ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    επεισοδια-1

    Καταδρομική επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,  στην περιοχή του τουρκικού προξενείου, όπως αναφέρει το GRtimes.

    Μάλιστα πριν από λίγο οι αντιεξουσιαστές πέταξαν μολότοφ επί της οδού Απ. Παύλου, ενώ σημειώθηκαν ήδη εκτεταμένες φθορές σε οχήματα.

    Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι που συμμετείχαν στην πορεία που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα ενάντια στη χθεσινή επέμβαση της ΕΛΑΣ στην πλατεία Καλλιθέας, κινήθηκαν από την πλατεία προς την οδό Ολυμπιάδος και πέταξαν περίπου 20 μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρισκόταν στο σημείο.

    Στη συνέχεια, έστησαν οδοφράγματα και πυρπόλησαν κάδους, ενώ από τις μολότοφ προκλήθηκαν φθορές σε έξι σταθμευμένα οχήματα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Ποια λαικη οργη ρε, κοπριτες αναρχοαπλυτοι ειναι, που δεν εννοει ο Χρυσοχοιδης να τους κανει μαυρους στο ξυλο και τους θυμιαζει!!!!!!!! Καθε τοσο τα ιδια και τα ιδια!!!!!!!

    2. Πάρε Κούλη τον τσιορδας,Χαρδαλιάς,και τους πουλημένους δημοσιογράφους και ηθοποιούς-προπαγανδιστες και εξαοατητες και ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ,γιατί αλοίμονο σας τι σας περιμένει απ’ την λαϊκή οργή.

      1. Μακάρι. Αν είναι ο μόνος τρόπος να γίνει κάτι……

    Comments are closed.