ΧΑΜΟΣ! ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ: «Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ» – ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ

    Κοινοποίηση:
    ΜΟΣΧΑ

    Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε ότι η ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, κατόπιν πίεσης των ΗΠΑ, «λύνει τα χέρια» της Ρωσίας.

    Σύμφωνα με την κυρία Ζαχάροβα, την απόφαση για την ένταξη την πήραν οι πολιτικές εξουσίες και όχι οι λαοί των δύο χωρών, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

    «Σήμερα, κάτω από την πίεση της Ουάσιγκτον, η Φινλανδία και η Σουηδία, που για δεκαετίες κρατούσαν στάση ουδετερότητας στα διεθνή θέματα και δεν συμμετείχαν σε κανένα στρατιωτικό μπλοκ, αναγκάζονται να ενταχθούν στην Βορειοατλαντική συμμαχία και να αλλάξουν την στρατηγική κατεύθυνση της πολιτικής τους».

    Η Σουηδία και η Φινλανδία θα καταθέσουν αύριο, Τετάρτη, τις αντίστοιχες αιτήσεις τους για ένταξη στο ΝΑΤΟ, δήλωσε την Τρίτη η Σουηδή πρωθυπουργός, Μαγκνταλένα Άντερσον.

    «Στη Σουηδία και στη Φινλανδία συμφωνούμε επίσης να πάμε χέρι – χέρι διά μέσου ολόκληρης αυτής της διαδικασίας και θα καταθέσουμε αύριο μαζί την αίτηση», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου με τον Φινλανδό πρόεδρο, Σαούλι Νιινίστο, στη σουηδική πρωτεύουσα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Πόσους στρατιώτες είπαμε έχασε η Ρωσία από μια κατώτερη στρατιωτικά χώρα;

    2. ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ. ελεγε η γιαγια μου. εδω τα παλουκια ειναι περιπου 8 μετρα μηκους και λεγονται iskander. ΤΣΟΥΖΟΥΝ λιγο, αλλα δεν κραταει πολυ το τσουξιμο. ισα ισα μεχρι να ψοφησει ο αλλος. τουλαχιστον να μεινουν ζωντανες οι σουηδες ρε Πουτιν. να χουμε για να γεραματα να γλυφουμε κανενα κοκαλακι.

    3. Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχε μια πόλη..το Ελσίνκι νομίζω.

    4. Φιλανδία καί Σουηδία αγκαλιά μαζί στον γκρεμό….. Δεν τούς άρεσε η ησυχία τους .. θέλουν περιπέτειες… Θα τις έχουν σίγουρα….!!!!

    5. Πρόεδρε, ρίξε τουλάχιστον ένα τροχιοδεικτικό!

    6. προσπαθούν να στριμώξουν την Ρωσία
      Το πρόβλημα ομως ειναι οτι η Ρωσία ειναι αυτοτελής απο τρόφιμα, κάυσιμα και πρωτες υλες
      και χρωσταει 250 δισ οταν η Αμερικη χρωσταει 30 τρισ και η Ελλαδα 400 δισ
      Τωρα που τα κλεμμενα 400 δισ της Ελλαδος εχουνε κατα μεγαλό κομμάτι γινει καράβια θα μεταφερουν ρωσικο πετρελαιο παντου και για αυτο σκουξανε σαν παρθενες την πρωτη νυχτα του γαμου με εναν προικισμενο αντρα οι δικοι μας εκπρόσωποι οταν οι ευρωπαιοι θελησαν να επιβαλουν εμπαργκο στην μεταφορα πετρελαιου απο πλοια χωρων της Ευρωπαϊκης Ενωσης
      Οσο για την Αμερικη μεχει ποτε θα τυπωνει χρηματα. καποτε θα ξεφουσκώσει η φουσκα οπως αλλες αυτοκρατοριες στο παρελθον. Η ιστορια θα εναναληφθει..μεχρι τωρα τα τελευταια 3000 χρονια δεν υπηρξε εξαίρεση

      1. 90+ τρισεκατομμύρια ειναι το συνολικό χρέος της Αμερικής. 30 είναι το εθνικό χρέος.

    Comments are closed.