ΧΑΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!!! ΟΙ Λ@ΘΡΑΙΟΙ ΚΑΙΝΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ – ΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ! ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ [ΦΩΤΟ+BINTEO]

    Κοινοποίηση:
    poli simantiko

    Στα όρια του σκληρού πυρήνα του προστατευμένου δάσους της Δαδιάς, στο Δήμο Σουφλίου, καίει φωτιά, η οποία ξέσπασε πριν από λίγο, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να μετατραπεί σε στάχτη ένας πνεύμονας με τεράστια βιοποικιλότητα που προστατεύεται από τη συνθήκη Natura.

    Το σημείο επειδή έχει πυκνή βλάστηση, είναι πέρασμα για τους λαθροδιακινητές. Λ@θραίοι από την Τουρκία επωφελούνται της βλάστησης για να μπουν ανενόχλητοι στη χώρα μας. Αυτοί οι τύποι και οι τούρκοι που τους βοηθούν δεν δίστασαν να βάλουν φωτιά σε ένα τόσο σημαντικό πνεύμονα οξυγόνου.

    unnamed

    Η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας ήταν άμεση. Στο σημείο έφτασαν άμεσα δώδεκα πυροσβέστες με έξι οχήματα, όμως, τα επόμενα λεπτά αναμένονται ενισχύσεις, προκειμένου να μην μπει η φωτιά στο σκληρό πυρήνα του δάσους.

    Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Σουφλίου, Παναγιώτης Καλακίκος, ο κίνδυνος είναι μεγάλος για επέκταση της φωτιάς, διότι καίει πυκνή δασική έκταση με πεύκα.

    «Η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στο σύμπλεγμα του δάσους της Δασιάς και πιο συγκεκριμένα στο ύψωμα Λύρα, όπου βρίσκεται το φράγμα. Αυτήν τη στιγμή η φωτιά δεν έχει περάσει στο σκληρό πυρήνα του προστατευόμενου δάσους, όμως, είναι στα όρια αυτού. Η συγκεκριμένη φωτιά έχει μεγάλη επικινδυνότητα, διότι καίει δασική έκταση με πεύκα. Πνέουν άνεμοι έντασης τριών μποφόρ, αλλά αλλάζουν συνεχώς φορά», τονίζει ο κ. Καλακίκος.

    Πηγή φωτό και βίντεο: e-evros.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΥΣΤΡΙΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ
      ΕΞΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕ ΤΟ ΚΚΕ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

    2. Μπαμ και κάτω τί περιμένετε να κάψουν όλοι την Ελλάδα ….δεν βλέπετε μορε ότι όλες οι φωτιές είναι οργανωμένο σχέδιο ….να καεί οι Βουλή αλλά μαζί με όλους τους εθνοπατέρες. …
      Το χτένι έχει φτασει6 στον κόμπο. ….γεμίσει χωρίς σάλιο στα κοπρόσκυλα

    3. Μολις αναλαβει η ΝΔ θα τελειωσουν ολα αυτα με τους λαθρο. Υπομονη μεχρι ν φυγει ο ΣΥΡΙΖΑ 🤣🤣

    4. Δεστε τους με χειροπεδες και διωξτε τους ολους στις πατριδες τους δια αερος δια θαλασσης δια ξηρας.
      Οξω απ δω

    5. Ενα κρατος μαιμου που οποιος γουσταρει μπενοβγαινει οποτε θελει και επικοιζεται η χωρα συνεχεια με λαθροισλαμιστες και Εθνομηδενιστες πολιτικαντηδες τους χαιδευουν και τους νταντευουν τους κακομοιρους…..κατατρεγμενους!!!!!!!!Ποια ειναι η ποινη για τους διακινητες;;;;;;; Και ποια ποινη υπαρχει, αν υπαρχει, γι’ αυτους που εισερχονται παρανομα στην χωρα;;;;;;;; Οι διακινητες θελουν το ξυλο της….αρκουδας και πανω απο εικοσι χρονια φυλακη!!!!!!! Αλλα ποιος θα κανει τετοιους νομους οι διαφοροι….Παρασκευοπουλοι που αποφυλακιζουν εγκληματιες;;;;;;; Μαυρο, οταν ελθει η ωρα στους συριζαιους και στους μπλε συριζαιους!!!!!!!!!

    6. Να τους πάρουν σπίτια τους αυτοί που τους φέρνουν μπας και κάνουν καμία επενδυση

    7. Τουριστες ηρθανε για να λιαστουνε! και ειπανε να ψησουνε και κανα κοψιδι.
      καμπινγκ κανανε!

    8. είναι η βασική δύναμη κρούσης της Τουρκίας, τρομοκρατούν τον ραγιά με ληστείες ξύλο βιασμούς και δολοφονίες και είναι έτοιμη να τα διαλύσουν όλα όταν πέσει το σύνθημα, ο ελλαδικός στρατός φροντίζει να φέρνει όλο και περισσότερους και να τους συγκεντρώνει σε ευαίσθητα στρατιωτικά σημεία αλλά και να τους φέρνει στην ενδοχώρα για επικοισμό, την ίδια ώρα ο ραγιάς πιστεύει ότι χρειάζεται ραφάλ και F16 τα οποία αν χρειασθούν δεν θα απογειωθούν και ποτέ όπως έγινε με τα μιράζ και την Κύπρο

    9. Οι λαθραίοι καίνε τό δάσος που τούς διευκολύνει νά περάσουν στήν Ελλάδα, δηλαδή πυροβολούν τά πόδια τους;; Κάτι δέν κολλάει…

    Comments are closed.