ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΑΙ, ΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ “ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ” ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ – ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ… ΤΑΚΤ, ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΙΟΛΑΣ – ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    Κοινοποίηση:
    vfdv

    Την ώρα που η χώρα είναι στις φλόγες, από παντού ξεσπούν πυρκαγιές, περιουσίες χάνονται και κοσμάκης ξεσπιτώνεται αλλά οι παλιοξεφτίλες του Κούλη προχωρούν ακάθεκτη.

    Την ώρα που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα, στη Διαύγεια εντοπίσαμε απόφαση για “καρφωμα” ανεμογεννήτριων στην άκρως τουριστική Λίμνη Πλαστήρα. Οι κολεγιές και οι εργολαβίες του καθεστώτος Μητσοτάκη συνεχίζονται και θα ενταθούν αφού τώρα, η ηγεμονία του 41% θα τους κάνει να ξεφύγουν από κάθε όρια. Ούτε τον πόνο του κόσμου δεν σεβάστηκαν.

    Δείτε εδώ τι αποκαλύπτει ντόπιος παράγοντας:

    σδωσδωδσσσ

    Εμείς εντοπίσαμε και την σχετική απόφαση στη Διαύγεια με ημερομηνία 20/7/2023. Μόλις πριν 3 μέρες ενώ η Ρόδος και τα Δερβενοχώρια ήταν, μεταξύ άλλων, στις φλόγες. Δείτε την απόφαση ΕΔΩ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Αλητεια και μονο αλητεια, αλλα μην ξεχνατε και κατι δημαρχεσους που μολις δουνε τα ευρωπουλα αμεσως δινουν το οκ μεσω δημοτικων συμβουλιων δηθεν. Περνας με το καραβι της γραμμης απο τον Πορο και απο την απεναντι πλευρα που ειναι ο Γαλατας βλεπεις κατι ανεμογεννητριες που ξεπερνουν την λοφοσειρα πρεπει να ειναι πανω απο 150 μετρα. Στον Παρνασο τα ιδια.

    2. Μητσοτακη δεν θελατε; Φατε τον στη μαπα τωρα… παλιομαλακες που τον ψηφισατε!
      Α να χαθειτε κεραταδες!

    3. ΕΝΑΣ ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΜΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΡΟΥΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΑΡΟΥΝ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ???

    4. Ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε ομαδικά βγαίνουμε στους δρόμους και δεν φεύγει κανένας αν δεν παραιτηθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη

    5. Καλά,,, και στην Ρόδο θά βάλει ανεμογεννήτριες ο Κούλης;;;;;,δεν τού φτάνει ή Εύβοια.

    6. Τον κούλη τον φυλάνε πάνοπλοι αστυνομικοί. Εσύ διπλοκλειδώσου το βράδυ μην έρθει κανένας λαθραίος επενδυτής που έφερε ο Κούλης και ο Τσίπρας και τότε να δω την φάτσα σου!

    7. Τα δώσανε στους μπακοκαϋμενάκηδες, τους νέους κοσκωτάδες! λολ τι ψηφίσατε, ρε ξευτίλες;

    8. ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ .
      .
      ΠΟΛΙΤΙΚΌΣ ΚΡΑΤΟΎΜΕΝΟΣ .
      .
      ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΤΩΡΑ.
      .
      ΌΛΟΙ ΟΊ ΆΛΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ.
      .

    9. Τα λαμόγια, οι πόρνοι, οι αντίθεοι, ψήφισαν τους όμοιούς τους.

    10. Η Ιντρακάτ του Κόκκαλη που πουλήθηκε; Για ψάξτε Στέφανε γιατί λένε ότι την πούλησε σε καναλάρχη εφοπλιστή. Την ώρα που καίγεται η Ελλάδα, πρέπει να απαγορευθεί οποιαδήποτε ανεμογεννήτρια στα καμένα.

    11. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ είναι το δόγμα των π@υστροκουλοεβραιομασωνομπακοκαυμενάκηδων

    12. Αρα δεν χρειάζεται φωτιά για να βάλεις ανεμογενήτριες

      1. Ναι γι’ αυτό καιγόντουσαν τα Άγραφα πέρσυ ε καραγκιοζη; Σύμπτωση ξέρω….

    13. πυρπολειστε τις ανατιναξτε τις ρεεεεεεεεεεεε!!! εχουμε ξεπουλημα κ καταπατηση της πατριδας της ζωης μας κ του μελλοντος των παιδιων μας.ξεσηκωθειτε χανουμε τα παντα.

    14. Έχουν βάλει φωτιά σε ανεμοεσσες βουνοκορφές και ραχεις οπως της Β. Εύβοιας…..

      Γιαυτό δεν ιδρώνει το αυτί του Μιζοτακη…..

    15. Ο μιζαδορος αρχαιοκαπηλος κουλης δεν μπορει να περιμενει εχει να βγαλει και σελφι απο το μαραθι

    16. Με 50 κιλά δυναμίτη σε κάθε πυλώνα ανεμογεννήτριας , θα γυρίζαμε στην κανονικότητα.

    17. Ξεχάσαμε το : “Στων Ψαρρών την ολόμαυρη ράχη “, τώρα θα λέμε : ” Στης Ελλάδας την ολόμαυρη ράχη ” !

    18. Ε…μεταρρυθμισεις ειναι αυτες κι ας πληρωνουμε διπλο το ρευμα απ οτι οι γειτονικες βαλκανικες χωρες! Θιασωτης και οικολογος ο κ.πρωθυπουργος καταπολεμαει τη κλιματικη αλλαγη μην αφηνωντας δενδρο ορθιο! Πιο μαλακας δεν γινεται!

    19. Ορτσα ξεφτίλες ψέκια. Μόνο και μόνο να βλέπω τις φάτσες να να σας φιφώνει ο Μητσοτάκης, γουστάρω που ο τύπος θα γεράσει Πρωθυπουργός!!!

      1. Δημητράκη, δεν είπαμε να κόψεις τη μεσημεριανή; πόσες βαράς τη μέρα;

      2. Ρε ξεφτίλα πιθηκομπολιασμένε, η ΚΟΥΛΑ δεν σου έκανε όλα τα χατίρια? Δεν επέβαλλε μάσκες, εμβόλια, πρόστιμα, καραντίνες, απολύσεις, λουκέτα σε μαγαζιά? Αλλά ξέχασα όλοι των τριών κομμάτων ίδια εβραιόσκυλα είναι!

    Comments are closed.