ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ! ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ! ΣΠΑΝΕ ΜΑΓΑΖΙΑ – ΧΡΗΣΗ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Αντιεξουσιαστές συγκρούονται με δυνάμεις των ΜΑΤ – Σπάνε μαγαζιά και γράφουν συνθήματα στους τοίχους – Η έπαυλη Κουβέλου είχε εκκενωθεί την περασμένη Τρίτη
    Επεισόδια σημειώθηκαν πριν λίγη ώρα στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της οδού Ερμού μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και αντιεξουσιαστών. Οι αντιεξουσιαστές προκάλεσαν ζημιές στο κτήριο της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται επί της οδού Διονύσου, γράφοντας συνθήματα στο εξωτερικό του και στις πόρτες της εισόδου, ενώ έσπασαν και ένα κατάστημα Έβερεστ. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με κρότου λάμψης και δακρυγόνα.

    Αυτή την ώρα οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τους αντιεξουσιαστές στον σταθμό του Αμαρουσίου.

    Προσπάθησαν να ανακαταλάβουν την έπαυλη Κουβέλου

    Αντιεξουσιαστές προσπάθησαν να ανακαταλάβουν την έπαυλη Κουβέλου, η οποία βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Διονύσου και Σόλωνος, στο Μαρούσι το πρωί της Κυριακής, σύμφωνα με ανακοίνωση που ανήρτησαν στη γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

    Οι αντιεξουσιαστές, καλούν επίσης σε συγκέντρωση υπεράσπισης και αλληλεγγύης στη συμβολή των οδών Διονύσου και Θησέως στο Μαρούσι.

    Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω κτίριο είχε εκκενωθεί από αστυνομικές δυνάμεις την Τρίτη, ενώ τελούσε υπό κατάληψη από το 2010. Στο σημείο βρίσκονται αυτή την ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να αποτρέψουν την επανακατάληψη.

     

    IMG_2730

    Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

    «Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται ανακατάληψη της έπαυλης κουβελου, ηηοποια βρίσκεται στη διασταύρωση Διονύσου και σολωνος. Καλούμε σε συγκέντρωση υπεράσπισης και αλληλεγγύης στη συμβολή των οδών διονυσου και Θησέως στο Μαρούσι.

    Ενάντια στη καταστολή στήνουμε οδοφράγματα αλλυλεγγυης.

    ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΣΗΨΗΣ».

    IMG_2731
    IMG_2733
    IMG_2747
    IMG_2749
    IMG_2751
    IMG_2753
    IMG_2751
    IMG_2753

     

    IMG_2761
    IMG_2755
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Μεσα σε 24’ωρες μπορούν να τα σταματήσουν ολα. Δεν χρειάζονται περισσότερες, και πολλες λεω. 24 ώρες μονο. Αλλα, αν εχεις αλλες εντολες και αλλα βρωμικα σχεδια που πρεπει να εκτελέσεις, ετςι γινεται. Σα να λέμε ..οποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δεκα μερες κοσκινίζει…

    2. Νέα Τουρκοκρατία ήθελαν οι κατσίβελοι νεοέλληνες, περαστικά κοροϊδα!

    3. Αφού οι μπαχαλάκηδες θέλουν καταλήψεις και αυτοδιαχειριζόμενα στέκια, οι Συριζαίοι που τους υποστηρίζουν ας δώσουν τις βίλες τους στα βόρεια προάστια για να τα κάνουν αυτοδιαχειριζόμενα στέκια. Ο Σκουρλέτης που υποστηρίζει τους μπαχαλάκηδες έχει βίλα στην Εκάλη, ας την δώσει στους μπαχαλάκηδες να κάνουν το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Εκάλης “Αβάντι πόπολο παντιέρα ρόσα”. Και η Κανέλη που διαμαρτύρεται για την αστυνομική βία εναντίον των νέων έχει βίλα στην Εκάλη με πισίνα, ας την δώσει να κάνουν τα εξεγερμένα κομμουνιστάκια αυτοδιαχειριζόμενο στέκι και μετά την επανάσταση να κάνουν μπάνιο στην πισίνα.

    4. Έτσι να σπάτε τα μαγαζιά του κοσμάκη και μετά να περιμένεται το λαό νάναι μαζί σας..
      Όχι μόνο η νεολαία αλλά ακόμα και οι γιαγιάδες σας βρίζουνε, που ψωνίζανε..
      Τα ΜΑΤ να πληρώσουνε τις ζημιές που αντί με το πρώτο σπάσιμο να τους μαζέψουν, τους άφησαν να φύγουνε σαν κύριοι απο τον Ησάπ !!! Γιατί δεν αράζανε 2 κλούβες στον επόμενο σταθμό να τους μαζέψουνε ? Γιατί πληρώνουμε τους ασφαλίτες ? Για να πίνουνε καφέ στην πλατεία του τρένου χαζεύοντας ?

    5. Καλα να παθετε ραγιαδες…δεν θελατε Χρυση Αυγη

    6. Αγαπητέ Στέφανε,

      Κύριε Χρυσοχοίδη ΔΕΝ Είναι Λύση τα Δακρυγόνα που Πετάτε σε Αυτούς. Η Λύση Είναι να Χρησιμοποιήσετε Βία με Όπλα Εναντίον Όλων Αυτών για να Τελειώνει Μία και Καλή η Ιστορία με Όλους Αυτούς. Αυτοί Όλοι Θέλουν Κρέμασμα στην Πλατεία Συντάγματος.

      Ο Κόσμος Αυτός Ζητά και Θέλει, Κάνετε και Δημοκόπιση εάν Θέλετε για το Θέμα.

      ΜΗΝ Πέφτετε στην Προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ και Όλων των Ψευτο-Αριστερών.

      Παραδειγματιστείτε επί τέλους ΠΩΣ Λειτουργεί η Αστυνομία στις Άλλες Ευερωπαικές Χώρες και ΔΕΝ Υπάρχουν Αυτά τα Προβλήματα.

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Ρε πιρλα εσυ σε ποια ευρωπαικη χωρα η αστυνομια κανει καταστολή με οπλα ; Μονο στην αφρικη και στα μπαγκλαντες κανουν χρηση οπλων, αμεσως να πεις την πιρλα σου ξερολα. Και στην Ιταλια υπαρχουν διαδηλώσεις αντι εξουσιαστες και χουλιγκανς και στην αγγλια όπως και εδώ.Και όχι βλακα ατζελε ο κοσμος δεν γουσταρει βια και καταστολή απ το κρατος επειδή τα σπανε όλα 50 παρακρατικοι τραμπούκοι τα ξερουμε τα κολπα του κρατους μας εδώ και χρονια οπου δεν δινει λυση σαν κρατος την δινει σαν παρακράτος αλλου αυτά λοιπον

        1. και για του λόγου το αληθές, καταστολή με όπλα όταν χρειαστεί κάνουν π.χ., στα παρακάτω κράτη:
          Αγγλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Κίνα, Τουρκία, Ολλανδία…… και πολλές άλλες και ιδιαίτερα “διαφορετικές¨ μεταξύ τους χώρες……

          1. ΔΕΝ Κατάλαβες Φίλε Ότι Αυτός Είναι Ένας από τους Μπαχαλάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ;

            Έτσι Είναι Όπως το Λες, η Αστυνομία Ασφαλώς και Κάνει Καταστολή της Βίας με Όπλα, αν Κριθεί Απαραίτητο, στις Άλλες Χώρες.

            Αν Θέλει, ας Έλθει στην Ιταλία και να Τολμήσει, Όχι Απλά να Προκαλέσει Φθορά σε ΔΗΜΟΣΙΑ ή ΙΔΙΩΤΙΚΗ Περιουσία, που ΔΕΝ το Συζητούμε, θα Φαέι Ξύλο που θα το Θυμάται για Όλη του τη Ζωή, Αλλά Μόνο να Εμφανισθεί στο Δρόμο με Κουκούλα, ΔΕΝ θα Καταλάβει για Πότε τον Συνέλαβαν οι Carabinieri.

            Το Φαινόμενο των Κουκουλοφόρων Υπάρχει ΜΟΝΟ στην Ελλάδα. Αυτός Είναι και ο Λόγος που ΔΕΝ Συλλαμβάνονται στην Ελλάδα Όλοι Αυτοί.

            Εγώ Είχα Συμφοιτητή στην Ιταλία, Βέβαια Εγώ Σπούδαζα Πληροφορική, Εκείνος Σπούδαζε Μηχανολόγος Μηχανικός, και Έπειδή Έπρεπε να Δώσω και 3 Μαθήματα στο Πολυτεχνείο στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών, Πηγαίνοντας Καθημερινά για τις Παρακολουθήσεις, Γνωριστήκαμε και Κάναμε Παρέα. Στην Ελλάδα Έμενε στην Πολιτεία, και Όταν Βλέπαμε Επεισόδια που Γίνονταν στην Ελλάδα από Όλους Αυτούς τους Μπαχαλάκηδες, μου Είπε, Άγγελε Αυτοί που Βλέπεις με την Κουκούλα, η Πλειοψηφία Όλων Αυτών Είναι Παιδιά, Συγγενείς, Φίλοι, Επιφανών Οικογενειών στην Ελλάδα, Βουλευτών και Στελεχών Κομμάτων, ΜΕΓΑΛΟ-Επιχειρηματιών, ΜΕΓΑΛΟ-Γατρών, ΜΕΓΑΛΟ-Δικηγόρων, ΜΕΓΑΛΟ-Δημοσιογράφων, Αυτοί το Μόνο που Θέλουν να Κάνουν Είναι να Προκαλούν Ζημιές, να Καίνε την Αθήνα και Είναι Βαλτοί από το Σύστημα, είτε Μιλούμε για Αριστερούς, είτε για Δεξιούς. Μου Είπε και Ονόματα Συγκεκριμένων Βουλευτών και Στελεχών Κομμάτων, από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ( οι Περισσότεροι Όμως Είναι από την Αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και Εξωκοινοβουλευτικών Αριστερών Οργανώσεων ), των Οποίων τα Παιδιά τους Εμπλέκονται σε Επεισόδια σαν Αυτά που Βλέπουμε και Φυσικά Εμφανίζονται με Κουκούλα, Διότι οι Γονείς τους Είναι Επώνυμοι και ΔΕΝ Πρέπει να Δημιουργηθεί Σκάνδαλο Γύρω από το Όνομά τους.

            Μου Είπε, Επίσης, ΜΗΝ Ακους που Μιλούν για Άβατο των Εξαρχείων, Ασυρνατησίες Είναι Όλα, αν Ήθελαν θα Ήταν Μία Χαρά τα Εξάρχεια και ΔΕΝ θα Υπήρχε Κανένα Πρόβλημα, και Όλα Αυτά που Γίνονται Κάθε Φορά στην Αθήνα με τα Επεισόδια Είναι για να Αποπροσανατολίζεται ο Κόσμος. Και του Λέω, Καλά ρε Φίλε, και Πρέπει να Καταστρέφονται οι Περιουσίες των Πολιτών Κάθε Φορά, με το να Καίνε Αυτοκίνητα, να Καταστρέφουν Μαγαζιά; Μου Λέει, Αυτά Είναι Παράπλευρες Απώλειες. .

            Πραγματικά Έπεσα από τα Σύννεφα με τα Ονόματα που Άκουσα. Και Βγαίνουν στην Τηλεόραση οι Βουλευτές και τα Στελέχη των Κομμάτων και Μιλούν για Μπαχαλάκηδες και Αστυνομική Βία, Ενώ τα Ίδια τα Παιδιά τους Είναι Ανάμεσα σε Αυτούς που Καίνε την Αθήνα. Τι Υποκρισία και Αυτή.

            Στην Δημοσιότητα, στην Ελλάδα, Έχει Ακουσθεί για το Γιο του Σκουρλέτη και του Βούτση. Αλλά ΔΕΝ Είναι Μόνο Αυτοί.

            Άγγελος από Μιλάνο

    7. Κε Χρυσοχοιδη αφησε τις κροτου λαμψης και τα δακρυγονα και το θυμιασμα των απλητων αλητων και σπαστους τα κλουβια κεφαλια τους, γιατι αυτοι δεν καταλαβαινουν απο λογια!!!!!!!! Αυτο υποσχεθηκατε πριν τις εκλογες, καντε το λοιπον και τσακιστε τους, εχει παραγινει το κακο και μην ακουτε τις κραυγες των αρλουμπολογων του Συριζα!!!!!!!!!!

    8. Ντροπη σου κ Χρυσοχοιδη Αφηστε τα δακρυγονα και πιαστε τα πολυβολα.Αυτο θελουν οι Ελληνες

    Comments are closed.