ΩΡΑ 00:44! ΤΟ AZOVSTAL ΕΠΕΣΕ! ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΕΙΑ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ – ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

    Κοινοποίηση:
    azov-2

    Η πολιορκία του Azovstal τελείωσε πριν λίγο με την παράδοση του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ στα ρωσικά στρατεύματα!

    Ο διοικητής του Τάγματος Αζόφ, Denis Prokopenko, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στα υπόγεια του εργοστασίου Azovstal, κατέγραψε σε βίντεο το μήνυμα του.

    Σε αυτό, «ανέφερε ότι η φρουρά που μπλοκαρίστηκε από τις ρωσικές και συμμαχικές δυνάμεις εκπλήρωνε συγκεκριμένη διαταγή της διοίκησης».

    Οι 600 άνδρες που είχαν απομείνει χωρίς νερό και φαγητό παραδίδονται ήδη στις ρωσικές μονάδες, οι οποίες ξεκίνησαν να δέχονται τους πρώτους τραυματίες και να τους μεταφέρουν στα νοσοκομεία της Ρωσίας και του Λουχάνσκ.

    Ο D. Prokopenko ανακοίνωσε την συμφωνία με τους Ρώσους καθώς ήταν «Η μόνη σωστή απόφαση».

    Σύμφωνα με τον ίδιο, «Η φρουρά της Μαριούπολης άντεξε για 82 ημέρες, γεγονός που επέτρεψε στα ουκρανικά στρατεύματα να ανασυνταχθούν και να λάβουν ξένα όπλα».

    Στην ομιλία του, ο Prokopenko ανέφερε ότι η απόφαση έγινε με γνώμονα τη «διάσωση της ζωής και της υγείας του προσωπικού».

    Ο Προκοπένκο, δικαιολογώντας την απόφαση να παραδοθεί, υποστήριξε ότι “Το να σώσουμε τις ζωές των στρατιωτών μας,  – αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο διοίκησης και ελέγχου. Ειδικά αν η απόφασή σας υποστηρίζεται από την ανώτατη διοίκηση.

    Κανένα όπλο δεν θα λειτουργήσει χωρίς επαγγελματικά εκπαιδευμένο στρατιωτικό προσωπικό, γεγονός που το καθιστά το πιο πολύτιμο στοιχείο του στρατού.

    Προκειμένου να σωθούν ζωές, ολόκληρη η φρουρά της Μαριούπολης συμμορφώνεται με την εγκεκριμένη απόφαση της ανώτατης στρατιωτικής διοίκησης και ελπίζει στην υποστήριξη του ουκρανικού λαού», είπε ο Προκοπένκο.

    Βέβαια, άλλα έλεγε πριν από 2,5 μήνες όταν έλεγε ότι «Θα πολεμήσουμε μέχρι τον τελευταίο στρατιώτη και την τελευταία σφαίρα και θα νικήσουμε παντού τους Ρώσους σε γη, θάλασσα και αέρα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Τελικα η εξοδος του Μεσολογγιου ειναι το Αζοφταλ και κοψατε το σχολιο μου, για να ξερω δηλαδη;;;;; Ντροπη, τιποτα αλλο!!!!!!

    2. RT 17.5.2022
      265 μέλη τού τάγματος αζόφ παραδόθηκαν.Η αντιπρόεδρος τής Ουκρανικής κυβέρνησης Ιρίνα Βέρεντσουκ δήλωσε ότι θά ανταλλαχθούν μέ αιχμάλωτους Ρώσους στρατιώτες.Η ρωσική πλευρά δήλωσε ότι δέν υπάρχουν τέτοια σχέδια.Ο εκπρόσωπος τής κυβέρνησης Βιάτσοσλαβ Βολοντίν δήλωσε ότι “οί ναζί εγκληματίες δέν ανταλλάσωνται μέ αιχμαλώτους.Eίναι εγκληματίες πολέμου καί εμείς θά κάνουμε τά πάντα γιά νά απολογηθούν ενώπιον δικαστηρίου”.
      Γιάννης Λάκων

    3. 1. Οι Ναζί είναι μαχητές της μεγαλοπρεπούς ιδεολογίας του Εθνικού Σοσιαλισμού. Απλά επειδή επικράτησαν οι κομμουνιστές που πολέμησαν ΑΓΚΑΛΙΑ με τους καπιταλιστές χρησιμοποιείται ο όρος σαν βρισιά.
      2. Όταν είσαι Ναζί στόχος είναι η Λευκή Ευρώπη σαν εννιαίο κράτος Αρίων Αδερφών. Η κάθε μεμονομένη Πατρίδα της Ευρώπης συνεργάζεται για μιά νοικοκυρεμένη και φυλετικά καθαρή Λευκή Ήπειρο.

      1. Πώς γίνεται λοιπόν να χρησιμοποιούνται τώρα από την νέα τάξη πραγματων

    4. Ειδήσεις από τά γερμανικά ΜΜΕ.”Οί τραυματισμένοι μαχητές από τό τό αζόσταλ μεταφερθηκαν στήν κατεχόμενη από τούς Ρώσους πόλη Νοβοασόβσκ”.
      211 μαχητές από τό εργοστάσιο αζόφσταλ μεταφέρθηκαν στήν υπό ρωσική κατοχή πόλη Ολενιβκα.
      Ο πρόεδρος Ζελένκι δήλωσε ότι ή “Ουκρανία θέλει τούς ήρωές της ζωντανούς”
      Γιάννης Λάκων

    5. Ας μου εξηγήσει βρε παλληκάρια κάποιος σοβαρός Έλλην ναζί:
      1. Υπάρχουν καλοί και κακοί ναζί;
      2. Τελικά οι Έλληνες ναζί υποστηρίζουν τους Ρώσους ναζί ή υπάρχει διχογνωμία κι αλληλοσπαραγμός;

    6. Βλαδιμηρε δεν πατας καλυτερα το κουμπι τωρα να καθαρισει το τοπιο απο τις ναζιστικες γοβες και μπας και φοβηθουνε οι σκανδιναβικες χωρες και τη γλυτωσουνε στο φιναλε? Ψυχικο θα κανεις!

    7. και τώρα κλαίνε τ’ αμερικάνια, που θα μει, που θα μείνουνε χαρμάνια 😀

    8. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινο κεφαλα. Οι Ρώσοι έχουν τους περισσότερους Ναζιστές παγκοσμίως εδώ και χρόνια. Βγαίνουν οι Ρώσοι βετεράνοι και κλαίνε στις κάμερες επειδή αυτούς που πολέμησαν, τώρα τους προσκυνάνε οι νέοι.

    9. εκτελεση τα ναζιστικα σκουπιδια της ΕΕ και αμερικης

    10. Κάπως ετσι εγινε και η εξοδος του μεσολογγίου καποτε οι άμοιροι αναγκαστηκαν και τρωγαν τοτε σκυλιά και γατιά .
      Εσεις να υπερασπίζεστε τους ρvσους ακομη και να λετε οτι ολοι οι ουκρανοί ειναι ναζί αφου ετσι σας βολεύει

      1. Δεν μιλάει για ΟΛΟΥΣ τους Ουκρανούς το άρθρο αλλά για το τάγμα ΑΖΟΦ, Και μην συγκρίνεις το Μεσολόγγι
        με την Ουκρανία. Διάβασε καλύτερα “Ότι νάσαι”….

      2. Ο,τι ναναι μας τσαμουνας ρε Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ
        Οι ιδιοι οι Ουκρανοι αυτοχαρακτηριζονται ως Ναζι, δεν τξυπνησαμε μια μερα και τους βαφτισαμε εμεις, επειδη μας καυλωσε.

    11. αν θα βγει κανένα δυτικό ποντίκι από τα υπόγεια. Αλλά μάλλον αυτά απέδρασαν, γι αυτό επέτρεψαν οι αμερικανοί και την παράδοση

    12. Εγω θα ελεγα λιγους λιγους να τους καθαρισει η Ρωσια τους μισθοφορους του ΝΑΤΟ και τους ναζιστές.
      Να γίνει ο κόσμος λίγο καλυτερος με λιγοτερα αποβρασματα.

    13. Αν λάβουμε υπόψη την υπεροπλία των σταλινικών, οι Ουκρανοί έχουν κερδίσει! Θα καλοπεράσουν τα ρωσάκια στο εξής με το νάτο!

      Κι’ αν μπορείς πούτιν πιασ’ τα τα f35 της Πολωνίας. Εδώ μερικά rafale πήραμε εμείς και μπορούμε με 4ης γ. αεροπλάνα να εντοπίζουμε τα s400, σκέψου τα 5ης γ. και με stealth βαφές και υλικά τι θα σας κάνουν ρωσάκια!

    14. προφανως του ειπανε οτι κερδισανε την πουστοβιζιον και νομισανε οτι κερδισανε τον πολεμο

    15. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!! ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

    Comments are closed.