ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΠΕΦΤΕΙ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ – ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΔΟΔΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΙΨΗ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    επεισοδια-επαλ0

    Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε για δεύτερη ημέρα ο χώρος έξω από τα 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης. Νέα “έφοδος” κουκουλοφόρων μέσα από το προαύλιο του σχολείου και επίθεση με βόμβες μολότοφ κροτίδες και άλλα αντικείμενα.

    Ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, χρησιμοποιώντας και πάλι το σχολείο ως ορμητήριο, βγήκε από το προαύλιο και  επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ, κροτίδες, πέτρες και άλλα αντικείμενα προς τα άτομα που πραγματοποιούσαν αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το σχολείο και με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια.

    Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο επενέβησαν άμεσα, κάνοντας χρήση χημικών, σε αντίθεση με χθες, οπότε και είχαν το ρόλο… παρατηρητή από απόσταση.

    Τα άτομα, που προκάλεσαν την επίθεση, επέστρεψαν και πάλι στο εσωτερικό του σχολείου, από όπου και κατά διαστήματα κάνουν ρίψεις αντικειμένων.

    Αυτή την ώρα τα μέλη των φοιτητικών συλλόγων παραμένουν συγκεντρωμένοι στο σημείο, φωνάζοντας συνθήματα.

    Στο σημείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

    Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη.

    up date: 9.20 πμ

    Νέα επίθεση σημειώνεται από την ομάδα των ατόμων προς τους φοιτητές που παραμένουν συγκεντρωμένοι στο χώρο. Μέσα από το χώρο του σχολείου, προχώρησαν σε νέα επίθεση με βόμβες μολότοφ.

    Δείτε τα βίντεο:

    Δείτε τις φωτογραφίες:

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Καταλαβαίνουμε λοιπόν γιατι είμαστε τελευταίοι στην Ευρώπη. Την ώρα που χάνονται διδακτικές ώρες μας προσπερνούν τα υπόλοιπα κράτη.

      Ξεκινούν πιο νωρίς και σταματούν αργότερα το σχολικό έτος σχεδόν παντού. Εμείς εδώ καταδικασμένοι να σερβίρουμε Γερμανούς και να στρώνουμε κρεβάτια σε ξενοδοχεία.

    2. Τα Σταλιναριά αυτά τι δουλειά έχουν κάθε μέρα έξω απ’τα σχολεία? Παιδομάζωμα κάνουν? Άντε κάντε καμιά δουλειά!

    3. Όλο βόλτες έξω απ’τα σχολεία κάνουν οι Αριστεροί…

    4. Ρε αληταραδες τι κάνετε? Δεν είδαν κανέναν από το αριστερό τάγμα εφόδου να κρατάει ρόπαλο ούτε να πετάει πέτρες. Έχουμε σύλληψη….. μαθητών! Ρε μ@υνοπανα 3 φορές πήγατε, 3 φορές φύγατε με κλωτσιές. Σήμερα πήγατε με σκοπό να κλαίτε στα κανάλια και φέρατε και αστυνομία μαζί σας να συλλάβει μαθητές μικρά παιδιά. Τόσο ξεφτίλες είσαστε. Όποιος μπορεί και έχει χρόνο να σταθεί στους μαθητές που κρατούνται, βάλανε χειροπέδες σε ένα 15χρονο και 2 16χρονους μαθητές, τους ρουφιανεψαν στην αστυνομία οι δήθεν αντιεξουσιαστες και οι αριστεροί των εαακ. Εχθρός όλων των μαθητών είναι οι αριστεροί και πρέπει να αντιδράσουν. Επιτέθηκαν σε παιδιά με ρόπαλα έξω από σχολείο και μετά εβαλαν τα κονε τους στα μμε να δημιουργήσουν κλίμα σύλληψης μικρών παιδιών. Η ξεφτίλα τους. Αυτοί είναι.

    5. νικη του ελληνικου λαου κατα των εαμοβουλγαρων αναρχοκομουνιστων!!!!!!!!!!!!!

    6. Αυτό που γίνεται από τα μμε είναι απίστευτο. Γράφουν πως τα επεισοδεια λέει άρχισαν όταν… οι μαθητές αντιστάθηκαν στο τάγμα εφόδου της αριστεράς!! Δηλαδή μας λένε πως δεν πειράζει που κρανοφοροι με ρόπαλα και μολοτωφ επιτέθηκαν σε σχολείο και στα παιδιά που απλά ήταν στο σχολείο τους, αλλά τα παιδιά φταίνε που δεν έκατσαν να τους σπάσουν τα κεφάλια!!! Είναι τρελό και ασσυληπτο αυτό που συμβαίνει ειλικρινά. Δεν υπάρχουν λόγια. Γίνεται επίθεση σε μαθητές μέσα στο σχολείο τους, αλλά φταίνε λέει τα παιδιά!!! Μισούν τα παιδιά, μισούν τα Ελληνόπουλα, μισούν τους μαθητές. Απίστευτο.

    7. Τελικά, τα αναρχο-νεοδουλο-φιλελε-φασιστερά (“νεοταξικό-αντισυνταγματικό τόξο”) κάνουν όπως η χήρα στο κρεβάτι … θέλουν να αγιάσουν αλλά οι διάβολοι και οι τρίβολοι δεν τους αφήνουν… τα θέλει ο οργανισμός τους … τα ξυλίκια και την κλωτσο-γρονθοπατινάδα …

    8. Τώρα οι μκο και οι παρακρατικοι απλυτοι κλαίγονται στην αστυνομία γιατί δεν τούς προστάτευσε (χαχαχα) και άρχισαν τα μμε να παίρνουν το μέρος των τραμπουκων αριστεριστων που με ρόπαλα και μαχαίρια πήγαν σε σχολείο να δολοφονησουν μαθητές.

    9. Μπράβο στα παλικάρια του ΕΠΑΛ σταυρούπολης θεσσαλονίκης μην αφήσεται τους κουμουνιστες να αμαυρώσουν και το σχολείο σας.

    10. Χωρίς υπερβολές οι πιτσιρικάδες τους ΠΆΝΕ ΤΡΕΝΟ 3 μέρες τώρα. Αφού πήγαν 3 φορές οι απλυτοι και οι μκο να επιτεθούν στα παιδιά του σχολείου και έφυγαν και τις 3 φορές με πολύ ξύλο τρέχοντας, σήμερα έφεραν παρέα και τα μάτ αλλά και πάλι ξύλο έφαγαν. Απορίας άξιο γιατί η αστυνομία δεν συλλαμβάνει το τάγμα εφόδου των μκο και των αριστεριστων που απειλούν να μαχαιρωσουν και να δολοφονησουν μικρούς μαθητές. Οι γονείς των παιδιών γιατί δεν προχωρούν σε μυνήσεις ενάντια στο τάγμα εφόδου των μκο?

    11. Τι λέτε ρε παιδιά, αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το σχολείο? Μήπως οι κομμουνιστές το πέρασαν για τα θερινά ανάκτορα του τσάρου ή μήπως για τις φυλακές της Βαστίλης? Μήπως ο Κυριάκος έδωσε μεγάλο θάρρος στους μποσελβικους, αυτά τα ούγκανα δεν μπορεί να είναι φοιτητές.

    12. Ρε μ@@ν@πανα δημοσιογράφοι τι δουλειά έχουν τα παιδιά του Σόρος και Τότης νέας τάξης να πηγαίνουν σε ανήλικους μαθητές. Έρχεται η ώρα όμως και το κουτσό θα τον φάτε όλοι. Έξω οι κόκκινοι φασίστες του Κούλη

    13. Τι δουλειά έχουν οι παρακρατικοί με ξύλα να κάνουν μάθημα προπαγάνδας στο σχολείο. Ένας εισαγγελέας να ασκήσει ποινική δίωξη σε αυτά τα τεμάχια του Μαξίμου υπάρχει; Μπράβο στα νέα παληκάρια που τσακίζουν τους φασίστες της νέας τάξης πραγμάτων

    14. Είναι δυνατόν να επιτίθενται αλήτες σε ανήλικους μαθητές; Να πηγαίνουν στο σχολείο τους να τους δείρουν και να πετάνε βόμβες μολότοφ; Τα άτομα αυτά έπρεπε να πιαστούν με την κατηγορία της τρομοκρατίας και φυσικά να διωχθούν δια παντός απο το Πανεπιστήμιο αφού σαπίσουν στη φυλακή. Φυσικά πρέπει όσο είναι στην ψειρού να κάνουν κοινωνική εργασία επισκευάζοντας τις ζημιές.

    15. Μπράβο στα παλικάρια που δεν τους φοβίζουν οι κατσαρίδες του ΚΚΕ. Πηγαίνετε στη μαμά Ρωσία να τα κάνατε αυτά και θα δείτε που θα καταλήξετε!!

    16. Ρε κότσαρες αντί εξουσιαστές, κρύβετε πίσω από την αστυνομία?? Λοατκι εξουσιαστές γιαλαντζι… Της πλάκας και της κλανιας… Ζητώ η ελληνική νεολαία που ξυπνάει κατά του μποσελβικισμου…

    Comments are closed.