ΩΠΑ; “ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ”! ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ: “ME EIΔΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ 17 ΤΟΥ ΜΗΝΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    salonik

    Μία καταγγελία έγινε σήμερα από ηλικιωμένο πολίτη ο οποίος υποστηρίζει σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης πως τον έδειξαν τα ΜΜΕ στα χθεσινά πλάνα τα οποία έδειχναν «συνωστισμό» στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

    Μόνο που σύμφωνα με την καταγγελία του συγκεκριμένου κυρίου αυτός είχε να πάει στην παραλία από τις 17 Μαρτίου!

    Το παραπάνω περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από άλλα επίσης «περίεργα» ρεπορτάζ, όπου τα ΜΜΕ περιγράφουν εικόνες συνωστισμού (όπως πχ στα διόδια όπου δεν υπήρξαν ποτέ ουρές) ενώ αυτές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

    Μάλιστα αυτά τα «ρεπορτάζ του συνωστισμού» έρχονται τις ημέρες στις οποίες «κρίνεται» σύμφωνα με την κυβέρνηση αν θα επιβληθούν νέα αυστηρότερα μέτρα κυκλοφορίας.

    Αυτό εμμέσως πλην σαφώς έθιξε και υπουργός Προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης, σήμερα, ο οποίος είπε πως «Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι πολίτες πειθάρχησαν στη συντριπτική τους πλειονότητα. Η τηλεόραση μεγέθυνε ελάχιστες μειοψηφίες στις παραλίες και στα άλση».

    Να υπενθυμίσουμε πως όπως ανακοίνωσε ο υφ.Πολιτικής Πορστασίας κ.Νίκος Χαρδαλιάς η παραλία θα παραμένει κλειστή για 14 ημέρες από τις 2 το μεσημέρι, έως τις 8 την επομένη το πρωί, με ισχύ και τα Σαββατοκύριακα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Οσο αληθινη ειναι η εικόνα αυτη στην παραλία, αλλο τόσο αληθινά είναι και τα θύματα του κοροναιου!
      Οποιος πεθαίνει για οποιαδήποτε αιτία, εντολή να χρεώνεται ως θύμα του κοροναιου!!!!
      Και ετσι απλά συνεχίζεται η αποχριστιανοσύνη της Ελλάδος, η απομάκρυνση και αποξένωση των Ελλήνων,
      η κατάληψη της χώρας μας απο τους λαθρομετανάστες, η εγκατασταση 30000 λαθρο στην Β.Ηπειρο, τέλος
      δηλαδη και η σκλαβωμένη μας αδερφή, οι εγκάρδιοι χαιρετισμοι της Κυβερνήσεως μας στην ….Βόρεια Μακε-
      δονία που εγινε 30ο μέλος του ΝΑΤΟ. η επίταξη ακινήτων για εγκατασταση των λαθρομεταναστών, ο παραχώ
      ρηση λιμανιου στην Κρητη για να έρχονται οι…….Λιβυοι, εδω φυσικα γελάνε!!!!!!!!! Θελετε κι αλλα? Θα τα
      δούμε πολύ πολύ συντομα, λίγη υπομονή αδέρφια!!!!!!!!!! Κι ετσι για να μαθαινεται τι παιχνιδι παιζεται.
      Ανακοινώθηκε οτι στο Δήμο Σκυδρας και στο χωριο Μαυροβούνι, είχαμε το τελευταιο κρουσμα του ιού.Δεν
      μας λενε ομως οτι ο συγκεκριμένος ανθρωπος εχει χρόνια μεγάλο προβλημα με την καρδια του και η υγεία
      ειναι ετσι κι αλλιώς ΄χαλια!Οχι γιατι το συστημα διατασσει χρεωση περιστατικου στον κοροναιο!!!!!

    2. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΗΝΟΙ – ΑΣΥΝΗΔΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΝΥΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΠΗΜΑ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΛΑΟΣ. Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤ` ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ.
      ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΕΝΟΥΣ ΙΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.

    3. ΜΗΠΩΣ 11.000.000 ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ;
      Ο σοφός Λαός μας λέει: «Όποιος καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι» και εγώ επειδή είμαι ΚΑΜΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ απλά ρωτάω (όχι διάφορους της προπαγανδιστές της ΝΔ που πάντα με ψευδώνυμα ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΡΙΤΟ “ΜΑΚΕLEIO GR” και λιβανίζουν ΔΩΡΕΑΝ τον Κούλη) ΜΗΠΩΣ ΤΑ 11.000.000 που έδωσαν για την ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (οι πρωταγωνιστές των διαφημίσεων καθώς και ραδιοτηλεοπτικά μέσα με νόμο και απόφαση του ΕΣΡ ήταν δωρεάν-άρθρο 3010 της ΠΝΠ 14.3.2020 Α΄64 και η έγκριση της δωρεάν μετάδοσης του ΕΡΣ ν.2328/1995 και ΚΥΑ 16/2018-) ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ για να μπορέσουν να περάσουν ότι άλλα μέτρα τους υπαγορεύουν οι ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ; ; ;
      Για αυτό ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και δείτε πως τα ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΟΝΤΟΤΟΥΡΚΟ ΚΑΝΑΛΑ μας βομβαρδίζουν με προπαγάνδα.
      Έτσι πετυχαίνουν το μάντρωμα των Ελλήνων (ένα από τα προγραμματισμένα σχέδια της Παγκόσμιας κυβέρνησης) είναι κλεισμένοι στο σπίτι τους (ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ) και με κυβερνητική εντολή για να πάει να πάρει ψωμί χρειάζεται να έχει μαζί του ειδικό χαρτί που να το γράφει, την ώρα που στην Αθήνα ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΣΕ ΑΝΞΕΛΕΓΚΤΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    4. ο Κουλης ταισε τα καναλια και τωρα ολα κανουν προπαγανδα…κλειστε τις τηλεορασεις και κοιταζετε μονο το Μακελειο…Ολοι οι γνωστοι μου εχουν σιχαθει τα καναλια…βεβαια ηλικιωμενα ατομα εχουν κολλησει στην τηλοραση και τους κανουν πλυση εγκεφαλου..μην ξεχναμε η ΝΔ με 20% του πληθυσμου εχει αυτοδυναμη κυβερνηση..το 20% τους ενδιαφερει

    5. Μας έχουν φλομώσει στα ψέματα τα βρωμοκάναλα,11 εκ.είναι αυτά!Έλληνες ξυπνήστε επιτέλους!!

    6. Mενουμε στανη συντροφια,μπεεεε,μπεεεε,μπεεεε.

    7. Κύριε Πρωθυπουργέ μας δίνεται 800 ευρώ για δύο μήνες κλειστής επιχείρησης. Εμείς δεν είμαστε τεμπέληδες να περιμένουμε ενώ κοιμόμαστε χιλιάδες ευρώ δώρα.Όμως μέσα σε 2 μήνες χρειάζομαι εγώ προσωπικά 2 ενοίκια οικίας από 280 ευρώ = 560 2 ενοίκια καταστήματος από 440 = 880 ευρώ.2 μήνες κοινόχρηστα οικίας από 18 ευρώ = 36 ευρώ.2 μήνες τηλέφωνο οικίας από 28 ευρώ = 56 ευρώ + 56 το κατάστημα.Μέσα σε όλα αυτά πρέπει να φάω εγώ ή γυναίκα μου δυο παιδιά να πληρωθούν τα φροντιστήρια τους που γίνονται εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου να ψωνίσουμε από το Super Market κτλ.Μην έχετε την εντύπωση ότι με 800 ευρώ μας σώσατε.Η οικονομική καταστροφή στην Ελλάδα είναι προ των πυλών αν δεν το έχετε αντιληφθεί.

    8. Trick με φακούς μεγάλης απόστασης είναι googlarete 24mm vs 300mm. Έλεος …

    9. Έλα τώρα… κάπου σεργιανισες…. χεχε. Σε συνέλαβαν.

    10. Κανείς ΔΕΝ φοράει μάσκα. Μόλις πριν δυο μέρες …

    11. 21 μυρια πηραν τα καναλια αδερφια.η χουντα ερχεται……….ολοι μεσα φοβησμενοι δε ξερουμε τι γινεται εξω και η πατριδα μας γεμιζει σιγα σιγα με λαθροτουρκοσπορους……….αυτα τα λιγα

    12. ελα τωρα 2-3 καναλια το έδειξαν και που μιλαγαν με τον κοσμο οι δημοσιογραφοι
      δεν ηταν παλια τα πλανα

    13. Αναξιόπιστοι π(ω)λιτικοί, δημοσιοκάφροι, ( μί λά ρέ) λόληδες, τα ελικόπτερα δε έχουνε απεριόριστες θέσεις.

    14. Μας θέλουν όλους μέσα,φόβος αγχος,Το γιατί θα το μάθουμε σε καιρό.ολος ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι ότι είναι στημένο όλο αυτο.2 ώρες ειδήσεις για τον κολοιό,και μετά έκτακτα για δελτία για το ίδιο θέμα.φοβος,αποφυγή επαφής συναναστροφής.ακομα και ταινίες δείχνουν που έχουν σχέση με αυτό.

    15. ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ E-MAIL ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΑΝ “LIVE ΣΥΝΔΕΣΗ” ΣΤΟ ΒΩΘΡΟΚΑΝΑΛΟ…ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΑΖ 100%

    16. Ξυπνηστε επιτελους ελληνες τα τσοντοκαναλα μας βομβαρδίζουν με προπαγανδα

    Comments are closed.