ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ – Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΔΑ – ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Όταν στις 21:30 χθες το βράδυ, κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής χτύπαγε το κουδούνι του ισογείου διαμερίσματος της οδού 28ης Οκτωβρίου στου Ζωγράφου, ο Χρήστος Παππάς κατάλαβε ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει.

    Ο ίδιος, άνοιξε την πόρτα, περιποιημένος, εμφανώς με παραπανίσια κιλά και λέγοντας στους αστυνομικούς «Εντάξει παιδιά έρχομαι. Αλλά να ξέρετε, μέσα στον επόμενο μήνα σκόπευα να παραδοθώ…».

    Οι αστυνομικοί, την τελευταία εβδομάδα παρακολουθούσαν το καταφύγιο του Παππά με τα ερμητικά κατεβασμένα ρολά. Όμως, ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, δεν βγήκε ούτε μια στιγμή έξω και όπως είπαν και οι γείτονες δεν τον είχαν δει ποτέ να ξεμυτίζει από το σπίτι ή να κυκλοφορεί στην περιοχή.

    Οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής εκτιμούν οτι και τους εννέα μήνες έμενε στο σπίτι της 52χρονης Ουκρανής
    που πολιτογραφήθηκε Ελληνίδα, Ιρινας Κρουσενίτσκα, η οποία ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας και δεν είχε φύγει για το εξωτερικό όπως έλεγαν οι αρχικές πληροφορίες τον περασμένο Οκτώβριο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μια μαρτυριά, ένα λάθος τηλεφώνημα ή μια κίνηση στο διαδίκτυο ήταν αυτά που τον πρόδωσαν και τον οδήγησαν στο πιάτο των διωκτών του.

    Ζούσε στο διαμέρισμα ως μοναχικός λύκος χωρίς καμία επαφή με άτομα που κινούνται στον συγκεκριμένο χώρο ενώ φέρεται τα έξοδα να τα είχε αναλάβει η 52χρονη Ουκρανή φίλη του.

    «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι από το διαμέρισμα στου Ζωγράφου ήταν περαστικός. Οι αστυνομικοί μου είπε οτι του συμπεριφέρθηκαν καλά. Μου είπε επίσης οτι μου είχε στείλει μια επιστολή, στην οποία εξέφραζε την πρόθεση να παραδοθεί την οποία όμως εγώ δεν έλαβα ποτέ. Και για τον λόγο αυτό δεν το γνωρίζω, ούτε μπορώ να το ισχυριστώ γιατί δεν την έλαβα. Ο εντολέας μου αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα εφετών εκτελέσεως ποινών όπου θα δώσει παραγγελία για την φυλάκιση του, πιθανότατα στις φυλακές Δομοκού», τονίζει σε πόρταλ o συνήγορος του Χρήστου Παππα κ. Περικλής Σταυριανάκης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. To παιχνίδι τελειώνει μόνο όταν σφυρίξει ο διαιτητής.

    2. Σας τσουζει και σας ποναει ακομα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανθελληνικα μπολιασμενα αντιχριστα σκουλικια.
      Τωρα που πιασατε και τον Παππα τα λησαμε τα προβληματα.Τωρα θα ζουνε σε εναν επιγειο παραδεισο οι ελληνοφωνοι ραγιαδες.
      ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

      1. Ποιος πονάει;;; Μάλλον οι υποστηρικτές του και μόνο αυτοί..Για να στο πω πιο λαϊκά…Ποιος τον Γ@μαει αυτόν…

    3. αυτον τον καρφωσαν ενω τον αλλο χριστοφορακο εκαναν τα παντα να τον φυγαδευσουν αντι να σαπισει μεσα μαζι με τους δημοκρατες που τα αρπαζαν χοντρα τι δημοκρατια ειναι αυτη? να την χαιρονται

    4. Λιγναδης Μενιος Εμβόλια Πιλότος…… Παπάς… Αλλαγή ατζέντας στο τσακ μπαμ….

    5. Την Κουλα και την παρέα της πότε θα την συλλάβουν???🥱

    6. Κατα τ’αλλα εξω οι ξενοι και οχι λαθρομεταναστες και καθαροτητες της φυλης..Ελληνοποιημενες ουκρανεζες υποψηφιες,μεξικανες συντροφους,Αλβανους συνεργατες..απ’ολα εχει η ΧΑ!

    7. Ουκρανίδα ρε Παπά…;;; Χάθηκαν οι Αλβανοί…;;;;

    8. Παπάτζες….
      Ποιός ξέρει πόσο καιρό τον είχαν σε παρακολούθηση και περίμεναν πότε θα είναι “χρήσιμη” η σύλληψη του για να την πραγματοποιήσουν. Είδαν ότι ο κόσμος έχει σαλτάρει και είπαν κι αυτοί να ρίξουν ένα πυροτέχνημα για να έχουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης να ασχολούνται.
      Αφήστε το φουκαρά ήσυχο να πάει να εκτίσει την ποινή του. Έτσι κι αλλιώς σα να ήταν φυλακή ζούσε αυτούς τους 9 μήνες. Εδώ συμβαίνουν σημεία και τέρατα, ο Παππάς είναι αγγελούδι του νηπιαγωγείου μπροστά στον Κούλη και τους εγκληματίες της οργάνωσης του.

    9. Και καλά δεν έβγαινε από το σπίτι…Αν δεν είχαμε lock down θα πήγαινε και στο alou fun park.. Έγινε της μόδας τώρα όποιον δεν πιάνουν να είναι είτε Αϊνστάιν εξυπνάδας και καλά ή κάτι ιδιαίτερο…Σας ξεφτιλησε..

    Comments are closed.