ΧΙΟΣ: ΕΦΥΓΑΝ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ – ΝΕΑ ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΤ – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Νέος γύρος επεισοδίων εκτυλίχθηκε πριν από λίγη ώρα στη Χίο, στο λιμάνι των Μεστών κατά την επιβίβαση των διμοιριών των ΜΑΤ στο πλοίο με το οποίο αποχωρούν από το νησί.

     

    Στο λιμάνι βρίσκονταν 14 κλούβες με άνδρες των ΜΑΤ, φορώντας πολιτικά ρούχα, περιμένοντας την άφιξη του πλοίου για την αποχώρησή τους από το νησί της Χίου

    Λίγο πριν την επιβίβασή τους στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», οι δυνάμεις των ΜΑΤ έδωσαν την τελευταία τους παράσταση, κινούμενοι εναντίον ομάδας 15 ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον λιμένα Μεστών και σε απόσταση ασφαλείας.

    Έφθασαν στο αισχρό σημείο να αποκαλούν τους Χιώτες τουρκόσπορους και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου Τουρκονήσια, χωρίς ο επικεφαλής τους να είναι σε θέση να τους ανακαλέσει στην τάξη.

    .

    3

    4

    5

    6

    7

    8

    9

    10

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    πηγή πληροφοριων: politischios.gr, alithia.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    61 Σχόλια

    1. Τι πράγματα είναι αυτά; δε μπορεί να ειναι ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΊ αυτοί. Μάλλον πλάκα μας κάνετε.

    2. Τους πόνεσε πολύ το ξύλο που έφαγαν οι κυλοτες και μετά σπάσανε αυτοκίνητα για να ξεσπάσουν. Τους πήραν τα σωβρακα οι νησιώτες

    3. Ταυτοποιηστε αυτόν τον μλκ που έσπαζε επιδεικτικά αυτοκίνητα. Μεγαλη ντροπή του. Κάποιοι θα τρίβουν τα χέρια τους βλέποντας τέτοιες εικόνες. Ερντογαν, λαθρο ΝΤΠ. Πετυχαν αυτό που ήθελαν. ΔΙΧΑΣΜΟ

    4. Αυτοί οι αλητήριοι ανήκουν στην έννομη τάξη?
      Περισσότερο με χούλιγκαν ανοργάνωτους συμπεριφέρονται..
      Προιστάμενος δεν υπήρχε εκεί?
      Εισαγγελέας δεν παίρνει θέση?
      ΕΔΕ θα γίνει?

    5. Απαράδεκτοι… Τίποτα μόνο με πόλεμο θα ξεδιαλύνουν τα πράγματα

    6. Αυτα τα γουρουνια οπως αποκαλεσαν τους Χιωτες τουρκοσπορους στις Πρεσπες με το Μακεδονικο αποκαλουσαν τους ελληνες πατριωτες Βουλγαρους……..θελουν πολυ ξυλο ουτε καν να μπορουνε να περπατανε οχι οπως τωρα που απειλουναι και ολας…..ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΠΛΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΡΑΞΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ……

    7. Χρυσοχοίδης !!από ένα πρωθηπουργο!που φερνει!!φανταζματα!!αλλων εποχων!!ολλα πλεον τα περιμενω!!καλληνηχτα σας αγορια!!με τα σατεν!!εσωρουχα!!!

    8. ενστολοι που στην στολη γραφει police να σπανε αυτοκινητα?σε σοβαρη χωρα απο αυριο το πρωι θα ηταν εξω απο τον οαεδ ΄ψαχνωντας για θεση σερβιτορου εκτος απο κυρωσεις αλλες που θα ειχαν απο το αστυνομικο σωμα….μπασταρδοι δημοσιοι κοπροσκυλωυπαλληλοι…

      1. Που τους είδες τους ένστολους; εγώ βλέπω τζην και σπορτεξ κάτω, κράνος και ασπίδα επάνω. Σου λέει φεύγοντας ας ρίξουμε κάνα μπερτακι για να ζεσταίνουμε. Τους προτείνω άλλες γειτονιές. Μορια, Λαύριο Λέρο, ομονοια

    9. Εμάς πρέπει να προστατεύετε ρε ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ εμείς σας πληρώνουμε ρε ΓΑΙΔΑΡΟΙ αλλά ήρθατε και πήρατε το μάθημα σας ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ήρθατε τις αρπάξατε και πήρατε τον ΠΟΥΛΟ λέεεεεεεεεεεεερες !

      Χρυσοχουήδη να πληρώσεις από τη τζέπη σου τα σπασμένα αμάξα τώρα !

      Μητσουτάκη Παρατήσου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    10. Αμα είσαι μπάσταρδος και πουτ@ν@ς γιος και έχεις βγεί απο κώλο, παιρνεις μόρια και γίνεσαι ΜΑΤατζής χωρίς εξετάσεις στην αστυνομία.

    11. ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΙΔΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΟΙΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΗΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ …….ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΗΛΗΘΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΥΠΟΥΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΕΤΤΟΙΟ ΞΕΦΤΥΛΙΚΗ………..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΣΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ………..ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ……ΑΝΤΕ ΖΩΑ ΠΙΣΩ ΣΤΙΝ ΓΙΑΦΚΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΑΙ……..ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΣΑΣ

    12. Να πάτε να πνιγητε όλοι σας, και οι μεν και οι δε! Φτάσατε σε σημείο να σκοτώνεστε μεταξύ σας για τους λαθρομετανάστες! Τρίβουν τα χέρια τους οι απέναντι! Θα πρέπει να υπάρξουν άγριες τιμωρίες και από την πλευρά των κατοίκων αλλά και από την πλευρά των ΜΑΤ. Δεν είναι δυνατόν οι άνθρωποι που το καθήκον τους είναι να προστατεύουν τους πολίτες να σπάνε τα αυτοκίνητα! Θα πρέπει να πληρώσουν τις ζημιές και να φύγουν από το σώμα, όσο για τους κατοίκους ήταν προκλητικοί ακόμα και σήμερα που έφευγαν και τους προκαλούσαν! Απορώ αυτή την ενέργεια που έχετε μέσα σας δεν την εκδηλώνεται εκεί που είναι το πρόβλημα στους λαθρομετανάστες!

      1. Το καθήκον των ΜΑΤ ρε ηλίθιο ανθρωπάκι είναι να προστατεύουν τα συμφέροντα των πολιτικών και των επιχειρηματιών. Σε σχέση με τους πολίτες το καθήκον τους είναι να έρχονται να σου παίρνουν τα σπίτια και τα αυτοκίνητα (γιατί τα λεφτά στα παίρνουν με ένα κουμπί πλέον από το λογαριασμό) αν αρνηθείς να πληρώσεις τους κεφαλικούς φόρους που σου επιβάλουν.

      2. Ήταν προκλητικοί απέναντι σαύτους που πήγαν εκεί με μοναδικό σκοπό να τους δείρουν. Ήρθαν στο σπίτι τους με απειλητικές διαθέσεις μέσα στη νύχτα στα μουλωχτά σαν αστακοί με γκλομπς, ασπίδες, κράνη, δακρυγόνα για να πιούνε Τσάι λες με τους ντόπιους; Και μετά φταίνε οι ντόπιοι.

    13. Το ποιοτικό και μορφωτικό επίπεδο ενός ματατζη
      δεν διαφέρει σε τίποτα με ενός μπράβου στη Τρούμπα. Ο ενας απλως είναι ένστολος.

    14. Ias φοβήθηκες μη μηνυσουμε κανέναν εραστή σ; Γτ ματας σε βολεύει 100%

    15. Δεν ειμαι με κανενα.Τουρκοσποροι υπαρχουν και στις 2 παραταξεις.Αν δεν ξεκαθαρισουμε ποιος ειναι ποιος σε αυτη την χωρα δεν εχει νοημα.Απο την μια το κουμουνιστικο μαντρι (ΝΔ Συριζα,Κιναλ) με τα τσομπανοσκυλα του (ΧΑ,Βελοπουλος) και (ΚΚΕ) μας οδηγουν ολοι μαζι στην καταστροφη και απο την ο “λαος” των νησιων που θησαυρισαν απο της ορδες μεταναστων τους καλωσωριζαν (λες και ηταν ανθρωποι) και τρωγαν και απο τα φραγκα των ΜΚΟ που μεναν στα νησια.Σιγουρα πολλοι απο αυτους ηταν και ειναι τουρκοσποροι

    16. αλεο77!!φιλε!!είναι πολλα τα λευφτα!!για νατο παιξουν πατριωτες!!!τα αγορακια!!με τα διαφορα στρικγγ!!

    17. ΑΙΣΧΟΣ
      ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ !!!
      (Ουσιαστικά οι ίδιοι είναι, αλλά λέμε τώρα…)
      Προς την ηγεσία της ΕΛΑΣ: Κουνηθείτε άθλιοι καρεκλοκένταυροι, οσφυοκάμπτες προς την εκάστοτε εξουσία, αν χάσετε την εναπομείνασα στήριξη του λαού, καΐκατε.
      α. ΑΜΕΣΑ ΕΔΕ να βρεθούν οι δράστες. Δεν θέλει και πολύ, ήδη τους γνωρίζετε.
      β. Ξήλωμα του/των αξιωματικών που δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τους θερμοκέφαλους.
      γ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ
      δ. Να πληρώσει η Αστυνομία με δικά της λεφτά την αποκατάσταση των ζημιών σε οχήματα κλπ περιουσιακά στοιχεία πολιτών καθώς και πιθανές φθορές σε Κρατικές εγκαταστάσεις.
      Για το που θα τα βρείτε, να ρίξω μιά ιδέα, πάυση πληρωμής στους θερμοκέφαλους και τους αξιωματικούς τους, μέχρι να μαζευτούν τα λεφτά.
      ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
      Και ένα τελευταίο, τροφή για σκέψεις, που αφορά την γενικότερη στάση της ΕΛΑΣ, απέναντι σε Έλληνες Πατριώτες :
      Οι Ναζί στην Νυρεμβέργη έλεγαν ότι ήταν αθώοι διότι εκτελούσαν εντολές.
      Στο τέλος εκτελέστηκαν.
      ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ???????????????????????

      1. Είμαι απολύτως σύμφωνος με την άποψή σου αδερφέ!

    18. Τελικά, οι Χιώτες έκαναν την καλύτερη δουλεία. Τους έπιασαν στην κυριολεξία στον ύπνο και τους σάπισαν. Αν υπήρχαν κάποιοι που τους ξένισε το προχτεσινό βίντεο, νομίζω ότι σήμερα άλλαξαν γνώμη.

    19. Γι’αυτό τους λέμε αμόρφωτους κουραδόμπατσους και δεν είμαι αριστερός ούτε αναρχικός

      1. Σωπα ρε φιλε ολος ο κοσμος τους βριζει,αυτοι και της μαναδες τους να δουν απέναντι τους θα της βαρεσουν τα ρεμαλια!!!

    20. ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
      ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ..ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ–ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ—ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ??
      ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ
      ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ

    21. Όλοι αυτή είναι να ξέρετε του ΑΣΕΠ τα καλά παιδιά με της φούντες

    22. Καλα εκανα που δεν τους λυπηθηκα οταν μουκαραν στο ξενοδοχειο… Δεν ειδα τον αλλο προδοτη να φωναζει τωρα οχι οχι τι κανετε…..
      Αποταξη και λοβοτομη αμεσα!!

    23. Aleo77 παρε κ απο εμενα 3 να γινεις κ ο τεταρτος που θα κανεις μηνυση…οχι μονο πρωτος

      1. Μ…. Λαθρολαγνε εκτός αν σε π….. Ματατζηδες κ προσβλήθηκες γυφτουλα

      2. Κατέβα Πειραιά να σ βάλω εγώ γκλοπ στο κολο άμα γουστάρεις τόσο ηλιθιε καναπεδατε,κι αν θες σ κλείνω κ ραντεβού ξύλο θες; θα έχεις, γκλοπιες; θα έχεις.. Χημικά; Θα έχεις

        1. Σιγα ρε χεστη!!!!βαλε τα γκλοπ και τα χημικα μονος σου στον κωλο σου μην στα βαλουμε εμεις,μαγκακο του πληκτρολογιου!!!

    24. Οι κοπριτες των ΜΑΤ..Μηπως θυμούνται πριν από λιγα χρονια το “ξεβράκωμα” που τους κανατε οι εφεδροι καταδρομείς στο συνταγμα?? αλλα δεν εχετε παει φανταροι για να καταλάβετε το τι σημαινει (ΑΝΔΡΙΑ – ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ). Εσεις το μονο που μαθαίνετε στις σχολες σας είναι ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ – ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ) Ειλικρινα σας σιχαινομαι, ουυυ να μου χαθειτε συγχρωνοι εφιάλτες τις Ελλαδας μας.

    25. ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
      ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ..ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ–ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ—ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ??
      ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ
      ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ

      1. Το ΣΚΑΙ και η κυρία Κοσιώνη μας λέει ότι είναι ρουβίκωνες και την πιστεύουμε εμείς τα ανθρωπάκια οι νοικοκυραίοι γιατί φαίνεται καθως πρέπει κυρία και φοράει και πολύ όμορφα συνολάκια αν θες να ξέρεις.

    26. θα επέμβει κανένας εισαγγελέας επιτέλους με τα έκτροπα που έγιναν?

    27. ήρθε η ώρα κουλη να παρεις τα μπογαλιακια σου και να ξεκουμπιστείς γιατι δεν σε βλέπω καλά

    28. ΤΩΡΑ να πέσει η προδοτική κυβέρνηση που έχει σαν στόχο τον διχασμό των Ελλήνων και τον αφανισμό της Ελλάδας απ’ τον χάρτη. Ντροπή στους αστυνομικούς που δείξαμε περισιο ζήλο στην εναντίωση τους στα αδέρφια που προασπίζονται το αυτονόητο την ίδια ώρα που είναι γατάκια στις υπηρεσίες του κάθε λαθροπηθικου.Ενδεχομενος οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί που πληρώνονται από τον Έλληνα πολιτη δεν είναι Έλληνες αλλά έχουν Ελληνοποιηθει οπως χιλιαδες ξεχνώντας ότι οι δικές τους μανάδες διατέλεσαν πουτανες στα μπουρδέλα…επίσης να μας πούνε πόσα βάλανε στην τσέπη τους για αυτήν την παράσταση της ντροπής. Τελικά οι τελευταίες εκλογές ήταν εκλογές Μεταξύ Ελλήνων και Ανθελληνων ελπίζω να το κατάλαβαν όλοι αυτήν τη φορά ότι οι Έλληνες τους δώσαμε το όπλο να μας σκοτωσουν

      1. Για εξήγησε μας ποιοι ήταν οι Έλληνες και ποιοι οι ανθέλληνες!

    29. ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ…………………….
      ΠΟΥΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΔΕΙΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ………..

      1. Βούλωστο ρε απολίθωμα πουστόγερε που ονειρεύεσαι παπαδόπουλο. Γελοίε καρπαζοεισπράκτορα που στήνεσαι από τις 6 στο ΑΤΜ για τη συνταξούλα σου ξεφτιλισμένο σκύβαλο. Γαμώ τον παπαδόπουλο και τον κάθε δεξιό γερμανοτσολιά. Εσύ έφερες τον Κούλη στην εξουσία ως αντίδραση για τη Μακεδονία κάτσε τώρα να τον βλέπεις να μοιράζει τα νησιά στους εργολάβους φίλους του, και ετοιμάσου να σου πάρει και το κωλόσπιτό σου. Εκεί να δεις γλέντια.

        1. Ενώ εσύ που βρίζεις και γελοιοποιείς τους ηλικιωμένους σε τί πιστεύεις μήπως στους αριστερόφρονες του πασοκ και του Σύριζα, οι οποίοι μια ζωή δρούσαν αντεθνικά και ξεπούλησαν τα πάντα??!! Η αλήθεια τελικά είναι οτι όλοι οι κυβερνώντες που πέρασαν μέχρι τώρα, επειδή είναι το ίδιο ξεπουλημένοι, διεφθαρμένοι και ανθέλληνες έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους να χαντακώσουν και να προδόσουν την Ελλάδα!!!!!!

          1. Έχεις δίκιο. Δεν ήταν ο στόχος μου οι ηλικιωμένοι αλλά τα απομεινάρια της χούντας που ψηφίζουν ασταμάτητα μητσοτάκηδες και καραμανλήδες τα τελευταία 50 χρόνια.

        2. Ενώ εσύ τι υποστήριξες βούρλο; Τον Αλέξη; Παιδί της χούντας ήταν, εργολαβος ο πατέρας του δημοσίων έργων επί χούντας, αυτός δημιούργησε το πρόβλημα στα νησιά με τους λαθρομετανάστες η δεν το ξέρεις, Αυτός ψηφησε νόμο για να πάρουν τα σπίτια, ούτε αυτό το ξέρεις; Αυτός μοίρασε απλόχερα ιθαγενειες στους λαθρομετανάστες, αυτός ξεπούλησε την Μακεδονία, αυτός έφερε το τέταρτο μνημόνιο, αυτός άφησε τις ένοπλες δυνάμεις χωρίς ανταλλακτικά, για να δίνει τα λεφτά σε κάτι κοπρόσκυλα που ζουν με τα επιδόματα και μάλλον ένας πρέπει να είσαι και εσύ! Όσο για τον συνταξιούχο που στήνεται να πάρει την σύνταξη, δικά του λεφτά παίρνει γιατί δούλεψε σε όλη του την ζωή για να περάσει τα γεράματα του, κάτι που δεν θα το καταφέρεις εσύ γιατί είσαι κοπρόσκυλο ακόμα και στην ψυχή για να μιλάς έτσι σε κάποιον ηλικιωμένο! Καλό είναι να ασχοληθείς λίγο με τον εαυτό σου όσο είναι νωρίς γιατί βλέπω που θα καταλήξεις! Καλή τύχη!

    30. Ο Χρυσοχοίδης σαν άλλος Ναπολέοντας νόμιζε ότι οι Νησιώτες θα του σηκώσουν τα πόδια να του που περάστε.
      Για το στραπάτσο είναι 100% υπεύθυνος και πρέπει ο Πρωθυπουργός να τον στείλει σπίτι του.

    31. 1:ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΒΡΗ
      2:ΘΑ’ΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ.
      3:ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ,ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΚΛΑΒΟΙ.
      ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΦΡΕΝΤΟ,ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΕΤ,Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.κτλ.
      ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.
      ΛΕΓΑΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ

      1. Γειά σου ρε Νικολαιδη μάγκα. Έτσι. είναι αλλά στην Ελλάδα η κοινή λογική έχει μεταναστεύσει προ κρίσης…. Πολλά χρόνια τώρα.

      2. Μόνο δικιά τους είναι η πατρίδα; Δεν είναι και των κατοίκων των νησιών; Και οι κάτοικοι των νησιών δεν είναι υπεύθυνοι γιαυτη την κατάντια; Όταν λέμε κάτι να τα λέμε δίκαια, δεν είμαστε οπαδοί ομάδων είμαστε Έλληνες αδέρφια!

    32. Και επειδή εδώ μέσα κ γενικά όλοι είστε μόνο λόγια τη μήνυση θα τη καταθέσω εγώ 1ος.

      1. Μήνυση όλοι στην αστυνομία κ στη κυβέρνηση. Αποζημίωση για τις φθορές κ την περίθαλψη των τραυματιών Ελλήνων που φυλάνε Θερμοπύλες κ χτυπήθηκαν από Τούρκοσποριτες μπάτσους. Ευχή μου έτσι ν βαράνε τις μανάδες σας ληστές, κακοποιοι κ λαθραιοι (αυτοί που κάνετε τις κότες μπροστά τους) παλιόαμορφωτα σκουπηδια της κοινωνίας.Μηνυση όλοι.

    33. Μεγαλύτεροι αλητες από τους ΜΑΤατζηδες δεν υπαρχουν, για ένα ψωροεπιδομα 200ευρω επιπλέον του μισθου τους, δεν δισταζουν να ξεπουλάνε την πατριδα τους και τη μανα τους ακομα. Ντροπη σας ξεφτυλισμενοι προδοτες, όταν ερθει η ωρα και της δικης σας κρισης όμως, ενώπιον λαου και “ΘΕΟΥ”, να δω που θα βρειτε τρυπες να κρυφτείτε, τομαρια ε τομαρια!!!! Ειστε η ντροπη της αστυνομιας. Και μην μου πειτε πως το κανετε αναγκαστικα για να μεγαλώσετε τα παιδια σας κτλ κτλ..πειτε το ανοιχτα, το κανετε επΕιδη γουστάρετε να βασανίζετε τον κοσμο, ειστε αρρωστοι ρεεεε!!!! Να παραιτηθείτε από το σωμα των ΜΑΤ, να βρειτε μια δουλεια που να μην ντρεπεται ο πατερας σας και η μανα σας να πει ότι κανετε, αλλαξτε οσο είναι καιρος..γιατι το κακο θα σας παρει και θα σας σηκωσει μαζι με τα αφεντικα σας τους πολιτικαντιδες.

    34. Ο γερμανικός Τύπος για τις συμπλοκές εισαι σηνηπευθηνοι!στο εγκλημα!!ασται τωρα τα δακρια!!ωσω για το τουρκσποροι!!ένα εχω να σας πω!!μας χασατε εσεις στο κετρο θα πηνασεται εμεις στα νησια θα επιβιώσουμε με ολες τις σημαιες!!!

    35. Αμετανοητα μουνοπανα και πουστρακια βλεπω στα ΜΑΤ.
      Ας βγαλει καποιος μια λιστα με τηλεφωνα ονοματα κτλ πραιτωριανων.
      Επισης : Κοψτε αυτο με τον εμφυλιο κτλ Εαν δεν καθαρισεις το σπιτι σου απο τους δοσιλογους πως θα καθαρισεις τα ισλαμοειδη-λαθροειδη;

    36. Όταν τόσα χρόνια με ντοκουμέντα σας εξηγούσαν οι εξαρχιώτες ότι τα αυτοκίνητα τα σπάνε και τα καίνε μπάτσοι εσείς βλάκες νοικοκυραίοι κατηγορούσατε το μαδούρο, τους αναρχικούς και τους εξωγήινους γιατί έτσι σας μάθαινε ο ΣΚΑΙ. Τώρα μια φορά βγήκατε απ’ την κουβέρτα που είστε κρυμμένοι 364 μέρες το χρόνο και καταλάβατε τι παίζει με τους μισθοσυντήρητους πραιτωριανούς… Καλά να πάθετε γίδια. Πρόβα είναι όλα αυτά άλλωστε για όταν θα σας παίρνουν τα σπίτια.

      1. Όταν θα σε γαμάνε τα λαθροισλάμια στα εξαχρεια να σε δω τι θα λες μωρή συριζολούγκρα.

        1. Γιατι ρε συριζοπανε ψεματα λεει;;ολοι ξερουμε τον ρολο της αστυνομιας με τα πολιτικα…σκετοπαρακρατος ,το χουν από πολύ παλια αυτό το βιτσιο οι μπατσοι…

    37. Μήνυση στη κυβέρνηση κ στην αστυνομία όλοι οι Έλληνες, ένας νομικός δν υπάρχει να αναλάβει; Όλοι μήνυση στην αστυνομια

    Comments are closed.