ΧΑΝΕΙ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ KAI ΑΘΗΝΑΙΩΝ Η ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟΓΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ, ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΣΑ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ – ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ, ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

    Κοινοποίηση:
    aggelou

    Με χειροκροτήματα και χαμόγελα πλημμύρισε το αρχηγείο του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη στην οδό Βενιζέλου στο κέντρο της πόλης μετά την ανακοίνωση του πρώτου exit poll.

    Στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών ο κ. Αγγελούδης επικρατεί του Κωνσταντίνου Ζέρβα με διαφορά η οποία κυμαίνεται περίπου στις 30 μονάδες, σύμφωνα με το exit poll.

    Η μικρότερη διαφορά μεταξύ των δύο υποψήφιων δημάρχων είναι στις 26 μονάδες (63% Αγγελούδης – 37% Ζέρβας) και η μεγαλύτερη είναι στις 34 μονάδες (67% Αγγελούδης – 33% Ζέρβας).

    Με τα πρώτα αποτελέσματα, δεν είναι μόνο ο Δήμος Θεσσαλονίκης που φαίνεται να χάνει η Νέα Δημοκρατία, αφού και ο Κώστας Μπακογιάννης φαίνεται να βρίσκεται πίσω από τον Χάρη Δούκα.

    Αν επαληθευθούν τα αποτελέσματα ο κ. Δούκας έχει κερδίσει με διαφορά άνω των 10 μονάδων.

    Με ενσωμάτωση στο 33% ο υποψήφιος που στηρίχθηκε από ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 55,49% και ο Κώστας Μπακογιάννης – φαβορί μέχρι πρότινος – ακολουθεί με 44,51%.

    Στον τρίτο μεγαλύτερο Δήμο της χώρας ο νυν δήμαρχος Κώστας Πελετίδης εξασφάλισε τρίτη θητεία καθώς στο 75% των εκλογικών τμημάτων λαμβάνει το 56,86% ενώ ο αντίπαλός του Κωνσταντίνος Σβόλης το 43,14%.

    Στη Θεσσαλία προηγείται ο Δημήτρης Κουρέτας έναντι του Κώστα Αγοραστού. Με καταμετρημένο το 28% των ψήφων λαμβάνει ποσοστό 57,25% ενώ ο σημερινός περιφερειάρχης 42,75%.

    Ελαφρύ προβάδισμα στην περιφέρεια Πελοποννήσου έχει ο Δημήτρης Πτωχός έναντι του Πέτρου Τατούλη. Με ενσωματωμένο το 35% των εκλογικών τμημάτων λαμβάνει ποσοστό 51,78% έναντι 48,22% του συνυποψηφίου του.

    Σε ντέρμπι εξελίσσονται οι εκλογές στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη και στο Βόρειο Αιγαίο. Στη πρώτη ο Χριστόδουλος Τοψίδης προηγείται με 50,97% ενώ ο σημερινός περιφερειάρχης έχει αποσπάσει το 49,03% των ψήφων (ενσωμάτωση 45%). Στη δεύτερη ο νυν περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης έχει λάβει μέχρι τώρα (ενσωμάτωση 46%) ποσοστό 52,58%, ενώ ο Αλκιβιάδης Στεφανής το 47,42%.

    Ο Ιωάννης Τρεπεκλής εξασφαλίζει σαφές προβάδισμα στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

    Με ενσωματωμένο σχεδόν το 25% των εκλογικών τμημάτων λαμβάνει το 67,20% των ψήφων έναντι 32,79% της νυν περιφερειάρχη Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλου.

    Στη Δυτική Μακεδονία προηγείται ο Γιώργος Αμανατίδης με 55,92% έναντι 44,08% του νυν περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη (ενσωμάτωση 50%).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Ίσως οι ειδικοί της Σιγκιουλαρ Ματζικ να πήγαν στον πόλεμο του Ισραήλ

    2. Ο Δούκας έχει ένα πλουσιότατο βιογραφικό ο απερχόμενος μ@λ@κ@ς τι βιογραφικό έχει;

    3. Βρε τι πάθατε? Δεν πειράζει….πλησιάζουν και οι ευρωεκλογές..όλο και σε κάποιο ψηφοδέλτιο θα βρεθείτε!! Για τον έναν είμαι σίγουρος ακόμη και σε ποιο κόμμα θα είναι..η άλλη..ουπς..ο άλλος δεν γνωρίζω αλλά θα φανεί προσεχώς!!

    4. Όπως τη βλέπω τη Σία τά χει πάρει στο κρανίο…
      Περιμένει το βράδυ 🌃 το Μπακογιάννη να του ρίξει μερικές φαπες…

    5. Και είχα μια σκασίλα και αυπνίες για το Μαραθώνιο της κουτάλας. Η Αθήνα βρωμάει. Κινδυνεύεις από τα χαλασμένα πεζοδρόμια και να σε πάνε τέσσερις. Οι περισσότεροι Δήμαρχοι σ’όλη τη Χώρα είναι αμόρφωτοι ολιστικά Σε πνεύμα και συνασθηματική νοημοσύνη. Ο δε Μπουμπούκος στη τηλεόραση, σκούζει σαν χήρα στο κρεββάτι και τον έχει πιάσει ντελίριο. Ποιός Δήμος στην Επικράτεια εκλέγει εδώ και πολλά χρόνια αλλοδαπούς;

    6. Ολα αυτα τα καθαρματα καταντησαν την αθηνα αλογοποτηστρα και την ακροπολη σταυλο

    Comments are closed.