ΝΕΟ ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ 14 ΜΗΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ – Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ (ΣΚΛΗΡΕΣ EIKONEΣ)

    Κοινοποίηση:
    photo_10

    Συνεχείς είναι οι επιθέσεις αδέπσοτων σκύλων κατά ανυποψίαστων πολιτών στα Χανιά, με τις αρμόδιες αρχές να μην έχουν καταφέρει ως τώρα να δώσουν λύση στο πρόβλημα.

    Όπως κατήγγειλε κάτοικος της περιοχής στο τοπικό σάιτ zarpanews.gr, πριν λίγες μέρες αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε στην μόλις δεκατεσσάρων μηνών εγγονούλα του, προκαλώντας τους σοβαρά τραύματα.

    Συγκεκριμένα, ενώ είχε βγει μια πρωινή βόλτα με την εγγονούλα του και το σκυλάκι συντροφιάς που έχουν, κάτω από την πολυκατοικία που διαμένουν σε περιοχή του Κουμπέ, κοντά στα Δημοτικά Σχολεία, δέχτηκαν την επίθεση από ένα μεγαλόσωμο σκυλί, το οποίο και δάγκωσε τη μικρή στο ποδαράκι της.

    Πανικόβλητος ο παππούς της άρχισε να φωνάζει και προσπάθησε να προστατέψει την εγγονή του υπό την απειλή του αδέσποτου, παίρνοντας αγκαλιά το παιδί.

    Τότε ο σκύλος όρμηξε στο σκυλάκι μαλτέζ και το δάγκωσε κι αυτό στο σώμα του.

    Η 14μηνη, που από θαύμα γλύτωσε τα χειρότερα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τραύματα στο πόδι και τώρα είναι καλύτερα στην υγεία της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Μήπως ??? Λεψλω μήπως έχουν ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ;; Και έλεγχο ται από μακριά;; Λέω μήπως !!!!

    2. Ελάτε στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων να δείτε πόσα είναι και πως κάνουν βόλτες ακόμα και στους χώρους εστίασης των φοιτητών.

    3. Ενεργοί πολίτες καταγγελίες στους δήμους και στην αστυνομία τόσα έχουν γίνει τι άλλο θέλουν.πεζοδρομεια μες τα περιττώματα κατεβαίνουν οι άνθρωποι από τα πεζοδρόμια να κυκλοφορούν οι σκύλοι με τα αφεντικά και μας το παίζουν και σε εμάς αφεντικά όταν τους πεις πάρτο λίγο πιο κει να περάσω προχωρούν τα παιδάκια και τα σκυλάκια έχουν ίδιο μπόι και τα ακουμπούν πολλά παιδιά έχουν αλλεργίες η κατάσταση έχει ξεφύγει.Παιδευουν τα ζώα τα βγάζουν μόνο για κακά και κανείς δεν τα μαζεύει .Μάλλον ο σκύλος θέλουν Νάτα μαζεύει.

    4. ολα τα εμβολια; μη παθει τιποτα το σκυλακι… το λεω

    5. Μην ανησυχείτε με τα σκυλιά που έχουν γεμίσει τους δρόμους. Θα χρησιμεύουν στους τζιχαντιστές όταν μάθουν Ελληνικά και θα κοπεί η πιστωτική κάρτα από τους έξυπνους που τους ξεφορτώνονται σε εμάς. Τι θα φάνε τότε; Γαλοπούλα;;;

    6. ΟΙ ΔΉΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΓΩΓΕΣ ΚΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ μήπως και οργανωθούν επιτέλους!!!

      1. Κι εσύ τι είσαι; ΜΚΟ για τους σκύλους, τους βρωμά και τα πάκι;

    7. παιδια παιζει πολυ χρημα με τις φιλοζωϊκες και τις περισσοτερες φορες γινονται εμποδιο στις κτηινιατρικες υπηρεσιες των Δημων.

      Μιλαμε για χρημα, ψαξτε το λιγο εκει στο Μακελειο.

      Το ποσα ‘στειρωνουν”, διατροφη, κτηνιατροι ολοκληρο κουβαρι

    8. αδεσποτα ειναι αποτελεσμα ανεγκεφαλων ανθρωπων που αντι να στειρωσουν το σκυλο τουσ τον αφηνουν να γενναει κ μετα πετανε τα κουγια φολεσ κ φολατζηδεσ δειχνουν το επιπεδο των ανεγκεφαλων αμορφωτων διποδων ,,ντροπη σας αμορφωτοι

      1. Ντροπή σου εσένα που γράφεις κογκολέζικα.

    9. Ξυπναται Μαλ@κες .Αγωγες εκατομμυριων στους δημους.Μονο τοτε καταλαβαινουν.Ολα τα αδεσποτα σε σπιτια φιλοζοων

      1. πολύ σωστά!!! … ευθύνη των Δήμων είναι!!! 👍👍👍

    10. Φολα στο κοριτσακι και στον Παπου που προκαλεσαν μια Θεοτητα της Νεας Ταξης.

    11. φιλοζωικες οργανωσεις: Oλοι φταινε εκτος απο το σκυλο!

      1. Δέν υπάρχουν φιλοζωικές ρέ φίλε δέν τό’χετε καταλάβει τόσα χρόνια;
        Παππά σάς πουλάνε , αρπαχτές κάνουν καί αυτοί καί οι κωλοκυβερνήσεις.

    12. ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ!!! ΣΕ ΑΝΥΠΕΡΣΠΑΣΙΤΑ ΑΤΟΜΑ!!!! ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΛΑΤΖΗΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ!! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙΙΙΙΙ

    13. Πρώτα φόλα στους ιδιοκτήτες κ μετά στα κοπρόσκυλα .Τα σκυλιά είναι για αυλές κ βουνα

      1. Φόλα πρώτα σε σένα μάλλον.
        Προκαλείτε το θάνατο σε αθώα πλάσματα με τον πιο φρικτό τρόπο.
        Και νιώθετε και μάγκες.
        Αισχρά και αμόρφωτα άτομα.

    14. Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μεγαλόσωμων και μικρόσωμων σκυλιών, το λένε όλοι οι κτηνίατροι. Μάλλον το κοριτσάκι κρατούσε το σκυλί, στο μικρό σκυλί ήθελε να επιτεθεί, όχι στο παιδί.

      1. ΠΑΛΙ ΑΘΘΩΩΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ Ε?……. ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ……….

        1. Κόπρος και μικρόψυχος είσαι εσύ.
          Επικίνδυνα άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία
          του internet.

          1. εσυ κρυβεσαι σκυλολαγνε, ουτε ιερο εχεις ουτε οσιο

    15. Πιστεύω το σκυλί να μην έπαθε τίποτε γιατί την βάψανε. Ειδικά το βρέφος.

    Comments are closed.