(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ – Ο ΧΑΦΤΑΡ ΣΚΟΡΠΑ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ – ΑΓΡΙΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ – ΣΤΑΧΤΗ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΑΜΥΝΑ

    Κοινοποίηση:
    82b0b479c395105c49f81e3ff54c68b3

    Τα ξημερώματα της Κυριακής, η Αεροπορία του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, υπό τον Χαλίφα Χαφτάρ, πραγματοποίησε αεροπορική επιδρομή με βομβαρδιστικά Su 24M στην τουρκική αεροπορική βάση αλ Ουατίγια, νοτιοδυτικά της Τρίπολης.

    Σύμφωνα με λιβυκά κι αραβικά Μέσα, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 4 Τούρκοι αξιωματικοί, ενώ καταστράφηκαν και οι 2 συστοιχίες των τουρκικών α/α ΜΙΜ 23 Hawk , οι οποίες εγκαταστάθηκαν στη βάση πριν από λίγες ημέρες.

    Το λιβυκό Al-Marsad που επικαλείται πηγή στον Εθνικό Στρατό της Λιβύης αναφέρει πως η επιδρομή στόχευσε εκτός από τα MIM 23 Hawk και τα τουρκικά συστήματα ηλεκτρoνικού πολέμου Koral, ενώ την είδηση επιβεβαιώνει και το Al Arabiya.

    Επιπλέον, μια υψηλού επιπέδου στρατιωτική πηγή είπε στο κανάλι «Al-Hadath Libya» πως : «Παρακολουθήσαμε την εγκατάσταση του τουρκικού συστήματος αεράμυνας Hawk και των ραντάρ του τις τελευταίες ημέρες».

    «Σήμερα, ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας ενημερώθηκε ενώ ήταν στη Μισράτα ότι η βάση Uqba Bin Nafeh (Αλ Ουατίγια) ήταν έτοιμη για χρήση, οπότε ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης αποφάσισε να τα καταστρέψει (σσ τα Hawk) μετά την ενεργοποίσή τους και το ποσοστό καταστροφής τους είναι στο 100%».

    Μάλιστα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ένας από τους νεκρούς είναι και ο Τούρκος στρατιωτικός διοικητής της Τρίπολης, Γιασάρ Γκιουλέρ.

    Αυτή η επιδρομή, η οποία έρχεται μόλις μία ημέρα μετά την επίσκεψη του Χουλούσι Ακάρ στην Τρίπολη, δείχνει πως πλέον ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης, με τα Su24M και τα MiG 29 που τον προμήθευσαν οι Ρώσοι, διαθέτει την αεροπορική υπεροχή στη Λιβύη.

    Ώρα 10:25

    Πριν από λίγα λεπτά δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες των αντιεροπορικών συστημάτων του Τούρκων που καταστράφηκαν.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Πανυγηρίστε βλάκες. Μέχρι αύριο προλαβαινετε.

      1. Πονάς Μογγόλε;

    2. Εσύ, πάνε άλλαξε τα χεσμένα βρακιά σου κι άσε μας εμάς να τον γλεντήσουμε, όπως ξέρουμε, τον τούρκο, που δεν θα προλάβει να βγάλει άχνα (όχι να κάνει ου) και θά ΄χει πάει να ανταμώσει τον αλλάχ και τις παρθένες του … άντε χώσου στο λαγούμι σου, χέστη, που θες να ακούσεις και ου, μ@λ@κ@ …

    3. Που ρε παιδιά πουθενά δεν υπάρχει τέτοια είδηση

    4. Ω! προστάτα ΜΙΧΑΗΛ, ΜΕΓΑ ΤΑΞΙΑΡΧΗ όλων μας ο Προστάτης!!!
      ΧPISTOU μας δημιούργημα .Φύλαξ παγκόσμιος Εσύ, Μέγα Ταξιάρχη.!
      Βολίς το θείο βλέμμα σου τα πέρατα ελέγχει.
      Σε ποια παράκληση πιστού η χάρις σου δεν τρέχει!
      Γοργόφτερος κι αστραφτερός πάνοπλος παραστέκεις,
      Μπροστά στο θρόνο του ΘEOU Μεγάλος Αρχιγέτης.!!!
      Νόμοι απαραβίαστοι, οι θEIES προσταγές σου,
      Μύρια, άυλα τάγματα εις τις διαταγές σου.!!!
      Αλοίμονο! του ξίφους σου το τέλος θα δεχτούνε.!!!
      Ξίφος αμφίστομο κρατάς στην κραταιά σου χείρα.
      Συ, των θνητών σου τας ψυχάς καθοδηγείς τη μοίρα.
      Ουρανόδρομε Μιχαήλ, Ταξίαρχε Μεγάλε,
      Μέγα Ταξιάρχη μου μεγάλη σου η χάρις.!!!

      Ω! προστάτα ΜΕΓΑ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΙΧΑΗΛ, την ταπεινή γραφή μου,
      Δέξου την σαν την πιο αγνή που έχω προσευχή μου.***

    5. Ε ραγιάδες Έλληνες,μόλις μα κάνει ους ο Τούρκος θα κάνουμε τσισακια!! ΟΛΛΑ λόγια είμαστε!!

      1. Πριν ομως μας κανει ου ο τουρκος εσυ και κατι αλλα κατακαθια σαν και σενα θα ψαχνεται να βρειτε το κεφαλι σας αν ειναι ακομα στην θεση του.Να εισαι σιγουρος γιαυτο.

        1. Βαγγελη άντε στην ευχή του θεού να μην πω το αλλο

      2. Εσύ, πάνε άλλαξε τα χεσμένα βρακιά σου κι άσε μας εμάς να τον γλεντήσουμε, όπως ξέρουμε, τον τούρκο, που δεν θα προλάβει να βγάλει άχνα (όχι να κάνει ου) και θά ΄χει πάει να ανταμώσει τον αλλάχ και τις παρθένες του … άντε χώσου στο λαγούμι σου, χέστη, που θες να ακούσεις και ου, μ@λ@κ@ …

      3. Ε Τούρκο ακούς ρε
        Σαν τους Βούλγαρους θα μαστε από δω και στο εξής , αν σας βλέπουμε τα κινητά στο ποτάμι και τα μούτρα ανοιγμένα

    6. Άντε και σε ανώτερα. Ευχόμαστε να υποστούν μεγάλες καταστροφές οι Μογγόλοι. Ας βγάλει ο Χαφταρ και το δικο μας άχτι, γιατι εμεις δεν ειμαστε ικανοί με τους προδοτες που εχουμε βάλει να μας κυβερνανε.

    7. Η ώρα η καλή για τα μογγολια, και εις ανώτερα, πάντα τέτοια, ο χαφταρ δεν είναι σαν τους δικούς μας εδώ…

    8. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΚΟΣ ΝΤΟΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    9. Όπως λένε αραβικά ενημερωτικά σαιτ, η περιβόητη και πολυδιαφημιζομενη τουρκική βάση στην Λιβύη καταστράφηκε ολοσχερώς.

    Comments are closed.