ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ – ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, ΣΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ, ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΡΑΚΤΕΡ – ΠΑΝΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    farmers

    Χιλιάδες αγρότες στη Γερμανία ξεκίνησαν σήμερα πανεθνικές διαδηλώσεις ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης να περικόψει τις γεωργικές επιδοτήσεις.

    Στην πρωτεύουσα Βερολίνο, εκατοντάδες αγρότες στάθμευσαν τρακτέρ μπροστά από την Πύλη του Βρανδεμβούργου και απέκλεισαν την κυκλοφορία για ώρες στην κυβερνητική συνοικία.

    «Προτιμώ να πεθάνω παρά να είμαι σκλάβος», έγραψε ένας αγρότης στο τρακτέρ του.

    Ο Σύλλογος Γερμανών Αγροτών δήλωσε ότι οι διαδηλώσεις θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα, προκειμένου να καταστήσει σαφές στην κυβέρνηση ότι δεν θα δεχτεί περικοπές στις αγροτικές επιδοτήσεις.

    «Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί η παροχή υψηλής ποιότητας, τοπικών τροφίμων», δήλωσε ο πρόεδρος της ένωσης Joachim Rukwied στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

    Διαδηλώσεις οργανώθηκαν επίσης και σε άλλες μεγάλες πόλεις, όπως το Αμβούργο, η Κολωνία, το Μόναχο και η Στουτγάρδη.

    Ο αριστερός-φιλελεύθερος συνασπισμός του καγκελαρίου Όλαφ Σολτς είχε ανακοινώσει τον περασμένο μήνα ότι σχεδιάζει να μειώσει τις επιδοτήσεις για τα γεωργικά καύσιμα και τα οχήματα, ως μέρος νέων μέτρων λιτότητας για την τήρηση των δημοσιονομικών κανόνων.

    Την περασμένη εβδομάδα, η κυβέρνηση αναθεώρησε τις προγραμματισμένες περικοπές δαπανών της, αλλά η ένωση αγροτών είπε ότι αυτές οι αλλαγές δεν ήταν καθόλου επαρκείς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. αραγε και στη γερμανια κανουν οι αγροτες μαιμουνιες με τις επιδοτησεις ? δηλωνουν χωραφια που ουτε ξερουν ποιανου ειναι για να παρουν παραπανω χρηματα ? αραγε και εκει κανουν οσδε με ψευδη στοιχεια ?

    2. ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;;;

      1. Ποιος θα βγει στους δρόμους;;; οι συριζαιοι ψευτοαριστεροι;; οι μπαχαλακιδες συριζαιοι;; το ΚΚΕ που δεν ξέρουν τι έχουν σε τραπεζικούς λογαριασμούς;; τα παιδιά πλούσιων που το παίζουν κ καλά δήθεν;; ο κόσμος που πεινάει κ είναι φτωχός κάθεται κλείσμενος σπίτι του.
        Πολιτικοί απατεώνες έχουν αρπάξει ένα σωρό δημόσιο χρήμα μαζί με κολληταρια, εμείς κάποτε βγαίναμε στον Αχελώο ποτάμο τα κλείναμε όλα με τα τρακτέρ τώρα στην Αιτω/ΛΝια δεν υπάρχει αγρότης, τον κατέστρεψαν, τα χωριά ερημωσαν,ολοι έφυγαν ειδικά μετά την καταστροφή καπνοπαραγωγής.

    3. Σιγά τα αυγά εδώ έχουν βγει στους δρόμους οι ανώμαλοι και πανηγυρίζουν που θα μπορούν να υιοθετούν παιδιά και να τα μαθαίνουν ότι η οικογένεια έχει 2 μπαμπάδες είναι κατά της δημιουργίας του θεού δεν πρέπει να περάσει αυτό όλοι στους δρόμους!!!

    4. Στη Γερμανία ο κόσμος δεν φανατίζεται με τους πολιτικούς. Ακούει τα προγράμματά τους και ανάλογα ψηφίζει. Επειδή δεν γίνονται τα γνωστά ρουσφέτια και δεν έχει τίποτα να περιμένει, όταν δεί ότι η εκάστοτε κυβέρνηση δεν είναι προς την σωστή κατεύθυνση αντιδρά και στις επόμενες εκλογές την έχει καταψηφίσει. Απλά είναι τα πράγματα. Εδώ επειδή το ρουσφέτι και το πάρε δώσε με τους πολιτικούς είναι καθημερινότητα, γι αυτό δεν διαμαρτύρεται κανένας . Γι αυτό και τους ξαναψηφίζουν και γι αυτό πάμε κατά διαόλου.

    5. Εμείς εδώ εχουμε πιο σοβαρά θέματα να λύσουμε το γάμο και την τεκνοθεσια στους ομοφυλο ζευγαράκια,με αυτά θα ασχοληθούμε;; λαλανε τα ΜΜΕ (μπουκωμένα μιντια ελλαδιστ@ν).
      Εκει οι άνθρωποι παλεύουν, και είπαν ΠΡΈΠΕΙ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. Το ίδιο συνθημα και εδώ στους πολιτικους που τρώνε με χρυσά κουτάλια εδώ και χρόνια, οποίος θέλει ας πάει να γίνει αγρότης, λωποδύτες τρώτε και πίνετε κ έχετε τον κοσμακη στη πείνα. Να τα κλείσουν όλα οι αγρότες στην ΓΕΡΜΑΝΊΑ. Εδώ ο ΟΠΕΚΕΠΕ έδωσε τα μισά λεφτά σε όλους τους αγρότες κ δεν ακούστηκε ούτε μπεεε μπεεε μπεε.

    6. Ήξερε η χοντρό μερκελ τι έρχεται γι’ αυτό την κοπάνησε με ελαφριά πηδηματάκια…

    7. Πήγανε τα νούμερα και έβαλαν ένα σωρό κυρώσεις στη Ρωσία και μάλιστα πανηγύριζαν. Πανηγύριζαν που δεν αγόραζαν το φθηνό ρωσικό φυσικό αέριο. Έκαναν τουμπεκί όταν οι αγγλοαμερικανοί με τους ουκρανους τους ανατίναξαν τους αγωγούς. Πάρτε τώρα ξεφτίλες Γερμανοί τη φτώχεια αφού αυτό θέλατε. Μόνοι τους έβγαλαν τα μάτια τους.

    8. Έχει αγρότες η Γερμανία; τι καλλιεργούν εκεί; με τόσο κρύο π κάνει τ επιβιώνει;

    9. ΣΤΙΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΕΔΩ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥΖΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΑΚΤΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΥΠΟΦΕΡΟΝΤΑΙ……

    10. Καφενειο και κανα επιδομα, καμμια επιδοτηση = ελληνικη αγροτια οτι απεμεινε!

    11. Επιτέλους βρε ΜΑΚΕΛΕΙΟ την έβγαλες την είδηση. Αύριο αγοράζω εφημερίδα μιας και θα είμαι κοντά σε περίπτερο. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΕΟ;

    12. Ηλιθιοι οι δικοί μας κάνουνε στορυ που να πάνε ταρεσπελα κοιτάνε μην τους δώσει ο κουλης κανένα 100σταρικο κ να τους ξανά ψηφίζουν.διακονιαρεοι

    13. Μα τυχαίο είναι ότι είμασταν 400 χρόνια σκλάβοι. Μια δυο φωτεινές περιόδους ψιλό ανεξαρτησίας διανύσαμε και συνεχώς οικονομική σκλαβιά έχουμε. Έτσι είμαστε ως λαός. Αν δεν έχουμε ένας κυβερνήτη σοβαρό και Έλληνα τότε πηγαίνουμε όπου υπάρχει μίζα, φακελάκι,βολεμα, δουλίτσες, πάνω απ’όλα το εγώ. Και σήμερα η χαρά του συστήματος είμαστε. Ιδιοτέλεια, ωχαδερφισμός, αδιαφορία, αμάθεια, ηλιθιότητα και κατά τα άλλα μια χώρα γεμάτη ξερολες.

    14. ΑΔΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΡΑΤΑ ΜΗΤΣΟΔΡΑΚΟΥΛΑ!!!! ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ!!!!! ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΔΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
      ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!
      ΓΟΥΔΗ!!!!!

      1. EDO O KOSMOS XANETE KAI TO MOUNIXTENIZETE… POIOS TON GAMAEI TON MITSOTAKI KAI TOUS YPYKOOUS TOU ?

    15. Οι Γερμανοί δεν χαρίζονται σε καμμία Κυβέρνηση τους, από αποιοδήποτε Κόμμα.
      Και φυσικά έχουν κι ένα βαρβάτο Συνταγματικό Δικαστήριο, που δεν παραβλέπει ποτέ το Σύνταγμα τους.
      Ο φόβος αυτού του Δικαστηρίου, ήταν και ο λόγος που η Merkel δεν τόλμησε να κάνει υποχρεωτικό το mRNA Εμβόλιο για τον Covid-19.

    16. Τα λέγαμε τώρα στις γιορτές μ έναν φίλο από Γερμανία που ήρθε Ελλάδα για Χριστούγεννα και μου έλεγε τι χάλια είναι αυτά εδώ καλά ποσό κοιμισμένος ηλίθιος λαος είμαστε δεν μιλάει κανείς για την ακρίβεια!!!

    17. Τα δικα μας βασανα στην Ελλαδα ειναι αν θα γεννουν παιδια τα λοατκια…

    Comments are closed.