ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΥΝ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΕΦ ΟΙ ΡΩΣΟΙ! ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑ! ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    Κοινοποίηση:
    ΡΩΣΟΙ

    Oι ρωσικές πυραυλικές δυνάμεις έπληξαν τη νύχτα το Νικολάεφ καταστρέφοντας μεγάλη αποθήκη πυρομαχικών στα πλαίσια της αποδυνάμωσης των ουκρανικών γραμμών άμυνας της πόλης.

    Σημειώνεται ότι οι Ρώσοι έχουν φτάσει 20 χλμ. έξω από την πόλη με μία αιφνιδιαστική προέλαση τις τελευταίες ημέρες και όλα δείχνουν πως τον Σεπτέμβριο θα επιχειρήσουν την κατάληψή της.

    Στο μέτωπο του Μπάκχμουτ στο Ντόνμπας η μάχη για το προάστιο Κοντέμα στα νότια της πόλης φαίνεται πως θα είναι νικηφόρα για τους Ρώσους καθώς ήδη οι εθελοντές της Wagner ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν ότι έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον κατά το μεγαλύτερο μέρος την κατάληψή του.

    Οι Ρώσοι κατά τον Αύγουστο δεν πραγματοποίησαν επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας προφανώς αποσκοπώντας στην αναδιάταξη των δυνάμεών τους, στην κατά τόπους ενίσχυσή τους και στην στρατολόγηση και εκπαίδευση ρωσόφωνων από τους τοπικούς πληθυσμούς.

    Σε ότι αφορά το Χάρκοβο, η κατάσταση των Ουκρανών είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς η πόλη έχει περικυκλωθεί από τρεις κατευθύνσεις πλην της δυτικής.

    Μάλιστα το ουκρανικό Επιτελείο επεξεργάζεται σχέδια εκκένωσης της πόλης που σημαίνει ως δεν πιστεύει ότι μπορεί να την κρατήσει υπό τον έλεγχό της τους επόμενους μήνες.

    Το ρωσικό Επιτελείο ορθά σκεπτόμενο προσανατολίζεται προς την κατάληψή του πριν την Οδησσό καθώς αποτελεί μία πηγή κίνδυνου για την ρωσική ενδοχώρα και τις ρωσικές γραμμές άμυνας στο Ντόνμπας.

    Άλλωστε αν καταληφθεί, ο πληθυσμός της πόλης είναι 70% ρωσόφωνοι και αναμένεται εύκολα να ενσωματωθούν σε μία νέα κατάσταση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Ισοπεδωστε και το Κιέβο να τελειώνουμε επιτέλους !

    2. Γρηγορα στο Κιεβο για να ξεβρωμισει ο τοπος.

    3. Εδώ στήν Ελλάδα είναι πάρα πολλοί πού λένε τόν Πούτιν “Νεο Χίτλερ”….Δηλαδή ρέ μάγκες όποιος δέν πάει μέ τά νερά τής ΝΤΠ καί τών Αμερικανών είναι ό κακός καί όλοι οί άλλοι είναι οί καλοί…????

    4. καλα να παθουμε κουλη και τσιπρα δεν θελαμε τωρα θα μας φορτωθει και το αλλο ζουλάπι ο ανδρουλάκης και τρις χειρότερα εκεί μην ξυπνήσετε με τπτ ψηφήστε ξανά κούλη χρυσο τακα τακα τακα τα….. siemens πως χτυπάς?? τακα τακα τακα τα siemens το ξέρω αγαπάς!!!

    5. Βλαδημιρε χωρις ελεος. Αντε και γρηγορα στο Κιεβο για να ξεβρωμισει ο τοπος.

    6. 1 τακτικό πυρηνικό στην μητρόπολη Αλεξανδρουπολεως και 1 κανονικό στην Αθήνα Βλαδημιρε, και ο Θεός ας κρατήσει άθικτους τους πατριώτες από το χτύπημα.

    7. Βλαδιμηρε δεν σταματας τα συμβατικα πυραυλακια και πατα το κουμπι να τελειωνουμε! Ουτως η αλλως η προβοκατσια στη Ζαποριζια ειναι κοντα!

    8. Γαμηστε τους ναζι ξεσκιστε τους. Το κακο ειναι πως πιεζουν τα μικρα κρατιδια να δωσουν ασυλο στους ουκρανους και θα μαζευτουν ολοι οι εγληματιες στα μικρα κρατη. Ηδη η αυστρια εχει γεμισει και εκτος αυτου τους δινουν βημα να κανουν διαδηλωσεις τελετες να κρεμανε σημαιες οπου βρουν.. βεβαιος

    9. ΠΕΛΕΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ!!!! ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΝΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ!!!! ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΩΡΑ!!!!

    10. Μα τί θέλατε??? Ο κοιμισμένος-… ξύπνησε την αρκούδα (κόκκινη) βάζοντας άλλους να κάνουν το θέλημά του με την υπόσχεση προστασίας…. Όταν είδε οτι δεν τον “παίρνει” τους άφησε στην τύχη τους…. Κι η Ευρώπη υποφέρει…. Να πω : Καλά να πάθουμε δε θέλω καθώς επηρεάζει και την οικογένεια μου…. Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι οι κόρες μου 12 & 9 ετών δε φταίνε σε ό,τιδήποτε κι ο δικός υποτακτικός δεν είχε καμία δουλειά να ασχοληθεί (εκτός κι αν τον κρατάνε από συγκεκριμένο σημείο)….

    Comments are closed.