ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΖΟΥΜΗ: Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ – ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ “ΑΤΥΧΗΜΑ”

    Κοινοποίηση:
    τζουμης

    Τις ανησυχίες του για ένοπλη σύρραξη μέσα από προβοκάτσια ή “ατύχημα” στο Αιγαίο ή στον ΈΒρο εξέφρασε ο αντιστράτηγος ε.α Λ. Τζουμης μέσα από την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1. Τόνισε ότι η Τουρκία έχει ανοίξει τρία μεγάλα μέτωπα που αφορούν την Ελλάδα με πιο σημαντικό αυτό της ΝΑ Μεσογείου.

    “Όπως έχουν δηλώσει οι Τούρκοι, θα προχωρήσουν σε γεωτρήσεις στην περιοχή. Αν ρίξουν τρυπάνι μέσα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, τότε θα έχουμε πρόβλημα”, είπε ο στρατηγός.

    Στη συνέχεια, έγινε αναφορά από τον διεθνολόγο Α. Δεσποτόπουλο στο θέμα της υγείας του Ερντογάν που έχουν πυροδοτήσει σενάρια διαδοχής αυτού του δικτάτορα με τον ειδικό να αναφέρει ότι ο Σουλτάνος προωθεί τον ίδιο του τον γαμπρό για να συνεχίσει την επεκτατική του πολιτική και να ικανοποιήσει τον νεοθωμανικό ιδεασμό του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Λέει αν ο Ερντογάν ρίξει τρυπάνι θα έχουμε πρόβλημα..Οκ το δεχόμαστε ότι όντως θα υπάρξει..Οι δικοί μας οι καραγκιοζηδες τόσα χρόνια γιατί δεν ρίχνανε πρώτοι το τρυπάνι;; Αυτά γιατί δεν λέγονται;; Γελοίοι..

    2. ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ . ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΦΥΛΟΛΟΓΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ? ΑΙΣΧΟΣ.

    3. Επειδη ο Τουρκος εχει αποθρασυνθει εξ’ αιτιας των καρπαζοεισπρακτορων πολιτικαντηδων, μπορει να στειλει τρυπανι στην Ελληνικη ΑΟΖ!!!!!! Σ’ αυτην την περιπτωση του λες παρτο, δευτερη φορα του λες παρτο, ενημερωνεις και την λυκοσυμμαχια του ΝΑΤΟ και τους γραφειοκρατες των Βρυξελων και την τριτη φορα του ριχνεις ενα ….κουφετο και το στελνεις στον βυθο, διαφορετικα εισαι για τα πανιγυρια!!!!!!!!

    4. Ολι εσεις κε Τζουμη ειστε φιλο-ΝΑΤΟικοι αξιωματικοι (αν δεν εισαστε θα σας ειχαν αποστρατευσει με βαθμο ταγματαρχου). Δεν ξερετε τι καπνο φουμαρουν εκει περα???? Χωρις την ανοχη τους (τουλαχιστον) ουτε που θα το σκεφτονταν οι Τουρκοι….

    5. Τώρα το παίζουν στρατιωτικοί αναλυτές…

    6. Μόνο μπλα-μπλα είναι…. Ο στρατιωτικός πρέπει να πράττει.. Και όχι να μιλάει….

      1. Και κλασικά μα κλασικά μιλάνε οπότε είναι εν αποστρατεία…τους ξέρουμε

      2. Πως τολμας ρε καραγκιοζη να ντροπιάζεις το ονομα Ρομελ; αν ο καραβανας αποφασισει πολεμο θα σου κανει επιστρατευση και σε βλεπω να τρεχεις να κρυφτεις κατω απ την φουστα της μαμας σου για να γλυτώσεις ρε κρετινε.

    7. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΧΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΕΑΝ Ο ΞΕΡΞΗΣ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ . ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΥΒΙΗ . ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΠΟΠΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΙΤ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ Ο ΡΩΣΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ . ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΓΙΑ ΨΙΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑΤΑ ΟΤΙ Ο ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΥΑΛΙΣΤΟΣ. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ.
      ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ
      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
      28/05/2020

    Comments are closed.