(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ – ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ! ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ – ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΙΑ – Κ.Κ.Ε , ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    im_presveia

    Nεότερη ενημέρωση 21:30

    Η συγέντρωση έχει πλέον διαλυθεί. Ομάδα διαδηλωτών κατευθύνθηκε προς τα Εξάρχεια.

    Αντιεξουσιαστές έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων στο Κολωνάκι, ενώ άγνωστοι πέταξαν πέτρες εναντίον κλούβας των ΜΑΤ στην Ηρώδου Αττικού.

    Επεισόδια στην Αθήνα για Τζορτζ Φλόιντ from Makeleio WebTV on Vimeo.

    Στο Κολωνάκι, μάλιστα, οι αστυνομικοί κυνήγησαν τους νεαρούς ακόμα και στην Τσακάλωφ.

    vitrines-kolonaki__1_
    vitrines-kolonaki__2_
    riots-3
    riots-4
    riot-5

    Προηγούμενη ενημέρωση

    Πεδίο μάχης θυμίζει η περιοχή γύρω από την αμερικανική πρεσβεία στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία για την δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ.

    epeisodia-1536x945

    Ορισμένοι από τους διαδηλωτές άρχισαν να συγκρούονται με τους αστυνομικούς ρίχνοντας πέτρες και μολότοφ. Εκείνοι απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας.

    Προηγούμενη ενημέρωση

    Κλειστή είναι αυτή τη στιγμή η λεωφόρος Αμαλίας

    ΚΚΕ, αντιφα,  και αντιρατσιστικές οργανώσεις κάνουν πορεία διαμαρτυρίας προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία.
    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ξεκίνησε από το Σύνταγμα ως ένδειξη συμπαράστασης στους διαδηλωτές στις ΗΠΑ που έχουν βγει στους δρόμους φωνάζοντας αντιρατσιστικά συνθήματα μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

    Οι διαδηλωτές είναι κοντά στους 2.000, ενώ «αστακό» θυμίζει η αμερικανική πρεσβεία, με τουλάχιστον 10 κλούβες ΜΑΤ.

    2

    3

     

    5

     

     

     

    6

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    47 Σχόλια

    1. ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΩ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙ…ΧΑΧΑΧΑΧΑ…ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΦΤΩΧΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟΥ

    2. Δε σταματά η καταστροφή όσο δεν φεύγει η παρακμή..
      θα τους κοιτάμε όλοι μαζί ξέροντας όμως το γιατι..
      κανένας δεν θα κουνηθεί θα κουμανταρουνε αυτοί..
      καί θά κοιτάμε σαν χαζοί παίζοντας πάλι το πουλί..
      Θα περιμένουμε να ρθει η ώρα που θα διαλυθεί..
      Μα δεν θα γίνει αλλαγή αν δε ξυπνήσουμε κουτοί..

    3. Ληπήθηκα που το άκουσα και το είδα στα αμερικάνικα νέα. Εδώ στις ΗΠΑ καταστρέφουν και λεηλατούν τις περιουσίες μας και οι αναρχικοί στην Ελλάδα δεν χάνουν την ευκαιρία να δείξουν το μίσος τους ακόμα και για μας τους Ελληνοαμερικάνους.

    4. Μαλιστα…Δεν μας εφτανε η 17 νοεμβρη που τα σπανε εδω και 50 χρονια…δεν μας εφτανε η επετειος για τον γρηγοροπουλο δεν μας εφτανε που τα καινε καθε χρονο για τον φυσα…τωρα θα τα κανουν μπο@ρδελο και θα τα καινε δηθεν και για τον φλοιντ…γιατι οπου” γαμος και χαρα η βασιλω πρωτη”…Θα γινοταν τετοιο παγκοσμιο πανηγυρι και θα λειπανε οι ελληννοφωνες αναρχοκουρ@δες οι πρωτοι των πρωτων στο ειδος τους….

    5. Εδω θα πεινασει η μιση χωρα το χειμωνα λογω κορωνοϊου…και ασχολουνται κατι βοδια με οτι να’ναι…!

    6. Ζήτω ο Σόρος! Ζήτω η παγκοσμιοποίηση και η νέα τάξη πραγμάτων! Ζήτω ο διεθνισμός! Κάτω τα έθνη! Κάτω τα κράτη! Ζήτω η Νέα Δημοκρατία! Ζήτω ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Ελλάς Ελλήνων αστυνομικών, ρουφιάνων, δολοφώνων και βασανιστών!

    7. Αντιεξουσιαστές?
      Ακροαριστεροί να λέτε.
      Οι περισσότεροι από αυτούς κυκλοφορούν με iPhone & ψάχνουν αφορμή για μπαχαλο.

    8. Δεν ξεκινάτε να ψηφίσετε εμένα να καταργήσω την αστυνομία και να υπάρχει μόνο ο στρατός και όποιος κλέφτης μπει μέσα στο σπίτι σας θα μπορείτε να τον κάνετε ότι θέλετε έτσι κι αλλιώς από το ΦΠΑ πληρώνουμε την αστυνομία και Αστυνομία πηγαίνει εκεί που την στέλνουν και τους πληρώνουμε και 1.000 ευρώ τον καθέναν και παραπάνω

    9. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ….!!!!

    10. στηστε τα πολυβολα.. σκοτωστε τους να τελειωνουμε. δεν παει αλλο.

    11. δε βαλαν μυαλο αυτοι με τον γρηγοροπουλο;…………

    12. Για την Μυρτω στην Παρο που την σακατεψε την κοπελα ο παρεισακτος λαθροκοπριτης Πακιστανος δεν εγινε ποτε καμια διαμαρτυρια , ουτε για τον νεαρο στου Φιλοππαπου που τον πεταξαν στον γκρεμο οι δυο Ιρακινοι και ενας Αφγανος κλπ , κλπ !!!!!! Αντε στον αγυριστο τεμπελχαναδες του Σορος, αθλια υποκειμενα!!!!!!!!

      1. Αυτά ήταν ελληνόπουλα δεν ” πιάνονται ”
        Και αυτοί που βλέπουμε εδώ πάνω δεν είναι Έλληνες ούτε νιώθουν Έλληνες
        Γ’αυτό μακάρι να τους σκοτώσουν όλους αυτούς εκεί γιατί είναι φασίστες και ρατσιστές Ελλήνων

      2. Οι ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στην Αμερική περισυ αστυνομικός σκότωσε 44 Χρόνη Αυστραλή που βγήκε από το σπίτι της για βοήθεια,δεν κουνήθηκε βελόνι στην Αμερική,και τώρα.. οι τεμπέληδες,ανηπακοοι, αμόρφωτοι,άχρηστα υποκοιμενα καταστρέφουν περιουσίες,βγάλτε έξω το στρατο αλλιώς θα μας διαλύσουν διεθνως

    13. Αντε παλιοτομαρα που βρηκατε ευκαιρια να καταστρεψετε παλι περιουσιες!!!!!!!!! Χεστηκατε για τον ατυχο αφροαμερικανο, ο σκοπος σας ειναι αλλος παρασιτα της κοινωνιας!!!!!!! Αλλα βρηκατε και τα κανετε, μια αβουλη κυβερνηση που ανεχεται τις λεχριτιλες σας!!!!!!! Χρυσοχοιδη μην ξεχασεις να προμυθευσεις με θυμιατα τους αστυνομικους να θυμιαζουν τους βανδαλους απλυτους και τους Σκατιφα!!!!!!! Ο χρονος ομως ……τρεχει……!!!

    14. Παιδιά περνούσα την μηχαλακοπουλου οδικός με μηχανή και από τα δακρυγόνα σταμάτησα στην άκρη δεν έβλεπα..με σταμάτησαν αστυνομικοί Δίας και μου έκαναν αναγνώριση στοιχείων..δεν είχαν κλείσει τους δρόμους και πετούσαν δακρυγόνα..

    15. Άργησαν να πιάσουν δουλειά οι στρατιώτες του Σόρος ΑΝΤΙΦΑ ΚΚΕ Ανταρσύα κτλ.Οι Σταλινοφασίστες κατσαπλιάδες μόνο πορείες εναντίον των ΗΠΑ ξέρουν να κάνουν πορείες.Τους έχετε δεί ποτέ να κάνουν έστω μια πορεία εναντίον του κράτους τρομοκράτης που λέγεται Τουρκία.Και βέβαια όχι ούτε μια φορά έστω στις 19 Μαίου για την γενεοκτονία των Ποντίων ας πούμε.

    16. Δεν ξεχνανε που δεν εχουν μαντιλι να κλαψουν ,θελουν και διαδηλωσεις οι κουφαλιτσες.
      Που το πρωι γλειφουν για κανα επιδομα και υο απογευμα μου το παιζουν επαναστατες και πανε το βραδυ στη μαμα να φανε σπιτικο φαγητο καξ να τους κοιμησει.
      Βρε ουστ κοπροσκυλα

    17. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ , ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ… ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ, ΜΠΑΣΤΡΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ. ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΑΔΙΚΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ; ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΥΑΡΟ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ

    18. Προφανώς οι ”κύριοι” προσπαθούν να κάνουν τον Μητσοτάκη να μιμηθεί τον Τράμπ.

    19. ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟ VIDEO
      FAKE MURDER, REAL ACTORS. FAKE PROTESTORS, REAL CRIMES.
      https://www.youtube.com/watch?v=fB7jC693RYk
      ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ VIDEO
      Έβλεπα στις ειδήσεις την πρώην γυναίκα του Φλόιντ νά κλαίει δίπλα είναι και καλά ο δηδημος αδελφός του Φλόιντ φόραγε μαύρα γυαλιά και καπέλο και τέλειος “συμπτωματικά”είχε και τά ίδια τατουάζ…ο νοων νοητό….

    20. Για τα θύματα τα δικά μας από πυρκαγιές εξαιτίας του Τσίπρα και του χοντρού για τις 10.000 αυτοκτονίες και θανάτους γέροντος από χημικά επί ΠΑΣΟΚ στο Σύνταγμα δεν εμφανίστηκε και δεν διαμαρτυρήθηκε κανένας…

    21. Τα ανθελληνικά, ελληνόφωνα, μασονικά σκουπίδια βγήκαν στους δρόμους και στην χώρα μας, για να πούνε μπράβο στους παγκόσμιο εγκληματίες χαζάρους,μασόνους, σιωνιστές, ιλουμινάτι, παγκοσμιοποιητές, εβραίους, σατανιστές, ανθρωποφάγους και ερπετοειδή για την κατάσταση που έφτασαν την Πατρίδα μας με σχέδιο, ούτως ώστε να πάψει να αποτελεί τροχοπέδη στα αρρωστημένα, υποχθόνια, σατανικά σχέδια τους.
      Βγήκαν να διαδηλώσουν, γιατί αυτή η σκατοφάρα που φορά την μάσκα του Αμερικάνου και υποκρίνεται αυτόν, δεν έχει το πάνω χέρι πλέον για να στήνει μεγάλους πολέμους σε όλη την γη ούτως ώστε να προωθείται η υπάνθρωπη σατανική ατζέντα τους, που έφερε με τα μασονικά ανδρείκελα, πολιτικές καρικατούρες και Ελληνόφωνους διεστραμμένους ανθέλληνες την πατρίδα μας στην σημερινή, αιώνων σχεδιασμένη, κατάσταση.
      Είναι πλέον γνωστό και στον τρελό της γειτονιάς μας, ότι δεν ήταν καθόλου τυχαία,όλα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία 50 χρόνια στην πατρίδα μας απο αυτούς τους ανθέλληνες , Ελληνόφωνους προδότες.
      η επιμονή χρόνων για είσοδο στην Εβραιομασονική Ένωση τους, το παραμύθι ότι ο Έλληνας θα αποκτήσει τους παχουλούς μισθούς του άλλων Ευρωπαίων, η απαγόρευση καλλιεργειών και επίμονη επιδότηση αυτής, η εξάρτηση απο το μασονικο ευρώ και η κατάργηση του Εθνικού νομίσματος, η προώθηση των πολυεθνικών εις βάρος των εγχώριων επιχειρήσεων, η εξαφάνιση της αυτάρκειας και η επιβολή της εξάρτησης πάσης φύσεως αγαθών απο το εξωτερικό, η διάλυση κάθε τομέα ανάπτυξης, ο σκόπιμη κυρίως απο πλευράς μασονικών τραπεζών, προώθηση πάσης φύσεως δανείων ,χωρίς καμία υποθήκη, η σκόπιμη κρατική προβολή και προτροπή συμμετοχής στο Χρηματιστήριο, η κατασπατάληση κάθε αποθεματικού και κάθε οικονομικού πόρου σε κάθε Δημόσιο Οργανισμό, το πάρτι και το φαγοπότι βολευτών και δικών τους παιδιών και το βόλεμα εις βάρος εκείνων που είχαν τα προσόντα, η γελοία στάση που κρατούσαν τα κόμματα το ένα στο άλλο για τα μάτια των βαμμένων ψηφοφόρων τους, η πτώχευση, η λογική του παραλόγου τύπου « μαζί τα φάγαμε!», οι χοροί και οι κουμπαριές με τους γείτονες εχθρούς μας και η λυσσώδης αποστροφή απο φίλους συμμάχους, η παγκόσμια καλά οργανωμένη δυσφήμιση του Ελληνισμού, η επίμονη επιβολή σκλαβοποίησης και εξαρτοποίησης μας απο το μασονικό δ.ν.τ, τα τοκογλυφικά μασονικά μνημόνια, ο συνεχόμενος αεροψεκασμός για καταστολή των αντιδράσεων, οι πορδές περί ρατσισμού,φασισμού και νεοναζισμού και η συνεχής αναφορά στο μασονικό στημένο χαζαζοεβραϊκό ψευδοολοκαύτωμα, το παραμύθι του καλού αναλώσιμου του εβραιοσιωνισμού μετριοπαθούς ισλάμ, ο στημένος πόλεμος στην Συρία και το βάπτισμα όλων των ισλαμοτρομοκρατών ως προσφύγων και μεταναστών, το άλλο παραμύθι ότι δήθεν θέλουν να πάνε στην Ευρώπη και όχι να μείνουν στην Ελλάδα. Το ακόμη μεγαλύτερο σανό που λέει ότι δημιουργούν τα κέντρα εκκόλαψης ισλαμοτροκρατών ή χοτ σπότ τρομάρα τους, μέχρι να φύγουν απο εδώ. Η δολοφονία Ελλήνων πατριωτών και η αντικατάσταση τους με προδότες ανθέλληνες μασονογλύφτες. Η δολοφονία του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου και η αντικατάσταση του απο τον εωσφόρο εβραιοσκουπίστρα Αλβανό Ιερώνυμο. Η ψήφιση αντιδημοκρατικών νόμων. Η κατάργηση των αξιών, του ήθους και της τάξης. Η προώθηση της εγκαθίδρυσης και εκκόλαψης κοινωνίας ισλαμοτρομοκρατών με την ταμπέλα «πολυπολιτισμικότητα». Η λυσσώδης καθημερινή φτωχοποίηση των ημεδαπών αυτοχθόνων. Η κατάργηση και η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων και λοιπών Ελληνόφωνων και η επιβολή ανάδειξης παράνομων δικαιώματων των λαθρομεταναστών. Η απώλεια Εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και η εκποίηση δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Ο σκόπιμος εξευτελισμός του Ελληνικού Έθνους διεθνώς στο μασονικό εβραιογκρούπ. Ο επιβαλλόμενος ρατσισμός στον Ελληνισμό και η άκρατη αλληλεγγύη στον κάθε λαθρομετανάστη καμουφλαρισμένο αυριανό σφαγέα, βιαστή, δήμιο και εγκληματία. Η δημιούργια κάθε λογής εχθρικής συμμορίας, λέσχης, στοάς, ομάδας και η πλήρη ανοχή σε κάθε της έγκλημα απο την πολιτεία. Η προδοσία στα Εθνικά θέματα. Η ταχύτατη και βίαιη ισλαμοποίηση της πατρίδας μας. Η Παραβίαση κάθε ανθρωπίνου δικαιώματος των Ελλήνων εις όφελος των αποσταλμένων υποκρινόμενων λαθροισλαμοεκτελεστών. Η συνεχής, αυξανόμενη και διαρκής αστυνομική βία στους Έλληνες πολίτες που διαμαρτήρονται ειρηνικά και δεν αποδέχονται την ισλαμοποίηση τους και την σκλαβοποίηση τους στο ρατσιστικό,φασιστικό,σχιζοφρενικό μόρφωμα μίσους που το λένε ισλάμ. Αλλά και ακόμη πιο παλιότερα.Τα μασονικά δάνεια για τον αγώνα για ανεξαρτησία που φαγώθηκαν και ψίχουλα έφτασαν. οι Δολοφονίες Ελλήνων πατριωτών που αποτελούσαν εμπόδιο. Η δημιουργία μασονικών στοών. Η δημιουργία του Κ.Ι.Σ και η Εθνική του υπόσταση σε Ν.Π.Δ.Δ δηλαδή κράτος εν κράτει. Η δημιουργία της μασονικής Εθνικής τράπεζας. Το άνοιγμα των συνόρων σε εχθρούς ως εργατικό δυναμικό και οτιδήποτε που συνέβαλε αρνητικά στην ανάπτυξη της χώρας μας όπως,
      οι συνεχείς υποχωρείς σε κάθε εχθρική ενέργεια δείχνουν ακράδαντα ότι μισούν άκρατα το Ελληνικό Έθνος. Θέλουν να το εξοντώσουν πολύ γρήγορα. Να πάψει να υπάρχει για να μπορούν χωρίς το εμπόδιο αυτό να κάνουν την δουλειά τους και να προωθήσουν τα παγκόσμια σχέδια τους.
      Όσο και βλάκας να είναι κανείς , μπορεί αν δει τον χάρτη να δει ότι η θέση της χώρας μας, δεν είναι καθόλου τυχαία, άσχετα αν οι ανθέλληνες, ελληνόφωνοι εβραιοκωλοσκουπίστρες ποτές δεν αξιοποίησαν αυτό το πλεονέκτημα και πάντα έπρατταν εις βάρος του Έθνους μας.

    22. ΟΛΗ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΗΛΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ

    23. Γραφικοί, τραγικοί κι αξιολύπητοι. Μισούν την χώρα τους, μισούν τους συμπατριώτες τους, εύχονται την καταστροφή της γης που τους γέννησε, τους περιθάλπει και τους στηρίζει, αλλά βρίσκουν ευαισθησία και ενδιαφέρον για οποιοδήποτε άλλο μέρος της γης.

    24. η δημοκρατία, αν δεν συμμετέχεις αλλά κοιτάς τον μισθουλάκο σου τότε το κράτος καταλαμβάνεται από πράκτορες, κομμουνιστές και ανώμαλους και εσύ γίνεσαι Β’ διαλογής κρέας που σε σφάζουν οι λαθραίοι όποτε γουστάρουν.

      1. Με λίγα λόγια να αγαπάς την πατρίδα σου όταν αυτή δέχεται πόλεμο εντός και εκτός της κοινωνίας

    25. Όλες οι μόδες πρέπει να πιθηκίζονται κι εδώ….

    26. Εδώ στο μπαμ έχει νεκρά πιθηκια αριστερά και λαθρο.

    27. ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ , ΓΥΑΡΟΣ , ΑΗ ΣΤΡΑΤΗΣ…. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ , ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΣΑΣ.. ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ. ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ.

    28. Άραγε ο κύριος Πάιατ είναι τόσο κλασομπανιέρας όσο το αφεντικό του ο Τραμπ; Θα κρυφτεί στα λαγούμια της Αμερικανικής Πρεσβείας όπως ο δειλός υπ΄ατμόν πρόεδρός του, η θα χαρακτηρίσει τον ελληνικό λαό τρομοκράτες;

      1. Κατσαπλία και τι να κάνει ο Πάιατ (και ο κάθε Πάιατ) να βγεί μόνος ένα άτομο να δείρει 200 συμμορίτες!!!Όσο για τον Τραμπ που λες μετά απο όλο αυτό και αφού έβγαλε και την Εθνοφρουρά έξωτην έχει για πλάκα την 2η θητεία.Γιατί ο μέσος Αμερικανός δεν θέλει χάος πλιάτσικο και αναρχία θέλει τάξη και ασφάλεια.

    29. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο GEORGE SOROS ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ …. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ , ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ … ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ GEORGE SOROS

      1. Ενω για ολα τα υπολοιπα εχουμε αμφιβολιες

    30. Το μεγαλειο της Ελληνικης Δημοκρατιας ειναι η Κομμουνιστικη εξουσια.

    31. Ξεχάσαμε και κορονοϊούς και μάσκες και συνοστισμούς τώρα εεε
      Φυσικά αφού είναι παραμύθι ο κορονοϊός ρε προβατααααααα
      Αλλά όπου θέλουνε ισχύει
      Άντε Πουτάνες άντε

    32. ηταν θεμα χρονου!!να περσει το εργακη!!και στην ευρωπη!!καλα!!ξεμπερδέματα!!με κοβιτ!!νουμερο!!2!!ερχονται τελικα τα καλητερα!!!

    33. ΠΟΣΟΙ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ??? ΑΝΤΙΟ ΚΟΡΟΝΟΙΕ WELCOME ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

    34. Η Ελλαδα εχει τοσα προβληματα (προβληματικη οικονομια, τουρκικη προκλητικοτητα, ανεργια κλπ) και οι λεγομενοι ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιπες πληρωμενες αριστεραντζες ασχολουνται με την δολοφονια καποιου αφροαμερικανου σε μια μακρινη Ηπειρο. Ας πανε στην Αμερικη να διαμαρτυρηθουν

      1. Ναι εκεί δεν είναι Ελλάδα να τα χαϊδεύουν τα παιδιά πάρε ένα βίντεο να το χαρείς. Βαράει η μαύρη τον άσπρο αστυνομικό αυτος κάνει υπομονή και την ξαπλώνει μαύρος αστυνομικός όλα τα περί ρατσισμού είναι μαλακίες.
        https://amp.tmz.com/2020/06/01/baltimore-cop-knocks-woman-out-cold-smack-face/

    Comments are closed.