ΧΙΟΣ: ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΥΨΟΥΣ 422.000€ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΩΝ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;

    Κοινοποίηση:
    1

    Συνολικά στις 422.000 ευρώ ανέρχεται το ποσό, που αιτούνται κάτοικοι της Χίου, για παράνομες πράξεις που τέλεσαν μετανάστες και πρόσφυγες στην περιοχή γύρω από τη δομή φιλοξενίας της ΒΙΑΛ.

    Πρόκειται για αιτήσεις, που έχουν υποβληθεί στην επιτροπή καταγραφής και αποτίμησης ζημιών σε φυτικό / ζωικό κεφάλαιο αλλά και σε εξοπλισμό και πάγιες εγκαταστάσεις της τοπικής κοινότητας Χαλκειούς αλλά και άλλων όμορων περιοχών.

    Οι αιτήσεις χωρίζονται σε 3 κατηγορίες. Αιτήσεις που δηλώνονται κλοπές αντικειμένων και προϊόντων, αιτήσεις που δηλώνονται ζημιές σε εγκαταστάσεις και καλλιέργειες και αιτήσεις που περιλαμβάνουν και τις δύο παραπάνω πράξεις.

    Οι έως και 5.000 φιλοξενούμενοι της συγκεκριμένης δομής, με χωρητικότητα μόλις 1.100 άτομα, δημιούργησαν μία ασφυκτική κατάσταση στην τοπική κοινωνία με τους κατοίκους της κοινότητας Χαλκειούς να σηκώνουν το βάρος των αυξημένων μεταναστευτικών-προσφυγικών ροών των τελευταίων χρόνων

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Κι έτσι κατάφεραν με τον πιο πανούργο τρόπο να εξισλαμίσουν το κράτος μας.
      Τα πάντα λέγονται και γίνονται στην αντίθετη ροή της γνώσης. Μας λένε κάτι, το αντίθετο είναι αυτό που κάνουν, κάτι που άλλωστε έχει αποδειχθεί πάμπολλες φόρες. Μας λένε αυτά που θέλαμε να ακούσουμε, έκαναν τα αντίθετα και συνεχίζουν…

      Το ραμαζάνι γίνεται κανονικά υπό την προστασία του κράτους και της αστυνομίας, ενώ για τους χριστιανούς ούτε μεγάφωνα δεν υπάρχουν. Κυκλοφορεί με την συνοδεία της αστυνομίας μια τραγουδίστρια στους δρόμους πάνω σε καρότσα και τραγουδά, αλλά αν κυκλοφορεί μια καρότσα και την εικόνα της Παναγίας (κάτι που έγινε) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

      Θέλουν να μας εμβολιάσουν όλους και μέσα στο εμβόλιο να υπάρχει νανοτσίπ, και χωρίς αυτό δεν θα μπορούμε να βγούμε έξω… από μια ασθένεια που σύμφωνα με πάμπολλους γιατρούς δεν υφίσταται στο μέγεθος που λένε κι ούτε έχει τα αποτελέσματα που μας λένε…. σπέρνουν τον φόβο σε αυτούς που δεν φοβόντουσαν τίποτα… κι όμως τελικά με την ασύλληπτης διαστάσεως προπαγάνδα φοβούνται.

      Άγιο λοιπόν το κοράνι για τον βαρθολομαίο, τα πατριαρχεία, την ιερά σύνοδο της ελλάδος, της κρήτης και δεν συμμαζεύεται η αθλιότητα.
      Μα… ουδέν κακόν αμιγές καλού, διότι επιτέλους μετά από τόσα χρόνια οι Έλληνες βλέπουν την αλήθεια, βλέπουν τι γίνεται… κι αυτό θα οδηγήσει στην αδερφοσύνη των Ελλήνων ενάντια στον κοινό εχθρό, και τότε και μόνον τότε ο Θεός θα σταθεί σύμμαχος στο πλευρό μας. Γιατί αν εμείς δεν το θελήσουμε και αγνοούμε τις καταστάσεις και περιμένουμε να σωθούμε ως εκ θαύματος δεν γίνεται.

      7 στους 10 ρασοφόρους υποτιθέμενους ορθόδοξους είναι ελληνόφωνοι μη Έλληνες, από αυτούς που σταύρωσαν τον Χριστό. Το αναφέρει και η αποκάλυψη του Ιωάννη, βρείτε το. Το πραγματικό τους πρόσωπο το έδειξαν αυτό το διάστημα.

      Μας έχουν τελειωμένους και γελάνε μαζί μας…
      Το πνεύμα των Ελλήνων φυλακισμένο από το πνεύμα των μιναρέδων των εκτελεστών των σταυρωτών του Χριστού και του Ελληνισμού.

      Τώρα χωρίζει η ήρα από το σιτάρι.
      Έλληνες! Γρηγορείτε!!!

    2. ΝΑΙ…ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…
      ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ….422.000 Π$ΠΑΡΙΑ…..

    3. Οι επενδυτές λαθροκανίβαλοι όπου περνάνε φέρνουν την καταστροφή .
      Έτσι έκαναν και στην χώρα τους αλλά εκεί υπήρχαν νόμοι και τους έκοβαν τα χέρια .
      Ήρθαν στην δική μας για να γίνουν πλούσιοι .
      Έμαθαν να ζούνε τζάμπα με την δήλωση του πρόσφυγα , μετανάστη , πατέρα και ανήλικου .
      Αυτά που είδαμε στα site και γενικά στο ιντερνέτ πολλοί λίγοι τα γνωρίζουν .
      Πετσοκόβουν μια μια τις περιοχές .
      Άντε μετά να διώξεις τα εκατομμύρια από αυτούς που ήρθαν .
      Το ίδιο έγινε και με τους αλβανούς και τους φορτωθήκαμε .
      Οι φυλακές είναι γεμάτες από τέτοιους .
      Όλη η μαφία της Αφρικής και της Ασίας μαζεύεται στην χώρα μας και τους λένε οι μαλάκες ελάτε .
      Ούτε γνωρίζει το κράτος πόσοι είναι μέσα στην χώρα .
      Έκαναν και υπουργείο Μετανάστευσης .
      Αλήθεια η Ευρωπαϊκή ένωση πληρώνει τους υπαλλήλους του και το χρήμα που σκορπάει αλύπητα γιια να τους κάνει υποδομές και αστυνόμευση .
      Αυτή είναι η κατάρα του αιώνα για την χώρα μας .
      Πήραν χαμπάρι ότι γαμιώμαστε και πλάκωσαν και οι γυφτοβούλγαροι .
      Άλλη φάρα και αυτή .
      Αμα μιλήσει κανείς τον λένε φασίστα .
      Έγινα φασίστας ρε καριόλια και έγινα και ρατσιστής .
      Τη δημοκρατία του κώλου δεν την αντέχω πλέον

    4. Φερτε και άλλους επενδυτές !Τα αρχι@@ια του Κουλη θα πάρουν οι ντόπιοι .

    5. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΑΖΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣΤΟΤΕ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ….ΕΡΓΑ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ…

    6. Πάντως και εκεί στην Χίο πολύ τσιμπημενοι είστε στα ενοίκια στους στρατιωτικούς.Να τα λέμε και αυτά ε;

    7. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΔΙΝΟΥΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ…ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ…ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΣΕ ΜΑΣ

    8. Παλι ο φορολογουμενος θα πληρωσει τις ζημιες των λαθρο.

    9. μην ανησυχειτε θα βρειτε απεριοριστη ανταποκριση απο την ανεξαρτητη δικαιοσυνη
      θα παρετε οτι πηραν και οι προηγουμενοι, πετσοκοσμα συνταξεων και εφαπαξ λογω μνημονιων και ολες οι αλλες προσφυγες.
      δηλαδη το τριτο το με…ρο

    10. Το πετρέλαιο θέρμανσης που τους έμεινε λένε τΑ τσοντοκαναλα πως πωλείται με 0,74 ότι πρέπει είναι για μπουρλότο… Πια δικαιοσύνης μέχρι να βρεθεί η λύση θα έχουμε γίνει εμείς ξένη στην Ελλάδα. Μόνο μια φωτιά θα μας σώσει. Έτσι μας έδιωξαν οι τουρκαλαδες αλλά δυστυχώς ξεχνάμε μάλλον γρήγορα.

    11. ΧΙΟΤΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΘΕΣΤΟΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΑΙ…ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΥ…………….

    12. Παιδιά μια καταγγελία. Αγροτικό στο Αίγιο περιέφερε πριν λίγες λίγες ημέρες την εικόνα της Παναγίας μιας και είναι μεγάλη εορτή για την πόλη. Ούτε συνωστισμός ούτε τίποτα, αυτό εξαλου και η ενέργεια αυτή. Η αστυνομία αφαίρεσε τις πινακίδες από το αγροτικό και επέβαλε πρόστιμο 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση!!!!! Αναμένονται αντιδράσεις. Ο Ελληνισμός και η ορθοδοξία διώκονται.

      1. καλα έκανε ο ψιλος που αγριέψει στους μπάτσους κι αντί να πουν ευγε τον βρίζουν !! οι μπατσοι μονον με φοβερα φευγουν οπως οι γυφτοι τους κανουν κι γινονται λουιδες

    13. Θα τα πάρουν,όπως πήραν και το Νόμπελ….ας πρόσεχαν τι ψήφιζαν…..

    14. εκτος απο αποζημιωσεις να κανετε αγωγες και μηνυσεις κατα προσωπων. αποζημιωσεις, αν ποτε δωθουν, απο τον προυπολογισμο θα ειναι. εσυ και εγω θα τα πληρωσουμε

    15. Τα μερικά ενδεικτικά εγκλήματα των λαθρεποίκων για τα οποία θα πρέπει να δικαστούν οι πολιτικοί που τα ανέχτηκαν είναι:

      1) Παράνομη καταπάτηση εθνικού εδάφους και χρόνια παραμονή.
      2) Προσπάθεια ενσωμάτωσης και δημιουργία αλλοίωσης σε : θρησκεία, δημογραφικό, κομματικό μηχανισμό, σώματα ασφαλείας, ήθη έθιμα και παραδόσεις.
      Ποιά ποινή θα έπρεπε να εφαρμοστεί σε αυτούς που πήραν τέτοιες αποφάσεις για την Ελλάδα, άραγε ? Εφόσον άφησαν να ξεφύγει τόσο η κστάσταση σκεφτείτε πόσο ΑΜΕΣΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ μέτρα πρέπει να ληφθούν για να ξαναγίνει η Ελλάς όπως ήταν πριν το 80.. Η “δημοκρατία” εξυπηρετεί αυτό το στόχο για την διάσωση του τόπου ή τον καταστρέφει περισσότερο εις την παρούσα φάση ?

    16. Ανύπαρκτη δικαίωση απ’τους προδωτες περιμένετε.σας έχουν χεσμενους

    17. Αν περιμενουν να βγαλουν ακρη με την μασονικη δικαιοσυνη μαλλον κοιμουντε με τα τσαρουχια.
      Σε καθε κατοχη ιστορικα οι πρωτες υπηρεσιες που προσκυνουσαν τον κατακτητη ητα τα σωματα ασφαλειας η δικαιοσυνη και η ιεραρχια της εκλησιας.
      Ετσι γινεται και τωρα στα ιδια επιπεδα.

    18. Όχι, δεν θα ασχοληθεί ο εισαγγελέας γιατί η Ελλάδα τελει υπό κατοχή. Λαθρομεταναστες καταστρέφουν προσκυνηταρεια, αποψιλωνουν ελιές 100 ετών, καταπατούν εδάφη και χτίζουν παραπηγματα απαγορευοντας στους χωρικούς να πάνε στο βιος τους, όπως έδειξε βίντεο σοκ το μακελειό, μετακινούνται κατά ομάδες οποτε και όπου γουστάρουν ενώ ο Έλληνας συλλαμβανεται και πληρώνει πρόστιμο, κλέβουν ζώα τα σφάζουν και τα πουλάνε μέσα στα χοτ σποτ, καταστρέφουν τα χωράφια και κλέβουν την σοδειά, καταστρέφουν ότι βρουν μπροστά τους όπως προχθές στην μόρια. Ποια η απάντηση της κυβέρνησης? Τους δίνει επιδόματα, δεν τους απελαυνει και τους φέρνει στην ενδοχώρα ψάχνοντας να τους βρει σπίτια για να μένουν τσάμπα. Ακόμη και η παρουσία σε κάποιο δικαστήριο να συμπαρασταθεις σε κάποιον άνθρωπο που έπεσε θύμα κλοπής και αντέδρασε ποινικοποιειται. Φυσικά ενώ έλεγαν πως στην ενδοχώρα θα γίνουν κέντρα προαναχωρησιακα δεν έχει απελαθει ούτε ένας. Ψέμματα λένε. Δυστυχώς η Ελλάς υπό κατοχή.

    19. Και που είσαι ακόμα να ξερετε ότι οι λαθροτζιχαντ θα αγοράσουν όπλα πολύ εύκολα στο μαύρο διαδίκτυο τα βρίσκεις όλα λευτα έχουν όσα θέλουν έχουν εντολή…!!
      Κ έχεις τον κάθε μαλακά αστυνομικό να σου κόβει κλήση για κλαματα εντολοδόχοι μας πήραν τις καραμπίνες οι κολομπατσοι με σταμάτησαν Στέφανε και με πήγαν στο τμήμα για αυτόφωρο και μου είπαν ότι έληξε η άδεια οπλοφορίας ενώ η άδεια δεν είχε ημερομηνία λήξης ήταν παλιά αλλά το όπλο το πήραν οι παλιοξεφτιλισμενοι!!!

      1. Τα έλεγα χρόνια πριν.
        Έπρεπε να το είχες θάψει……..

    20. Τι να σου κανει και ο Ελληνας. Στριμωγμενος μεταξυ Λαθρο και Ρομα

    Comments are closed.