ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ! ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ; Ή ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΔ; ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΡΙΣΗ Ή ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΝΤΟΓΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΛΑΠΑ;

    Κοινοποίηση:
    ΚΑΣ

    Σήμερα, Τρίτη 2/5, ο Άρειος Πάγος αναμένεται να ανάψει το «πράσινο φως» για τα κόμματα που θα συμμετάσχουν στις εκλογές 2023. Παράλληλα, κρίνεται και η τύχη του κόμματος «Έλληνες», του Ηλία Κασιδιάρη.

    Οι εργασίες της διάσκεψης ξεκίνησαν μετά και την απόρριψη της αίτησης που είχε καταθέσει το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, για εξαίρεση τριών δικαστών. Συγκεκριμένα, το βράδυ αναμένεται από την Διάσκεψη Α1 ποινικού τμήματος του Αρείου Πάγου η ανακήρυξη των κομμάτων που θα πάρουν μέρος στις εκλογές. Μαζί, θα κριθεί και η νομιμότητα της συμμετοχής του κόμματος Κασιδιάρη, «Έλληνες». Υπενθυμίζεται πως απορρίφθηκε το αίτημα Κασιδιάρη για εξαίρεση τριών δικαστών του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου, που τους κατηγορούσε για αμεροληψία και για προπαρασκευαστικές ενέργειες με σκοπό να αποκλειστεί το κόμμα του από τις εκλογές. Τώρα, το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου προχωράει τη διαδικασία για την ανακήρυξη των κομμάτων, των συνδυασμών των κομμάτων και των μεμονωμένων υποψηφίων που έχουν υποβάλει αίτηση για να συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου 2023. Η ανακήρυξη των κομμάτων αναμένεται το βράδυ.

    Μετά την παραίτηση του Αντιπροέδρου ΑΠ Χρήστου Τζανερίκου, που ήταν Πρόεδρος του Α1 τμήματος ΑΠ, το τμήμα παρέμεινε 10μελές. Ωστόσο, δεν υπάρχει σχετική πρόβλεψη, πως μπορεί να καλυφθεί αυτό το κενό, καθώς ούτε να παραιτηθεί μέλος της σύνθεσης του Α1 προβλέπεται, ούτε να προστεθεί άλλο μέλος από το Α2. Οπότε το Α1 τμήμα δικάζει με 10μελή σύνθεση. Εάν υπάρξει διχογνωμία, 5 με 5, τότε εκεί θα υπάρξει κώλυμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    48 Σχόλια

    1. χα χα χα οι νεοναζι ειναι τωρα το “συνταγμα το δικαιο η αληθεια?………….. Ετσι θα παμε μπροστα?

      1. Τον Μεταξά που είπε ΌΧΙ και όλοι το γιορτάζουν ναζί ήταν ή πατριώτης. Και ποιος είναι ο φασισμός, να σου πω εγώ, αυτός που απαγορεύει την ελευθερία του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Άντε διάβασε και μη μιλάς.

      2. Τράβα μωρή λούγκρα στην βρωμερή σου τρύπα.

    2. Συριζα απο αντιδραση ! Ουτως η αλλως κατεστραμμενη ειναι η χωρα ! Εκει θα τους πονεσει ! Αν ξαναβγει ο μητσοδρακουλας ειναι σιγουρο οτι θα απαγορευσει με καθε τροπο τον κασιδιαρη απο την πολιτικη

      1. Το γράφω συνέχεια δύο μέρες τώρα. Το πιασες. Αυτό ακριβώς. Άρα να συμπεράνω ότι είσαι παλιός ή εύστροφος και διαβασμενος.

    3. Επειδή οι ιερόδουλες της ΝΔ μπαίνουν και διαβάζουν, κάνουν έρευνα παντού, ένα να ξέρουν…..ότι θα πάμε στον Τσιπρα εαν κόψετε το κόμμα Έλληνες. Στην ΝΔ ποτέ, καλό θα ήταν να μην ακούτε τον Βοριδη, αυτός θέλει να πιάσει πατο ο Μητσοτάκης και να αναλάβει αρχηγός, ξέρει ο Μάκης…..εσείς μπλε προβατάκια δεν ξέρετε που βαδίζετε.

    4. Κούλη αν δεν μας αφήσεις θα σε τελειώσουμε με τον Τσίπρα. Αφου όλα είναι σάπια και τα ελέγχεις απλά θα δε απειλήσουμε με αυτό. Οπότε τολμά να μην μας αφήσεις να δεις πως πας δεύτερο κόμμα. Και φυσικά ο Τσίπρα τα ιφια σκατα με εσένα είσαι αλλά ετσι θα σε παίξουμε σάπιε.

      1. Όσους ξέρω και εγώ αυτό θα κάνουμε όλοι. Έτσι γιατί αν δεν πέσει ο Κούλης τότε πολύ απλά δεν θα έχουμε εμείς πλέον δικαίωμα να ξαναψηφίσουμε το κόμμα ΈΛΛΗΝΕΣ που θέλουμε. Και όσοι φωνάζουν για αυτό είναι απλά νέοι στην πολιτική σκακιέρα, οπαδοί που όμως δεν πρόκειται ποτέ να ψηφίσουν αυτό που θέλουν, δεν ξέρουν ότι οι πόλεμοι, ο Κούλης το διάλεξε, κερδίζονται και με δουρειους ίππους, και ας αφήσουν τα όλοι ίδιοι είναι το ξέρουμε, μόνο που κανείς ούτε ο Γιώργης το 74 δεν διανοήθηκε να κόψει κόμμα από εκλογές. Ναι ρε θα σε ρίξουμε πισώπλατα.

    5. Όποιος ψηφίσει τον συριζα «για αντίδραση» είναι εν γνώση του προδότης του Έθνους.
      Μνημόνια, Μάνδρα, Μάτι, Μεκεδονικό, Αιγαίο… Ο σύριζα και το πασοκ δεν κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια; Δεν είχαν υπουργούς μεταφορών και αυτοί; Υπεύθυνοι και αυτοί λοιπόν για τα τραίνα.
      Ψηφίστε όλοι κάποιο μικρό κόμμα έστω στην τύχη. Κανένας αποχή.

      1. Η ΝΔ ιδια και χειροτερη, πολυ χειροτερη. Και ο Συριζα δεν μου απαγορευσε ποτε να ψηφισω αυτο που θελω. Παρτε τηλεφωνα αυτους που γλυφετε να κανουν πισω και να μας αφησουν να ψηφισουμε αυτο που θελουμε, αλλιως θα σας ριξουμε μεγαλο πουλο

      2. Μουν@κια νεοδημοκράτες δεν έχετε ιδέα τι κάζο θα πάθετε αν δεν πέσει σύρμα στους δικαστές να κάτσουν ήσυχα. Συριζα και συμμαχία ακόμα και με το σατανά προκειμένου να πέσει αυτο το σκουπίδι.

    6. Αφου τα ιδια σ…. ειναι αλλα η Ν Δ το παρακανε γιαυτο Νουδουλα πες αλευρι Ο Τσιπρας σε γυρευει Για να μαθεις να αγνοεις την θεληση χιλιαδων Ελληνων

      1. Έτσι ακριβώς για να τους θυμίσουμε ότι οι Έλληνες είχαν και έναν πρόγονο που τον έλεγαν Οδυσσέα.

    7. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ…..
      ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ….
      ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ….
      ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΩΝΙΖΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ….ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ………….ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ .

    8. Εγώ Ηλία δαγκωτο. Αν κοπεί τότε ΣΥΡΙΖΑ για να μην βγουν ποτέ κυβέρνηση η Νδ

    9. Αν ο ΑΠ, αποδειχτεί τσιράκι του Μητσοτάκη, θα ψηφίσουμε σύριζα με το ίδιο πάθος που θα ψηφίζαμε Ηλία.. Τέλος!

    10. ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ.ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΜΟΝΟ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ,ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ…ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ…

    11. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα αυτό που επιχείρησε η προδοτική κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αν κατέβει ο Ηλίας, η ΝΔ δεν παίρνει με καμία παναγία αυτοδυναμία. Αν κοπεί, ο θυμός και το μίσος προς το πρόσωπο αυτού του ψυχασθενή, θα οδηγήσει αρκετούς στον ΣΥΡΙΖΑ. Αρκετούς για να χάσει την πρωτιά η ΝΔ. Ρούφα Κούλη… έρχεται !

    12. Ο κούλης είναι υπεράνω του συνταγματος του αποφασήζουμεν και διατάζουμεν η χούντα δεν τελείωσε το 73 συνεχίζεται , όσο για τούς επίορκους δικαστές του αρείου πάγου εκτελούν εντολές άνωθεν και οχι του συντάγματος , τι δεν καταλαβαίνεται δηλαδή

    13. Σίγουρα θα αποκλειστεί ο Ηλίας,δυστυχώς,γιατί η δικαιοσύνη είναι για τον λούτσο καβάλα,με δικαστάκια της στοάς που πληρώνουν Αλβανούς να τους πηδάνε με στράπον

    14. Κουφάλα Μητσοτάκη σε περιμένουμε στη γωνία αν μας αποκλείσεις. Θα φας ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΣΥΡΙΖΑ που θα πάει σύννεφο !!

    15. Το Δικαστικό σώμα έχει πάρει εντολές από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη να τον αποκλείσουν έτσι δουλεύει η δημοκρατία τους

    16. Τωρα θα δουμε αν υπαρχουν δικαστικοι λειτουργοι που σεβονται τον ευτο τους και το λειτουργημα που υπηρετουν, κανοντας το καθηκον τους και γραφοντας στα παλια παπουτσια τους τις προτροπες ανεντιμων πολιτικων για αποκλεισμο αλλων κομματων απο τις εκλογες.

    17. Τεράστια ευθύνη όμως έχει και ο λαός.Όταν επι δεκαετίες ψηφίζονται δυό μόνον κόμματα,τότε αυτά ιδρύουν καθεστώς.Φυσικά και επειδή είναι άεργοι,δεν θέλουν να εργαστούν πουθενά αλλού,εκτός απο την πολιτική για προφανείς λόγους.Καί κάνουν τα πάντα γι` αυτό.

    18. Aντε ρε βλ’ακα μητσοτάκη ξεμπέρδεψε μια κι εξω με αυτο το ψυχασθενή απόβρασμα που λεγεται κλασιδιαρα.
      πουλούσε βια και τρομοκρατια κλώτσαγε και εφτυνε ο ρουφιάνος.τι μας πέρασε για καφρους ; καρκίνο φύτεψε στο απογαμιδι των SS

    19. Για να δούμε πόση έξυπνη (χαχαχαχαχα) είναι η κούλα. Θα πάρεη την πρώτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ;

    20. Στην Γαλλία κάνουν πόλεμο, εδώ κοιμόμαστε

    21. Θα έπρεπε ήδη οι οπαδοί του Κασιδιάρη στο κόμμα του να είχαν αναθέσει την υπόθεση σε γαλλικό η βρετανικό δικηγορικό γραφείο ειδικό στα ευρωπαϊκά δικαστήρια Σίγουρα θα αποκλειστεί από τις εκλογές αφού υπάρχουν εντολές ,αλλά στα δικαστήρια της Ευρώπης παρότι οι δικαστές είναι διορισμένοι από τους σιωνιστές της ελίτ ,με νομική υποστήριξη επιπέδου θα υπάρχει σοβαρό θέμα αναγκαστικά για την Ελλάδα Και να μπορέσουν διεθνώς να ενημερωθούν όλοι

    22. περιμενουμε πως κ πως να αποκλειστει το ναζιδιο

    23. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΑΝ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

    24. Όντως ενδιαφέροντα ερωτήματα…διατυπωμένα ακριβώς όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση.Μονο….που η απάντηση έχει δωθεί προ πολλού,και είναι σαφές ότι πλέον σαν ερώτημα δεν υφίσταται.Τοσον καιρό τι λέμε;Μακαρι να γίνει η έκπληξη ,αλλά δεν προκειτε για έναν αγώνα καθαρό ,αλλά χειραγωγημενον.Οποτε και το αποτέλεσμα ποιο θα ναι;Το θέμα από κ πέρα είναι πάνω σ αυτή την απόφαση και όπως οργανώθηκε ,μεαπολυτη αντισυνταγματικότητα και κατάλυση της δημοκρατίας,να κηρυχθεί προβιά ένας ανελέητος πόλεμος ,έως τελικού δικαίου .οπότε κ να έρθει….εξάλλου δεν προκειτε να αλλάξει κάτι στο ελλαδισταν αυτό είναι το μόνο σίγουρο,με μαθηματική ακρίβεια τα πράγματα θα πηγαίνουν χειρότερα ,σε όλα….

    25. νομίζω ότι η τροπολογία που καταθέσαμε θα τον αφήσει εκτός.ευκαιρία να σοβαρευτείτε και να επιστρέψετε στο αληθινό πατριωτικό και σοβαρό κόμμα που είναι μόνο η Ν.Δ.

      1. Τράβα γ@μ#σου και φέρε μας την είσπραξη ρε πισωγλεντη…

    26. δυστηχως παιδια το συνταγμα το εφαρμοζουν οπου τους συμφερει μην περιμενετε να αφησουν τον Ηλια να λαβει μερος στις εκλογες ειναι τοσο βρωμικοι ξεφτιλες ανθελληνες πισωγλεντηδες παιδεραστες που θα τον κοψουν αλλωστε φαινεται απο μακρυα μακαρι να βγω ψευτης αλλα χλωμο το βλεπω με τους προδοτες που μπλεξαμε

    27. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει το κόμμα του συναγωνιστή εθνικιστή Κασιδιάρη από ένα στημένο παραδικαστικό κύκλωμα που εκτελεί επιλεκτικά άνωθεν εντολές!!Περιμένουμε την επόμενη κίνηση του συναγωνιστή Κασιδιάρη ώστε να δούμε τι θα ψηφίσουμε!!Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον συναγωνιστή εθνικιστή Ηλία Κασιδιάρη.Πάμε μέχρι τέλους ως την τελική νίκη!

    28. Η τήρηση του συντάγματος είναι υποχρέωσης του αρχηγού του Κράτους , ποίος , είναι ; αυτός που έβαλαν οι ελεγχόμενοι , περαστικά σας .

    29. δικαστες, θα γινετε επιορκοι, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ???

    30. Όταν οι δικαστές διορίζονται και προαγονται από την εκάστοτε κυβέρνηση δημοκρατία τέλος. Πρέπει ο λαός να μιμηθεί τους Γάλλους και να ανατρέψει τη δικτατορία.

    31. Έρχεται μεγάλη οικονομική κρίση και επικρατεί το : ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ…..Δεν τους ενδιαφέρει το σύνταγμα και οι νόμοι…μην περιμένετε τίποτα……….ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ….ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ….ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η CIA ΚΑΙ Η NSA ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ”ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ”ΠΕΡΙΟΧΗ”….ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ….

    32. Ολα με πρόγραμμα και στρατηγικη στη γιαλαντζί δημοκρατια του Κουλιστάν……

    33. Μην αποκλείετε να υπάρξει ισοψηφία για ξεκαρφωμα.

    34. Tο Σύνταγμα ανάφερει ότι σε περίπτωση κατάλυσης ο λαός έχει δικαίωμα να ρίξει κυβέρνηση και να αντισταθεί

    35. ε και?? σιγουρα καταπατειται το ΣΥΝΤΑΓΜΑ……
      ΔΥΣΥΤΧΩΣ ειναι 100% σιγουρο οτι το κομμα θα ΚΟΠΕΙ…..ολα ευνοικά για ΝΔ & ΠΑΣΟΚ

      ……….Στους καναπεδες μας με φραπε να μαθουμε τα νεα…………

      ΑΝΤΕ εξεγερθειτε βρε

    36. Οταν ξυπναει μια χωρα ενα πρωι, και το πρωτο θεμα σε ολα τα σαιτ ειναι αν θα αποκλειστουν κομματα απο τις εκλογες, κατι δεν παει καλα με τη δημοκρατια αυτης της χωρας…

    37. Αν απορριφθεί σημαίνει ότι το Σύνταγμα έχει καταπατηθεί τελείως, η δικαιοσύνη είναι και αυτή τελείως διεφθαρμένη και έτσι πρέπει ο λαός να κινηθεί με λογική “Ελευθερία ή Θάνατος”, – υπέρ Πίστεως και Πατρίδος!

    38. Οι αρεοπαγίτες λιντλ, ως καλά και υπάκουα πτνακια του συστήματος, κόβουν όσα κόμματα θέλει να κόψει η συμμορίαΝΔ, δηλαδή τα αφεντικά τους

    39. Τελευταία ευκαρία να αποκτήσει ο Έλληνας εμπιστοσύνη στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Εφαρμόστε το Σύνταγμα και όχι τους φωτογραφικούς αντισυνταγματικούς νόμους του Κουλοανδρουλάκηδων(1 μέρα πριν κλείσει η Βουλή), που τώρα που καταρρέουν θα έχουν την τύχη των Σαμαροβενιζέλων. Μην ξεχάσει κανένας αν αποκλείσουν τον Ηλία ότι αποκλείουν 1.000.000 Έλληνες!!!

    Comments are closed.