ΩΡΑ 01:06 ΝΕΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΤΣΙΡΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΧΕ Ο «ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ» ΡΙΧΑΡΔΟΣ. Ο ΜΠΑΤΣΟΣ- ΚΑΡΦΙ ΕΚΑΝΕ ΧΑΛΑΣΤΡΑ. Η ΕΛΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΗΡΕΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕ

    Κοινοποίηση:
    rixardo

    – Ο Ριχάρδος δεν έλαβε… σήμα από τον αστυνομικό που εμπλέκεται στην υπόθεση και δούλευε για την συμμορία λαθρεπόρων, πως οι Αρχές… κάτι ετοιμάζουν! Αποτέλεσμα αυτού, βάσει τηλεφωνικών συνομιλιών, ήταν να ¨σκοτωθούν” ο ρουφιάνος με το πηλίκιο και ο εκατομμυριούχος ενεχυροδανειστής, γιατόι το “καρφί”, αντί να πάρει τον Ριχάρδο, πήρε άλλον-μάλλον τον Τούρκο “Μουράτ”- με αποτέλεσμα  η επιχείρηση της αστυνομίας να χαλάσει αλλά μόνον προσωρινά.

    Συγκεκριμένα:

    Είκοσι οχτάχρονος αστυνομικός της Ασφάλειας Επισήμων ήταν το «βαθύ λαρύγγι» που έδινε πληροφορίες στον «Βασιλιά του χρυσού» Ριχάρδο. Μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος που όπως αποκαλύπτει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση αναβλήθηκε αιφνιδιαστικά και ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 25 Οκτωβρίου.

     ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΧΟΝΤΡΟ»

    Όλος ο διάλογος που «καίει» τον αστυνομικό, αφορά την  «απ’ ευθείας» ενημέρωση στο Ριχάρδο, που όφειλε και δεν… έκανε ο αστυνομικός προφανώς για κάποιους άλλους λόγους . Πάντως εξ αιτίας αυτής της «ενημέρωσης» σε άλλον, αναβλήθηκαν τα σχέδια των διωκτών τους για της 25 Οκτωβρίου, είναι αυτούσιος και έχει ως  εξής:

    Ενεχυροδανειστής – ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: (…) Καλησπέρα, έχω στεναχωρηθεί. Μου λέει ο (…) ότι ήξερες κάτι για εμένα και δεν μου είπες τίποτα και μάλλον θα τελειώσουμε την συνεργασία μας, να ξέρεις.

    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ – ΜΕΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: (…) Αυτά δεν λέγονται από το τηλέφωνο

    ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:  Τι δεν λέγονται; Δηλαδή να σε κάνω τι εάν δεν με ενημερώνεις για κάτι; Άρα πρέπει να βρεις μια δουλίτσα άλλη να σταματήσουμε.

    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ – ΜΕΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Σήμερα το έμαθα και κατευθείαν μόλις το έμαθα πήρα τον (…)

    ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:  Ναι, τί έμαθες; Κατ’ αρχάς δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο.

    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ – ΜΕΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Ωραία. Αυτό που ήταν το έχω πει ήδη στον (…)
    Εγώ θέλω να βρεθούμε σήμερα το βράδυ και να τα πούμε από κοντά

    ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:  Να βρεθούμε τι; Εγώ δηλαδή είμαι ο μ…ς και δεν με ενημερώνεις; Τι να σε κάνω εάν δεν με ενημερώνεις σε τέτοια ρε συ;

    Το αναλυτικό ρεπορτάζ στο σημερινό ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Παρασκευής. Της εφημερίδος που έβγαλε πρώτη την υπόθεση στον αέρα, μετά τις πληροφορίες που είχε την προηγούμενη βραδυά το makeleio.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Μπάτσος χρυσαυγιτης ρουφιάνος προδότης καταδότης θα ειναι σιγουρα. Μονο οι αλήτες της χα ειναι μπλεγμένοι με τον υπόκοσμο,αλλα οι μαλακες ψηφοφόροι τους εχουν εμφάνιση και μυαλο πιθήκου..που να χαμπαριάζουν!!!

    2. εδω ΜΑΛΛΟΝ ισχυει το ”βλεπε -ακου -και σιωπα. δηλ. no comment.

    Comments are closed.