ΧΑΜΟΣ! ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

    Κοινοποίηση:
    Κατερίνα Σακελλαροπούλου

    Μία συνάντηση – μυστήριο έγινε χθες το μεσημέρι στο προεδρικό μέγαρο. Το γεγονός μάλιστα ότι μία συνάντηση τέτοιου επιπέδου δεν ανακοινώθηκε, δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά.

    Γύρω στις τρεις το μεσημέρι της Τρίτης λοιπόν, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Δημήτριος Σκαλτσούνης, προσήλθε στο προεδρικό μέγαρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν επεδίωξε ο ίδιος την συγκεκριμένη συνάντηση, αλλά η πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

    Αναπόφευκτα, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της προέδρου γεννά πολλές απορίες. Ειδικά μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν την πρόεδρο να γνωρίζεται τόσο με τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ που παραιτήθηκε έπειτα από την αποκάλυψη σκανδάλου στο οποίο φέρεται να πρωταγωνιστεί, όσο και με την τ. πρόεδρο του ΣτΕ, κ. Μαίρη Σαρπ. Η οποία κ. Σαρπ, πάλι σύμφωνα με δημοσιεύματα, διατηρούσε προσωπική σχέση για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με το συγκεκριμένο αντιπρόεδρο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Ναι δεν είχαμε άνδρες με ανάστημα και γυναίκες με τσαγανό να βάλουμε στα αξιώματα της χώρας

    2. ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ!!
      ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΣΟΝΕΣ!!!

      ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

      Όταν η διοίκηση βιάζει, αθετεί, καταφρονεί τα δίκαια του λαού και δεν εισακούει τα παράπονά του, το να κάμνει τότε ο λαός, ή κάθε μέρος του λαού, επανάσταση, ν’ αρπάξει τ’ άρματα και να τιμωρήσει τους τυράννους του, είναι το πλέον ιερόν απ’ όλα τα δίκαιά του και το πλέον απαραίτητο απ’ όλα τα χρέη του
      Ρήγας Βελεστινλής Φεραίος

      ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!!!
      ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    3. για”Smith and Wesson”
      Δευτερολογω-

    4. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΕΙΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ

    5. Σιχαμερη φαρα οι δικαστικοι,εκτος συναγωνισμου…

    6. Τι έγινε ρε μασονακια αφήσατε τις στοές και μαγειρεύετε τη θέση του Αντιπρ.ΣτΕ στο Προεδρικο Μέγαρο και στο Μαξίμου?

    7. Μήπως πρέπει να περάσει η γραμμή για τις νέες υποχρεωτικότητες που έρχονται οσονούπω;

    8. Καθε φορα που τη βλεπω, θυμαμε το εργο ο πλανητης των πιθηκων.

    9. Συνεχίστε να τους ψηφίζετε. Κυβέρνηση των ανώμαλων, και του νεκρο- ναρκωκεφάλους. Οι ψεύτες, οι κλέφτες, οι αντιέλληνες. …… Συνεχίστε να τους ψηφίζετε.

    10. Ολο το σκουπιδαριο ειναι διορισμενο στο ΣτΕ
      Γερμανοτσολιαδες, ανθελληνες, πρεζεμποροι, ανωμαλοι και προδοτες
      ΚΑΙ νομιμοποιησαν και τη χουντα του βλακα

    11. Καί τώρα υπάρχει meeting στον Διόνυσο Ακρόπολη ,από στελεχη τού ΠΑΣΟΚ..

    12. Τό βρωμοκούναβο έχει βρωμίσει τό προεδρικό μέγαρο.Εξω αντίχριστη,άθεη καί μισέλληνική γριά Κουμούνα.
      Γιάννης Λάκων

    13. η madame φοράει κάτι παράξενα σκουλαρίκια με μία φάτσα (που δεν καταλάβαινα αν είναι άντρας ή γυναίκα) Προχθές σε άλλη φώτο την είχα δει και στάμπα σε μολυβοθήκη ή ποτήρι πάνω στο γραφείο της! Πάλι κανέναν τρυπημένο λοατκι θα εξυμνεί!!!

      1. Eιναι η πεθαμενη πια Ruth Bader Ginsburg το προτυπο της κοντης.
        Μια ακροαριστερη εβραια ακτιβιστρια του aclu που ο Κλιντον την εκανε μελος του Supreme Court.
        Aπο αυτην την θεση και σαν ατυπα αρχηγος του αριστεροτ μπλοκ στο δικαστηριο μαζι με αλλες δυο εβραιες Καγκαν και Σοτομαγιορ και εναν εβραιο (συνολο 4 εβραιοι στα 9 μελη του δικαστηριου) επεβαλλαν τους γαμους μεταξυ ομοφυλων στις ΗΠΑ ακυρωνοντας 33 δημοψηφιΣματα που ειχαν ηδη γινει σε αντιστοιχες πολιτειες και σε ΟΛΑ ειχε υπερισχυσει το ΟΧΙ.
        Ευτυχως ψοφησε επι Τραμπ (τον οποιο μισουσε) και ετσι ο Τραμπ μπορεσε να βαλει πατριωτη δικαστη και δικαστινα (ελπιζω δηλαδη) και αλλαξε τις ισσοροπιες εκει.

    14. Ελληνίδα από το Ισραήλ η κυρία Σαρπ με το ελληνικότατο επίθετο. Μήπως; Μπορείτε να μας διαφωτίσετε περί αυτού? Αγαπάμε τους Εβραίους όχι όμως τους Σιωνιστές και μάλλον έχουν παρεισφρήσει παντού.

    15. Ναι ρε…
      Πανε να το προλαβουνε…μπας και βγει και τιποτα αλλο…
      Αυτος ο αντιπροεδρος του στε που πιασανε…καηκε…
      Ο επομενος…

    16. Καμόρα!!!Μάλλον ήθελε να του δείξει και αυτουνού, το ουδέτερο αρκουδάκι Γουΐνι!!

    17. πρόκειται για πτωματοφάγο σαύρα. Τρέφεται από το πτώμα της ελληνικής μεταπολιτευτικής οχλοκρατίας και άλλα σκουπίδια

    18. για ποιο λογο να μην συναντηθει μαζι του; ειδατε εσεις καποια αντιδραση των ελληνων πολιτων μετα την ειδηση με τον κυριο αντιπροεδρο; εγω παντως δεν ειδα. φαινεται οτι στην ελλαδα δεν ειναι κακο τον αντιπροεδρο του συμβουλιου της επικρατιας να τον πηδανε ρομα και αυτος να τους δινει ασπρη σκονη.

    19. για να μην βγουν ολα τα βρωμικα απλυτα στη φορα!!

    20. ….ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΥΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΩΡΑ…..ΜΗΠΩΣ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΝΑ STRAP-ON….ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ???

    21. Να παραιτηθεί η μούμια και να ξεβρομισει το δικαστικό σώμα από τα ερπετά που το προσβάλλει

    22. To κουναβι που ειναι υπερ των λαθρο σιχαμα φτου σου ηλιθια

    23. Πολιτειακή εκτροπή, τι θεσμική δουλειά μπορεί να έχει ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας με τον πρόεδρο του Ανώτατου Δικαστηρίου. Αν αφορούσε φιλική επίσκεψη, προς τι η χρησιμοποίηση του μεγάρου της Προεδρίας. Ο υπουργός δικαιοσύνης ήταν ενήμερος για τις κινήσεις του ανώτατου δικαστικού λειτουργού ? Αν όχι, μήπως πρέπει να του δείξουν την έξοδο. Αν ναι, πως και δεν προστάτευσε το θεσμό από αστοχίες.

    24. αποκλείεται όλοι τους να προσέλκυαν μεταναστες με κοκαΐνη…..

    25. Η συνάντηση έγινε γιατί κλονίζεται η ΠτΔ και κινδυνεύει μετά να πέσει η κυβέρνηση. Εννοείται ότι όπως και με τον Λιγνάδη έτσι και τώρα θα βγει προς τα έξω ότι τους εξαπάτησε καιι ότι δεν έχουν σχέσεις.
      Μιλάμε κανονικά για Νέα Παιδεραστία-Νέα Ανωμαλία. Τέτοιες ανωμαλίες ούτε οι ζαίοι…

    26. Η διαφθορά της ελληνικής δικαιοσύνης στα ανώτατα κλιμάκια της δικαστικής εξουσίας σε όλο της το μεγαλείο.

    27. Έλεος βρε Μακελειό. Μια ημέρα σου ζητώ , μην την βάζετε.

    28. τώρα που ο δικαστής ενδέχεται να πάει για λίγο μέσα (για ξεμάτιασμα ότι λειτουργεί ο νόμος) και δεν θα μπορεί να “τροφοδοτεί με καλούδια” τους γύφτους και τους αλβανούς δεν μπορεί να αφήσουν έτσι στεγνά τα παιδιά.. πρέπει να συζητήσουν ποιος θα είναι ο αντικαταστατης!

      1. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΧΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ;

    29. Θα κανετε καποιο ρεπορταζ για τις συνταξεις των 4,500 ευρω που ψηφισαν να παιρνουν οι δικαστες κατα τα λεγομενα Μητροπουλου;

      1. Κύριοι μια η λύση. Μια σφαίρα στο μπάτσο, δύο στο δικαστή και τρεις στον παπά.
        Έτσι θα καθαρίσουμε

          1. ok φιλε. στα κάτεργα τότε ο παπάς να σπάει πέτρες

    Comments are closed.