗ? αλλαξε παροχο αλλα ο ιδιώτης να δεν τον πληρωσεις σου κοβει το ρευμα και αμα χρωστας σε τρεχει στα δικαστηρια με δικα σου πληρωμένα δικαστικα εξοδα,εκει μαγκιες και δεν πληρωνω η να τα δινω λιγα λιγα δεν εχει, αλλα ακομα και η ΔΕΗ σου προσφερει ένα αγαθο και πληρωνεις βλακα μου πως θα γινει σε αντιθεση με τους παπαδες που πληρωνεις και δεν προσφερουν τιποτα,πανε τωρα πληρωσε το ενφια σου και δωσε και κανα μαυρο αφορολογιτο στον παπα σου βλακα μου κατά τα αλλα οι βουλευτες και οι πολιτικοι σου που δεν πληρωνουν λογαριασμούς και εχουν 100% τσαμπα ρευμα όπως και οι εκκλησιες σου δεν σε πειραζει εεε εκει όλα καλα εεεκαθυστερημενε??????????

    12. Ο/Η Αυτός ο λαός γουστάρει φτώχεια. Δεν εξηγείται αλλιώς. λέει:

      Παράνοια με φτωχομπινέδες εναντίον φτωχομπινέδων στα σχόλια, και οι μεγαλοεπιχειρηματίες οι εφοπλιστές και τα λοιπά κολλητάρια του Μητσοτάκη και του Άδωνι κάνουν πάρτι στη Μύκονο και σύντομα σε Αράχωβα και Ελβετικές Άλπεις, και στήνουν τα κάτεργα του Ελληνικού.

      Όλοι εσείς οι ιδιωτικοί υπάλληλοι και οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες ποιούς έχετε πελάτες; Κάνουν ουρά οι εφοπλιστές έξω από το μαγαζί σας; Όχι βέβαια, οι δημοσιοι υπάλληλοι που θα απολυθούν σας στηρίζουν, και η ανεργία τους σημαίνει δυστυχώς περισσότερη φτώχεια και περισσότερη ανεργία και για σας.

    13. Εσενα οι παπαδες σε πειραξαν, που ταιζουν κ κσποιους ανημπορους συμπολιτες μας;;;; Δεν σε πειραζουν οι τοσοι αχρηστοι δημοσιοι κηφηνες οπως οι δεητζηδες που παιρνουν εναν σκασμο λεφτα κ εχουν τζαμπα ρευμα;;; Ου να χαθεις αριστερε κακοψυχε!

    14. Ποια περιουσια εδωσε η εκκλησια στο κρατος ρε εξυπνε??? θιχτικες τωρα που ο άλλος μιλησε για τους δημοσιους υπαλληλους παπαδες σου που παιρνουν κάθε μηνα παχυ μισθο χωρια τα μαυρα που βγαζουν από ευχέλαια και μηνμοσηνα ,αντε σε σανοφαγε τραβα από δω κρετινε

    15. Βλακακο μασα σανο μασα ,ξερω ότι ο παπαδοπουλος και η χουντα της κακιας ωρας εβαλε στο δημοσιο το παπαδαριο,ποτε εδωσε στο κρατος η εκκλησια μερος της περιουσιαε της ρε ζωο….αυτά αλλου φαε και το υπολοιπο σανο σου τωρα σαν καλο παιδι αντε!!!

    16. 9 χιλιάδες συριζοτεμπελχανάδες είναι κ τίποτε άλλο…ένα ακόμα προεκλογικό δώρο…ας πάνε στο καλό λοιπόν

    17. Βλακακο Σπουτνικ
      Ξερεις ρε ανενημερωτε ποση απο τη περιουσια της εδωσε η Εκκλησια στο κρατος για να υπαχουν οι Ιερεις στο δημοσιο?

    18. Ζητάτε τις γνώμες των αναγνωστών σας. Κοιτάξτε τις άλλος βρίζει, άλλος συχτηρίζει και νομίζουν οοοοόλοι αυτοί ότι εκφράζουν μια σοβαρή άποψη. Έτσι ζουν οι κυβερνήσεις, έτσι εκλέγονται, εξάλλου αυτό επιδιώκουν. Θέλουν να υπάρχουν αριστεροί-δεξιοί-κεντρώοι-άκρα αριστερά-άκρα δεξιά-φασισμός. Θέλουν πρόβατα για να εκλέγονται και να ζουν εις βάρος των προβάτων.

    19. Να διωξετε ρε αχρηστοι, αλλα πρωτα να δημιουργησετε αναπτυξη,για να βρει ο κοσμος δουλεια και οχι να γραφτει στα ταμεια του ΟΑΕΔ. Να διωξετε εργαζομενους, αλλα για αρση της μονιμοτητας, που εχει καταστρεψει το δημοσιο, ουτε κουβεντα. Βεβαια, πως θα χωσετε τα δικα σας παιδια?

    20. ΑΠΟΛΥΣΗ μόλις τελειώσει η σύμβαση έργου. ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

    21. ρε ουστ από εδώ καρκινώματα του ΣΥΡΙΖΑ ουστ εσείς και το σόι σας ,και ο προδότης τσιπρακος ουστ βρωμισατε τον τόπο μας κατακάθια του συστήματος , και εσύ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΠΙΡΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Πραγματικά και πρώτα τους ανέργους, και .στα αυτοί που ήδη τρώνε και πίνουν … Ωξω οι αλλοδαποί από δουλειές που τις κάνουν οι Έλληνες…

    22. Ναι αντισυριζαια να φυγουν και καμια 50 με 60.000 παπαδες δημόσιοι υπαλληλοι που μαλιστα λαμβανουν καλυτερους μισθους από τους αλλους γιατι δεν τους εχουν ενταξει στο ενιαιο μισθολογιο .

    23. να τούς ΔΙΩΞΕΙΣ κ τούς 9.000 ΤΩΡΑ – ΣΗΜΕΡΑ – ΑΠΟΨΕ Κε μητσοτάκη ,
      ΜΟΝΟ τόν ΚΑΡΑΝΙΚΑ να μήν διώξεις κούλη ….ΑΠΛΑ για να ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ

    24. Ο/Η Αυτοχθων ιθαγενης μπουγατσολανδης αηελης με διξιοριστερους φυλαρχους λέει:

      Δεν προκειται να διωξει κανενα γιατι τοχουν κανονισει ηννδ νανμη διβξει οσυς διοριτηκαν πατανομ απο το συριζα γιατι ο συριζα δεν διωξε τους δεξιους που παρελαβε διορισμενους πριν το 2015 εκτος ασεπ και οργανικων θεσεων εποχιακους οταν παρελαβε απο τη νδ και δουλευουν ακομη με παρατασεις υπουργικες αποφασεις και προεδρικα διαταγματα οτι πληρουν παγιες και διαρκειςναναγκες ωστε να μαζεψουν και τα απαιτουμενα μορια και χρονια για μονιμοποιηση και μετατροπη των συμβασεων απο ορισμενου σε αοριστου χρονου,για αυτο και ειναι πλεοναζων γιατι επρεπε να φυγουν πρωτα οι δεξιοι που δουλευουν απο το 2014 και μετα οι συριζαιοι,διαχρονικα επιτηδες αυτες τις θεσει δεν τις κανουν οργανικες για ψηφοθυρια και για να πληρωνουν λιγοτερα λεφτα σε μισθους επιδοματα εφαπαξ που παιρνει ο μομιμος σε σχεση με το συμβασιουχο απο αυτους εβγαλε ο συριζα 84 βουλευτες και παιρνει πανω απο ογδοντα εκατομοιρια το χρονο μονο απο βουλευτικους μισθους χωρις να υπολογισουμε κρατικες χρηματοδοτησεις κομματων μετακλητους πεντακοσαρικα εξεταστικων προανακριτικων επιτροπων ,γκουρμε μπαρ εστιατωρια κουστουμακια ταξιδακια συνεδρια, κρατικες μεσρσεντες,μετακλητους ,χρυσαφικα κι ακινητα και βιλες κι αυτοκινητα ,αχχχ ειναι γλυκια η κρυφη γοητεια της μπουρζουαζιας συντροφοι

    25. ΑΧ ΒΑΧ κοψε την καραμελα του δημοσιου ,από το 2010 εχει μειωθεί το προσωπικο αρκετα και μαλιστα στην ευρωπη αντιστοιχες δημοσιες υπηρεσιες Ολλανδιας και Βελγιου εχουν περισσοτερους δημοσιους υπαλληλους με ανωτερους μισθους, επισης εδω οι δημόσιοι υπαλληλοι είναι στο καθεστώς του ενιαιου μισθολογιου δηλ χαμηλοι μισθοι,αλλα οι 50 με 60.000 παπαδες που πληρωνεις κάθε μηνα σαν δημοσιους υπαλληλους και που δεν εχουν ενταχθεί στο ενιαιο μισθολογιο δεν σε πειραζουν ετσι???

    26. Κανονικά από τους 57.000 πρέπει να φύγουν οι 60.000. Στο δημόσιο τα μόνα χρήσιμα είναι τα ΚΕΠ. Όλοι οι υπόλοιποι αφισοκολλητές στα σπίτια τους.

      1. Για αυτό είναι και στο δημόσιο ???? όλοι τους είναι αγενής ρατσιστές κατά των Ελλήνων και μόνο κατά των Ελλήνων πάνα με τους αριστερούς συνδικαλιστές ζούσαν εις βάρος του Έλληνα, και όταν πρωτοήρθαν οι ακαλεστοι τους Αβανταραναι στης δουλειες των Ελλήνων !!! Και τώρα Κούγ

        .μουγκα στην στρούγκα , με νόμους όπως ο αντιρατσιστικς εξασφάλισαν τους απρόσκλητους και εσύ Έλληνα φάε τα χέρια σου για να τους ζήσεις…

    27. Συριζορουσφετοζήτουλες είναι καλά θα κάνει να τους πετάξει με τις κλωτσιές. Μάλιστα αν γίνεται να πετάξει με τις κλωτσιές όλους τους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι ακόμα και πρώην ΝΔκράτες, ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν σε αυτές και τις προηγούμενες εκλογές. Έχω 4 ξαδέρφια δημόσιους υπαλλήλους φανατικοί ΝΔκράτες ανέκαθεν αλλά ψήφισαν Τσίπρα γιατί ένιωθαν πιο ασφαλείς με εκείνον… Ουστ κοπρόσκυλα διώξε τους, Κούλη όλους.

    28. Του χρονου ο Κουλης θα βαλει τα γαλαζια παιδια.

    29. Και καλα κανει.κοματοσκυλα του τσιριζα ειναι.

    30. Καιρός να ξηλοθουν τα συντροφιά του ξυριζεου Τσουπρα… Τα εχωσε όλα τα σκουπίδια σε θέσεις (όπως κάποτε κ οι Πασοκοι)… μέχρι και καθαρίστρια διόρισε στη Βουλή υπουργό!! Ουστ ρε!!!! Πίνατε το αίμα μας ΣΥΡΙΖΑ!! Αλλά Τι περιμενε κανείς από Ξύριζα…να ταιζουμε λαθρακια και να έχουν καλύτερη αντιμετώπιση κ από Έλληνες , να κατασκευάζει νομους ανεικουστους πάρε χαμπάρι ΠΑΡΑΣΚΕΥΌΠΟΥΛΟΥ, μηδέν ανάπτυξη… να μολύνετε πολλαπλά η κοινωνία από την ανοργανωσια ΚΗΦΙΝΕΣ χειρότερο κόμμα δεν πέρασε και όποιος από εδώ πει το αντίθετο τον έχω χεσμενο γιατι μόνο κάτι βολεμενοι παπατζες ποουθενατζηδες έχουν να βγάζουν λόγο ..
      Με τις υγειες σας.

    31. Όταν προσλαμβάνεσαι έκτακτος για 6 μήνες πχ, πρέπει με την εκπνοή του συγκεκριμένου χρόνου να φεύγεις και μάλιστα αξιοπρεπώς. Όχι να σκούζεις και να σηκώνεις πλακάτ στις πλατείες για να γίνεις μόνιμος στις πλάτες των υπολοίπων. Αν αυτοί οι 9 χιλιάδες προσλήφθηκαν για συγκεκριμένο χρόνο. Τέλειωσε ο χρόνος, σπιτάκια τους!

    32. Γενικά οι δημόσιοι υπάλληλοι πρεπει να μεινουν μισοί απο οσοι ειναι τωρα και να μαζευτεί η γραφειοκρατία που ταλαιπωρεί τοοοοσο πολυ τους Ελληνες. Αλλα την γραφειοκρατία την θελουν, αλλιως θα την ειχαν εξαλείψει. Παράλληλα ομως πρεπει να ανοιξουν βιοτεχνίες η βιομηχανίες για να δουλέψει ο κοςμος. Και μπορει να γινει. Πχ τόσα φρούτα παράγουμε, γιατι να μην γίνονται κομπόστα, μαρμελάδες κλπ και να εξάγουμε κιολας. Λύσεις υπαρχουν, αλλα δυςτυχως δεν τις θελουν. Ας δωςουν κίνητρα στον κοσμο να δημιουργήσει επιχειρήσεις κι ας σταματήσουν να κυνηγανε τοσο τον Έλληνα επιχειρηματία. Αλλιως δεν θα σηκώσουμε κεφαλι ποτε. Κατι που φυσικα θελουν και επιδιώκουν. Μονο οι χαζοί δεν το εχουν καταλάβει αυτο ακομα.

    33. Γιατί ο Έλληνας δεν καταλαβαίνει, πως όταν περιλαμβάνεται με κάποια σύμβαση π.χ. 8 μηνών είναι για τόσο διάστημα; Δεν ξέρει τι υπογραφεί; Ας τελειώνει ποια αυτή η καραμέλα υπογράφω και μετά περιμένω τον β-ολευτή να με κάνει μόνιμο. Όλοι έχουν δικαίωμα στην εργασία κατανοητό. Και αυτό με τους συμβασιούχους ( ομήρους για ψήφους) είναι απαράδεκτο πρέπει να σταματήσει.

    34. Στα τσακίδια μαζί με αυτούς που κυβερνούν.

    35. Οι μασκες αρχιζουν να
      πεφτουν. Ολα στους ιδιωτες και οποιος δεν μπορει στον Κεαδα

    Comments are closed.