“ΧΡΥΣΕΣ ΜΠΑΖΕΣ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΕΣ ΒΙΖΕΣ & ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΤΖΕΝΤΑΣ ΣΤΗ Σ. ΑΡΑΒΙΑ”. ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠΕΞ. “Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΟ “ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” ΜΕ 15 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΣΑΚΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ” . ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ, ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;

    Κοινοποίηση:
    dendiasaoudarab-ΜΑΚΕΛΕΙΟ1

    Γενικό  Προξενείο Τζέντας Σ. Αραβίας – Πληροφορίες από την ακμάζουσα ελληνική κοινότητα 

    “Στο Προξενείο της Τζέντας τους τελευταίους μήνες  και συγκεκριμένα από το Δεκέμβριο του 2021 έχει παρουσιαστεί και πάλι μεγάλο προβλημα όπως και τα προηγούμενα χρόνια που εκθέτει ανεπανόρθωτα, το ΥΠΕΞ και τη χώρα μας .

    1.Ο υπάλληλος που και πάλι ηγείται της έκδοσης παράνομων θεωρήσεων Schengen είναι  ο συμβασιούχος , μεταφραστής, ο  Ahmed M. (τα στοιχεία στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενης αρχής), με Αιγυπτιακό διαβατήριο …, που και στο παρελθόν είχε δημιουργήσει πρόβλημα με “έκδοση επί πληρωμή Schengenvisas”.

    “ΠΛΑΣΤΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ”

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τις οποίες επικαλούνται άνθρωποι της ελληνικής κοινότητας, το κακό δεν σταματάει εκεί.

    ¨Εχει πλέον προχωρήσει και στην έκδοση πλαστών θεωρήσεων μέσω τοπικού κυκλώματος…

    Πρίν λίγο καιρό κάποιος από τους συνεργάτες του με το όνομα Μ… , διέφυγε στην Αίγυπτο με 3 εκατ.ριάλια ,χρήματα ανθρώπων που πλήρωσαν για πλαστές βίζες ή και βίζες που έβγαζε ο Μπάνταουι από το προξενείο μας, εν γνώση του Προξένου”, όπως υποστηρίζεται.

    “Ο Μ… συνελήφθει και οδηγήθηκε πίσω στη Σ. Αραβία . Κατέδωσε διάφορους συνεργάτες και ο Μ… κρυβόταν επί μέρες κυρίως για το φόβο εκδίκησης των ατόμων που είχαν χάσει τα χρήματα τους αλλά και από την αστυνομία. Είναι στενά συνδεδεμένος και με το VFS Global , την υπηρεσία με την οποία έχει συμβληθεί το Προξενείο και η Πρεσβεία μας ώστε να παραλαμβάνουν τις αιτήσεις για έκδοση SchengenVisa. Δυστυχώς όμως και εκεί ο Μ… έχει κάνει συμφωνίες και ζητούν από τους μη Σαούντιδες να δίνουν από 3000 έως και 6000 για να τους δώσουν ραντεβού για παραλαβή των αιτήσεων. Συνεργάζεται με έναν ονόματι Ν… , ο οποίος ζητά 3000 μόνο για να δώσει πιο γρήγορο ραντεβού για αίτηση. Το ίδιο άτομο εμφανίζεται και στο προξενείο για να βοηθάει στη διεκπεραίωση των αιτήσεων με την ανοχή του Προξένου. Τελευταία και μετά την επίσκεψη της Υφυπουργού Ζαχαράκη (καλά κρασιά, θα προσθέταμε εμείς), ο Πρόξενος κος Βότσης , έκανε συμφωνία με άτομο από τη Saudia Airlines για να έρχονται στο Προξενείο Σαούντιδες να δίνουν αποτυπώματα για θεωρήσεις και να πληρώνει αυτός το άτομο μετρητά. Αυτό είναι αντίθετο με τη συμφωνία που έχει υπογραφεί από τις Ελληνικές αρχές με το VFS Global. Ο άνθρωπος αυτός προσφέρει κάποιες διευκολύνσεις , στον Πρόξενο και γι αυτό τον επέβαλε”, υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές της ελληνικής κοινότητος.

    ΤΖΕΝΤΑ-ΔΕΝΔΙΑΣ

    ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ

    Οι ίδιες πηγές από τη Τζέντα αναφέρουν:  “…Γνωρίζουμε ότι ο Μ… είναι αναμεμειγμένος σε κυκλώματα θρησκευτικά , είναι φανατικός και μισέλληνας. Πιστεύουμε ότι υποστηρίζεται από αυτά τα κυκλώματα και ενεργεί ώς πληροφοριοδότης τους μέσα στο Προξενείο μας. Καθημερινά εξαφανίζεται από τη θέση του και μιλά στο κινητό του σε εξωτερικό χώρο, ώστε να μην ακουστεί η συνομιλία  του . Πρίν ένα μήνα πήγε στην Έλλάδα για να κάνει  μια μεγάλη αγορά , διαμέρισμα , που δεν ανταποκρίνεται στο μισθό που παίρνει.Στην Ελλάδα έχει άδεια παραμονής ως οικονομικά ανεξάρτητος , πράγμα που και πάλι δεν δικαιολογείται από τα εισοδήματά του. Έχει παρουσιάσει κατά καιρούς πλαστά έγγραφα παραμονής του στην Ελλάδα. Έχει αποκτήσει τον τελευταίο χρόνο μεγάλο διαμέρισμα στο Ντουμπάι στην ίδια περιοχή με τον Μ.. .

    Πριν 3 χρόνια μετέφερε πολλά χρήματα στην Αίγυπτο και μεγάλου κυβισμού καινούριο αυτοκίνητο. Και τότε τα χρήματα προέρχονταν από θεωρήσεις  που εξέδιδε από το Ελληνικό Προξενείο σε συνεργασία με  προηγούμενο υπάλληλο. 

    2. ΣΗΜΕΊΩΣΗ στο σημείο αυτό , ΩΣ ΜΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ υπάλληλος του Προξενείου δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί κωδικούς που να του επιτρέπουν να χρησιμοποιεί το BΙΣ, το μηχάνημα που βάζουν τα  στοιχεία για έκδοση θεωρήσεων .Παρ’ όλα αυτά του επιτρέπουν να κάνει αυτή την εργασία λόγω έλλειψης προσωπικού και ο σημερινός  Πρόξενος του παραχώρησε κωδικό. Οι κωδικοί βγαίνουν με ευθύνη του εκάστοτε ΠΡΟΞΕΝΟΥ  για τη λειτουργία του μηχανήματος αυτού.Οι κωδικοί αυτοί ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ και τον ΠΡΟΞΕΝΟ . Στη συγκεκριμένη περίπτωση και από μηνύματα whatsapp που έχουν περιέλθει στην κατοχή μας, ο Μ… συνεργάζεται στενά με το Πρόξενο τον οποίο και έφερε σε επαφή με τα κυκλώματα που είναι δικτυωμένος και με την προστασία του εκδίδονται θεωρήσεις κυρίως σε Μπαγκλαντεσιανούς και Συρίους με τις οικογένειες τους. Η κατάσταση έχει φτάσει στο ζενίθ με αποτέλεσμα η χώρα μας και οι Έλληνες να ρεζιλεύονται και να χλευάζονται . Οι θεωρήσεις χρεώνονται γύρω στις 45 χιλ Ριάλια και από τα στοιχεία του ΥΠΕΞ μπορεί να διαπιστωθούν οι μεγάλοι αριθμοί θεωρήσεων. Από πληροφορίες που έχουμε από τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος τα ποσά που αλλάζονται  σε ευρώ για τον Πρόξενο και τον Μπάνταουι είναι «αστρονομικά.»

    3. Επίσης η διοικητικός υπαλληλος του προξενείου κυρία…  παρατήρησε ότι στις καταστάσεις που βγαίνουν από το ΒΙΣ  όπου αναφέρονται τα στοιχεία ατόμων που πήραν θεώρηση , όταν  συγκρίνονται  με τις βινιέτες  τα αυτοκόλητα δηλ. που τυπώνονται επικολλούνται στα διαβατήρια των αιτούντων , δεν ανταποκρίνονται στον αριθμό των θεωρήσεων. Εν ολίγοις, υπάρχουν περισσότερα ονόματα και διαβατήρια που πήραν θεωρήσεις , λιγότερες αιτήσεις και λιγότερες βινιέτες.

    Που σημαίνει ότι το σύστημα παραβιάζεται με κάποιο τρόπο και τόσο ο Πρόξενος όσο και Μ… το θεώρησαν ανάξιο λόγου.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν το ανέφερε στην Επιθεώρηση σαν ΘΕΜΑ προς διερεύνηση. Παρ’ όλο που η συγκεκριμένη διοικητικός δεν χρησιμοποιεί το ΒΙΣ , υπέγραφε τις θεωρήσεις πάνω στα διαβατήρια μέχρι τα Χριστούγεννα του 2021 και τώρα πλέον που δεν απαιτείται λαμβάνει γνώση που δίνονται . Είναι περίεργο , σε ένα Προξενείο με ένα διοικητικό υπάλληλο με 35 χρόνια στην υπηρεσία,που χειρίζεται όλα τα οικονομικά , το αρχείο ,ελέγχει τις αιτήσεις – VFS, υπογράφει θεωρήσεις και γενικά χειρίζεται τα πάντα , να μην έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει στο θέμα των θεωρήσεων. Είναι αδύνατον να μην έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει οπότε ή συμμετείχε ή συγκαλύπτε το θέμα.

    H κυρία αυτή σε λίγο χρονικό διάστημα έκανε αγορά ακινήτου σε νησί που ολοκληρώνεται σύντομα γιατί προσπαθεί να βρει πως θα δικαιολογηθεί το πόθεν έσχες και κατάφερε να ξεχρεώσει όλα της τα δάνεια που για χρόνια δεν το είχε κατορθώσει. Στην Ελευσίνα που μένει σε  4 – 5 μήνες κατάφερε να  αποτελειώσει τριόροφο οίκημα με 2 ιατρεία για τις κόρες της και να εξοπλίσει υπερσύγχρονο ιατρείο γυκαικολογίαςτης κόρης της , με μηχανήματα χιλιάδων ευρώ που ιδιωτικές κλινικές δεν διαθέτουν. Απ’ ότι φαίνεται στην εφορία παρουσίασαν  υποτιμημένα τιμολόγια και με δωρεές προς την κόρη για να δικαιολογηθεί το πόθεν έσχες . Έγιναν και εντυπωσιακά εγκαίνια του ιατρείου γυναικολογίας που προκάλεσαν πολλά σχόλια στην περιοχή…

    Ήταν  γνωστό σε όλους στο Προξενείο  και ιδιαιτέρως στη διαχειρίστρια των οικονομικών ότι  Μ… δούλευε και δεχόταν άτομα για αιτήσεις στο υπόγειο , όπου είχε τοποθετηθεί 2η προσβαση στο Βις. Πολλές από αυτές τις θεωρήσεις δόθηκαν gratis δηλαδη χωρίς χρήματα. Αυτό και μόνο αυτός που  χειρίζεται τα οικονομικά πρέπει να το παρατηρήσει άμεσα. Η ΜΗ επισημανση δηλώνει συμμετοχή.

     Δεν ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ  πόσους στέλνει ο Μ… στην Ευρώπη από διάφορες  περίεργες ομάδες. Αυτό είναι ένας άμεσος κίνδυνος και για τη χώρα μας αλλά και άλλες Ευρωπαϊκές.

    4. Δυστυχώς στο Γενικό Προξενείο στάλθηκε από το ΥΠΕΞ  ένας πρόξενος ακατάλληλος, ο κος Βότσης ,  απλώς γιατί έπρεπε να πάρει ένα πόστο . Κράτησε το προξενείο απομονωμένο και δεν εμφανίζεται πουθενά εκτός από τις απαραίτητες επαφές. Δεν έχει καλέσει ποτέ άλλους διπλωματικούς στο σπίτι του όπως γίνεται συνήθως και σε λίγες περιπτώσεις δέχεται προσκλήσεις. Κανείς από τους Έλληνες της Ελληνικής Κοινότητας Τζέντας ή και τους προξενικούς υπαλλήλους δεν έχει προσκληθεί στην Προξενική κατοικία ,  όπως συνηθίζεται.  Ο άνθρωπος αυτός έφτασε με πολλά οικονομικά προβλήματα και χρέη. ¨Ηταν όμως λογικό να συναινέσει  στις δραστηριότητες του Μ , να τον υποστηρίζει και να εμπλακεί ενεργά στις δραστηριότητές του;”, όπως καταγγέλλεται από Έλληνες της Τζέντας που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν πολλά.

    ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΟΤΣΗΣ

    Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΟΤΣΗΣ

     

    ——ΣΤΙΣ 12ΜΑΙΟΥ  του 2022 ταξίδεψε στην Ελλάδα με τη Saudia Αirlines .

    Καταγγέλλεται επίσης:  “για να μεταφέρει τα χρήματα που είχε αποκτήσει από την έκδοση των παράνομων θεωρήσεων βάζοντας σε κίδυνο όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και τη χώρα μας. Μετέφερε σε αποσκευή μεσαίου μεγέθους ποσό άνω των 15 εκατ.Ευρώ, σαν διπλωματικό σάκο. Το ποσό ενδέχεται να είναι μεγαλύτερο . Η εκτίμηση εγινε από τις διαστάσεις των πακέτων των χαρτονομισμάτων από τους τελωνιακούς. Φυσικά οι αρχές του αεροδρομίου τον σταμάτισαν και τον πήγαν σε γραφείο όπου και τον ανέκριναν για 40 λεπτά . Τους δικαιολογήθηκε ότι ήταν χρήματα που μετέφερε στην Ελλάδα από θεωρήσεις αποστολής της Σαουδικής Ηγεσίας που θα επισκέπτονταν την Ελλάδα. Φυσικά οι θεωρήσεις που δίνονται για το σκοπό αυτό είναι gratis και δεν πληρώνονται. Οι αρχές του αεροδρομίου τελικά τον άφησαν να περάσει και πέρασε τα χρήματα παράνομα στην Ελλάδα σαν διπλωματικό σάκο με ψεύτικα συνοδευτικά έγγραφα”.

    Το ερώτημα εδώ είναι: Εάν, ξαναλέμε, εάν, έχουν βάση οι καταγγελίες, τι πράττει στο ΥΠΕΞ, ο πολύς κύριος Δένδιας; 

    5. “ΗΕπιθεώρηση που στάλθηκε από το Υπουργείο , δεν μπόρεσε να βρει αρκετά στοιχεία διότι δεν γνωριζε που να κοιτάξει και οι υπάλληλοι που βρίσκονταν εδώ  δεν ήθελαν  να δώσουν στοιχεία και να συνεργαστούν . Απουσίαζε και ο Πρόξενος και ο Μ. Η Επιθεώρηση έδειξε εμπιστοσύνη στον νέο αστυνομικό που ήρθε μία εβδομάδα πριν φτάσουν οι επιθεωρητές και πιστεύουμε ότι του έδωσαν οδηγίες πως να χειρίζεται τις αιτήσεις για έκδοση θεωρήσεων και πως να ελέγχει το σύστημα. To θετικό είναι ότι οι Επιθεωρητές ξήλωσαν το συστημα Βις που υπήρχε στο υπόγειο του Προξενείου.   Δυστυχώς δεν ξέρουμε πως θα συνεχίσει να εργάζεται όταν επιστρέψει στα καθήκοντά του ο Πρόξενος. Με την επιστροφή του Μ. είχαν κάποια σύγκρουση όταν ο Μπάνταουι προσπάθησε να τον παρακάμψει. Τον έβαλαν όμως και πάλι να  βοηθήσει με τις θεωρήσεις των κυβερνητικών θεωρήσεων λόγω της επίσκεψης που αναμενόταν στην Ελλάδα.

    6. Παρ΄όλες τις κινήσεις που έγιναν από το ΥΠΕΞ , την επιθεώρηση και την αναφορά που εστάλη στο Προξενείο και στον  Πρόξενο ως απόρρητο,  δεν αλλάζει η στάση του Προξένου απ ότι μπορούμε να γνωρίζουμε και  στο διάστημα 2 ημερών που βρέθηκε στη Τζέντα διακόπτοντας τις διακοπές του φρόντισε να οργανώσει τη συνέχιση των παράνομων εκδόσεων θεωρήσεων όπως διαπιστώθηκε από συνομιλίες δικές του  και του  Μ… με τα κυκλώματα που συνεργάζονται .Εχει συμφωνηθεί  να συνεχίσουν τις εκδόσεις παράνομων θεωρήσεων τόσο μεσα από το Προξενείο όσο και πλαστών. Έχουν σε αναμονή 75 άτομα με κανονική διαδικασία δηλ.δίνοντας αποτυπώματα και 100 χωρίς αποτυπώματα.Επίσης έχει υποσχεθεί να δώσει 100 θεωρήσεις D , δηλ. Εθνικές βίζες.

    Με την επάνοδο του Προξένου μετά την άδειά του στις 7/8/2022 και τις τελευταίες πληροφορίες μας η έκδοση όλων των θεωρήσεων θα περάσει στα χέρια του Μ. και του Μ. Β.  και θα ξεκινήσει η όλη διαδικασία  από τις 14/8/2022.  Ο Μ… θα δείξει στον Μπ… πως θα διπλωτυπώνει τις θεωρήσεις στο Βις και θα εκδίδει τις Εθνικές όπως ήδη έχει εκδόσει στο παρελθόν. Υπήρξε όμως πρόβλημα με 3 θεωρήσεις D που δόθηκαν πριν λίγο καιρό και αναγκάστηκε ο Πρόξενος να τις πληρώσει πριν 2 μέρες ,από μόνος του με έμβασμα , κατά απαίτηση της Επιθεώρησης. Ο Μ… θα ασχολείται με έκδοση θεωρήσεων σε χρόνο που ο αστυνομικός δεν βρίσκεται στο Προξενείο κατ’εντολή πάντα του προξένου, ορισμένες θα είναι και πλαστές αυτές που αναφέρονται ως ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΎΠΩΜΑ. Επίσης έχουν συμφωνήσει να στέλνουν άτομα δήθεν ώς φοιτητές στα Πανεπιστήμια με μία ψεύτικη συνέντευξη που θα κάνει ο Πρόξενος. Ήδη το προσπάθησαν την περασμενη εβδομάδα”.

    ΥΠΕΞ

    Και η καταγγελία ολοκληρώνεται, με επιπρόσθετα στοιχεία που καίνει πολλούς:

    ” ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Όλα αυτά τα άτομα με τις παράνομες πληρωμένες θεωρήσεις ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα ανεξέλεγκτα . Ο Πρόξενος παρ’όλο που γνωρίζει την απόφαση της επιθεώρησης δεν ακύρωσε τον κωδικό πρόσβασης στο Βις του Μ… ούτε του οδηγού του .Αφήνεται ένα τόσο σημαντικό κομμάτι δουλειάς του Προξενείου σε έναν Αιγύπτιο μεταφραστή και έναν νεαρό οδηγό που πρόσφατα ήρθε από την Κένυα. Ο οδηγός αυτός  προσελήφθη  ,παράτυπα και με τη βοήθεια της κας Αντωνίου,  διότι δεν ζούσε εδώ ώστε να θεωρηθεί ως πρόσληψη επιτόπιου προσωπικού αλλά τον έφερε ο Πρόξενος με βίζα επισκέπτη μέσω ενός Σαουδάραβα και τον προσέλαβε μετά το Προξενείο. Το συγκεκριμένο άτομο είναι συγγενής , αδερφός της συζύγου του Προξένου που είναι Κενυάτισσα και παίρνει μισθό γύρω στα 1700 Ευρώ. Μένει δε μέσα στο χώρο του Προξενείου, με ιντερνετ πληρωμένο και αυτό από το Προξενείο και γενικά χωρίς κανένα έξοδο. Ο άνθρωπος αυτός δανείστηκε χρήματα ως προκαταβολή , από το ταμείο του Προξενείου με εντολή του Προξένου  και αγόρασε καινούργιο αυτοκίνητο, που το εξοφλεί με δόσεις, χωρίς να έχει εξοφλήσει ακόμη, το αρχικό ποσό που δανείστηκε.

    7 .ΤΕΛΟΣ , το προξενείο στη Τζέντα είναι υποστελεχομένο. Η κατάσταση είναι οικτρή. Τηλέφωνα δεν σηκώνουν , δεν υπάρχει άνθρωπος στην υποδοχή. Ο κλητήρας και ο οδηγός απασχολούνται κυρίως να καλύπτουν τις ανάγκες του Προξένου και της οικογένεια του.

    Υπάρχει μόνο ένας διοικητικός υπάλληλος , η κα Α.., που συνταξιοδοτείται σύντομα και  που στην ουσία κάνει όλες τις δουλειές του προξενείου από αρχείο μέχρι έκδοση Ελληνικών διαβατηρίων, προσωπικές υποθέσεις του Προξένου  και τα οικονομικά που είναι το κύριο αντικείμενό της.

    Υπαρχει ένας κλητήρας Αιγύπτιος ,με παλαιά σύμβαση που συνταξιοδοτείται σε 2 χρόνια , τελείως ανεπαρκής που δεν μπορεί να κάνει καμία εργασία λόγω  διάσπασης προσοχής και εμφανίζει σημάδια Αλτσχάιμερ. Αδυνατεί και να διαβάσει Αραβικά και χρησιμοποιείται ως οδηγός και προσωπικός υπηρέτης του Προξένου. Και αυτός  εμπλέκεται στις παράνομες θεωρήσεις ως συνεργάτης του Μ… και έμπιστος του Προξένου … Τα έσοδα από όλες αυτές τις παράνομες δραστηριότητες τα άλλαζε σε Ευρώ  ο Μ… εκτός από αυτά που κανόνιζε ο πρόξενος να του μεταφερθούν σε λογαριασμό του στο εξωτερικό μέσω των κυκλωμάτων που συνεργάζεται.

    Με μια λέξη ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ για την Ελλάδα”.

    Και μετά από όλα αυτά, αναρωτιούνται οι καταγγέλλοντες: Ελληνικό ΥΠΕΞ, υφίσταται; 

    (Εννοείται ότι το makeleio.gr, είναι διατεθειμένο να φιλοξενήσει όλες τις απόψεις όσων αναφέρονται στην καταγγελία)

     

    .

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Στο ίδιο προξενείο συγκάλυψαν την τρομοκρατική επίθεση του αστυνομικού από το Isis . Οι ίδιοι υπάλληλοι. Βγαίνουν τα άπλυτα στη φορά

      1. Φαντάσου πόσα ακόμα δεν έχουν βγει στη φόρα..καλό θα είναι να ψάξουν όλες τις υποθέσεις που σχετίζονται και η κυβέρνηση να μην κάνει τα στραβά μάτια, εκτός εάν έχουν φάει κ αυτοί από τα εκατομμύρια

    2. Αν δεν απατώμαι το 1986 ξέχασαν τι έγινε στο προξενείο του Αμβούργου περίπου 2000 διαβατήρια είχαν εξαφανιστεί και άλλες τόσες βίζες σεγκεν, το πέρασαν στο ντούκου τότε,και το δήλωσαν κλοπή,είναι πολλά τα λεφτά Άρη!;?

    3. Έχω δουλέψει στα νιάτα μου καθαρίστρια σε πρεσβεία.

    4. Σε όλες τις πρεσβείες και τα προξενεία, πρεσβευτές και πρόξενοι, είναι όλοι τους ανώτατα στελέχη στους Lions και Rotary club, επίσημα και δεν το κρύβουν και καθόλου. Ξέρετε πόσες τιμητικές πλακέτες θα δείτε εκεί σε κοινή θέα;;;;

    5. Σε όλο τον κόσμο τα ελληνικά προξενεία είναι μια μηχανή χρημάτων, βλέπεις είναι πολλά και αφορολόγητα τα λεφτά .!!!??????

    Comments are closed.