ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – “ΝΤΟΥ” ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ – ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ… (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    x1 ok ok

    Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την πλατεία του Αγίου Ιωάννου, όπου έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες πολίτες, οι οποίοι αντέδρασαν με συνθήματα και αποδοκιμασίες, όταν η Αστυνομία τους κάλεσε να απομακρυνθούν.

    Στη λήψη δραστικών μέτρων προστατευτικού χαρακτήρα ως προς την εξάπλωση της πανδημίας προέβη η κυβέρνηση, μετά τις εικόνες συνωστισμού και την ένταση τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα.

    x1 ok

    Αυτή την ώρα, η Αστυνομία προσπαθεί να απομακρύνει τους πολίτες από το σημείο, από την πλατεία Αγίου Ιωάννου. Οι συγκεντρωμένοι αντιδρούν με συνθήματα, «έξω απ’ την πλατεία η αστυνομία», με την ατμόσφαιρα να «μυρίζει μπαρούτι».

    xamos ok

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Μαζεψτε τα ξεκωλια επιτελους. Και τις μασκες στα ΜΜΜ μονιμα γιατι εχουν γεμισει σκυλαραπες και λαθραιους. Επιτελους βαλτε μια ταξη σε αυτο το μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα.

    2. Οσοι κραζεται την αστυνομια ειστε ηλ..θιοι…τι φταιει αστυνομικος που παιρνει εντολη απο αυτους που ΕΣΥ ψηφισες ηλ..θιε;;;μηπως να χασει την δουλεια του γτ εσυ εισαι μ..λακας;;;ΕΣΥ ψηφισες οτι ψηφισες….οποτε μη κλαιγεσαι με τις πολιτικες κινησεις των παπανδρεου σαμαρα τσιπρα μητσοτακη…ΕΣΥτους εδωσες εντολη σχηματισμου κυβερνησης κ επι της ουσιας λευκη επιταγη να κυβερνησουν οπως ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ…οποτε μ..λακα ψηφοφορε ΣΚΑΣΕ Κ ΡΟΥΦΑ ΧΗΜΙΚΑ γτ ΕΣΥ το ψηφισες….για ολα σας φταιει η αστυνομια…μια αυτοκριτικη δν μπορειτε να κανετε…μονο κριτικη εκ του ασφαλους…ουστ νεοελληνες της π..τσας…

    3. Ξύλο αλύπητο στον κάθε βλαμμένο…

    4. Στο Σύνταγμα μια χαρά άφησαν το ΠΑΜΕ να κάνουν τη συγκέντρωσή τους όμως… Αααα ξέχασα, εκεί κρατούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις… Κι ας ήταν μερικές εκατοντάδες, δεν πειράζει μωρέ, απλά και μόνο επειδή είναι του ΚΚΕ, του πιο συστημικού – όπως απεδείχθη για μία ακόμη φορά – κόμματος στην Ελλάδα.

    5. Δεν είμαι αναρχικός αλλά η Αστυνομία πρέπει να καταλάβει ότι τα άτομα απο μόνα τους πρέπει να αποχωρήσουν. Εάν φύγουν με τη βία θα γίνουμε ρεζίλι των σκυλιών. Και θα βρούν άλλα 10 μέρη να ξαναμαζεύονται. Μόνο αν θέλουν θα φύγουν. Δεν υπάρχει λόγος ούτε χώρος για άχρηστους τσαμπουκάδες και Αστυνομίες.

    6. Ποιοι πολίτες; οι χασισέμποροι τού ανταρσία είναι

    7. Άρε τσεοι όλο κατεπιλογή δράτε
      Αλλού είστε μούγκα όμως πραιτοριανάκια

    8. ΜΠΡΑΒΟ στους κατοίκους, αντίδραση και όχι υποταγή

      1. Τι λες βρε μάπα;;;
        Ποιά υποταγή και σε τι αντίδραση, παντογνώστη, επαναστάτη χωρίς αιτία;;;

    Comments are closed.