ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΙ! ΌΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΩΣΤΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑLEX ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ «ΕΜΦΥΛΙΟ». ΒΙΝΤΕΟ.

    Κοινοποίηση:
    kostidis2

    Δυο μέτρα και δυο σταθμά από τον ΣΚΑΙ!

    Δείτε τον τρόπο που ο ΣΚΑΙ σχολίασε τα επεισόδια στις ΗΠΑ μετα τον θάνατο έγχρωμου από αστυνομικό. Για τον ΣΚΑΙ και τον Αlex Παπαχέλα ο κακός της υπόθεσης είναι ο Τραμπ. Ο σχολιαστής βλέπει μάλιστα και “εμφύλιο πόλεμο”

    Και τώρα δείτε τον τρόπο που ο ΣΚΑΙ μετέδωσε την τουρκική προβοκάτσια να ακουστεί η προσευχή των μουσουλμάνων μέσα από την «Αγία Σοφία». Σαν να μην τρέχει τίποτα. Ούτε ένα καυστικό σχόλιο.

    ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Ειδατε ποσο ευτυχισμενες κ χαρουμενες δειχνουν οι ποδιτσες οταν βγαινουν φωτογραφια;

    2. Ο “μπουκλακιας” ο Κωστιδης στην ουσια ειναι εκπροσωπος τυπου του σουλτανου Ερντογαν.Μεχρι και τι ωρα χεζει ο ερντογαν λεει καθε μερα στις ανταποκρισεις του.Αν δεν ειχε δωσει τα διαπιστευτηρια του στο σουλτανο,τοτε ή θα ηταν στη φυλακη ή θα πουλαγε χαλβα στην αγορα της Κωνσταντινουπολης.Φυσικα,μεσω Ατζουν,τη γραμμη Ερτνογαν περναει κι ΣΚΑΪ.Για τον Alex,ουδεν σχολιο.Ειναι γνωστη η “φιλια” του με την CIA.

    3. Ο Παπαχελάς ήταν κολλητός με τον Χόλμπρουκ, τι καλό λόγο θα πει για τον Τραμπ?

    4. δεν πρεπει κανενας ν α παρακολουθει το καναλι του αντζουν κανενας δεν προκειται να ξεχασει πως ανημερα του πα;σχα το τουρκοκαναλο διαφημιζε τουρκικο σηριαλ ενω εμας μας εκοψαν απο την μεταδοση μεσω μεγαφωνων την θεια λειτουργια,ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΟΗΤΟΥ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ,ΠΡΕΠΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΟΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ

    5. Αφού είναι και λόγω ιδιοκτησίας επισήμως τουρκοκάναλο, τί περιμένεις;
      Κι έπειτα δημοκρατορία σημαίνει εξόριστος μέσα στην πατρίδα σου.
      Κάτω οι λαθρογενίτσαροι και τα Σορολαμόγια ΜΜΕ.
      Μόνη ελπίς ο Λιάκουρας, ο νέος Νικηταράς ο ΜΚΟΣοροφάγος.

    6. Ο ξέρω-ολας Παπαχελάς που είναι υπέρ του τσιπαρίσματος, τι θα πει για τον πρόεδρο της Αμερικής; Περιμένει κάποιος να πει καλό;

    7. Ε βεβαια….
      Ολοι οι γερμανοτσολιαδες παρεα….
      Το παραμυθι ομως, δεν τρωγεται με τιποτα…
      Ο κοσμος γνωριζει πολυ καλα τι συμβαινει….
      Περαστικα τους…

    8. Πολύ απλά κάνεις δεν παρακολουθεί το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ…..

    9. Ο ΣΚΑΙ είναι τουρκοκάναλο, αυτό είναι γνωστό. Επίσης γνωστό είναι πως σύσσωμο το ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι με τους “δημοκρατικούς”, για τον ίδιο λόγο που είναι τουρκολάγνοι (οι δημοκρατικοί είναι κώλος και βρακί με τον Ερντογάν για αυτό όταν διαβάζω να λένε κάποιοι τον Τραμπ τουρκόφιλο απλά γελάω….).

    10. Οι Τουρκοι ειναι μιλιταριστικο κρατος ,ο στρατος συντηρει την πολιτικη ηγεσια και την ταξη πραγματων στην χωρα αυτη,Δεν παυει να ειναι σκληρη φαρα και εφιαξαν ενα κρατος σχεδον μιση φορα μεγαλυτερο του Βυζαντιου.Ο Ρωμιος σφουγγοκωλαριος γουσταρει να περναει καλα χωρις να ματωσει οπως περνουσαν στην Κωνσταντινουπολη ενω η αυτοκρατορια κατερεε απο παντου .Πως καταφεραμε να κρατηθουμε με αυτη την νοοτροποια 1123 χρονια ειναι αξιο απορειας

    11. Απ’ την φάτσα του καραφλού τζίνι και μόνο κόψτε και βγάλτε συμπεράσματα

    12. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ !!!ΣΚΑΤΟΚΑΝΑΛΟ !!!

    Comments are closed.