ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ. ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Η ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ FAKE. ΣΚΛΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. ΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ… ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ.

    Κοινοποίηση:
    koulis aytias

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΙ και τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Σκληρό μήνυμα προς Αλβανία

    Η Αλβανία πρέπει να σεβαστεί την Εθνική μας μειονότητα, η ευρωπαϊκή της προοπτική εξαρτάται από την Ελλάδα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

    Για τα Σκόπια

    Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε: «Καταρχάς, με τη διεθνή εκστρατεία επικοινωνίας που έχω προαναγγείλει για την ανάδειξη σε ολόκληρο τον κόσμο της πραγματικής Μακεδονίας, της αληθινής Μακεδονίας, της αυθεντικής Μακεδονίας. Με δράσεις όπως εκθέσεις μακεδονικών αρχαιοτήτων στο εξωτερικό, διοργάνωση διεθνών συνεδρίων, ηλεκτρονικές καμπάνιες, αφιερώματα στον Διεθνή Τύπο.

    Για το σχέδιό του για μείωση των φόρων από το 2020 μίλησε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

     Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι δεν θα μειωθούν οι συντάξεις, θα παραμείνει το αφορολόγητο στο σημερινό επίπεδο, θα αλλάξει το πλαίσιο για τις 120 δόσεις, θα μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ και ο φόρος στις επιχειρήσεις από τον προϋπολογισμό του 2020. «Το φορολογικό νομοσχέδιο θα είναι ένα από τα τρία πρώτα νομοσχέδια που θα έρθουν στην Βουλή. Η Βουλή δεν θα κλείσει έχουμε κανονικό νομοθετικό έργο. Και η μείωση των φόρων θα ισχύσει από το 2020. Έχουμε τη δυνατότητα να ψηφίσουμε αυτές τις μειώσεις φόρων. Είμαστε απόλυτα σίγουροι γι’ αυτό. Για το 2019 δεν υπάρχει άλλος δημοσιονομικός χώρος», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι θα πει στους Ευρωπαίους ότι δεν θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους μέσω της υπερφολογήσης, αλλά μέσω της ανάπτυξης. «Έχω αρκετά δείγματα να πιστεύω ότι μία ισχυρή μεταρρυθμιστική κυβέρνηση μπορεί να διαπραγματευτεί με αξιοπιστία την μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων. Πρέπει να έχουμε ισχυρή εντολή για να μην μπούμε σε περιπέτειες», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σημείωσε ακόμη, για τις 120 δόσεις: «Θέλουμε περισσότεροι να μπουν στις 120 δόσεις. Θέλουμε να το κάνουμε άμεσα. Διευκολύνσεις γι’ αυτούς που χρωστάνε λίγα. Θέλουμε να αλλάξουμε το πλαίσιο των 120 δόσεων».

    «Δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν οι συνταξιούχοι»

    Αναφερόμενος στις συντάξεις, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η ΝΔ δεν θα τις μειώσει και σημείωσε ότι είναι διασφαλισμένες οι υφιστάμενες επικουρικές. «Οι σημερινοί συνταξιούχοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα αφού δεν θα αλλάξει το πλαίσιο για εκείνους», είπε ακόμη ο πρόεδρος της ΝΔ και δήλωσε ότι θα διορθωθούν στρεβλώσεις του νόμου Κατρούγκαλου.

    Δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο, ενώ έκανε λόγο για στοχευμένες προσλήψεις.

    «Απολύσεις δεν θα γίνουν. Θα γίνουν στοχευμένες προσλήψεις εκεί που έχουμε ανάγκη. Πρώτα νοσηλευτές, γιατροί, εκπαιδευτικοί και σταδιακές προσλήψεις αναπληρωτών καθηγητών. Δεν νοείται δημόσια διοίκηση χωρίς αξιολόγηση. Η αξιολόγηση θα γίνει αλλά με ένα τρόπο που θα στηρίζει τους υπαλλήλους και όχι τιμωρητικά. Η απόλυση δεν υπάρχει πια στο Δημόσιο», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

    «Σύμμαχός μας το διεθνές δίκαιο για την Τουρκία»

    Σε ερώτηση για την ένταση με την Τουρκία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι σύμμαχος της Ελλάδας είναι το Διεθνές Δίκαιο.

    «Η Ελλάδα και η Τουρκία πρέπει να ζήσουν μαζί σε ένα πλαίσιο αμοιβαίας

    συνεννόησης και σεβασμού του διεθνούς δικαίου. Και αυτή θα είναι η προσέγγιση μου ως προς τις ελληοτουρκικές σχέσεις. Και με σύμμαχο το διεθνές δίκαιο θα αντιμετωπίσουμε την Τουρκία με καλή διάθεση αλλά και αυτοπεποίθηση», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Πολλές μαλακίες λες ρε Κούλη, εσύ θέλεις να γίνεις πρωθυπουργός των Ελλήνων? Ή είσαι πολύ μαλάκας ή νομίζεις ότι οι Έλληνες τρώνε κουτόχορτο. Πια Μακεδονία θα πας να διαπραγματευτείς? Ρώτησες τους Αμερικανούς? Ή ήδη έχεις συμφωνήσει να παραδόσεις τους Ελληνικούς υποθαλάσσιους γαιάνθρακες με αντάλλαγμα να σε αφήσουν να νομίζεις και να γκαρίζεις ότι θα αλλάξεις το όνομα? Ρε Κούλη πρόσεξε γιατί πιο μαλάκας πεθαίνεις.

    2. Γιατι το μακελειο δεν δημοσιευει το βιντεο με την Δηλωση-Δεσμευση που εκανε στο ισραηλ ο Κουλης ;
      ειπε “ΘΑ ΠΑΤΑΞΩ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ” που σημαινει οτι θα παταξει τον Ελληνισμο , ειπε επισεις οτι ο ρατσισμος ειναι προβλημα για την Ελλαδα που πρεπει να εξαλειφθει
      Ποσοι μαλακοραγιαδες ψηφοφοροι καταλαβαν τι σημαινει αυτο ;;;;;;;;

    3. Kαι θα τρεξουν τα γιδια οι ραγιαδες νεοελληνες να τον ψηφισουν.. Διοτι η Χρυση Αυγη, τους βρωμαει ειναι ναζιστες φασιστες εθνικιστες κτλ κτλ κτλ.. Ψηφιστε γιδια ραγιαδες Κουλη Αλεξη Φωφη και τον Κυραλοιφη…οσο ανθελληνες ειναι ολοι αυτοι αλλο τοσο ειστε και εσεις που τους ψηφιζετε

      1. Η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ” έχει αποδείξει ότι είναι το μόνο πατριωτικό κόμμα-κίνημα που μιλά και πράττει μόνο για την ΕΛΛΑΔΑ. Έχει λύσεις σε όλα τα θέματα,από ασφάλεια,εγκληματικότητα,λαθρομετανάστευση,οικονομία κλπ. Είναι το μόνο κόμμα που έχει άμεσο και υλοποιήσιμο πρόγραμμα 290 σελίδων. Ποιο άλλο κόμμα απ’ αυτά που ανέφερες,έχει λύσεις σ’ αυτά;Κανένα!Μόνο γενικόλογες αοριστολογίες και μπαρούφες υπάρχουν στις εξαγγελίες τους. Το καλύτερο,για το τέλος:η Ελληνική Λύση είναι το μόνο κόμμα που το “πολεμούν” όλοι από ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ μέχρι ΚΙΝΑΛ,ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή. Ακόμη και ο εχθρός του Ελληνισμού,ο Σόρος,είχε αφιερώσει ολόκληρη έκθεση του Ιδρύματός του για το πόσο επικίνδυνο είναι γι΄αυτόν η Ελληνική Λύση να μπει στη Βουλή. Άρα αφού ο ανθέλληνας Σόρος λέει αυτό,τότε κάτι καλό κάνει στους Έλληνες και στη Πατρίδα και ότι όλοι οι άλλοι (τα υπόλοιπα κόμματα) είναι απλά,προδότες και υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Εννοείται,ότι,είναι μέσα και ο Βαρουφάκης,άλλο εκλεκτό “παιδί” του Σόρος…Η Ελλάδα,ανήκει στους Έλληνες!!!…

    4. Παραμυθατζης και μεγας παπατζης….αντε κανε μας τη χαρη ρε κουλη καλοκαιριατικα!!

    5. Πως είναι δυνατόν νά περιμένετε πραγματική συνεντευξη απο δημοσιογράφο πού ερωτοτροπουσε με ψηφοδέλτιο της ΝΔ ;

    6. Πατριδοκαπηλε κουλη δεν τσιμπαμε!!Δεν ξεχναμε την προδοσια των πρεσπων!!
      Στις 7 Ιουλιου ψηφιζουμε απαντες την μονη εθνικη επιλογη..ΔΑΓΚΩΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    7. Εαν βγει αυτος…ΤΡΕΞΕ
      Οτι ειπε το αντιθετο θα κανει.

      1. Τι θα κάνει δηλαδή? Είπε ότι θα κάνει τίποτα? Η φοβάσαι μην δεν πάει καλά η καμπάνια για την διαφήμιση της Χαλκιδικής ως τουριστικού προορισμού? Συνέλθετε, μαζί θα κυβερνάνε όλοι!

    8. Κοροϊδεύει τα ζώα τους έλληνες ψηφοφόρους… Δεν είπε θα πάρω πίσω το όνομα της Μακεδονίας από τους γυφτοσκοπιανούς, είπε θα αναδείξω την πραγματική Μακεδονία “Με δράσεις όπως εκθέσεις μακεδονικών αρχαιοτήτων στο εξωτερικό, διοργάνωση διεθνών συνεδρίων, ηλεκτρονικές καμπάνιες,” Ούτε λέξη για κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών… Εξάλλου η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ από τη δεκαετία του 90 δε μιλούσαν για Σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό; Ότι ακριβώς έκανε και ο Τσίπρας δηλαδή… Και το παίζουν μακεδονομάχοι τώρα για τα ψηφαλάκια των ηλιθίων…

    9. Δεν έχουν λέει νά φοβηθούν τίποτα οι συνταξιούχοι .
      Ρε καθηκι , εσείς δεν μειώσατε τις συντάξεις 50% ;
      Άντε στο διάολο , άχρηστοι

    10. Νορμάλ άνθρωπος, με αξίες, ικανότητες και αρχές, πολιτικός δεν γίνεται.

    11. Mr Bean σιγχαμένος είναι. Όχι τόσο όμως όπως τον Τσίπρα που μοίραζε ψεύτικα 100ευρα.

    12. ΑΡΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΒΟΛΕΨΑΚΙΑ ΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΗΤΕΥΣΗΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    13. Ε ρε Μεταξα και Μανιαδακη που θελουν ολοι τους , και η πλακα είναι ότι οι οικογενειες μητσοτακοπαπανδρεοι και λοιπα εφαγαν τον Βασιλια για να μην εχουμε λεει διαδοχους στην εξουσια. 1000 καλυτερα να είχαμε μια βασιλικη οικογενεια στην πλατη μας παρα αυτους και τους κολαούζους τους.

    14. Ελπίζω κάποτε η Ελλάδα να αποκτήσει δημοσιογράφους με παντελόνια και περιεχόμενο.δυστυχώς ο κ.Αυτιας ήταν αηδιαστικος ,ο κ.Μητσοτακης καλοδιαβασμενος.Ο Μητσοτάκης θα υπηρετήσει οπως και ο απερχόμενος πιστά τα παλιά αφεντικά τωυ,δυστυχώς η πατριδα γέμισε απο εντολοδόχους.

    15. Τα αφεντικα του δεν ενδιαφέρονται για αυτα που λέει. Τους ενδιαφέρει τι κανει. Αυτα που λέει τα λέει για μας, τους σανοφαγους, δεν σημαίνουν τιποτα και ουτε σημαίνει πως θα τα κανει. Το ιδιο ισχυει και για ολους τους αλλους. Αλλα λενε και αλλα κανουν!! Αυτα ειναι για εσωτερική κατανάλωση.

    16. Προσυμφωνημένες οι ερωτήσεις. Το σκονάκι οι απαντήσεις “παίζουν” στο διπλανό candran του monitor. Μια ζωή πληρώνει συμβούλους εις βάρος μας, για να του λένε τι να πει. Από μόνος του είναι ένα ΤΟΥΒΛΟ. Από εκεί δημιούργησε τα σπίτια που έχει. Ο μαλάκας γαμώ την φάρα του. Και για κάθε μαλάκα που μας το παίζει ξύπνιος.

    Comments are closed.