ΩΡΑ 11:20! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΛΟΥΗΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    720_689634_811ad40045-b76a76d4d148e64d

    Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς Αλβανός που εμπλέκεται σε υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών αυτοκίνητων, έκοψε το ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» και εξαφανίστηκε.

    Αμέσως μόλις διαπιστώθηκε ότι ο δραπέτης έκοψε το σύστημα παρακολούθησης, σήμανε συναγερμός και ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υποδιευθύνσεις και οι συνοριακοί σταθμοί προκειμένου να μπλοκαριστεί πριν καταφέρει να βγει εκτός Ελλάδας.

    Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, κοντά στα ΚΤΕΛ του Κηφισού, ενώ ο καταζητούμενος βρισκόταν σε εκπαιδευτική άδεια. Από τις δικαστικές αρχές για να παρακολουθήσει τα μαθήματά του, είχε τεθεί ο όρος να φέρει «βραχιολάκι», ηλεκτρονικό δηλαδή σύστημα επιτήρησης των κινήσεών του, το οποίο επιτρέπει ανά πάσα στιγμή να γνωρίζει η εταιρεία που αναφέρει στην Αστυνομία που βρίσκεται ο υπόδικος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Ρε πάτε καλά;;; Άδεια στο αλβαναριό;;αυτά είναι ζώα και θέλουν ξεπαστρεμα…

    2. τι βραχιολακια και άδειες! η δημοκρατία μας έχει κάνει όλους μ@λ@κες με πρώτους και καλύτερους τους δικαστές! Τώρα τρέχει η αστυνομία να τον ξαναπιασει, τέτοιο μπο@ρδελο κράτος είμαστε

    3. Δυστυχώς η χώρα έχει ξεφύγει από την φυσιολογική τροχιά και έχει περάσει σε άλλη διάσταση! Αυτά που συμβαίνουν εδώ είναι μια τρέλα!

    4. Συνελληνες στη Γαλλία τους σταμπαρισμενους φανατικούς μουσουλμάνος τους φυλακιζουν κάνα 8μηνο σε φυλακές που μαζεύουν μόνο τέτοιους και μετά ελεύθεροι με βραχιολακι. Έρχονται άμεσα σ επαφές μεταξύ τους. Αποτέλεσμα; έχουν ήδη δημιουργήσει του νέου είδους ισλαμιστες καμικάζι αυτοκτονίας!!!! Αλήθεια ποιος ήταν στην Ελλάδα ο πρώτος με βραχιολακι κρατούμενος για να παρακολουθεί τα μαθήματα του; Ο νικητής κερδίζει δωρεάν μαστούρα για ένα χρόνο στα εξαθλεια…. Ναι καλέ ο Ρωμανός είναι….. Χο Χο Χο λόγω Χριστουγέννων

    5. Κ εμεις τα κοροιδα πληρωνουμε για τις εταιρειεςκ καλα με βραχιολακια. Στειλτους ολους αυτους στο ταλιμπαν να τρωγονται μευαξυ τους. Γιατι τους κραταμε εδω αραγε

    6. Γιατι να μην σκεφτουμε οτι ο συγκεκριμενος,καταδικασμενος αλβανος ειναι συνεργατης του συστηματος & επιτηδες του εδωσαν εκπαιδευτικη αδεια,για να την κανη;

    7. βραχιολάκι και μαλακίες…. ΣΦΑΙΡΑ και άστον να γίνει λίπασμα μετά!

    8. Κοπανα απ τα μαθηματα εκανε ο ανθρωπος πως κανετε ετσι μωρε;

    9. Τωρα τον επιασε τον Αλβανο κακοποιο η φιλομαθεια μ@λακες με λοφιο, που τον αμολυσατε με βραχιολακι με εκπαιδευτικη αδεια !!!!!! Το θεμα ειναι για επιθεωρηση στο θεατρο καραγκιοζηδες!!!!!!! Κατι δεν παει καλα σ’ αυτη την χωρα δυστυχως!!!!!! Αντε γελοιοι να τον βρητε τωρα να τον βαλετε να διαβαζει τα μαθηματα του!!!!!! Εισαστε για γελια και για κλαματα εσεις που δοσατε την αδεια ……..φιλεσπλαχνοι ανεγκεφαλοι!!!!!!!!

    10. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ο ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΣ? ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΤΑΡΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ? ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ? ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ?

    Comments are closed.