ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! “ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ” – ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ 20.000 ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ – ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ – Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

    Κοινοποίηση:
    scholeia-maska-dikografia-apo-ti-dioxi-ilektronikoy-egklimatos-gia-omada-sto-facebook_5f3e6994e6c7e-678x381

    Μέσα σε λίγες ώρες, η σελίδα που δημιουργήθηκε στο Facebook «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο» απέκτησε 26,6 χιλ. μέλη. Στη συγκεκριμένη σελίδα, γονείς εκφράζουν την αντίθετη άποψη τους αναφορικά με την υποχρεωτική μάσκα στα σχολεία και καλούν σε συγκέντρωση υπογραφών.

    Σύμφωνα με τον Alpha για την σελίδα σχηματίστηκε δικογραφία και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ξεκίνησε ήδη έρευνα. Η δικογραφία θα σταλεί στις δικαστικές αρχές και έπειτα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα στραφεί κατά των διαχειριστών, καθώς σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο, απειλούν τη δημόσια υγεία.

    Στην σελίδα, πάρα πολλοί γονείς προειδοποιούν ότι δεν θα επιτρέψουν στα παιδιά τους να φορέσουν μάσκα και ότι θα αντιδράσουν στο νέο μέτρο, αρνούμενοι να στείλουν τα παιδιά στο σχολείο.

    Ο αριθμός των μελών μάλιστα είναι ιδιαίτερα ανησυχητικός αν σκεφτεί κανείς ότι μόλις σε δύο ημέρες η ομάδα έχει ξεπεράσει τα 20.000 άτομα!

    Facebook - παιδί μάσκα - ομάδα

    Facebook - παιδί μάσκα - σχολείοFacebook - παιδί μάσκα - σχολείοFacebook - παιδί μάσκα - σχολείο

    Στην ομάδα στο Facebook επικρατούν δύο απόψεις:

    Υπάρχουν αυτοί που υποστηρίζουν πως το παιδί τους θα πάει χωρίς μάσκα στο σχολείο κι αυτοί που σκοπεύουν να μη το στείλουν καθόλου φέτος.

    Αυτή δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει δημιουργηθεί στα social media αφού υπάρχουν κι άλλες κλειστές ομάδες που διατυπώνουν αντίστοιχες απόψεις χωρίς όμως το περιεχόμενο να είναι δημόσιο.

    Να σημειωθεί πως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αναφέρθηκε τις προηγούμενες ημέρες εκτενώς στο θέμα των ψευδών αναρτήσεων και θεωριών συνωμοσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ότι θα παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη.

    Με μάσκα από το νηπιαγωγείο – Νέα απόφαση

    Θα τα κάνουν “ζόμπι” τα παιδάκια! Σχολεία: Με μάσκα από το νηπιαγωγείο λέει η Κεραμέως

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    81 Σχόλια

    1. Καθαρό οξυγόνο δεν αναπνέεις πουθενά. Γύρω στο 21% έχει μέσα ο αέρας που αναπνέεις.

    2. Ξυπνάτε και ενωθείτε ολοι και να ρίξετε την κυβέρνηση, ολα τα πολιτικά σκουπίδια εσεις τους πληρώνετε.. ΕΝΩΘΕΙΤΕ … ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ. Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ…

    3. ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΟΥΓΚΑΝΟΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΒΓΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΝΤΟΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΚΑΙ FACEBOOK!

      1. Ευτυχως ο ”Ελληνικος”(?) λαος ειναι κωλογλυφτης της εκαστοτε κυβερνησης, πειθηνιος, υπακουος, χωρις κριτικη σκεψη και συναισθηματικη νοημοσυνη που αφηνει την ολιγαρχικη-ελιτ πλουσιων κυβερνηση-πατερουλη να αποφασιζει γι αυτον (γιατι εκτος των αλλων ειναι και ευθυνοφοβος και ωχαδερφιστης).
        Ξερεις παρα-μορφωμενε τυπε εσυ, απο τη μια υπαρχουν αυτοι που βλεπουν συνομωσια και στο λαδι της πατατας κι απο την αλλη ολοι εσεις που θεωρειτε πως οι κυβερνωντες θελουν το καλο μας. Εφοσον οι πρωτοι ειναι οντως μειοψηφια, εσεις που ειστε η πλειοψηφια ειστε πολυ περισσοτερο επικινδυνοι και οι απλα μερος του προβληματος αλλα το ιδιο το προβλημα! Καταλαβες, παρα-μορφωμενε?

    4. Εγώ βλέπω παιδιά να παίζουν το ενα πάνω στο αλλο, αλλά σχολείο δεν θέλουν να παν. Προφανώς ορισμένοι γονείς βρίσκουν δικαιολογίες τα παιδιά, για να κάθονται σπίτια τους και να πληρώνονται, ξέρω στρατιωτικούς που επιλέγουν αυτό.

    5. Ξυλο ολους τους πολιτικους και την μασκα χωσιμο στο βρωμοκολο τους…μη φαρατε μασκα κανενας θα σας κανουν αερα κοπανιστο….οποος φοβατε μην τον κολησουμε τον ιο να παει στη σεληνη….ρε ζωοφιλοι που ειστε που τυρανανε τον καυμενο τον ιο …τον βασανιζουν και τον σκωτονουν με αντισιπτικο…πουσε ρε παπαρα εισαγγελεα που σκωτονουν τον ιο και συ κοιμασε παπαρα…αι σιχτιρ νεοταξικα σκουπιδια….στις εκλογες κασιδιαρη δαγκοτο η δικτατιρια κουκη κεραμεους χαρδαλια….παπαρηδες μας τρομαξατε….

    6. Μόνο η ΕΛΑΣΥΝ και Ο Γ.Λαγός το πήραν επάνω τους και στηρίζουν ουσιαστικά τον αγώνα. Τώρα το διακύβευμα είναι ελευθερία ή υποταγή. Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ελεύθεροι ή δεχόμαστε να μετατραπούμε σε μια κοινωνία ζόμπι? Τέρμα τα ψέματα. Ή αυτοί ή εμείς !!!

    7. Δεν πιστεύω στους ανιδιοτελεις σκοπούς κανενός. Η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση. Μην πιστεύεται σε όλα όσα ακούτε, δεν γίνονται για το καλό του συνόλου αλλά για το καλό λίγων και εκλεκτών. Απλά εμείς η μάζα που τους ταΐζει πρέπει να απολαμβανει και λίγο ελβετικό τυρί για να γυρίζει στην αποχαύνωση μόλις πάει να σηκώσει κεφάλι. Ναι, η μάσκα προστατεύει από τον COVID19 αλλά βλάπτει την υγεία. Δεν χρειάζεται κανένας ειδικός να μου το πει. Όταν βηχεις και σε πιάνει πονοκέφαλος μετά τη χρήση στη δουλειά, δε θέλει και πολύ μυαλό να το καταλάβεις…..

    8. πριν γραφετε το μακρυ σας και το κοντο σας χεσμενοι Νεοελληνες ψαχτε και διαβαστε τα μετρα που πηρε η Ιταλικη κυβερνηση ( των χιλιαδων νεκρων συμφωνα με τα συστημικα μεσα ) και μετα γραφετε το κοντο σας και το μακρυ σας..

      1. Παρήγειλαν 11 εκατομμυρια μάσκες για μαθητές και διδάσκοντες και μονοθέσια θρανία για τους μαθητές. Τα σχολεία θα ανοίξουν ύστερα από 6 μήνες που ήταν κλειστά με αυτές τις προϋποθέσεις.

    9. Εγώ βλέπω άλλα παιδάκια να έχουν αναπνευστικά προβλήματα και άλλα να τρέχουν σε παιδοψυχολόγο.

    10. Η μάσκα και η κουκούλα από σύμβολο αντικαθεστωτικής πάλης και αντίστασης κατα της εξουσίας έγινε, τώρα, από αυτούς που την φορούσαν για τους ανωτέρω λόγους, σύμβολο συμμόρφωσης με την εξουσία. Αντιδραστικοί πονηρούληδες ακροαριστεροί εκμεταλλεύονται την ροπή στον ψεκασμό και την αδυναμία αντίληψης των ακροδεξιών και δημιουργούν τέτοιες ομάδες, απλώς, για να δημιουργήσουν κοινωνική ταραχή, που, άλλωστε, αποτελεί βασική πολιτική τους επιδίωξη. Θυμάμαι, όμως, έναν εξέχοντα αναρχικό στα Εξάρχεια ο οποίος, όταν διέρρηξαν το σπίτι του, πήγε στην Αστυνομία να δηλώσει τη διάρρηξη. Κατά τον ίδιο τρόπο αναμένω τους γονείς που θέλουν να μη συμμορφωθούν με τη χρήση μάσκας να απαιτούν την κατα προτεραιότητα εισαγωγή τους σε νοσοκομεία covid σε περίπτωση που τα βλαστάρια τους σηκώσουν πυρετό.

      1. πρωτα να βουτας την γλωσσα στο μυαλο σου και μετα να γραφεις αυτα που γραφεις..

        1. Δεν σε βλέπω για αντιδραστικό πονηρούλη ακροαριστερό,οπότε..

      2. Το να μιλαει για αδυναμια αντιληψης καποιος που παπαγαλιζει ο,τι του εμαθαν ειναι τουλαχιστον ειρωνια… Φυσικα για σενα ειναι στα ψιλα γραμματα τα οποια χειροτερα και μακροχρονια προβληματα προκαλουν τα μετρα απο τον ιδιο τον ιο που στην τελικη πληττει μονο τις ευπαθεις ομαδες (πραγμα που σημαινει πως επρεπε εξαρχης να απομονωσουν αυτες αντι να προκαλεσουν μια νεα οικονομικη κριση με περισσοτερα θυματα-κυριως νεους και υγιεις ανθρωπους που ειναι και το μελλον της χωρας και της ανθρωποτητας κι ολα αυτα για να τρωνε με 20 μασελες γιατι οι 15 τους φαινονται λιγες). Αδυναμια συγκρισης και εντοπισμου προτεραιοτητων… Αδυναμια ενσυναισθησης. Αδιαφορια, ωχαδερφισμος… Αυτα χαρακτιριζουν νεοελληνες σαν εσενα που θυμουνται να γινουν ευσυνειδητοι πολιτες οταν τους συμφερει… Κατα τ αλλα ειναι οι χρησιμοι ηλιθιοι του συστηματος που αφηνουν τους ολιγους (ελιτ) να αποφασιζουν γι αυτους προκειμενου να απαλλασσονται οι ιδιοι απο οποια ευθυνη κι ετσι να οδηγουν την κοινωνια και την ανθρωποτητα στην πανωλεθρια…

    11. Δεν ξερω το σκεπτικο αυτων που γραφουν εδω!Πρέπει να κολλησετε εσεις ή καποιος δικος σας για να βαλετε μυαλο;Δεν θα μείνει η μασκα για παντα μα μεχρι να βγει εμβολιο να τελειώσει η πανδημια.Αφου ξερετε τα παντα καποιοι βρειτε λυση να σταματησει ο ιος να μεταδιδεται.Τη μια φωνάζουμε χαλαρωσαν τα μετρα φταιει η κυβέρνηση ,την αλλη βαζει πιο αυστηρα μετρα παλι φταιει,αλλα ΠΟΤΕ δεν φταιμε εμεις που δεν προσεχουμε κ που ανευθυνα λεμε οχι στο ενα κ οχι στο αλλο αντι να δειχνουμε υπευθυνοτητα πρωτα για εμας κ μετα στους γυρω μας.

      1. τι γραφεις μωρε εδω μεσα νατασα..ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ..η μασκα ειναι ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ..ΠΟΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ??ΤΟ εμβολιο προκαλει ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ..ΕΜΕΝΑ μου βαλαν ΠΡΟΣΤΙΜΟ 150 ΕΥΡΟ ΣΤΗΝ λαικη τους ειπα εχω προβλημα υγειας τους ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ..μου δωσαν ενα μαιλ εστειλα ΕΝΑ ΜΑΙΛ με τα χαρτια ..μου ηρθε ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ =ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΛΟΓΟ ΥΓΕΙΑΣ.ΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΩ..

      2. ΨΟΦΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΟΥΡΑΔΑ…ΚΑΜΙΑ ΙΩΣΗ ΔΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΟΥΡΛΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ…Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΣΚΟΝΔΟΥΛΑ ΣΥΡΙΖΟΚΚΚΕΧΑΦΙΕΔΟΥΛΑ

      3. Αστα διαλα politically correct κοπελίτσα μου. Ξύπνα γιατί δείχνεις άθεο βλήμα

    12. Τι να πρωτοπει κανείς;!ζούμε και παίζουμε κομπάρσοι σ ενα κακοστημενο θέατρο του παραλόγου!Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά… Υπάρχουν το” Εμείς” και οι “αλλοι”,όπου οι άλλοι..είναι και οι προνομιούχοι στα πάντα..όσο και αν ακούγεται ρατσιστικό.Οι ίδιοι άνθρωποι που έλεγαν ότι τα παιδιά δεν νοσούν και δεν μεταδίδουν τον ιό και μην φοράτε μάσκες,οι ίδιοι άνθρωποι ξε-λένε!Και στην τελική…Δεν σας είπαμε εμείς αγαπητοί μας κυβερνώντες ανοίξτε τα όλα και μπατε σκύλοι αλέστε στην Ελλάδα!Ήταν αναμενόμενη η κατάσταση στην οποία μας φέρατε.Δικά σας λάθη καλούνται να πληρώσουν τα παιδιά!Αλήθεια..με τα “ιδιαίτερα ” παιδιά τι θα γίνει με την χρήση μασκας;Γραμμή στον Καιάδα ε; ή να τα πνίξουμε εμείς,για να μην έχετε και αυτό το βάρος στην συνείδηση σας!;Πληρωνεστε αδρά…οπότε Βρείτε την λύση απο “προχθές” που λένε και εάν δεν μπορείτε..Στο σπιτάκι σας!

    13. Η ομαδα που αναφερετε έχει 600 μελη και λεγεται “λεμε οχι στη μασκα στο σχολειο”. Με δουλευετε?

      1. Δεν υπάρχει μόνο ΜΙΑ σελίδα για τους ενδιαφερόμενους που ΔΕΝ θέλουν να φορέσουν μάσκες τα παιδιά τους στο σχολείο. Υπάρχει τεράστια κινητοποίηση μέσω των σοσιαλ μίντια και ειδικά στο φεις μπουκ. Η συγκεκριμένη που “διώκεται ποινικά” (φασιστικά μάλλον!), έχει ήδη 22.000 μέλη μέσα σε ελάχιστες μέρες.
        Ο “Μεγάλος Αδελφός” είναι όμως ήδη εδώ… και αρχίζει και “ξετρυπώνει” τους… εν δυνάμει “εγκληματίες” …που δεν υπακούουν στις “εντολές” του. Καλά ξεμπερδέματα σε όσους κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου…

    14. δωρεαν αντισηπτικα αλλα οχι μασκες..
      με το αντισηπτικο δυσκολα να συμβει κατι σοβαρο..
      αν οι *συνομοσιωλογοι* πεσουν κατα λαθος μεσα και εχουμε αρρωστα παιδακια απο την χρηση μασκας ποιος θα εχει την ευθυνη αραγε;
      Δεν σου την χορηγησα εγω γονιε την μασκα..δεν την φορεσα εγω στο παιδι σου…Εγω απλα ειπα ειναι υποχρεωτικη..ας εβρισκες διεξοδο..

      Την ευθυνη μιας πραξης την εχει αυτος που σκεφτεται να κανει την πραξη ή αυτος που την εκτελει..; ποιος εστω εχει το μεγαλυτερο μερος ευθυνης;
      7 Σεπτεμβριου ΕΓΩ θα ειμαι που θα φορεσω την μασκα στο παιδι μου κανενας αλλος.
      Οι αλλοι απλα μια σκεψη εκαναν…Εγω θα το κανω πραξη.

    15. Με τοσα κρουσματα που εχουμε τωρα!…θα κλεισουν μετα απο ενα μηνα γιατι θα διπλασιαστουν τα κρουσματα και μασκα να φορανε θα την βαζουν.. θα την βγαζουν.. τωρα σε λεπτομερειες παιζει να κολλησουν!! εδω και γιατροι εμπειροι κολλανε τον ιο…. αυτη μασκα δεν φορανε?? ενα λαθος δευτερολεπτων ειναι.

      Οταν τα ανοιξουμε ειχαμε 20 κρουσματα την ημερα …και το τεστ πλεον δεν εχει και πολλη μεγαλη σημασια την μια μερα το κανεις… και την επομενη κολλας τον ιο τη να το κανεις… αστο χαθηκε το παιχνιδι.

    16. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΕΡΙ ΜΑΣΚΑΣ??? ΜΕΣΑ ΦΥΛΑΚΗ…

    17. Ξεσηκωθειτε επιτέλους προβατα βγάλτε τις παρωπίδες και γαμηστε τους πάρτε τα όπλα και βαράτε τους στο ψάχνω αλλά όλοι μαζί γιατί ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη

    18. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ! ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!
      Ή ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ!!
      ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΘΌΛΟΥ!!
      ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΎΜΕ-ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΌΠΟΙ! ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ 90-91 ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΥΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ- ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΥΠΟΧΏΡΗΣΕ) ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΑΘΗΤΈΣ ΔΕΝ ΔΈΧΟΝΤΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΠΙΒΆΛΛΕΙ ΤΟΤΕ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ- ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 75% ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ! ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΗΠΙΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΉ ΜΑΣΚΑΣ!!!
      ΤΏΡΑ ΔΛΔ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΊΔΙΟ;;;;

      https://el.m.wikipedia.org/

      https://www.google.gr/amp/s

    19. Υπαρχουν δυο οψεις του νομισματος…..
      Οσοι λατρευουν η θαυμαζουν η κανουν πλατες σε οσους εγκληματισαν κατα της ανθρωποτητας και ειδικα στα παιδια,αυτο φαινεται απο τις απαντησεις ορισμενων ανθρωποειδων εμφανισιακα,αλλα δρακονιανων εσωτερικα!!!!.
      Οσοι ειναι στην αλλη κατηγορια ανθρωπων που θελουν να αφυπνισουν την ανθρωποτητα και ειδικα θελουν να προστατευσουν τα παιδια,παλι αυτο φαινεται απο τις απαντησεις!!!!
      Οποτε σκεφτειτε με ποια πλευρα ειστε!
      Ειστε ανθρωποι η σαυροειδη?
      Η μασκα,τοποθετειται πολυ σωστα στη μουρη των γιατρων χειρουργων για αποφυγη μικροβιων κατα τη διαρκεια ενος χειρουργειου που μπορει να αποβει μοιραια για τον ασθενη την ωρα που χειρουργειται εαν ο γιατρος δεν τη φοραει.Αυτη ειναι η χρησιμοτητα της μασκας…ρωτηστε καποιον που ειναι γιατρος,αλλα συναμα σοβαρος και που πραγματικα πιστευει στον ορκο του Ιπποκρατη.Να δειτε που θα σας πει για την χρησιμοτητα της μασκας,χωρις σαλτσες και πολλα λογια.
      Οταν τοποθετησεις σε ενα μικρο παιδι μασκα και αρχισει η δυσφορια,συναμα το στρες η το αγχος του στο να μπορεσει να ανασανει,τοτε παραγει μεγαλη ποσοτητα ((αδρεναλινης(για τους ενηλικες))),αδρενοχρωμιου (για τα μικρα παιδια….)
      Σκεψου να πας το παιδι σου,στο νοσ/μειο με τετοιο ψυχολογικο σοκ η σε ημιλυποθυμη κατασταση….χμμμμμ…..
      Δεν θα ηθελα με τιποτα να σκεφτω το τι θα γινει σε τουτη την περιπτωση….
      Ειδικα οταν η τιβι μας κατακλυζει με διαφημισεις του τυπου οτι:δωστε αιμα…..διοτι σε αυτη την περιοδο την χρονικη,δεν εχουμε αιμα!!!θελουμε αιμα!!!γινε εθελοντης…και μπλα μπλα μπλα…….
      Ουτε ο δρακουλας των Καρπαθιων δεν παρακαλουσε ετσι για αιμα.
      Αναρωτηθειτε ΟΛΟΙ οσοι ανηκετε στους ανθρωπους.
      Διοτι οι σαυρες..ειπαμε!!!!!αποκαλυπτονται απο τις απαντησεις που δινουν και απο τις πρακτικες τους(οι οποιες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΕΣ).
      Μεγαλο το σχολιο……εαν θελετε να το συμπεριλαβετε!!!!εσεις στη συντακτικη ομαδα της εφημεριδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ….
      Μετα τιμης….

    20. Αντισταθείτε στην λαθρολάγνα χούντα κουλις σακ/πουλου κ σια….

    21. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος αντί να ασχοληθεί με παιδεραστές ασχολείται με τους γονείς που έχουν απόλυτο δίκιο. Ένα παιδί τόσες ώρες δεν μπορεί να διατηρήσει την μάσκα του καθαρή, επίσης μειώνεται το οξυγόνο του και εισπνέει ό,τι βγάζει δηλαδή το διοξείδιο του άνθρακα. Σπουδαία δικαιοσύνη έχουμε, η τυραννία καλά κρατεί και αυτό το παραμύθι για την δημόσια υγεία είναι γελοίο, αυτοί μας σκοτώνουν κάθε μέρα με το άγχος που μας προκαλούνε, χέστηκαν για την υγεία μας.

    22. Τόσα χρόνια κανένας κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν ενδιαφέρθηκε για τους νεφροπάθειες, καρκινοπαθείς παιδιά με ειδικές ανάγκες και τους αφήνει μέχρι και σήμερα να ταλαιπωρούνται στο ανεκδιηγητο σύστημα υγείας και τους στερεί το δικαίωμα ίσης μεταχείρισης ς. Να σας πω ένα αληθινό γεγονός στην επιτροπή που βγάζει τα επιδόματα ατόμων με αναπηρία . Σε έφηβη γυρνάνε και της λένε άτομα της επιτροπής : Αφού δεν πέθανες τι το θες το επίδομα; Και έρχονται τώρα παρόμοιας νοοτροπία ς άτομα να δείξουν ότι ενδιαφερονται για την υγεία του πολίτη.

    23. οπως πανε να διαμορφωθουν τα πραγματα, ανοιγονται δυο επιλογες …η μια ειναι να ακολουθεις οτι σου λενε και να ζεις σε καραντινα, χωρις επαφες, χωρις αγγιγμα, χωρις φιλι, χωρις διασκεδαση, χωρις ζωη…η δευτερη ειναι να κλεισεις τηλεοραση και κινητο…

    24. Για κάθε μέτρο στα σχολεία υπεύθυνο είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το υπουργείο και όχι οι εκπαιδευτικοί, διευθυντές,κτλ. των οποίων τη γνώμη και ρόλο έχει υποβαθμίσει πλήρως το υπουργείο…
      Εκεί λοιπόν αναφέρεστε-στέλνετε την οποιαδήποτε αντίρηση…
      Το σχολείο είναι μέσα στην κοινωνία, στο σπίτι του κάθε μαθητή, και γνωρίζει τα προβλήματά τους αλλά όσο και αν φωνάζει, υπηρεσιακά πάντα, φωνή βοώντος εν το υπουργείο…

    25. ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ.

    26. μια εξηγηση υπαρχει για ολα αυτα….η κυβερνηση με τοσες μασκες , προετοιμαζεται να κανει την καθε μερα του ετους, ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ!

    27. Η λογική της κυβέρνησης να ποινικοποιεί την άποψη κατά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας θυμίζει την ιερά εξέταση στον μεσαίωνα . Τότε η επικρατούσα άποψη ήταν ότι η γη ήταν το κέντρο του σύμπαντος, τώρα έχει θεοποιηθεί από την εξουσία και τους λοιμωξιολογους η χρήση της μάσκας. Θα μπορούσαν πχ για τα σχολεία να κάνουν περισσότερες τάξεις με λιγότερα παιδιά και να τηρούνται οι αποστάσεις αλλά που μυαλό για τέτοιες λύσεις .

    28. δεν καταλαβαινω γιατι προσπαθουν με τοσο πεισμα να μας προστατεψουν! τους το ζητησε κανεις?

      1. Ναι,τους το ζήτησα εγώ,γιατί, μόνο εσύ υπαρχεις;

    29. Ωραίοι οι γονείς, ζητανε απο τους εκπαιδευτικους να αναλάβουν την ευθύνη οτι δεν θα παθουν τίποτα τα παιδιά τους.Αναρωτιέται κανείς αν διαθέτουν την κοινή λογική,γιατί καμια μόρφωση φαίνεται οτι δεν διαθέτουν.
      Σε τέτοιες περιπτώσεις ζητά κανεις ευθύνες από το υπουργείο,την κυβέρνηση δηλ το κόμμα που αυτοι ψήφισαν κι όχι από τους εκπαιδευτικούς ,που απλά είναι εργαζόμενοι και υπακούν στις εντολές του υπουργείου.

    30. Δηλαδή να σταματήσουμε να γράφουμε ακόμα και σχόλια, εάν δεν θέλουμε να φοράμε μάσκα ?

    31. ΊΣΩΣ ΥΠΆΡΧΕΙ ΙΟΣ ΊΣΩΣ ΌΧΙ…ΑΛΛΆ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΊΓΟΥΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΏ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ :ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΤΆΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΆΔΟΥΣ (ΠΡΆΣΙΝΟΥΣ ,ΜΠΛΕ)…ΚΑΙ ΚΑΝΕΊΣ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΊ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΎΣ ΚΆΔΟΥΣ ΚΑΘΏΣ ΕΊΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΆΜΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΆ ΑΠΌΒΛΗΤΑ;;;;
      ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΊ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΎΣ ΑΥΤΉ Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ; ΣΚΈΨΗ ΠΡΟΣ ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ….

    32. Δεν ηρθε κανενα τελος. Ο Κυριακος δεν πεφτει.. Ανασχηματισμος μπορει.. Αλλα οχι. Τοσα σας εκανε ο τσιπρας και τον ειχατε μια χαρα 4 χρονια.. Ο κυριακος δεν πεφτει και καλα κανει.

      1. βρε οσο λειτουργει η βαρεια βιομηχανια των συνταξεων, ο ελληνας κοιμαται βαθεια…ακομα και να μας κλειδωσουν ολους μεσα με το ζορι, κανεις δεν θα αντιδρασει

      2. Εδώ ο κόσμος χάνεται και συ μιλάς για Τσίπρα και Κούλη, πόσο κολλημένο μυαλό..

    33. Συμφωνώ με τον “αμάν πια”! Και εκφράζω μια απορία: Όλοι αυτοί που αδιαφορούν για την ασφάλεια των παιδιών τους, απορρίπτοντας τη χρήση μάσκας, δεν σκέφτονται ότι ρισκάρουν και τη δική τους υγεία καθώς και των παππούδων; Και μετά τι; Θα τρέχουν στα νοσοκομεία , ζητώντας από το γερασμένο ΕΣΥ να θεραπεύσει αυτούς και την ανοησία τους;

      1. Ακριβώς αυτό θα κάνουν, καθώς αντιλαμβάνεσαι πώς οι ίδιοι τηρούν υγειονομικά μέτρα για τον υπαρκτό ιό, έξω απέναντί σου και στο εσωτερικό των σπιτιών τους…

    34. Ζούμε τη χούντα της νέας τάξης πραγμάτων και του μοναδικού τους ηγέτη που φέρνουν . Βλάκες που κατακρίνετε τους ‘’ συνομοσιολογους ‘’ , ξυπνήστε ζώα κοιμισμένα και χεσμενα .

    35. Δύο τρόλια του Τέρρυ Χρυσού γράφουν μπούρδες και περιμένουν να πληρώθουν τα 0,30 τους. Κανείς δεν λέει, πως δεν υπάρχει ιός. Μόνο οι γκαιμπελίσκοι του Κούλη γράφουν συνεχώς τις ίδιες τρολιές. Υπάρχουν γιατροί με ονοματεπώνυμο, Έλληνες και αλλοδαποί, που κρουούν τον κώδωνα του κινδύνου για την χρήση υφασμάτινης μάσκας, όπως ενδεικτικά ο καθηγητής Πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ κ. Βασιλακόπουλος.
      Ειδικά για τα παιδιά, γιατροί έχουν γράψει, πως η μάσκα μπορεί να προκαλέσει ακόμα και θάνατο. Μία αναζήτηση google θα σας εμφανίσει πλειάδα σχετικών άρθρων. Τα ίδια έλεγαν οι κκ Τσιόδρας και Σύψας την άνοιξη.
      Η ΔΗΕ, που αφήνει να αλωνίζει το Athens Indymedia του Soros, θα ασκήσει δίωξη(;) κατά των διαχειριστών μίας σελίδας στο φατσοβιβλίο, που δεν προτρέπει σε εμπρησμούς, ξυλοδαρμούς και λοιπές έκνομες ενέργειες, αλλά απλώς να μην βάλουν τα παιδιά μάσκες, δηλαδή μία άποψη που υποστηρίζουν ΕΠΩΝΥΜΩΣ καταξιωμένοι γιατροί και στην Ελλάδα. Εγώ θα είμαι στο δικαστήριο, αν ποτέ γίνει, να καμαρώσω αυτούς τους αυτοαποκαλούμενους αξιωματικούς της ΔΗΕ να καταθέτουν ως μάρτυρες κατηγορίας εναντίον ανθρώπων, που έχουν διαφορετική άποψη από την κυβέρνηση της Siemens, του Soros και λοιπών… ευαγών ιδρυμάτων.
      Είστε για γέλοια και για κλάματα, αν κατηγορήσετε στα σοβαρά ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή διαφωνούν με την κυβέρνηση. Αρκούν οι δηλώσεις Τσιόδρα και Σύψα, για να αθωωθούν οι… εγκληματίες. Ελπίζω να έχει μείνει ένα δράμι μυαλό στον κρατικό μηχανισμό και μην δίνει άλλες λαβές για δεικτικά σχόλια. Θα είναι μάρτυρας κατηγορίας και ο Χαρδαλιάς με τους πνιγμένους στην Έυβοια και τα πρόστιμα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, που του χαρίστηκαν από εντιμότατους υπουργούς του Κούλη;
      Το σχόλιο περί Ελληναράδων, τουρκόσπορων κλπ εμπίπτει στις διατάξεις του αντιρατσιστικού και κάτι μου λέει, πως ο υβριστής συντάκτης του θα λάβει κλήτευση από ΓΑΔΑ μεριά.
      Εσύ που υποστηρίζεις το να φορούν μάσκες τα παιδιά καθόλη την διάρκεια της παραμονής τους στο σχολείο, έχεις παιδιά; Πολύ αμφιβάλλω. Ένα τρολάκι είσαι, που κάνει προπαγάνδα. Ο άλλος μας αποκαλεί ” ελληνάρες” σαν τις αφίσες του ΚΚΕ που γράφουν “έλληνες και μετανάστες”. Έχετε μεγάλη πλάκα σας λέω! Τον Τσίοδρα και τον Σύψα πότε θα τους καθίσετε στο σκαμνί για όσα έλεγαν για τις μάσκες; Ή την άνοιξη έλεγαν την αλήθεια ή τώρα.
      Όποιος άλλος θέλει να βρίσει και να τον τρέχουν στην Αλεξάνδρας ας το κάνει, αλλά ας παραθέσει και επιστημονική βιβλιογραφία για να τεκμηριώσει όσα λέει. Εδώ ούτε όταν κούραραν φυματικούς δεν φορούσαν μάσκες οι γιατροί. Δεν θυμάμαι το όνομα του γιατρού, που το έλεγε. Πάντως, είναι επόπτης Δημόσιας Υγείας εν ενεργεία. Γκουκλάρετε και θα βρείτε.

      1. Μπράβο βρε φίλε/η μου για αυτά που έγραψες..
        Διατύπωσες όλα αυτά που θα ήθελα να γράψω-εκφράσω και γω.
        Να σε έχει καλά ο Θεός..
        Γιώργος από Πειραιά.

      2. ΙΆΚΩΒΟΣ ΤΙΓΚΑΣ.

        ΕΠΌΠΤΗΣ ΔΗΜΌΣΙΑΣ ΥΓΕΊΑΣ.

        .
        ΨΆΞΤΕ ΤΟ
        .
        ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

      3. Εγώ να δεχτώ αγαπητέ ότι υπάρχουν γιατροί που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη χρήση μάσκας κ έχουν κ ονοματεπώνυμο.το ζητούμενο είναι αν η άποψη που εκφράζουν είναι η επιστημονικά κρατούσα.δηλαδη για να το πω υπεραπλουστευτικα αν στους 100 λοιμοξιωλογους στον κόσμο οι 90 λένε το (α) κ οι 10 ισχυρίζονται το ( β) τότε αυτό κάτι μας λέει.αν οι 90 έχουν σημαντική συμβολή στην ιατρική επιστήμη στον τομέα της έρευνας κ της επιδημιολογιας κ οι (10) δεν έχουν κ αυτό κάτι μας λέει ( δεν υπαινίσσομαι κάτι).η άποψη του Βαρουφάκη κ κάποιων άλλων ήταν η μειοψηφική στην οικονομική επιστήμη κ ευτυχώς που δεν υιοθετήσαμε την άποψη του καθώς θα θυμιζαμε Βενεζουέλα. πάντως επειδή ξέρω ότι κουράζω θα πω ένα μόνο επιχείρημα που θα αποδεχτούν οι λάτρεις του site.Ο Φαουτσι, ο λοιμοξιωλογος των προέδρων των ΗΠΑ, που ούτε ο Τραμπ δεν τολμά να τον διώξει, φορά παντού μάσκα.

    36. Καλά αυτοί πάνε να καταστρεψουν τους πνεύμονες και γενικά τα κύταρα των παιδιών,
      καθαρό οξυγόνο δεν αναπνέης με τη μάσκα βάλε και το καυσαέριο που υπάρχει όλοι
      θα αρρωστήσουν με διάφορα νοσήματα.

    37. Μάσκα ή Μπουρκα???
      Σε λίγο καιρό Προσεχώς!!!

    38. Καλα, βλεπω τα σχολια «γονιων» απο την σελιδα και πραγματικα το επιπεδο παιζει να ειναι υπο του μηδενος. Αμορφωσια και τριτοκοσμικο μειγμα. Οταν φευγατε με τα παιδια σας διακοπες και γεμιζατε τις ταβερνες ηταν καλα? Τι ειπε ο Κυριακος πριν τελειωσει η καραντινα? «Απο δω και περα ο καθενας αναλαμβανει την ευθυνη του» και ανοιξε τα παντα επειδη του ειχατε πρηξει τα π@π@ρια. Καλο λουσιμο απο δω και περα.

      1. Ρε συ «Καρανίκα» του Κούλη, δε μου λες… έχει καλό «σήμα» εκεί που είστε…;😎

      2. ΡΕ ΤΡΟΛΑΚΙ🤑 ΠΌΣΑ ΠΑΊΡΝΕΙΣ????

        ΚΑΛΌ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ…

        .

    39. Μάσκα κόστος ?
      Μια χρήσεως
      20-100 +€ τον μηνά για γονείς!
      Δεν πάμε καλά..

    40. Είναι απλό, αυτοί που δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του ιού να μπούνε σ ένα θάλαμο με ασθενείς και να μας δείξουν πόσο μάγκες είναι,όχι μόνο λόγια! Άντε πια με τη συνωμοσία που έγινε για να πεθάνει ο κόσμος και μετά να τρεχουν όλοι να τους σώσουν στις εντατικές!!!Ήμαρτον με τους ανεγκέφαλους!

      1. ιός υπάρχει αλλά δεν είναι τόσο θνησιγενής. το θέμα είναι πως η παρατεταμένη χρήση μάσκας με την ταυτόχρονη εισπνοή διοξειδίου του άνθρακα, εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Περίμενε λίγο καιρό και θα δεις πόσοι θα έχουν αναπνευστικά προβλήματα και τα κανάλια οχετού θα τους κατατάσσουν έπειτα από βαρυσήμαντες δηλώσεις των ντεμέκ ειδικών στα κρούσματα του covid.

        1. Δηλαδή οι γιατροί και οι νοσηλευτές που φοράνε μάσκα με τος ώρες έχουν εξασθενίσει το ανοσοποιητικό τους σύστημα? Καμία έρευνα που να αποδεικνύει αυτά που λες έχεις ή όχι?

          1. Εκτος covid περιοδο, δεν τις φοραγαν συνεχεια αλλα μονο σε χειρουργια κ.τ.λ . Εχει διαφορα.
            Υπαρχουν παγκοσμιες ερευνες και πολλες μαλιστα για το ασκοπο και κακο της μασκας , οπως υπαρχουν και λιγες και προβληματικες που τις αμνηστευουν. Προφανως ακομα και οι ειδικοι μας οπως ο Συψας αυτα ελγε πριν μηνες. Τωρα ομως τα χρηματοδοτουμενα επιστημονικα παπαγαλακια αρχισαν να βγαζουν περισσοτερες υπερ. Ειναι πολλα τα λεφτα, παρα πολλα και ακομα περισσοτερα τα λεφτα των εμβολιων και τα συμφεροντα ελεγχουν του πληθυσμου να δεκτει την παγκοσμια εξουσια του τελευταιου αριστοκρατη δικτατορα και κανει γαιδαρους να πετουν. Το αναξιοπιστο πολλων ερευνων το εχει τεκμηριωσει ο κ.Ιωαννιδης του Σταμφορτ απο το 2005, στο wikepedia ειναι σαν θεωρημα.

          2. Έχουν οι ΣΩΣΤΟΊ ΓΙΑΤΡΟΊ.
            ΌΧΙ ΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ NOVARTIS.

            .

            ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

          3. Η ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΜΟΣΧΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΟ…ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ…ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΔΝ ΤΗ ΦΟΡΑΝΕ ΖΩΟ…ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΠΕΤΑΝΕ ΖΩΟ

      2. Εμείς που δεν “πιστεύουμε”(διότι θρησκεία είναι ο κοροϊδοϊός,όχι επιστήμη),θα μπούμε στο θάλαμο με τους φανταστικούς ασθενείς,κι αφού βγόυμε αλώβητοι από τον φαντομαϊό,εσένα και τους ομοίους σου θα σας στείλουμε σε ένα μαντρί με πρόβατα(το είδος σας)από το οποίο δε θα ξαναβγείτε.

        1. Όλο λόγια είσαι,για κάνε το πρώτα και μετά να μας πείς,αφού βγάλεις το σωλήνα από τους πνεύμονες…

    41. Ζώα ελληναρες ραγιάδες αμόρφωτοι απλυτοι τουρκοσποροι

    42. ολοι θα τα πατε τα παιδια σας στο σχολειο και με μασκες και ξερετε και γιατι; Γιατι πλεον ολοι οι Ελληνες ειναι Κοτες.γραψτε γαβγιστε στο Facebook. Για τραβατε σε κανενα υπουργειο αν σας βασταει.Αυτα και καληνυχτα σας

    43. ΟΧΙ ΣΕ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ,Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Κ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΑΣΤΕΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ Κ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΜΕΙΛ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Η ΑΣΤ.ΔΙΕΥΘΥΝΝΣΗ ΘΕΣΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Κ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΚΥΛΟΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ

    44. Δεν ξέρουν τι τούς γίνεται.. μάσκα σε 4χρονων παιδιά..θα την βγάλει την χρονιά η ΝΔ; λαθρομετανάστες με κορονοιο και 4χρονα με μάσκα.. ήρθε τό τέλος της κυβέρνησης..

    Comments are closed.