ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ: ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΕ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ , ΘΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ , ΝΑΥΑΡΧΟΥΚΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕΣ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ Ή ΕΜΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ; ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    apostolakis-akar

    Την «κόκκινη γραμμή» για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις περιέγραψε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους που καλύπτουν το στρατιωτικό ρεπορτάζ.

    Σύμφωνα με το hellasjournal και το kathimerini.gr, ο κ. Αποστολάκης, αφού εξήγησε ότι η ασφάλεια και η ειρήνη στην περιοχή είναι το πρώτο μέλημα όλων και πώς αυτή είναι και η επιδίωξη των Ηνωμένων Πολιτειών, η απόφαση που ενστερνίζεται και η ελληνική κυβέρνηση για ένα πιθανό θερμό επεισόδιο με την Τουρκία είναι σαφής: «Εάν ανέβουν σε βραχονησίδα, θα την ισοπεδώσουμε. Κι αυτή είναι μια κόκκινη γραμμή, που την ενστερνίζεται και η κυβέρνηση» -σ.σ. προφανώς, ο Α/ΓΕΕΘΑ εννοεί ελληνικό έδαφος.

    Παράλληλα, o αρχηγός ΓΕΕΘΑ τόνισε ότι «οι ΗΠΑ ψάχνουν τρόπους, ώστε να εξασφαλιστεί η ισορροπία στην περιοχή. Η Ελλάδα λειτουργεί σαν γέφυρα και παίζει θετικό ρόλο. Ο άξονας της Ελλάδας με το Ισραήλ και την Αίγυπτο αντισταθμίζει την πίεση που εξασκείται από την Τουρκία».

    Ταυτόχρονα, ξεκαθάρισε ότι πρώτο μέλημα της Ελλάδας είναι η εξασφάλιση της ειρήνης στην περιοχή.

    «Εάν χρειαστεί να πολεμήσουμε, δεν θα συμπολεμήσει κανένας δίπλα μας. Η δική μας προσπάθεια επικεντρώνεται να μην χρειαστεί να φτάσουμε έως εκεί. Με τις ΗΠΑ και την ΕΕ θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι οι Τούρκοι δεν θα φτάσουν έως εκεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    σχολιο ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Εαν οι ΗΠΑ μας πουν να πέσουμε στον γκρεμό, θα πάμε ευθεία στον γκρεμό. Οι τύποι του ΓΕΕΘΑ, αρχίζουν και γίνονται πολύ επικίνδυνοι. Κάποτε το ΝΑΤΟ παγίδευσε την Ελλάδα με τον προδότη ιωαννίδη και χάσμε την Κύπρο. Τώρα, ένας Αμερικανόφιλος, λέει σχεδόν τα ίδια. Το θέμα δεν είναι τι λέει. Το θέμα είναι πως σκέφτεται ένας “σοβαρός” επιτελικός κομματικός αρχηγός. Είναι πολύ κρίμα να βάζουμε σε κάθε λέξη που λέμε μπροστά τους Αμερικανούς. Μας έχει πιάσει εθνική κατάθλιψη με τέτοιους τύπους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Τη περημαινεται απο την μασσοναρα τον Αποστολακη??? καταρχην ο ανθρωπος ειναι βαθυ παλαιοπασοκ εχει διατελεσει υπασποιστης του κλεφτοπασοκου πρωην υπουργου Αμυνης ΠΑΠΑΝΤΟΝΙΟΥ με τοσες μαλακιες που κανουνε οι Τουρκοι εις βαρος μας χωρις απαντηση απο εμας δεν ειναι τυχαιο οτι παραμενει ο τυπος αυτος στιν καρεκλιτσα του ακουνητος ατσαλακωτος ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ και ολοι οι υπολοιποι κυφηνες του πενταγωνου….. οταν θα παρουν εδαφοι οι τουρκαλαδες αμαχητι ετσι οπως παμε ειναι σιγουρο αυτο το θελουν και αυτοι αλλοστε αυτες ειναι οι εντολες τους…..αυτοι μαζι με τους πολιτικους και τον μπουχεσοκαμμενο θα πρεπει να πανε για εκτελεση χωρις καν δικη ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΚΑΝΟΥΝ υπαλληλακια του ΝΑΤΟ ειναι και δεν κρυβονται ποια………………………ο ΣΚΥΛΟς Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Ο ενας απο τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙ ΣΤΟ 1ΚΑΙ ΣΤΟ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΕΔΑΦΟΙ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΣΟΙ ΑΡΑΓΕ?ΣΤΙς ΣΧΟΛΕς ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΑ ΘΡΑΝΕΙΑ ΑΕΙ ΣΙΧΤΥΡ ΔΟΥΛΙΚΑ………..ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ

    2. Δυστυχως οι εκαστοτε αρχηγοι ειναι παντα κομματικα υποχειρια της…εκαστοτε κυβερνησης εφοσον “γλυφτες” για να γινουν αρχηγοι…
      Κριμα γιατι φοραει ελευθεροπουλαδα καί βατραχοπουλαδα…!

    3. πρωτη φορα που θελει ο λαος το στρατο να συλλαβει ολους τους προδοτες αλλα δυστυχως και αυτοι πουλημενοι ειναι…

    4. Με την Μακεδονια τι θα γινει?….Με τις περιουσιες των Βορειο Ηπειρωτων τι θα γινει?….Στο Αιγαιο τι γινεται?…Στην Θρακη…?

    5. σσιγα ρε μαγκα κρατα και λιγη πισινη αν εισαι μαγκας και καργας πηγαινε και στησε φυλακιο στα ημια εχεις κοτσια???????????????????????

    6. Ο στρατηγός Μαρτίνεζ και αλλοι11στρατηγοι στέλνοντας επιστολή στη πουσταρα της ξεκαθάρισαν μεταξύ άλλων ότι θα τηρηθεί το Γαλλικό Σύνταγμα ότι κι αν συμβαίνει.Προφανως έχουν ορκιστεί σ’αυτο σαν στρΑτιωτικοι.Οι εδώ πουσταρες στρατηγοί όταν ορκίστηκαν να φυλασουν πατρίδα Σύνταγμα κ νόμους. Εξυναν τ’αρχιδια τους.γι αυτό τώρα παρέδωσαν Μακεδονία αύριο Αιγαίο Θράκη . Αυτοί είναι οι Ελληναρες στρατηγοί αδερφαρες εστί κ γίνει μπαμ θα εξαφανιστούν μαζί με τους άλλους νενεκους τους πολιτικους

    7. ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΡΕ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ

    Comments are closed.