ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΓΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ DNA. EΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    ALBANOS DOLOFONOS PATERAS

    Στοιχεία που παραπέμπουν σε σεξουαλική επίθεση ή και βιασμό σε βάρος της κόρης του, αναζητούν οι αστυνομικοί στην Κέρκυρα για τον 52χρονο Αλβανό που ανήμερα της Πρωτοχρονιάς σκότωσε μέσα στο σπίτι του την 29χρονη βιολογική του κόρη με οικοδομική «σκύλα». Όπως αποκαλύπτει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, το κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών, κατέσχεσε ακόμη και το εσώρουχο που φορούσε την ημέρα εκείνη ο παιδοκτόνος. Ιδού και η αναφορά όπως αναλυτικά περιγράφεται στο έγγραφό της από την  Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

    ALBANOS DOLOFONOS PATERAS

    «Κατά την αυτοψία ανευρέθησαν κηλίδες αίματος στο δωμάτιο της κουζινοτραοεζαρίας και συγκεκριμένα σε δυο καναπέδες , στον πάγκο και το ράφι της κουζίνας, στα τζάμια, την κάσα και τα πατζούρια του παραθύρου που είχε πηδήξει και σ’ ένα ξύλινο κοντάρι. Την 3-1-2019, πραγματοποιήθηκε συμπληρωματική έρευνα και παρουσία εισαγγελέα ο δράστης μας υπέδειξε το σημείο στην αποθήκη όπου ανευρέθη και κατασχέθηκε ένας μεταλλικός λοστός [σκύλα] μήκους 50 εκατοστών που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του χρησιμοποίησε για να καταφέρει τα θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι της. Επιπλέον κατασχέθηκε και ένα εσώρουχο που φορούσε την στιγμή της πράξης, τα οποία και θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις». Όμως οι αρμόδιοι αξιωματικοί αλλά και η ιατροδικαστής δεν αρκέστηκαν μόνο σ΄αυτό, αφού παρήγγειλαν και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις και πιο συγκεκριμένα:

    «Επιπλέον, ελήφθησαν δείγματα των ονύχων της κοπέλας όπως επίσης και με ειδικό βαμβακοφόρο στειλεό δείγματα από τα γεννητικά της όργανα. Επιπλέον παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του κατηγορούμενου, προς διακρίβωση του είδους των τραυμάτων που έφερε στο σώμα του και τη λήψη δειγμάτων με ειδικό βαμβακοφόρο στειλεό από τα γεννητικά του όργανα». Τα δείγματα αυτά έχουν ήδη αποσταλεί στα αρμόδια εργαστήρια, τα οποία και επεξεργάζονται αυτά τα στοιχεία με μεγάλη προσοχή.

    Αξίζει να σημειωθεί πως ένα χρόνο πριν η Αγγελική είχε απευθυνθεί στις εισαγγελικές αρχές της Κέρκυρας για τις απειλές που δεχόταν απ’ τον πατέρα της. « Στις 30-1-2018 η θανούσα είχε προσκομίσει στο Α.Τ Κέρκυρας, εισαγγελική παραγγελία για συστάσεις σε βάρος του κατηγορούμενου, για παρεμβάσεις στην προσωπική της ζωή [βιβλίο συμβάντων]» επισημαίνεται στη δικογραφία που έχει στη διάθεσή της το ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Στην απολογία του πάντως ο παιδοκτόνος, περιγραφεί αναλυτικά τα όσα διαδραματίστηκαν το μοιραίο βράδυ και επιρρίπτει ευθύνες στην βιολογική της μητέρα αλλά και στην Κερκυραία νονά της, που την «αποξένωσε» από εκείνον.

    eglima_kerkyra_29xroni_arthro

    «Την Πρωτοχρονιά και ενώ μέχρι τότε το κλίμα μεταξύ μας ήταν εξαιρετικά ήρεμο, εξ αιτίας των συνεχών κλήσεων του συντρόφου της γύρω στις  21.25 μμ ξεκίνησαν όλα. Αλλά και εξαιτίας της καθολικής άρνησης της να επικοινωνεί μαζί μου από τον Νοέμβριο 2017 οπότε και έλαβε νομιμοποιητικά έγγραφα διαμονής στην Ελλάδα, της ολοκληρωτικής απομάκρυνσης και αποξένωσης της από εμένα και  ως αφορμή της απροσδόκητης, βίαιης , έκνομης συμπεριφοράς μου που είχε τραγική κατάληξη, με αποτέλεσμα να την χτυπήσω αρκετές φορές και να της προκαλέσω θανατηφόρα πλήγματα με μεταλλικό αντικείμενο που προκάλεσαν τον μοιραίο. Προσδιορίζω δε την οργίλη αντίδρασή της να φωνάζει δυνατά λέγοντας απευθυνόμενη σε εμένα ότι «ουδείς θα ελέγχει τη ζωή μου» και πως «δεν θα ρωτά κανέναν…».

    aggeliki_petrou_3_1

    Τότε  λόγο της  απώθησής μου με τα χέρια με πρόθεση να αποχωρήσει, την πλησίασα να την καθησυχάσω και να την ηρεμήσω, ρωτώντας την τον λόγο της αδικαιολόγητης απόρριψης και απαξίωσης μου ως πατέρα της γενικότερα. Ουδέποτε είχα ασκήσει σωματική βία ή απείλησα καθ’ οιονδήποτε τρόπο την θυγατέρα μου , ουδέποτε την άσκησα ψυχολογική βία, όπως έχει κατατεθεί αναληθώς με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στρεβλή εικόνα για εμένα . Άλλωστε αν είχε συμβεί αυτό θα είχε ασκηθεί αυτεπάγγελτα ποινική δίωξη εναντίον μου για πράξη ενδοοικογενειακής βίας. Το μοναδικό που επεδίωκα και επιζητούσα ως γονιός, ακόμη και με ανορθόδοξο τρόπο ήταν να γνωρίζω που διαμένει και διανυκτερεύει η θυγατέρα μου, διότι ελάχιστα βράδια πήγαινε στην νονά της που ουσιαστικά την δικαιολογούσε, την ενθάρρυνε και την υπέθαλπε τρόπον τινά με ποιον να συναναστρέφεται ή να συνδέεται, διότι η μητέρα της με την οποία είχαμε χωρίσει το 1992 διέμενε στην Αλβανία και απέφευγε οποιαδήποτε σχέση μαζί της, διότι εκεί είχε δημιουργήσει άλλη δική της οικογένεια. Εδώ στην Κέρκυρα δεν την επισκέφθηκε ούτε μια φορά, ο σύζυγος της ήταν αλκοολικός, την είχε εγκαταλείψει σε ηλικία 17 ετών  και αυτό  της στοίχισε υπέρμετρα. Σήμερα, μετά θάνατον με κροκοδείλια δάκρυα εμφανίζεται ενώπιον της κοινής γνώμης κατηγορώντας με ασύστολα και ενώ είχε καίρια την ευθύνη ως βιολογική της μητέρα, ρόλο που εκπλήρωσα εγώ» επεσήμανε ο 52χρονος. Ο Αλβανός δράστης κλείνοντας το απολογιτικό του υπόμνημα, μιλά και για τον υποψήφιο Αφγανό γαμπρό του λέγοντας ότι:

    «Δεν είχα καμία απολύτως αντίρρηση λόγω φυλής, χρώματος και θρησκεύματος για τον Αφγανικής καταγωγής σύντροφό της και ουδέποτε της είπα θα σε σκοτώσω όπως λέγεται … Ήθελα να τους βοηθήσω, αλλά εκείνη το απέφευγε επιμελώς και αυτό με απογοήτευε και με εξόργιζε. Την χτύπησα στο κεφάλι , εκείνη επιχείρησε και πήδηξε από το παράθυρο για να ξεφύγει, όμως δεν συγκράτησα την οργή μου, την ακολούθησα και της κατάφερα αλύπητα πλήγματα με το σίδερο στο κεφάλι, με την απερίσκεπτη κτηνώδη συμπεριφορά μου. Τα έχασα, ήμουν σε σύγχυση και πανικό, έσκαψε πρόχειρα τον τάφο στον κήπο και έκανα τα ρούχα της και τα προσωπικά της αντικείμενα. Στη συνέχεια πήγα και πέταξα το κινητό της στην αυλή της νονάς της». Ακόμη πάντως δεν έχει γίνει γνωστό που θα ταφή η 29χρονη, στην Κέρκυρα ή την Αλβανία όπου ζει μόνιμα η μητέρα της.

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: