ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΛΒΙΝΙ ΚΑΙ ΛΕΠΕΝ – ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    italie-matteosalvini-marinelepen

    Η διχόνοια ζει και βασιλεύει! Αυτό τουλάχιστον αποτυπώνεται από τις μέχρι τώρα κινήσεις των “εσωτερικών” πατριωτών. Δεν χρειάζεται να μεταφερθούμε στο παρελθόν για να αντιληφθούμε ότι δυστυχώς δεν έχει αλλάξει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια. Διχόνοια τότε, διχόνοια και τώρα… Ωστόσο, υπάρχουν και άλλου τύπου πατριώτες που βρίσκονται εκτός Ελλάδας. Πάρτε για παράδειγμα το «φαινόμενο» Σαλβίνι που σαρώνει κυριολεκτικά στα Ευρωπαϊκά σαλόνια. Θα μπορούσαμε κάλλιστα και με πολύ ευκολία να πούμε ότι ο Σαλβίνι παραδίδει «δωρεάν» μαθήματα πολιτικής.

    Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι έχουμε ακούσει πολλές φορές πως «αναζητείται ένας Έλληνας Σαλβίνι».

    Σίγουρα η κίνηση συνεργασίας με την Λεπέν, κλονίζει την «σπείρα» που κυβερνάει την Ευρώπη. Βλέπετε οι συγκεκριμένοι (Σαλβίνι – Λεπέν), ανήκουν σε άλλο στρατόπεδο… και χαλάει την σούπα σε πολλούς κύκλους.

    Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις σε μια Ευρώπη που σίγουρα… αλλάζει 

    Όσο για την Ελλάδα, η επόμενη ημέρα των Ευρωεκλογών θα αποτυπώσει ως ένα βαθμό την πορεία που θα ακολουθήσει η χώρα. Μακάρι ο Θεός να βάλει το χέρι του!

    Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά την ευρωπαϊκή Δεξιά μετά τη συνάντηση του Ιταλού υπουργού Εσωτερικών και ηγέτη της «Λέγκας», Ματέο Σαλβίνι, με την επικεφαλής του «Εθνικού Συναγερμού» Μαρί Λεπέν, όπου και οι δύο τους συμφώνησαν για  συνεργασία στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

    Η είδηση έσκασε σαν “βόμβα” στις Βρυξέλλες με δεδομένο ότι οι δυο τους δεν είχαν εκφράσει πρόθεση συνεργασίας στο παρελθόν και η κίνησή τους αυτή ενόψει των ευρωεκλογών σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για την Ευρώπη περίοδο, αλλάζει τα δεδομένα, όπως τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

    Οι δύο ηγέτες αποτελούν τον σκληρό πυρήνα της ευρωπαϊκής δεξιάς και πλαισιώνονται από το γερμανικό AfD, τα δύο κυβερνητικά κόμματα της Αυστρίας, τα κυβερνητικά κόμματα σε Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία κλπ.

    Βασικός στόχος τους η εκλογή του 1/3 του συνολικού αριθμού των ευρωβουλευτών, στόχος απόλυτα εφικτός, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Το ΚΑΚΑ Κόμμα Ατσουμπαλων Και Απροσαρμοστων θά δώσει διέξοδο στα αδιέξοδα .
      Κάτω οι δήθεν πατριώτες ακροδεξιοί με φάτσες Σαρακηνών πειρατών.

    2. Καρατζαφερη”τρωs”τα λεφτα των εργαζομενων σου;
      Δεν ντρεπεσαι ρε πολιτικε σαλταδορε να τρωs ακομα και το ψευτομεροκαματο που δινειs στουs”σκλαβουs”που εχειs στο κολοκαναλο!Εαν το καναμε ολοι αυτο να αφηνουμε απληρωτουs τουs εργαζομενουs μαs,οχι τριαντα σπιτια θα φτιχναμε αλλα εκατο!!!Αυτα ειναι παλια”κολπα”Κοιταξε να πληρωσειs τουs ανθρωπουs που προσπαθουν να επιβιωσουν με τουs μισθουs πειναs(το χαρτζηλικι)που τουs δινειs και να αφησειs τα παχια λογια για αυτουs που δεν ξερουν τι σοι φραγκοφονιαs εισαι!
      ixnos.blogspot.com

      Συνεληφθη υποψηφια βουλευτηs του”Χερι-χερι”απο τα Δωδεκανησα ωs υπευθυνη λεσχηs-καζινο με ναρκωτικα!
      rodospress.gr

      Αρρωστεια με το χρημα εχει ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!!!ολο τα κρυβει για να μην τα μαθουμε!!!
      Δικαζεται για 1.056 χρυσεs λιρεs!
      fonaklas.blogspot.com/2016/06/1056.html

      ακομα εξω ειναι….

    3. Παρτιωτες ειναι μονο η Χρυση Αυγη, απαντες αλλοι ειναι δεκανικια των ανθελληνικων κομματων με μονο προορισμο να κοψουν ψηφους απο την Χρυση Αυγη. Δεν μασαμε πια,εχει χιλιοπαιχτει το σεναριο…

    4. Η σπείρα πού κυβερνάει τήν Ευρώπη είναι ο φανατικός οπαδός τού Βάκχου ο πασίγνωστος
      Ζάν Κλοντ Γιούνκερ η κυρία Μερκελ καί ο πολωνός μαφιόζος Τούσκ τόν οποίον οί Πολωνοί
      ούτε ζωγραφιστό δέν θέλουν νά τόν δούνε.Ακριβώς γιά αυτό τό λόγο τόν έκανε η κ.Μέρκελ
      πρόεδρο τού ευρωπαικού Κυνοβουλείου.Πίσω από όλες αυτές τίς μαριονέττες ό σατανικός
      καθοδηγητής ό αρχιερέας τού παγκόσμιου εγκλήματος Σόρος.Αυτοί ειναι οί νεκροθάφτες
      τής Ελλάδας.Ο Ματέο Σαλβίνι θά τούς αλλάξει τά πετρέλαια.
      Μatteo ti prego resisti.
      Γιάννης un amigo greco

    5. σαλβινι εγώ καθησα και διάβασα τα άρθρα σου στις ιταλικές εφημερίδες..και ασχολειθηκα μαζί σου..διότι η μαλακια τους-σας..έφτασε στα δικά μου χωράφια..τα οποία είναι δύσβατα με αγριοπουρναρα και γαϊδουράγκαθα..και κανεις δεν μπαίνει μέσα… οποίος μπει δεν ξαναβγαίνει

    6. Πατριωτες ειναι αυτοι που δεν κανουν βημα πισω, και μπορουν να κατσουν και φυλακη για τα πιστευω τους. Εκτος τη Χρυση Αυγη, μπορεις να σκεφτεις καποιον αλλο “πατριωτη” στην Ελλαδα που θα εμπαινε φυλακη για τις ιδεες του; Ο Καρατζαφερης, ή ο Βελλοπουλος μηπως; Κλάνες είναι ολοι τους…

      1. Ποιος απο τους χρυσαγιτες ειναι φυλακη και γιατι οι συμμοριτες δεν τους διωκουν αφου ειναι τοσο αντισυστημικοι; Η χρυση αυγη υπαρχει για να μαντρωνει τους εθνικιστες σε μια πεθαμενη παραταξη προκειμενου να περιθωριοποιηθουν και να μην αποτελουν απειλη για τους μαρξιστες που καταστρεφουν την Ελλαδα. Καταλαβετε επιτελους πως δεν υπαρχει (κυνο)βουλευτικη λυση που θα μας σωσει γιατι το παιχνιδι ειναι εξ αρχης στημενο εις βαρος μας.

        1. Η Χρυση Αυγη δικάζεται ακόμη ενώ το κατηγορητήριο έχει καταρρεύσει και έχουν γελοιοποιηθει όλοι αυτοί που προδικαζαν ότι θα καταδικαστεί και θα φυλακιστεί η ηγετική της ομάδα.Από εκεί και πέρα με ποιους να συνεργαστει;Με αυτούς που ψήφισαν μνημονια;Με τα στελέχη της νουδουλα μπαλτακος,φαήλος,κτλ.Η μήπως με αυτόν που είπε ότι όσοι ψήφισαν την συμφωνία τον π ρεσπων δεν είναι προδότες.Η Χρυσή Αυγή δεν έχει κανένα λόγο να συνεργαστει με τα αναχώματα του συστήματος και τους υβριστές της.Όλοι οι συνηδητοποιημενοι Έλληνες θα ψηφίσουν το μοναδικο πατριωτικό κόμμα που υπάρχει στην Ελλάδα την Χρυση Αυγη.

    7. Οι Πατριωτες και Εθνικιστες Ελληνες εχουν ΗΔΗ επιλεξει τον Εθνικο φορεα εντος της Ελληνικη πολιτικης σκηνης.
      .
      Ο φορεας αυτος, εχει αποδειξει με εργα κι με θυσιες ΠΟΙΟΣ ειναι την ταυτοτητα του, ειναι μπροσταρης στον Αγωνα για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ της Ελλαδος κι της Ελληνικης κοινωνιας σε ευημερια σε ανεξαρτησια κι σε μια δυνατη και ΠΑΝΤΑ Μεγαλη Ελλαδα.
      .
      Εαν θελει καποιος αποδειξεις στο τι γραφω, τοτε δειτε την Ελληνικη Νεολαια ΠΟΙΟΥΣ υποστηριζει και με ποιους συμπορευεται!!
      .
      .
      Οπως εγραψα χθες.
      .
      Εαν οι πιστευων πατριωτες θελουν να συμπορευτουν τοτε ΟΛΟΙ οι καλοι ειναι καλοδεχουμενοι κι ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ.
      .
      Οι ντεμεκ, πατριωτες ΜΕΤΑΒΟΛΗ κι ΜΑΡΣ προς τον ΑΓΥΡΙΣΤΟ !!
      (ενας ειναι απο την πατριδα μου την Αρκαδια. τρομαρα του σαν τον μασον κι τραπεζιτη παπαδημου)

    8. Σε ποιούς πατριώτες αναφέρεσαι…:::: Στις ποδίτσες….:::: Ε::::: Οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ δεν ανήκουν σε λόμπυ ούτε έχουν αφεντικά. Σηκώνουν <> και καθαρίζουν το σκηνικό. Που είναι ολοι αυτοί: γιατί δεν τους βλέπω…::::::

    9. Δεν υπαρχει συλλογικη σκεψη στην Ελλαδα, ειμαστε οι υπερτατοι ΑΤΟΜΙΣΤΕΣ.

      Ετσι, ακομα και η αγαπη για την Πατριδα ερχεται μετα απο την αγαπη για την προσωπικη περιουσια.

    10. ο σαλβινι είναι η νέα δύναμη απελευθέρωσης της Ευρώπης..αν τον αφήσουν δλδ και δεν πάθει “ατύχημα”..η άλλη παροχυμενη λεσβία που πρόδωσε τις ιδέες και τον ίδιο τον πατέρα της…μην περιμένετε από αυτήν τίποτε..πιόνι του συστήματος..τον Ιταλό και τα μάτια μας

    Comments are closed.