ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ – ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ, ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ;

    Κοινοποίηση:
    ezgif-7-645df58a4a4a

    Διαψεύδει την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ  συγγενής του άτυχου Ιάσονα του 23χρονου παιδιού που σκοτώθηκε σε τροχαίο έξω από τη Βουλή όταν συγκρούστηκε  με αυτοκίνητο  που είχε παραβιάσει τον κόκκινο σηματοδότη και που ανήκει στην φρουρά της βουλευτού της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη.
    Το παιδί είναι κλινικά νεκρό και οι γονείς του έχουν πάρει την θαρραλέα απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του.

    Η ΕΛ.ΑΣ αναγκάστηκε να προβεί σε ανακοίνωση του τροχαίου δύο ημέρες μετά καθώς το θέμα πήρε διαστάσεις μετά τα δημοσιεύματα.

    Μεταξύ άλλων στην  ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται ότι:

    «Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, που διενεργεί την προανάκριση, προέβη στις προβλεπόμενες προανακριτικές ενέργειες. (παραγγελία για πραγματογνωμοσύνη, αιμοληψία, λήψη καταθέσεων, αυτοψία του χώρου, σχεδιάγραμμα κ.ο.κ.).», πλην όμως συγγενής του 23χρονου Ιάσονα διαψεύδει ότι τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες προανακριτικές ενέργειες.

    Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στο  2020mag.gr ο εμπλεκόμενος αστυνομικός και φέρων την ευθύνη για το  τροχαίο, δεν έδωσε καμία απολύτως κατάθεση στην Τροχαία, αντίθετα οι αστυνομικοί της Βουλής αμέσως μετά το δυστύχημα, του άνοιξαν την πύλη και αυτός μπήκε στο χώρο της Βουλής σαν κύριος και εξαφανίστηκε!
    Σε ερώτησή για ποιον λόγο ούτε ο οδηγός αλλά ούτε και το υπηρεσιακό όχημα που είναι “χρεωμένο” στην κ. Μπακογιάννη έμειναν στον τόπο του θανατηφόρου τροχαίου, ώστε να δώσουν εξηγήσεις και κατάθεση στην αστυνομία, ο συγγενής του Ιάσονα απαντά διαψεύδοντας πρακτικά την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

    «Ο οδηγός που χτύπησε τον Ιάσονα δεν κατέβηκε απ’ το όχημα και συνέχισε προς την πύλη του γκαράζ όπου και του άνοιξαν αμέσως για να μπει κανονικά μέσα και δεν βγήκε καθόλου για να δει τι έγινε ή να μιλήσει στην τροχαία».

    Σε ερώτηση για  τις συνθήκες του τροχαίου το ίδιο συγγενικό πρόσωπο απάντησε λέγοντας:

    «Απ΄ όσο ξέρουμε, ο οδηγός πήγαινε να μπει στο γκαράζ της Βουλής. Έστριψε, έκοψε την κυκλοφορία χωρίς να σταματήσει, ο Ιάσονας είχε φύγει με το πράσινο, προσπάθησε να τον αποφύγει κάνοντας έναν ελιγμό αλλά βρήκε στο πίσω μέρος του υπηρεσιακού αυτοκινήτου, εκσφενδονίστηκε από τη μηχανή, του έφυγε το κράνος που φορούσε και τέλος πάντων μετά… τα ξέρουμε λίγο πολύ. Του οδηγού όμως του άνοιξαν την πύλη να μπει μέσα. Είναι μεγάλοι ανθρωπιστές όταν πρόκειται για δικούς τους μάλλον», σημειώνει.

    Άρα ο οδηγός γλίτωσε το αυτόφωρο και δεν έχει δώσει ακόμα κάποιες εξηγήσεις; Έχετε κάποια πληροφόρηση; ήταν η αμέσως επόμενες και προφανείς ερωτήσεις μας.

    «Όχι, δεν ξέρουμε τίποτα τέτοιο. Καταρχάς κανείς δεν επικοινώνησε άμεσα με την οικογένεια»

    Έκκληση της οικογένειας για τον διανομέα και άλλους αυτόπτες μάρτυρες

    «Θα ήθελα να παρακαλέσω το παιδί, τον διανομέα που με θάρρος αντιμετώπισε την προκλητική συμπεριφορά της τροχαίας, αλλά και άλλους αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με την οικογένεια, ώστε να μην κουκουλωθεί το θέμα», τονίζει ο συγγενής του Ιάσονα.

    Να σημειωθεί πως ο αναφερόμενος διανομέας υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος και που προτίθεται να προσφέρει σημαντικές πληροφορίες για το ατύχημα. Προηγουμένως έχει δοθεί εντολή να του καταλογιστεί πρόστιμο καθώς δεν φορούσε κράνος.

    «έλα, γράψε με, με τόση αστυνομία εδώ πέρα, πέρασε με πράσινο το παιδί και τον τσακίσατε», ακούγεται να λέει ο δικυκλιστής διανομέας που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό, ενώ ο αξιωματούχος της τροχαίας του φωνάζει «Διωξτονα μη λέει χαζομάρες. Εσύ τι είσαι. Ασ’ το “το παιδί, το παιδί”, εσύ φοράς το κράνος σου; Άιντε τώρα, σήκω φύγε από εδώ πέρα εξαφανίσου».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    78 Σχόλια

    1. Τέσσερεις να πάνε τα γεννηματα σου μπάτσε , κομμάτια να δεις ο’τι αγαπάς αλήτη. 23 χρόνων παιδί δολοφονηθηκε σαν το σκυλί.. ! Και για όσους λένε να μην καταριόμαστε ούτε όταν δολοφονούνται συμπολίτες μας με αυτόν τον τρόπο , να το βουλώσουν και πάνε να στήσουν τον λαιμό τους στους λεχριτες της εξουσίας , σιγά μην μας το απαγορεύσετε και αυτό υποτακτικά ταπεινόφρονα ανθρωπάκια. Μήπως να πούμε και ευχαριστω;;;;;;;;;;

    2. Το είχει η οικογένεια μάλλον είναι τών δεινών και της καταστροφής και μόνο

    3. Ποιος αυτόπτης ρε παιδιά τολμάει να πάει να καταθέσει;;;;
      Είναι τόσο σάπιο και διεφθαρμένο το σύστημα και γνωρίζει ότι μετά είναι τελειωμένος.Υπήρχε αυτόπτης και τον έδιωξαν. Νομίζετε ότι τώρα που είναι ψύχραιμος θα εμφανιστεί;;;;
      Το κυβερνών σύστημα στην Ελλάδα δεν είναι Δημοκρατία αλλά σικελιάνικη μαφία. Ας μην ξεχνάμε και το άλλο τροχαίο πριν δύο χρόνια στη Μιχαλακοπούλου από τον άλλο της οικογένειας Μπακογιάννη. Τον πείραξε κανείς;;; Και τότε το θύμα κακοποιήθηκε μετά το τροχαίο από τους ίδιους.

    4. Ο ΕΣΚΟΜΠΑΡ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ .

    5. Εκεί στη θέση του αδικοχαμένου νέου έπρεπε να είναι κάποιος με ένα Hammer και να τους κάνει όλους χαλκομανία

    6. Ο/Η κούλα, ετοίμαζε το ελικόπτερο, η οργή του λαού επί τα τέκνα σιών λέει:

      Εύχομαι στη βρώμα τη γυναίκα του τουρκόσπορου ο πατέρας του δυστυχούς μητσοτόπληκτου παιδιού να είναι ένας νέος Παπαδόσηφος και να τους εξηγήσει όπως πρέπει το όνειρο.
      Αν το κάνει όλη η Ελλάδα θα του χρωστάει ευγνωμοσύνη.

    7. Υπομονη ερχεται ο Τσιπρας!!
      Βασει μυστικων δημοσκοπησεων η ΝΔ ειναι οριακα πρωτη!!!

      1. Ο/Η κούλα, ετοίμαζε το ελικόπτερο, η οργή του λαού επί τα τέκνα σιών λέει:

        Δυστυχώς το σιωνιστικό πωλητικό σύστημα δεν αφήνει κανένα Έλληνα να πάρει ηγετική θέση σε κόμματα εξουσίας με αποτέλεσμα οι διάφοροι περιούσιοι βλ. τσιπρόσκυλο ή κούλα να μας δυναστεύουν.
        Δηλαδή αν βγει το κουμουνοπασοκ θα σωθούμε;;;; μάλλον όχι.

    8. Αύριο οι γονείς κάνουν δωρεά οργάνων του 23χρονου παιδιού. Το παιδί είναι νεκρό. Η Ντόρα θυμήθηκε μετα από 2 ημέρες να δηλώσει…. συντετριμενη. Αυτοί κυβερνούν την Ελλάδα, αυτοί έχουν καταστρέψει έναν ολόκληρο λαό με μνημόνια και προδοσίες. Αυτοί που ζουν μέσα στα πλούτη και τη χλιδή ενώ ο λαός πεινάει. Αυτοί μιλούν για δημοκρατία.

      1. Ζουνε σαν βασσηλιαδες ακομα και οι παρατρεχαμενοι που εχουν διπλα τους εχουν ιεραρχεια μιλαμε για πολυ οργανωση εχουν φτιαξει μια ωραιοτατη κοινοβουλευτικη δικτατορια οππου μας πηραναι και τα τελευταια ψεγματα ελευθεριας φυλακιζοντας μας στα σπιτια φυλακες μας…..και φτωχοποιοντας μας χωρις να ανοιξη ρουθουνη………..

    9. τον μπατσο εκει που εκανε οτι έκανε ουτε γείτονα μου δε θα τον ήθελα φτου σου ρε τιποτα !!! ντροπή της μανας που ατυχα σε εφερε στο κοσμο κι αν εχεις της οικογένειας σου !! εσχος σκουπίδι με στολη !!

    10. να βρεθεί αυτος ο τροχομπατσος σαπιομαγκας προστάτης των μασόνων και να δικαστεί απο τον λαο μαζι με τους 300 της βουλης

    11. Ολόκληρη Βουλή κάμερες δεν έχει?ήταν σβήστηκαν κατα λάθος τα αρχεία?

    12. Θελουν πολυ βρομοξυλο οι καριοληδες, μονο με το συμβαν στην Ν Σμυρνη ξερουν να ασχολουνται, για τον δικο τους που στην τελικη ειναι και μια χαρα. Το παλικαρι με τη μηχανη ομως πεθανε! Και το προσπερνανε τα καθικια λες και απλα επεσε απο τη μηχανη. Γαμημενοι βολεψακηδες μπατσοι! Στα τσακιδια ΤΩΡΑ!!

    13. Τιποτε δεν προκεται να κανουν στο Κρητικο γλυφτρονη υποτακτικο μπατσοσκουπιδο της Ντορας γιατι πολυ απλα αυτη η διαβολοοικογενεια εχει το μαχαιρη αυτη και το πεπονη κανει οτι γουσταρει και λογαριασμο δεν δινει…εδω καταφεραν να μας φτωχοποιησουν τελειως να μας φυλακισουν στα σπιτια φυλακες μας φευγοντας τοσοι και τοσοι απο ψυχικες ασθενειες καρκοινους που ποτε δεν θα μας πει κανενας σε ενα θανατηφορο εγκλημα θα κολλησουν δικου τους παιδιου

    14. Tι να πει κανείς για αυτήν την οικογένεια πλεον! Όπου βρεθείτε μάγκες να τους κραζετε

      1. Δεν καταλαβαινουν αυτοι απο κραξιμο………………ειναι ζωα σκληροπετσα αδιστακτοι εγκληματιες που σφαζουν με την γραβατα…………

    15. Αυτός που το παίζει μάγκας με τη στολή σίγουρα θέλει απόταξη και για εμένα κάνει συγκάλυψη του υπεύθυνου της ανθρωποκτονίας έστω και εξ”αμέλειας..του άτυχου Ιασσονα!!
      Εχει και αυτός ποινικές ευθύνες.!
      Επιτέλους η δικαιοσύνη να κάνει τα καθήκοντα της,να ερευνήσει..
      Είναι συμπεριφορά προς μάρτυρα τροχαίου αυτή;
      Τι καουμποιλικια είναι αυτά;
      Τα στοιχεία του στην δημοσιότητα…!!
      Για την ψυχούλα αυτή που …έσβησε άδοξα…παραδειγματική τιμωρία…!!!
      Και στον οδηγό,και στον τροχονομο,που διώχνει με αυτόν τον τρόπο τον μάρτυρα!!

      1. ολοι αυτοι που κατηγορεις εχουν πλατες γι αυτο onn camera προκαλουναι και απειλουνε για να προστατεψουν το δικο τους παιδη…δικαιοσυνη δικη τους και αυτη με διορισμους δικων τους και εκει παιδιων δεν υπαρχη ποιος να τιμωρησει ποιον εδω?????Για να γινει τροχαιομπατσος στιν βουλη για φαντασου τη γλυψιμο θαχει το σκουληκι τη πλατες……

    16. – Έχω βρεθεί πάρα πολλές φορές στο σημείο και μονίμως τα εισερχόμενα στην Βουλή αυτοκίνητα εισέρχονται ασύδοτα και με ταχύτητα!
      – Η συμπεριφορά των οργάνων αστυνόμευσης στο σημείο είναι προσβλητική προς τους πολίτες! Οι πολλοί μονίμως περιμένουν, για αρκετά λεπτά, όποτε εμφανίζεται αυτοκινητοπομπή ή αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς την Βουλή.
      – Οι συμπεριφορές: “Φύγε από εδώ”, “Ποιος είσαι εσύ;” και “Φύγε μην σε γράψω” είναι ψωμοτύρι!
      – Δεν υπάρχει φανάρι για τους οδηγούς αυτών των οχημάτων!

    17. Να δωσουν τι υλικο απο της καμερες που βρισκονται μπροστα στη βουλη τωρα

    18. οι καλυτεροι μαρτυρες ειναι οι καμερες που υπαρχουν.δεν χρειαζονται αλλοι μαρτυρες

    19. ΚΑΜΟΡΑ-ΚΟΖΑΝΟΣΤΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ

    20. ΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ,ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ,ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 50ΧΡΟΝΩΝ,ΟΥΣΤ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ

    21. O αγράμματος χωροφύλακας βρίζει και τραμπουκίζει ανώτερό του, δηλαδή πολίτη και του λέει να φύγει. Από που ρε απόβρασμα του Δημοσίου να φύγει; Από δημόσιο δρόμο; Ενώ είναι μάρτυρας; Βγαίνει σε λεωφόρο ο χαφιεδοσοφεράντζας της ντορούλας και αντί να είναι σωστός, κάνει καγκουριλίκια και σφήνα για το κ/λοπάρκινγκ της Βουλής και μιλάτε ρε σκατόμπατσοι; Σε ποιον δίνετε εντολή ρε κηφήνες; Σε αυτόν που σας ταΐζει; Σε πολίτη; Σε εργαζόμενο; Για έλα πιο πέρα ρε φλώρε μπασκίνα να μας βάλεις τις φωνές αν τολμάς. Σκουπίδια με μπότες και καπέλα. Κλόουν. Αλήτες. Χαφιέδες. Αμόρφωτοι. Τομάρια. Καλά σας έκαναν στη Ν. Σμύρνη οι πάνθηρες. Καθίκια του χρυσοχοΐδη. Κούλη αλήτη. Βαράμε 10ωρα δουλειάς για να ταΐζουμε μπράβους στο Δημόσιο. Και ο εισαγγελέας κουστουμάκι και μισθό και χαβαλέ. Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω. Κοίτα ρε, πως βρίζει το τσόλι, το σκουπίδι στην κυριολεξία, ο χωροφύλακας, ο τελευταίος κοινωνικά. Διώχνει αυτόπτη μάρτυρα! Ο βλάκας του σχολείου, ο τελευταίος, που πήγε στη μπατσαρία για το μονιμιλίκι. Φύγε από ‘δω ρε! Σε ΠΟΛΙΤΗ! ΣΕ ΜΑΡΤΥΡΑ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΒΡΩΜΟΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ Κ/ΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΨΕΥΤΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ.

      ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

    22. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΠΑΤΤΑΚΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΤΜ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΗΓΜΕΝΟ ΧΗΜΙΚΟ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.

      1. ΜΗ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΠΑΤΤΑΚΟ,ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ

    23. εξαφανισου λεει στον αυτοπτη μαρτυρα ο αλητης αστυνομικος, ουτε στην βορεια κορεα δεν γινονται αυτα,λεει παντος πολλα για το σαπιο κατεστημενο της χωρας τουτης.

    24. καλύπτουν τον μπράβο της ντόρας ντροπή πλέον δεν υπάρχει για αυτή την αγία οικογένεια

    25. Ποιός είναι ο βρωμιάρης τροχονόμος που παρανομεί
      διώχνοντας τον μάρτυρα ????
      τα στοιχεία του τσόγλανου στην δημοσιότητα

    26. ΄Στέφανε σε παρακαλώ πολύ βγάλε το όνομα και τη φάτσα
      του αληταρά τροχονόμου που τρομοκράτησε
      τον μάρτυρα του θανατηφόρου τροχαίου.
      Βγάλε δημόσια τη φάτσα και το όνομα του ΠΟΥΤΑΝΑΣ γιού τροχονόμου.

      1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ,ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΜΑΡΙΟΥ ΑΥΤΟΥ. ΣΤΕΦΑΝΕ,ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ.

    27. Αυτοί εκεί που μπαινοβγαίνουν στη βουλή γκαζώνουν σαν τρελοί. Θέλει μεγάλη προσοχή.

    28. Η Ντόρα ήταν μέσα στο αμάξι. Γιατί δεν το λέτε; τι ήθελε ο οδηγός με άδειο υπηρεσιακό; για πλύσιμο το είχε πάει; όλα μένουν στο υπόγειο της βουλής

      Μετα πήγε βόλτα στο Ζάππειο σαν να μην τρέχει τιποτα

    29. Πουστιά,φάγανε τον άνθρωπο και τα στρουμφακια κανουν τους μαλακες, κόρακας κορακου μάτι βγάζει;

    30. Έχουμε πει για να γίνεις αστυνομικός σημαίνει ότι δεν μπορείς να πιάσεις πουθενά αλλού δουλειά το βλέπω το βλέπω και από ένα άτομο που ξέρω ο πατέρας του είχε μία επιχείρηση στο χωριό και αυτός προτίμησε να γίνει ειδικός φρουρός και τον βλέπεις ότι είναι Βλάχος του κερατά ούτε μία γκόμενα δεν μπορεί να ρίξει και φοβάται και τη σκιά του βουτυρομπεμπές

    31. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΙΝΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΩ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ….ΕΙΧΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ….ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΝΟΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ….ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ Ο ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟΙ….ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΒΥΣΜΑ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ….ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ….ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ …???? ΣΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΕΚΟΨΕ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ….???? ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ…??? ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..???? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ…!!!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ……”ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ”.

    32. Ξέρει κανείς ονοματεπώνυμο του παλικαριού ή σε ποιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε?

    33. Ο Σατανάς θέλει αίμα για να παραμείνει ο γιος της στην εξουσία. Αν μωρή ήσουν μέσα και εσύ διέταξες τον οδηγό να στρίψει, έτσι μωρή πουτάνα του Σατανά να χυθεί και το αίμα του παιδιού σου!

    34. Φυλακή ο αλήτης, κατευθείαν! Μαζί με την Μπακογιαννη. Η οποία είναι χειρότερη από αυτόν!!Πρέπει να καθαιρεθεί με συνοπτικές διαδικασίες. Έπρεπε ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ που τολμησε να φυγει απο τον τοπο του δυστυχήματος!!!
      Απόταξη από την Αστυνομία καί αποζημίωση,δημευοντας και το σωβρακο του σιχαμενου αποβρασματος!
      Πω,πω.. Έχω γίνει εξαλλος!
      Σαβουρες σιχαμένες. Δεν έχετε Θεό μέσα σας,δεν έχετε τίποτα!! Άδειοι ντενεκεδες.
      Ο Αρχιφυλακας που έκοψε κλήση για κράνος στον μάρτυρα,ευφημο μνεία! Και μετά προφυλάκιση και απόταξη.

    35. ΕΛΕΕΙΝΉ ….ΔΟΣΊΛΟΓΟΙ ….ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΊ !!!! ΠΆΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΆΡΙ !!!!

    36. Στην περιοχή υπάρχουν δεκάδες κάμερες όπου θα πρέπει να ζητήσει το υλικό η οικογένεια,αν και εφόσον το επιτρέψουν οι εβραιοκρητικοί μαμιάδες μας.Κάνε μία έρευνα σχετικά με κάποιον ένστολο κηφήνα του δημοσίου με καταγωγή από καρδίτσα,ο οποίος είναι στη φρουρά του εξώφθαλμου είχε καθαρίσει κάπιον στο παρελθόν και την έβγαλε ζάχαρη χάρη στον γιακουμάτο.Κάνουν δουλίτσες οικογενειακώς με εταιρεία security όπου τα κονομάνε καλά.

    37. ο δικυκλιστης μάρτυρας ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΈΧΕΙ ΠΟΛΎ συνεχώς. αυτά τα ΚΟΛΕΘΡΑ θα ειναι επικίνδυνα.
      και που στο διαλο θα πήγαινε η αρκουδοκαπουλη κ. βιαζόταν τόσο;

    38. Εμετός με τους σκατομπατσους,τους έχει σιχαθεί όλος ο κόσμος..τώρα βρήκαν και πάτημα τον Κούλη που τους έχει αφήσει αμολυτους…..

    39. Ρωτάει ο κωλομπατσος τον ντελιβερα: Εσύ φοράς το κράνος σου?
      Ήταν αντεπερισπασμος για να εκφοβίσει τον μάρτυρα!
      Γαμω το σπίτι του το κοπρόσκυλο!
      Ψωφος ρε καριολη άμεσα σου εύχομαι.
      Στα κόκαλα να σε βρει ηλίθιε!!

    40. δύο μέτρα και δύο σταθμά σε αυτό το κολοκράτος που έχουνε φτιάξει ΠΑΣΟΚ Νέα Δημοκρατία ΣΥΡΙΖΑ και ο κόσμος δεν λέει να ξυπνήσει

      1. « σε αυτό το κολοκράτος που έχουνε φτιάξει ΠΑΣΟΚ Νέα Δημοκρατία ΣΥΡΙΖΑ ». Που τους εχετε αφησει να φτιαξουν και απο επανω το συντηρειτε κιολας και οχι μονο αυτο αλλά και αυτους που εχουν φτιαξει «το ανυπαρκτο κρατος» τους συντηρειτε και τους εχετε κορωνα στα κεφαλια σας. Χαζοι ειναι να υπηρετουν τον λαο;;;;;; Εσεις ειστε οι χαζοι. Οι δουλοι τους.

    41. ολα τα αποβρασματα της κοινωνιας ειναι μαζεμενα στην αστυνομια. Σκοτωσαν το παιδι και εφυγαν, εγκαταλειψη θυματος, και το γουρουνι της τροχαιας βριζει τον αυτοπτη μαρτυρα να σηκωθει να φυγει να μην πει τι ειδε..
      Τι αλλο περιμενουμε να δουμε για να σηκωθουμε να τους γαμισουμε οτι εχουν

    42. Αυτός ο αληταρας τροχονόμος που τραμπουκιζει τον ντελιβερα έπρεπε να είχε συλληφθεί(διώχνει μάρτυρα δολοφονίας!!!) Και όλα τα κωλοπαιδα που είχαν βάρδια στην είσοδο της Βουλής και φαίνονται να μην φοράνε μάσκες, πρόστιμο σε αυτούς και στον φλουραρχο. Οι κάμερες να ελεγχθούν για το εάν φυγαδεύτηκε ο οδηγός η’ παρέμεινε στο σημείο. Κάτι τέτοια ρεμαλια ,ντροπιάζουν την Ελληνική αστυνομία.

    43. Καθαρματα, ατιμοι ,φονιαδες. Πινετε το αιμα των Ελληνων. Δρακουλοοικογενεια

    44. Σκεφτειτε ολοι εσεις να συνεβαινε στο δικο σας παιδι.Οι Μητσοτακηδες , οι Βαρδηνογιαννηδες και οι μπραβοι τους νομιζουν οτι η Ελλαδα ειναι εταιρεια τους

      1. «νομιζουν οτι η Ελλαδα ειναι εταιρεια τους» δεν νομιζουν μονο, ξερουν οτι η ελλαδα ΕΙΝΑΙ και εταιρεια τους και κτημα τους και δούλα τους και οι κατοικοι της τα δουλοβδελυγματα τους.

      2. Δε βαζω ιδεες αλλα.. στο δικο μου παιδι; Οι υπευθυνοι θα πηγαινανε μαζι του.

    45. Η Ντόρα ήταν μέσα στο αυτοκίνητο για αυτό έφυγαν άρον άρον για αυτό και αυτή η συγκάλυψη και η προσπάθεια κουκουλώματος εξ αρχής.
      Τα εξαγορασμένα κανάλια δεν είπαν τίποτα.
      Αλητεία.

    46. Αυτον τον τροχομπατσο θα του κοψουν τον κωλο;Ονομα δεν εχει;Βγαλτο ρε ΜΑΚΕΛΕΙΟ,να τον μαθουμε τον μαλακα.

    47. ….ΠΑΛΙ ΚΑΘΑΡΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΝΟΝΟΙ ΤΗΣ ΝΤΠ !!…

    48. λυπάμαι την οικογένεια που έχασε τον 23χρονο γιό της με αυτό τον τρόπο και δυστυχώς πάνε να το κουκουλώσουν και να τη βγάλουν λάδι. ποιος τη σκέφτεται την καυμένη τη μάνα του παιδιού? ντροπή στην ΝΔ είναι πέρα για πέρα απίστευτη η προσπάθεια συγκάληψης και τρομέρες ευθύνες της τροχαίας και ελάς τους οποίους πληρώνουμε. Απαράδεκτος ο τροχονόμος που φωνάζει στον μάρτυρα να ‘εξαφανιστεί’ ! μην ανησυχείτε η ώρα της τιμωρίας θα έρθει κάποια στιγμή για όλους. Κοιμηθείτε άνετα εκεί στη νδ και καλύψτε ότι μπορείτε τώρα γιατί πάντα ο ένοχος τιμωρείται στο τέλος. Εύχομαι στη μάνα να βρει κουράγιο να ξεπεράσει αυτό που της βρήκε και να τιμωρηθούν οι ένοχοι για να ηρεμήσει. Βγάλτε τα βίντεο στη φόρα μιλήστε όσοι γνωρίζετε κάτι και κάντε το και για την οικογένεια του 23χρονου γιατί όσο το παίζουν τα καναλια με το δικό τους τρόπο και κάλυψη τόσο η οικογένεια ξαναζει το δράμα του θανάτου.

      1. “”ποιος τη σκέφτεται την καυμένη τη μάνα του παιδιού?”” Εγω την σκευτομαι διοτι και τον δικο μου γιο τον ελεγαν Ιασωνα και 25. Μαρτιου η μερα του. “”γιατί όσο το παίζουν τα καναλια με το δικό τους τρόπο και κάλυψη τόσο η οικογένεια ξαναζει το δράμα του θανάτου.”” Ετσι ειναι.

    49. Ποσό κόσμο θα φάτε ακόμα μ@λακές Μητσοτακαιοι..

    50. Αμφιβάλω εαν έχει καν δίπλωμα ο οδηγός της Ντορας…Κρητικός κατσικοκλέφτης που ήρθε στην Αθήνα να φυλάει την οικογένεια…Κρίμα στο παιδί που πήγε αδικα…

    51. ΝΤΟΡΑΚΛΑ ΛΑΘΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΛΗ ΠΑΡΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΑΝΚΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΣΑΣ……………………………………………………..ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΖΑΒΑΔΙΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ

    52. Αυτα τα κοπρητομπατσορουφιανακια της βουλης θελουν πολυ γ…μησι……εχουν ξεφυγει τα σουργελα καθαριζουν ανθρωπους για πλακα ενω κυκλοφορουν στους δρομους του κεντρου των Αθηνων με τα χιλια….ουτε φαναρια βλεπουν ουτε πεζους ουτε τιποτε βαζουν ενα φαρο μια συρινα και δωστου……εχουν επαρση νομιζουν οτι κατι ειναι αλλα φταινε οι Βοργιες για τον αερα που τους εχουν δωσει……να χαιρεσται τα μπατσοτσογλανια σας Βοργιες……καπποτε θα πεσεται οσο και αν σας κραταναι πανω τα σιωνιστικα αφεντικα σας

    53. ρε ουυυυυυστ.
      Μπουρδελο κρατος το φαγανε το παδι.
      τιναγμα στον αερα θελουνε ολοι καθαρματα του κερατα που σφυρανε αδιαφορα.
      ουυυυυυστ ρεεεεεεε

    54. Αφου οι ειδιοι οι τροχαιομπατσοι της βουλης ειναι γραμενοι σε βιντεο μετα το συμβαν να τραμπουκιζουν αυτοπτη μαρτηρα ποιος να τολμισει να καταθεση κατα αυτων των μαφιοζων??????Γι αυτο ειχαν μαζοξη στα γραφεια της το Σαββατιατικο η κηρια για να βαλουν το σχεδιο μπρος για κουκουλωμα κρημα το παιδι νεος ανθρωπος…..

    55. Ερωτήματα:

      – Ήταν η Ντόρα μέσα στο υπηρεσιακό; Γιατί δεν το σταμάτησαν και το έβαλαν μέσα στη Βουλή; Ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο. Εκείνη τη στιγμή το ακινητοποιείς. Δεν πάει πουθενα οδηγός και αυτοκίνητο

      – Ισχύει οτι μετά το τροχαίο η Ντόρα, Κοσιώνη και Μπακογιάννης έκαναν βόλτα στο μαντρωμένο και κλειστό για κόσμο Ζάππειο;

      Οι τελευταίες μέρες της βασιλείας τους. Τους σιχαθηκε ο κοσμος

      1. “”Εκείνη τη στιγμή το ακινητοποιείς. Δεν πάει πουθενα οδηγός και αυτοκίνητο”” σε υπαρκτα κρατη, με νομους, με δικαιοσυνη, με οργανωση, με …. , με ….. , με παρα πολλα “με” στην ελλαδα με το ανυπαρκτο κρατος και με πουλημενη κυριαρχια και με κατοικους που απλως ζουν εκει, τι περιμενεις??

    56. Δολοφόνοι.
      Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει βάψει τα χέρια της με αίμα.
      Και δεν είναι η πρώτη φορά.

      1. Αντε ντε αφηστε τους ελευθερους καλε να τις 100σουν. Αμαν!!!!!! Τι λαος ειστε εσεις ρε;;; Που θελετε να μπειτε εμποδιο στην ανοδο τους…..

    Comments are closed.