ΩΡΑ 09:38! ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ

    Κοινοποίηση:
    ektakto εκτακτο

    Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προσχώρησε το πρωί της Τρίτης ο ανεξάρτητος βουλευτής, προερχόμενος από την Ένωση Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς.

    Την εξέλιξη αυτή ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μετά την συνάντηση που είχε με τον κ. Φωκά στη Βουλή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Ο Λεβέντης θα ξαναμπεί στη Βουλή. Το έσωσε την τελευταία στιγμή με το Μακεδονικό και θα αυξήσει τα ποσοστά του. Ο Καμμένος θα χαθεί πολιτικά στην καλύτερη περίπτωση όπως και ο Καρατζαφέρης που εξαυλώθηκε.
      Ο τόπος όμως δεν σώζεται. Θα δούμε Κούλη στη θέση του Τσίπρα και Μπακογιάννη δήμαρχο. Οι Τούρκοι που τους λέμε μπουνταλάδες αφάνισαν όλα τα παλιά κόμματα όταν μπήκαν στο ΔΝΤ. Εδώ και τα παλιά κόμματα έχουμε και την πλέον λαθρολάγνα κκαι ανθελληνική Βουλή όλων των εποχών. Δεν υπάρχει σωτηρία με αυτό το λαό.

    2. Πιο γρηγορα γινονται οι μεταγραφες πολιτικαντηδων σε κομματα,παρα αθλητων σε ομαδες.Πολυ λυπαμαι το μπαρμπα Βασιλη τον φραπεδοπροεδρα,που μετα απο 40 χρονια αγωνα και χιλιαδες πιτσες και φραπεδες για να μπει στη βουλη,τα καταφερε τελικα,αλλα και στις δημοσκοπησεις δειχνει οτι ξαναγυρναει στις εκπομπες με την Αννουλα,και ολοι του οι βουλευτες τον πουλησαν.

    3. τελικά δεν μας τα έμαθαν καλα, σε αυτή την ζωή για να αποκτήσεις χρήμα πρέπει να είσαι σαλιγκάρι και οχι μέρμηγκας , έρποντας και γλείφοντας πας παντού , πάνω , κάτω , δεξιά , αριστερά , μέσα , έξω .
      Ολοι οι φελλοί επιπλέουν , πολιτικοί, δημοσιογραφοι, εαν εχεις βαρίδια σε σκεπάζουν οι φελλοί , κάθεσαι στον πάτο

      1. Πάγια τακτική του νεοελληνικού πολιτισμού της χέστρας….!!!!

    Comments are closed.