ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ – ΞΑΝΑ ΦΥΛΑΚΗ “ΒΛΕΠΟΥΝ” ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΞΙ, ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΝΟΧΟΙ ΩΣ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ!

    Κοινοποίηση:
    diki

    Το ενδεχόμενο, να οδηγηθούν ξανά στη φυλακή αντιμετωπίζουν ο αρχηγός της “Χρυσής Αυγής” Νίκος Μιχαλολιάκος και έξι ακόμη πρώην βουλευτές της, που αποτελούσαν το σκληρό πυρήνα της οργάνωσης, καθώς κρίθηκαν ένοχοι, για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

    Αυτοί είναι οι:  Ηλίας Κασιδιάρης, Γιαννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος, Χρήστος Παπάς και Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

    Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, αυτοί καθοδηγούσαν τη δράση της Χρυσής Αυγής και έδιναν εντολές, για όλες τις εγκληματικές ενέργειες της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

    Ένοχοι για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, κρίθηκαν 19 ακόμη στελέχη της ΧΑ, μεταξύ των οποίων και ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς.

    Ενοχοι κρίθηκαν οι κατηγορούενοι: Άγγος, Αποστόλου, Καζαντζόγλου, Καλαρίτης, Μιχαλάρος, Μπαρέκας, Παπαβασιλείου, Παπαδόπουλος, Πόπορη, Ρουπακιάς, Σκιατούνης, Σκάλκος, Στεργιοπουλος, Στράτος,  Τσακανίκας, Τσόρβας, Τσαλίκης, Χατζηδακης και Χρυσαφίτης.

    dikografies.blogspot.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Εν τω μεταξύ, σήμερα που τα τσοντοκάναλα και τα πολιτικά ανδρείκελα, πανηγυρίζουν “την νίκη της δημοκρατίας”, ο Αττίλας ΙΙΙ ξαναχτυπά και εισβάλλει στην Αμμόχωστο με τυμπανοκρουσίες …
      Αναμένω να δω εάν επιτραπεί από κάτι χαραμοφάηδες σκορδαλιάδες, πόρδες, σήψεις και παγώνια, να οργανωθεί κάποια συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάφωρη παραβίαση των αποφάσεων του ΟΗΕ, όπως αυτή του λαϊκού δικαστηρίου που παρακολουθήσαμε χτες …

    2. Δυστυχώς για την Ελλάδα και τους Έλληνες η πολιτικά κατευθυνόμενη Δικαιοσύνη έπεσε στα σκ@τ@ και ψάχνει να βρει την Δημοκρατία που πρόλαβε και έπεσε πρώτη. Βάλτε στο Google το όνομα Τεμπονέρας και θα δείτε μια ακριβώς ολόιδια υπόθεση δολοφονίας το 1991 στην Πάτρα από Δημοτικό σύμβουλο της ΝΔ και πρόεδρο της τοπικής ΟΝΝΕΔ . Ο μόνος που καταδικάστηκε ήταν ο δολοφόνος . Δεν βρέθηκαν ούτε ηθικοί αυτουργοί μα ούτε και θεωρήθηκε εγκληματική οργάνωση η ΝΔ . Δύο μέτρα δύο σταθμά .Η απόφαση του δικαστηρίου σήμερα νομίζω προκαλεί θλίψη. Το Μακελειό και ο κ, Χίος γιατί δεν μιλάνε για τότε ?? Ξέρουμε ότι πικράθηκες κ Χίο γιατί ο Κασιδιάρης δεν έκανε καμιά δήλωση για την απόπειρα εναντίων σου και κατά την γνώμη μου ήταν μεγάλο λάθος από μέρους του , αλλά αυτή η απόφαση σήμερα νομίζω είναι κάτι το διαφορετικό.

    3. ο κασι μεσα απο την στενη θα βγαλει 20 εδρες…. αν αφησουν το κομα του..να κατεβει στις επομεμες εκλογες….. να το θυμαστε…

    4. Επειδη ακουω πολλα για τον ηλια και τον μηχαλολιακο.χρυση αυγη ηταν ο ηλιας και καποια αλλα στελεχη τους και οχι ο βλακας ο μηχαλολιακος που η αληθεια ειναι οτι και αυτος επαιρνε εντολες απο τον μηχαλολια(τον αδερφο του).οταν λοιπον αρχισαν να ανεβαινουν επικυνδινα για το συστημα εστεισαν αυτο με τον ρουπακια και τους τυλιξαν σε μια κολλα χαρτι εν γνωση του μηχαλολιακου.(γι αυτο βγηκε και εκανε δηλωσεις την προηγουμενη τον εκλογων και εριξε την χα στα βραχια.)ο ηλιας απο την αλλη κατα την απψη μου φανηκε οτι ηταν λιγος απο την στιγμη που ηταν να φυγαδευτει ρωσσια και να παρει το θεμα διεθνης διαστασεισ εκατσε ελλαδα με εντολη μηχαλολια παλι και εγινε οτι εγινε με αποτελεσμα η χρυση αυγη να φθαρει και να φυλακιστει στην τελικη.επισης νομιζω οτι αργησε πολυ να φυγει και να γινει ανεξαρτητος.

    5. Καλα να μην τολμίσει να ξαναπει κανεις οτι υπάρχει δικαιοσυνη στην Ελλάδα…
      Επίσης να μην τολμίσει να ξανααναφέρει κανείς την λέξη δημοκρατία γιατί έχουμε δειμοκρατία και όχι δημοκρατία.

      Μάτι, Καρδίτσα, Μάνδρα, συμφωνία με Σκόπια, ΑΟΖ Κρήτης χαρίζοντας ενα 10% παραπάνω στην Αίγυπτο, Συμωνίες με Ερντογάν για γκριζάρισμα Αιγαίου και μοίρασμα κοιτασμάτων,
      Λαθροπιθήκια παντού γιατί κάποιοι έτσι γουστάρουν, ΜΚΟ, άπειρα οικονομικά σκάνδαλα εις βάρος των Ελλήνων και άπειροι ακόμη λόγοι για να πράξει τα δέοντα η δικαιοσύνη. ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ Π@@ΣΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ κινήτοποιήθηκε για το εθνικό μας συμφέρον.

      Επίσης δεν υπάρχει κανένα μέλλον σε αυτή την χώρα παιδια. Με τόσους ανθέλληνες και πρόβατα που κατοικούν σε αυτόν τον τόπο…
      Τα χειρότερα έπονται …

    6. Αλλη ακομα μια αθλιοτητα διαπραχθηκε σημερα με αυτη τη καταδικη το σαπιο συστημα εδειξε παλι τα δοντια του .δεν ανηκω στη χρυση αυγη καθως δε με βρισκουν συμφωνο οι πολιτικες τους κ πλην κασιδιαρη υπαρχει ελλειψη σοβαρων στελεχων.αυτη ομως η πολιτικη εξοντωσης απο το συστημα τους εκανε συμπαθεις κ πρεπει ν προβληματισει τον καθε ελληνα πολιτη κ το βαθμο ελευθεριας του οταν αντιτιθεται με το κατεστημενο.μπραβο στεφανε για την αντικειμενικη σου καλυψη εισαι οαση απεναντι στο καταιγισμο παραπληροφορησης που μας κατακλυζει

    7. Πώς θα μάθουμε αν το κόμμα του Ηλία θα μπορέσει να κατέβει στις επόμενες εκλογές?

    8. Πότε θα τιμωρηθούν οι ένοχοι που έκαψαν ανθρώπους ζωντανούς στην Marfin ???

      Είναι από το σινάφι που πανηγυρίζει τώρα για την νίκη της δημοκρατικής σαπίλας τους

    9. Κάποτε είχαν υποσχεθεί στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό (οι της Χρυσής Αυγής) να διώξουν τους λαθρομετανάστες να βοηθήσουν τον Έλληνα πολίτη, θα φρόντιζαν να νοσηλεύονται δωρεάν Έλληνες στα νοσοκομεία και όχι λαθρομετανάστες, θα φρόντιζαν με τα κονδύλια που τους έδινε το κράτος (όπως παίρνουν όλα τα κόμματα χρόνια τώρα) και τα διέθεταν ΜΟΝΟ στους Έλληνες. Πολλά τα έκαναν αλλά τα υπόλοιπα κόμματα δεν ήθελαν στο κοινοβούλιο να υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται και κόπτονται για τους Έλληνες ΜΟΝΟ, δεν ήθελαν ήρωες γιατί φαίνονται αυτοί μικροί, πολύ μικροί στα μάτια των Ελλήνων, δεν θέλουν πατριώτες, δεν θέλουν ο Ελληνικός λαός να ζει και να απολαμβάνει τα δικαιώματα του. Άλλα συμφέροντα.
      Τώρα? οι αναρχικοί δεν είναι μια εγκληματική οργάνωση? Δεν σκοτώσανε κόσμο? Δεν καταστρέψανε και συνεχίζουν να καταστρέφουν περιουσίες πολιτών? Εκτός και αν είναι δικά τους παιδιά και θέλουν να υπάρχουν τέτοια μιάσματα. Και αυτούς κυνήγησε η Χ.Α. δεν το θέλανε.

    10. Τώρα που το σύστημα δεν τους χρειάζεται πλέον, τους ξεφορτώνεται κακήν κακώς.

    11. Ο μιχαλολιακος φταίει, για αυτό έφυγε ο κασιδιαρης με το Λαγό. Του έλεγαν μην σταματάμε τον αγώνα τις μηχανοκίνητες τις πορείες, το θηρίο δεν θα σε λυπηθεί. Ο μιχαλολιακος διάλεξε τον δρόμο της παράδοσης στο θηρίο. Άφηναν κάτι βλαμμένα να τους σπάνε τα γραφεία και δεν αντιδρούσαν, όταν σε άλλες εποχές αυτά τα βλαμμένα ούτε από έξω δεν περνούσαν. Αυτά πλήρωσε, για αυτό έφυγε ο κόσμος και πήγε με τον κασιδιαρη. Όταν στο θηρίο παραδινεσαι αυτό θα σε κατασπαραξει. Πάντως τον είχαν προειδοποίησει παλιοί χρυσαυγιτες. Ή θα το πας μέχρι τέλος ή θα σε βάλουν φυλακή.

    12. Περιμένω να δω πότε θα καταδικαστούν τα αριστερά τάγματα εφόδου για την εν ψυχρώ εκτέλεση των Φουντούλη – Καπελωνη. Είχαν κι αυτά τα παιδιά γονείς κα Φύσσα. Η υποκρισία του πολιτικού συστήματος σε όλο της το μεγαλείο. Και μια ρητορική ερώτηση… επιλεκτικά κολλάει ο δήθεν ιός, της δήθεν πανδημίας τους; Προφανώς εξασθενεί στις Αντιφα συγκεντρώσεις. Ντροπή κ όνειδος μόνο. Θα έρθει η ώρα που θα πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω κ τότε κρυφτειτε σκουλήκια.

      1. Μαρια προφανως αυτα τα παιδια δεν ειναι καν ανθρωποι η στη καλυτερη τουρκοι.τι να πεις…ο κοσμος παντως παρα τη παραπληροφορηση δεν ειναι τοσο ανοητος οσο καποιοι νομιζουν.γκουγκλαρα για ν βρω τα ονοματα του φουντουλη κ του καπελωνη ,ενω τα ονοματα των συγχρονων ηρωων δε γινεται ν μη τα γνωριζουμε.ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τα σκεπαζει οπως κ του φυσσα.ηταν κ αυτος ενας νεος ανθρωπος που εχασε τη ζωη του δε φταιει αν ο αδικος θανατος του εργαλειοποιηθηκε απο διαφορους

    13. ερωτιση χθες στον δικηγορο του φυσα αποδημοσιογραφο.η εισαγκελεας της εδρασ του αθωονει πλειν ρουπακια…..απαντηση δικηγορου,αυτο ανικει στο παρελθον…..που ηξερε οτι αυτο ανικει στο παρελθον.αρα κατι ηξερε……καλυτερα να μην μιλανει δεν ξερουν να κρυφτουν απο την συγουρια,καλα η εισαγγελεας τι ρολο ειχε στην δικη

    14. Πήγε και ο Μπακογιάννης και σφραγισε αμέσως τα γραφεία του Κασιδιάρη στο Δήμο: Μιλάμε για συννενόηση από πρίν λες και γνώριζαν την απόφαση(ούτε τα προσχήματα δεν μπορούν να κρατήσουν). Αυτοί ρε είναι χειρότεροι και από τον “Παναθηναϊκάκια” επί Σαμαρά. Εντωμεταξύ σίγουρα είναι ηλίθιοι, γιατί δεν υπήρχε κανένας λόγος να πάρει πολιτική διάσταση η δίκη ( η χρυσή αυγή είχε διαλυθεί ήδη από μόνη της). Ορκίζομαι ότι δεν ήξερα τι θα ψηφίζα στις ερχόμενες εκλογές : ΤΩΡΑ γι’ αυτό το άνανδρο χτύπημα που έκαναν στον άνθρωπο : ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ και ΔΑΓΚΩΤΟ.

    15. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ…

    16. Τον εθνικό πατριωτισμό θέλουν να πολεμήσουν και όχι την ΧΑ και κάθε ΧΑ. Άρχισαν σιγά σιγά να τα λένε περί ποινικοποίησης της ακροδεξιάς εκ στόματος Φώφης. Το αποτέλεσμα θα είναι να βγαίνει εκτός εκλογικού νόμου κάθε πατριωτικό κίνημα με την ταμπέλα του φασιστικού-ναζιστικού μορφώματος.

    17. Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα.Αυτη η λαίλαπα υης αριστερας κυβερνάειμε τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.. .Μπες ρε Ερντογάν μέσα και ξεσκισε τους..Ολο το σύστημα ειναι ενας νοθρος που οσο καθαριζεις τοσο πιο σκατο βγαινει..Δεν υπάρχει καμμία ΕΛΛΑΔΑ πια.Δυστυχως τα πάντα τελείωσαν.

    18. Αναμένω πατριωτικό κίνημα που θα μηνύσει με υπογραφές ”όλων” μας ΚΕΕΡΦΑ , ΟΚΔΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ για σύσταση εγκληματικών οργανώσεων και για φασιστικές αντιλήψεις περί ανατροπής πολιτεύματος. Ή κερδίζει η δημοκρατία ή τίποτα!

      1. Γειά στο στομα σου. Δεν είμαι ΧΑ αλλά πιστεύω οτι η ισονομία και η τιμωρία πρέπει να είναι αχρωματιστη

    19. Η μαφία καταδίκασε το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα της Ελλαδος

    20. σημερα νικησε η αριστερα

      ειναι η μεγαλειωδης νικη της απο το 1949

      ο κουλης απο σημερα προδωσε τους καθαρους δεξιους εγινε και ο ιδιος αριστερος η ακροαριστερος

      ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ πρεπει ΟΛΟΙ ΜΑΣ να ριξουμε το φασιστικο και χουντικο μορφωμα που λεγεται νεα δημοκρατια σε 4ο κομμα

      και επεισης να απαιτησουμε να απαγορευτει η λεξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για οποιοδηποτε πολιτικο κομμα πλην του προεδρου η της προεδρου της δημοκρατιας

    21. Μηδένα προ του τέλους μακάριζε! Σαφώς τον Κασιδιαρη ήθελαν να εξαφανίσουν. Δεν θα τα καταφέρουν. Ζήτω η αιωνια Πατρίς!!

    22. Μαγδα Φυσσα, το ιστορικοτερο καρτουν ολων των εποχων. 5 χρονια καθημερινα στο δικαστηριο, με το μπουκαλακι και τη βενταλια. Τωρα και με μασκες killah. Αληθεια, η κυρια Φυσσα δεν δουλευει; Πως ζει; Αραγε να πηρε συνταξη απο καμια ΔΕΚΟ στα 45 της, για να αναθρεψει τον killah; Ή μηπως της κοβει καμια συνταξη το κρατος, για το αδικοχαμενο χρησιμο μελος της κοινωνιας; Απο την αλλη, οι δικαστες: Να εισαι χρυσαυγητης, και να οριζει το κρατος να σε δικασει η….Γεσθημανη Τσουλφογλου! Γεσθημανη απο τη μια, ογλου απο την αλλη. Δεν πας στο δικαστηριο καθολου, τραβας για Κορυδαλλο κατ ευθειαν. Αληθεια, αυτοι οι ανθρωποι κοιμουνται το βραδυ, οταν ξερουν οτι δικασαν αδικα και κατω απο πιεσεις; Παμε στους αριστερους, με IQ σκουποξυλου : Σα γνησιος αριστερος πας εξω απο το δικαστηριο να ακουσεις την αποφαση, αλλα πετας και στην τσαντα καμια δεκαρια μολοτοφ, γιατι δεν ξερεις, μπορει να μη σου αρεσει η αποφαση. Και στο τελος, απο συνηθειο και για να μην τις κουβαλας πισω, τις αμολας προς τους αστυνομικους. Παμε στους λοιπους συγκεντρωμενους: Αυτοι σημερα στον παραμυθενιο κοσμο τους, δημιουργησαν και καλα ενα νεο Πολυτεχνειο. Θα διηγουνται στα εγγονια τους οτι παρεβρεθηκαν σε μια στημενη δικη και πανηγυρισαν κιολας το αποτελεσμα; Θα εγραφα πολλα για τη “νικη της Δημοκρατιας” που τελικα ειναι μια καταφορη παραβιαση της Δημοκρατιας, αλλα ειναι τοσο στημενα τα παντα, που μονο απογοητευση προσφερουν στον κοσμο…

    23. Καθοδήγησαν τόν Ρουπακιά, νά δολοφονήσει τόν Φύσσα, μέ μαχαίρι καί ἀνάμεσα σέ τόσο κόσμο. Τί ἄλλο θά ἀκούσουμε ἀπό αὐτήν α-δικαιοσύνη.

    24. Το δυστηχημα ειναι ο τι ο κορονοιος ειναι μαιμου …μακαρι να ηταν αληθεια και αυτοι οι κουμονηστες που δημηουργησαν τον συνοστισμο εξω απο τα δηκαστηρια στην δικη τις χρυσης αυγης να κολουσαν κορονοιο και να μας αποχαιρετουσαν μιας και χρονια τωρα ρημαξαν την χωρα οι κοιφηνες . που σε ρε χαρδαλια που δεν φοραν μασκες.. Αστυνομια δεν υπαρχει…θα κοληση ολη η αττικη κορονοιο ..

    25. Διαλυσαν την γλωσσα….την ιστορια μας….την πατριδα μας…..την εκκλησια…μας γεμισαν με μαυρα μπασταρδα…
      Ο δε αρχιμαλακας ο ροφος,γλυφει την Μερκελ,οπως ο σκατοψυχος ο ληστης με τον εναν ωμο…
      Μας πουλησαν…
      ….Εβγαλαν απο την μεση ολους αυτους που μας ανοιγαν τα ματια…που αντιστεκονταν….
      Μεχρι και αγαλμα στον αριστερο εκαναν….αυτον που πουλουσε τον οδηγητη και δηλητηριαζε τα παιδια μας…
      Και τωρα τι???
      Βγηκαν στην επιφανεια τα αριστερα μπουρδελλα και οι σκατοαδερφαρες…..
      ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ…..ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ…

    26. Αλλη δουλεια δεν ειχαν ο Μιχαλολιακος και οι υπολοιποι, κοιμοντουσαν και ξυπνουσαν με μοναδικη εννοια, πως θα σκοτωσουν τον Φυσσα!!!!!!!! Και θελουν αυτοι οι Κοι να τον φαμε αυτον τον σανο που πασαρουν!!!!!! Αυτοι εψαχναν την ευκαιρια και τους την εδωσε ο ανοητος ο Ρουπακιας, κανοντας αυτο που εκανε!!!!!!! Που να αντεξουν τετοια πιεση οι δικαστες, πηγαν κοντρα στην προταση της εισαγγελεως!!!!!!!!

    27. Ο πονηρούλης Νικόλας έχαψε οτι θα τον αφήσουν έξω αν διαλύσει το κόμμα και στη συνέχεια νόμιζε πως εισπράξει τα μύρια. Έλα που την πάτησε… Και κάηκαν και οι πολιτικές κινήσεις Λαγού και Κασιδιάρη. Ειδικά βέβαια ο πρώτος δεν είχε ελπίδες. Ο Κασιδιάρης το πολύ πολύ να έμπαινε στη Βουλή.
      Την απόπειρα εναντίον του Χίου την είχανε καταδικάσει ή έγλειφαν;

    28. Σου ερχόταν να γελάς βλέποντας όλο αυτό το τσίρκο που συγκεντρώθηκε σήμερα για να πανηγυρίσει, αλλά και να επηρεάσει την Απόφαση για τη Χ.Α. κρίμα για την κατάντια της Χώρας και της Δημοκρατίας! !!!!! Αλήθεια είμαστε για κλάματα.

    29. Θα είναι τραγικό και άνανδρο, ένα παλληκάρια και ρξτορας πολιτικός, ο Ηλίας ο κασιδιαρης, να μπει έστω μια ώρα φυλακή… Το παιδί έχει δώσει τα πάντα για την Ελλάδα και δεν έχει πειράξει κανένα και είναι μια ελπίδα της πολιτικής του τόπου! Μην στείλετε στη λησμονιά ένα τέτοιο ατομο

    30. Λιάκο αγόρι μου θα τους λιώσεις όλους!! είμαστε μαζί σου!!

    31. Ντροπη σου Κούλη στησοδίκη ρουφιάνε δολοφόνε Ελλήνων που καταδίκασες με ψεύτικα και ανύπαρκτα στοπιχεία όλους στην Χρυσή Αυγή.
      Εσείς όλοι οι αριστεροί κατσαπλιάδες και τηλεορασάκηδες κατσαπλιάδες που πανηγυρίζετε για την δήθεν καταδίκη της Χρυσής Αυγής θα γυρίσει ο τροχός και θα πάτε όλοι σας φυλακή και εσύ Κούλη με όλους τους εγκληματίες νουδούλες θα πάτε φυλακή που σκοτώσατε την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό!!!!!

    32. Καποιοι Θελουν να γιγαντωσουν τον Κασιδιαρη δεν εξηγηται αλλιως η καταδικη.Θα τον ψηφισουν και οι αυτοι που τον σιχαινονται τωρα

      1. Τι θα κάνει ρε φίλε από δω και πέρα ο Κάσι; Τίποτε δεν μπορεί να κάνει

    Comments are closed.