ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ» ΜΥΣΤΑΚΟΦΟΡΟΣ ΛΟΡΔΟΣ! ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ! ΦΩΝΕΣ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ- ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΑΕΡΑ». ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΕ «ΤΑΞΗ» Η ΞΑΝΘΙΑ ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    skai

    Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό στο πρώτο ραδιόφωνο της χώρας

     

    Ο ορφανός λόρδος του Λουκά Παπαδήμου

    Ο Παντελής Καψής χτυπάει τους μαθητές που φωνάζουν υπέρ της Μακεδονίας μας

    Αυτήν την δημοσιογραφία, σίγουρα δεν του την δίδαξε ο κορυφαίος Ελληνας δημοσιογράφος Γιάννης Καψής. 

    newego_large_t_1101_54019635

    Μιλάμε για τον υιό του αείμνηστου πολιτικού συντάκτη και βουλευτή- υπουργό , Παντελή (όχι τον Μανώλη, αυτόν που πάντα λέει δεν κατάλαβα δεν κατάλαβα).

    Στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ανέφερε την Κυριακή το πρωί: «Έβλεπα κάτι επικίνδυνες κινητοποιήσεις με  Μαθητές στην Βόρεια Ελλάδα που κρατούσαν  Ελληνικές σημαίες και φώναζαν εθνικιστικά συνθήματα». Η συμπαρουσιάτρια του- και μπράβο της- Έλενα Παπαδημητρίου θα τον διακόψει : «Εθνικιστικά η το Μακεδονία Ξακουστή;» για να της απαντήσει αφού στραβοκατάπιε: «άλλα». Συνέχισε ωστόσο απτόητος «αυτές οι καταλήψεις έχουν εντελώς γηπεδική διάθεση». Δεν του άρεσε μάλιστα και το σύνθημα των μαθητών ότι «ακόμα και νεκρός θα πέσω για την πατρίδα μου».

    Τι μας λες ρε λόρδε της Ελληνικής Δημοσιογραφίας, να βάλουμε εσένα μπροστά όταν κάνει ντου στην πατρίδα μας ο Τούρκος ή οι κομιτατζήδες του βορρά.

    Ποιος είναι ο Παντελής Καψής

    Με τις πολίτικες πρωτοβουλίες του ο «κληρονόμος» δημοσιογράφος έσπασε τα μούτρα του.

    κεντρικο ΜΕ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ

    Τον Δεκέμβριο του 2011 ανέλαβε για πρώτη φορά υπουργικά καθήκοντα ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Υπουργός Επικρατείας στην κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο. Τον Ιούνιο του 2013 ορίστηκε Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση . Το 2013 πήρε μέρος στην Πρωτοβουλία των 58. Μετείχε στην ιδρυτική συνδιάσκεψη της ΕΛΙΑΣ. Σε όλα απέτυχε παταγωδώς. Εδώ και 2 περίπου χρόνια, έχει βρει καταφύγιο στην ζεστή αγκαλιά του Γιάννη Αλαφούζου στον ΣΚΑΙ.

    kapsis20171208

    TO ΜΑΚΕΛΕΙΟ και το makeleio.gr δίπλα στα περήφανα νιάτα μας 

     

    To makeleio.gr σχολιάζει:
    Η πατριωτική νεολαία έχει αναλάβει δράση! Στηρίξτε ΟΛΟΙ αυτά τα παιδιά. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Για αυτή τη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ που «ΑΝΤΙΔΡΑ» και «ΒΡΩΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ» για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας και τα «ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ»! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ! Κι αυτά τα περί «ενορχηστρωμένης δράσης ατόμων που πρόσκεινται σε ακροδεξιά κ’ νεοναζιστικά μορφώματα…» ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ. Πάλιωσε και ζέχνει το ΒΡΩΜΟ-ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ.
    Από την πατριωτική νεολαία θα το βρείτε…

    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Ήθελα να ήξερα γιατί ακόμη δεν έχετε κλείσει εντελώς το χαζοκούτι…
      Δεν είναι ένα…δεν είναι δυο τα βοθροκάναλα…
      Όσο για τον καψή …τον θυμάστε που άφριζε για τα “ράφια και τα γάλατα” επι παπαδήμιου?
      Θλιβερά πρακτοράκια μισθοφόροι του σόρος… Έχει γεμίσει η Ελλάδα απο άκρη σε άκρη απο τέτοιους άχρηστους…
      ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά μας! Ευτυχώς που δεν μας έμοιασαν!!!

    2. ΡΕ καριόληδες ΜΜΕ,προοδευτικοι,ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΜΕΝΑ ΤΑΤΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ,

      Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΑΙΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ…

      ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ???100?,1000?10000?100000?1000000?

      ΕΙΣΤΕ ΣΚΕΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΛΗΘΗΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ….

      ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ “ΑΚΡΑ” ΣΑΣ..ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ “ΑΚΡΑ”!!!!

      ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ!!!!!!

    3. Απο τα μεγαλυτερα βοθρ@λυματα της δημοσιογραφιας

    4. Άλλος ένας π ρος υπάλληλος του π ρου ΣΟΡΟΣ
      ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΓΑΡ

    5. αλλος ενας καντιλαναφτης προδοτης που γεννηθηκε απο πουτανα μανα

      1. Αν πρόδοσε εσένα καλά σου έκανε σιχαμένο δειλό σκουλίκι

    6. Κ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΟΜΟΥΣΑΝ

    7. κλασικη αστική κουραδομηχανη του συστηματος…εκφραζουν τη γνωμη τους εκ του ασφαλους απο συστημικα καναλια δινοντας τους βημα να εκφρασουν το ακριβως αντιθετο απ αυτο που αισθανεται και πιστευει στην πλειοψηφια του ο ελληνικος λαος…..ενα ματσο ψοφιμια και ρουφιανοσπερματα…

    8. MΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ , ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΓΕΡΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ – ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ , ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

    9. Μπράβο στα παιδιά .θα πρέπει να γίνει σε όλα τα σχολεία. Τα λαμόγια και οι εθνομηδενηστες ας λένε ότι θέλουν. Είναι πολύ καλό σημάδι για την νεολαία μας .και πάλι μπράβο

    10. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ !ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ !

    11. Μπράβο στα παιδιά… είμαι μαζί σας…. όλοι μαζί για την προδομένη Ελλάδα μας..

    12. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ……..ΑΝΤΕ, ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ. ΧΑΣΚΕΙΝ ΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ …….ΤΖΑΜΠΑ ΠΟΛΕΜΑΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ……….

    13. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙΣΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥΣΤΟΧΑΣΙΚΛΕΣ .

    14. Για να συμπληρώσω, και μόνο που αχολείσθε αξία του δίνετε.

    15. Μην ασχολείστε με αυτόν, ποιός μαλάκας ακούει και βλέπει ΣΚΑΙ;

    16. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ(???????)
      ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ! ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΦΡΑΣΤΙΚΑ ΛΑΘΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΦΟΙΤΗΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΟΒΑ!
      ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ.
      ΕΞΩ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!
      ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Δρ. ΔΗΜ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    17. Τιμη & Δοξα σε τετοια παιδια Ελληνων.Ειναι τα ιδια παιδια της ΕΟΚΑ,που αντισταθηκαν,δινοντας ακομη & τη ζωη τους,τοτε στην Κυπρο για την Ελευθερια των συμπατριωτων τους,εναντιον των φιλων & συμμαχων μας Αγγλων.

    18. μα τι παπαρες διαβασα εδω…….ιστορικα οι μαθητες και φοιτητες ξεκινανε τους αγωνες και παντα νικουν αν περιμενουμε απο του πεπετζιδες προσκυνημενους πολιτικους να κουνησουν το δαχτυλο χαθηκαμε αυτοι βαζουν δαχτυλο στο μελι της ξεκωλης και ξωβυζης τελεπερσονας ..ας καθησουμε ολοι στου καναπεδες και σε λιγο θα χαθει και ο μωριας

    19. Μόνο τα νιάτα μπορούν να αλλάξουν την πορεία της χώρας, σε όλα τα επίπεδα, αρχής γενομένης από τα Εθνικά.

      1. Τα νιάτα δε μπόρεσαν ποτέ και πουθενά να αλλάξουν τίποτα ιστορικά. Δεν έχουν ούτε τις γνώσεις, ούτε τη θέση ούτε τα μυαλά να αλλάξουν κάτι. Έχουν μόνο τον ενθουσιασμό αλλά ο ενθουσιασμός δε φτάνει. Αυτά περί νιάτων είναι κομμουνιστικές παρόλες που έπιασαν στην Ελλάδα αλλά δεν έχουν ουσία. Πέραν αυτού όμως τί θέλουμε; Παιδιά να κάνουν καταλήψεις; Τσιπράκια; Η δουλειά των παιδιών είναι να διδάσκονται και να το βουλώνουν. Όσο για τη Σωτηρία του Έθνους είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ δουλειά και όχι ανηλίκων

    20. Δυστυχώς. Στην Ελλάδα υπάρχουν ΈΛΛΗΝΕΣ και ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ. Αυτή η χώρα έχει καταστραφεί από τον λαό της. Γιατί απλά δεν ήταν ποτέ ενωμένος και ούτε πρόκειται αυτό να γίνει ποτέ. Μίσος, διχόνοια.

    21. Δυστυχως τον Λαο τον χρειαζονται μονο στις εκλογες …….Οταν παρουν τη ψηφο του ,τον γραφουν εκει που ξερετε….Ειναι οι χειροτεροι αλητες που κυβερνησαν ποτε …..δεν εχουν ταιρι…..μιλαμε για πολυ βρωμια…..

    Comments are closed.