ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ. «ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ…ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧ@ΡΤΟ». ΤΟΝ ΕΤΣΟΥΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ… ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.

    Κοινοποίηση:
    xatzinikol

    Η εφημερίδα Καθημερινή έκανε απλά “το λάθος” να αναφερθεί στο ρεπορτάζ και στην κατάθεσή του Ι. Αγγελή ο οποίος εμπλέκει το όνομα του γνωστού εκδότη και παρουσιαστή Νίκου Χατζηνικολάου στο σκάνδαλο της Novartis.

    Αυτό, στον δεύτερο δεν άρεσε καθόλου με αποτέλεσμα να ξεσπαθώσει κατά του ιδιοκτήτη της ιστορικής εφημερίδας.
    Το λεξιλόγιο που χρησιμοποίησε ο κ. Χατζηνικολάου δεν θυμίζει σε τίποτα το ψύχραιμο ύφος του, αλλά παρέπεμπε πιο πολύ καταστάσεις Τρούμπας.

    Αναλυτικά:

    Επίθεση στον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζο έκανε μέσα από την εκπομπή του στον σταθμό Real FM o Δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης της Real Group Νίκος Χατζηνικολάου.

    Αφορμή στάθηκαν οι αναφορές στο όνομά του από την Καθημερινή και τον ΣΚΑΪ, σχετικά με έγγραφο του FBI που κατατέθηκε χθες στη Βουλή. Το εν λόγω έγγραφο εμφάνιζε τον Νίκο Χατζηνικολάου μεσάζοντα σε συναντήσεις του Κωνσταντίνου Φρουζή της Novartis με υπουργούς.

    «Εχω απαντήσει από τότε» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου, σημειώνοντας πως «και ο πλέον ηλίθιος καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να είσαι με τον Φρουζή και την ίδια ώρα να βάζεις πρωτοσέλιδα εναντίον του. Η Real News είχε αναδείξει το σκάνδαλο Novartis. Ο Φρουζής παραδέχτηκε πως με έχει δει μία φορά στα γραφεία της Real Group. Μόνο αμνήμονες λασπολόγοι δεν το θυμούνται».

    Προέτρεψε μάλιστα τον Γιάννη Αλαφούζο, το «καλό παιδί και άξιο παλικάρι» όπως τον χαρακτήρισε, να «κάνει μπάνιο στα λαθραία, στο Ασπρονήσι».

    Και συνέχισε: «Είναι πολύ χαμηλό το ηθικό σου ανάστημα για να με πιάνεις στο στόμα σου, να βγάλεις το σκασμό Γιαννάκη». Ζήτησε μάλιστα να συγκρίνουν πόση διαφήμιση έλαβαν από τη Novartis ο όμιλος Αλαφούζου και η Real Group. «Εμείς πήραμε ψίχουλα, μόνο 30 χιλιάδες ευρώ ολόκληρο το χρόνο, σε ένα έτος με τζίρο 35 εκατομμύρια. Αντιθέτως έπαιζαν τα σποτάκια της Novartis κατά ριπάς στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε».

    Οσο για το έγγραφο του FBI ο Νίκος Χατζηνικολάου το χαρακτήρισε «κωλόχαρτο». Υπενθύμισε μάλιστα, λίγο αργότερα, πως ο Ομιλος Αλαφούζου έχει καταδικαστεί μία φορά στο παρελθόν επειδή τον συκοφάντησε πληρώνοντας 15 χιλιάδες ευρώ. «Ηταν οι πιο γλυκές διακοπές που έκανα ποτέ», συμπλήρωσε.

    Ακούστε το ηχητικό από το 4.00

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Δεν θελω να υποστηριξω τον Αλαφουζο αλλα τα τελευταια χρονια πιο γλυφτης και πιο βοθροδημοσιογραφος από τον αρχιπαπαρα Χαντζηνικολαου δεν υπαρχει. Εκει που τον στηριζουν και τα παιρνει δεν λεει το παραμικρο. Εκει που δεν τον στηριζουν κανει πολεμο. Από τους μεγαλύτερους βοθροδημοσιογραφους. Χαβουζα πραγματικη …
      παρακολουθήστε λιγο Real FM και θα καταλάβετε….

      1. Συμφωνώ Απολύτως Φίλε και Προσυπογράφω !!!

        Βγαίνει και Λέει Ότι ο Real Group Έκανε Ετήσιο Τζίρο 35.000.000 Ευρώ, Δηλαδή 2.916.000 Ευρώ το Μήνα και Πήρε 30.000 Ευρώ ΜΟΝΟ Διαφήμιση. Και παρόλα αυτά, ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ Εργαζόμενοι για ΜΗΝΕΣ, Δημιουργούσε Χρεή Εκατομμυρίων σε ΕΦΟΡΙΑ και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ( Περίπου 10.000.000 Χρέη ). Όπως και να το Κάνεις, από Όποια Πλευρά και να το Δεις, στα Λειτουργικά Έξοδα Μίας Επιχείρισης Είναι και η Μισθοδοσία των Εργαζομένων. Και ΔΕΝ Ντρέπεται Κιόλας.

        Επί ΣΥΡΙΖΑ Διαγράφηκαν τα Χρέη του REAL FM, Περίπου 4.500.000 Ευρώ. Αν Κοιτάξεις στις Λίστες της ΑΑΔΕ, που Δημοσιοποιεί κατά καιρούς για τους ΜΕΓΑΛΟ-ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ του Δημοσίου, έως τις 31/12/2017, Υπήρχαν και οι 3 Επιχειρήσεις του Χατζηνικολάου με Συνολικό Χρέος 10.000.000 Ευρώ και το 2018, ως δια Μαγείας, στην Επικαιροποιημένη Λϊστα τα Χρέη του REAL FM Εξαφανίσθηκαν, και Έτσι Τώρα Φαίνεται Ότι Χρωστά 5.500.000 Ευρώ. Και Εκείνη την Περίοδο, αλλά και από το 2015 που Βγήκαν στην Επιφάνεια τα Χρέη του Χατζηνικολάου, Πολλά Δημοσιεύματα Έκαναν Λόγο για Σχεδόν Πτωχευμένο Όμιλο, στα Πρόθυρα της Χρεοκοπίας, τι Συμβαίνει με το Χατζηνικολάου, … Τώρα με τη ΝΔ, θα “Κοιτάξει” να Διαγράψει και Άλλο Κομμάτι του Χρέους, αν Όχι Ολόκληρο.

        Εμφανίζεται ως ο Προστάτης των Φτωχών και των Αδυνάτων και Ζει στην Εκάλη, σε Βίλα Εκατομμυρίων, με Τεράστια Χρέη και ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

        Όλος ο Κόσμος τον Έχει Καταλάβει. Αν Γίνει Μία ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Δημοσκόπιση να Πει ο Κόσμος την Άποψή του για το Χατζηνικολάου το 90% θα Είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ. Αν Όμως η Δημοσκόπιση Γίνει στα Περίχωρα της Εκάλης, Εκεί θα Είναι 90% Θετική.

        Ο Χατζηνικολάου Νομίζει Ότι με το να Φωνάζει Όπως Ακούγεται και στο Βίντεο, Ότι θα Συγκινήσει τον Κόσμο, Ότι τον Λασπολογούν, τον Φθονούν, και Έχουν Προηγούμενα Μαζί του.

        Παρακολούθησε τις Συνεντεύξεις που Κάνει. Οι Ερωτήσεις που Κάνει, Είναι ΧΩΡΙΣ Ουσία. Ειδικά, η Τελευταία που Έκανε στο Μητσοτάκη, που τον Είχε Καλεσμένο στην Εκπομπή του, Ήταν για Γέλια. Εκείνη την Ημέρα, Είχα Καλεσμένους στο Σπίτι για Δείπνο Δύο Συναδέλφους από τη Δουλειά και ΜΕΤΑ Παρακολούθησαμε Λίγο τη Συνέντευξη, Έκανα Εγώ Ταυτόχρονη Μετάφραση στους Ιταλούς, οι Ανθρωποι ΔΕΝ Μπορούσαν να Κρατηθούν από τα Γέλια, και μου Είπαν, μα Καλά, Αυτός ο Τυπος Είναι Δημοσιογράφος; Μου Είπαν Έχει τον Πρωθυπουργό της Χώρας και οι πιο Δύσκολες Ερωτήσεις Είναι Ποιό Φαγητό του Αρέσει και τι Ομάδα Είναι;

        Μπορώ να Κάτσω Εγώ ( ή Όποιος Άλλος Έχει Γνώσεις Οικονομικών, Διοίκηση Επιχειρήσεων ) να Κάνω Μία ΣΟΒΑΡΗ Συζήτηση με τον Χατζηνικολάου, με Θέμα την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, την ΑΝΑΠΤΥΞΗ και τις ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, για παράδειγμα; Εγώ θα του Μιλώ για Οικονομικούς Δείκτες, για Μετρητές KPI και ΠΩΣ Υπολογίζονται ( Key Performance Indicator Δείκτες που Αντικατοπτρίζουν τους Κρίσιμους Παράγοντες Επιτυχίας ενός Οργανισμού που Χρησιμοποιούνται για τη Μέτρηση των Αποτελεσμάτων που Επιτεύχθηκαν από τον Ιδιο τον Οργανισμό: την Επίτευξη, για παράδειγμα, ενός Ορισμένου Μεριδίου Αγοράς ή ενός Δεδομένου Επιπέδου Υπηρεσίας ), για το ROI ( Return on Investment, Eνας από τους Kύριους Δείκτες στην Eπιχειρηματική Oικονομία, το Κέρδος που Προέρχεται από το Επενδεδυμένο Κεφάλαιο ) και ΠΩΣ Υπολογίζεται, και Εκείνος θα Λέει τι Ωραίος Καιρός Σήμερα, Πάμε να Παίξουμε Τέννις Καλύτερα.

        Άγγελος από Μιλάνο

    2. Google “Χατζηνικολάου χρέη”
      Google “Χατζηνικολάου ασανσέρ”

    3. Ε ΚΑΛΑ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑ ΔΝ ΣΕ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΖΙΣΤΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟ ΒΡΕΦΟΚΤΟΝΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΚΟΥΜΟΥΝΕΟΝΑΖΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ…Η ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΙΠΑΜΕ?ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ

      1. Αγαπητή Δέσπω,

        Μπορείς να Καταλάβεις για Ποιο Λόγο Έφυγαν Πολλοί Έλληνες για το Εξωτερικό, Όχι Μόνο στη Διάρκεια της Κρίσης, Αλλά και ΠΡΙΝ από το 2010. Από Κάτι Τέτοιους “Δημοσιογράφους” σαν τον Χατζηνικολάου.

        Άτομα τα Οποία, ΧΩΡΙΣ Υψηλό Μορφωτικό Επίπεδο, Ούτε Ένα Πανεπιστημιακό Τίτλο Σπουδών, να Έχουν Απολαβές ( και 100.000 Ευρώ το Μήνα ) που σε Καμία Περίπτωση ΔΕΝ Δικαιούνταν να Έχουν και την Ίδια Στιγμή, Παιδιά με Πτυχία, Μετα-Πτυχιακά και Ενδεχομένως Διδακτορικό, να Εχουν Απολαβές ( πριν την Κρίση ) ΜΟΝΟ 5.000 ή 6.000 Ευρώ το Μήνα. Θα μου Πεις Είναι Λίγα 5.000 Ευρώ το Μήνα; Όχι, σε Καμία Περίπτωση, Αλλά ο Καθένας ΠΡΕΠΕΙ να Αμείβεται Ανάλογα με Αυτό που Πραγματικά Αξίζει, Έχει Κοπιάσει στη Ζωή του, Τόσο Εκείνος, Όσο και οι Γονείς με τις Θυσίες που Έκαναν για να Σπουδάσουν το Παιδί τους.

        Και με την Ευκαιρία Αυτή, Κοίταξε την Πρωτοβουλία που Ανέλαβα να Υλοποιήσω στην Ιταλία, Ένα Project που Αφορά στον Επαναπατρισμό Επιστημόνων/Τεχνοκρατών στις Πατρίδες τους και Ξεκινά από 01/01/2020 με την Ανάληψη της Νέας Θέσης και των Καθηκόντων μου,

        https://www.makeleio.gr//επικαιροτητα/Αμοιβή-3-000-ευρώ-για-επαναπατρισμό-των-Ελ/#comment-1587775

        Άγγελος από Μιλάνο

    4. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά έεε Χατζηνικολάου???

    5. Nα ενας απο τους πολλους πλουσιους ανθελληνες δημοσιοκαφρους…. Απλα εμετος

    6. τσακωνονται τα κοπροσκυλα για το ποιος εφαγε τα πιο πολλα και ο κοσμος πεθαινει απο πεινα και κρυο.φτου σας

    Comments are closed.