ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΖΕΡΒΑ! Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    maxresdefault_26

    Την ώρα που σε όλη τη Μακεδονία οι πολίτες δίνουν μάχη κατά της εγκατάστασης των μουσουλμάνων εποίκων, στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης δεν φτάνουν τα παιδιά μουσουλμάνων μεταναστών που θα στείλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην πόλη και ζητάει κι άλλα.

    Η Θεσσαλονίκη μπορεί να φιλοξενήσει και να μεριμνήσει για την φροντίδα και την ενσωμάτωση ασυνόδευτων προσφυγόπουλων, ακόμη και σε αριθμούς μεγαλύτερους από αυτούς που σχεδιάζει η κυβέρνηση για την πόλη, τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, αναφερόμενος στις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

    «Στηρίζω ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης με όλες τις δυνάμεις μου, και συμπράττω στην προσπάθεια αυτή, στον ευγενή αυτό στόχο» ανέφερε ο κ. Ζέρβας, και πρόσθεσε:

    «Η φιλόξενη κοινωνία της Θεσσαλονίκης μπορεί να υποδεχθεί, να φιλοξενήσει, να περιθάλψει, να μεριμνήσει και να βοηθήσει στην ενσωμάτωση αυτών των παιδιών, και θα το κάνει σε αριθμούς που θα υπερβαίνουν τις αναλογίες που σχεδιάζει η ελληνική κυβέρνηση. Μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη το οφείλει στη γεμάτη προσφυγιά Ιστορία της», σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    «Αδυνατώ να μπω στη διαδικασία να μετρήσω κεφάλια και να διαπραγματευτώ αριθμούς. Μιλάμε, το τονίζω αυτό, για προσφυγόπουλα, για παιδιά ασυνόδευτα» συνέχισε ο κ. Ζέρβας και πρόσθεσε:

    «Εμείς έχουμε βαθιά γνώση του τι σημαίνει προσφυγιά, τι ζήσανε στο πετσί τους οι γονείς και οι πρόγονοί μας. Σχεδόν κάθε οικογένεια που κατοικεί σε αυτόν τον τόπο έχει μία τέτοια ιστορία να διηγηθεί. Εμείς θα μετρήσουμε σήμερα παιδικές ψυχές και σε λίγα χρόνια θα παραδώσουμε πολίτες που θα μπορούν να ζήσουν αρμονικά, θα σέβονται τον πολιτισμό και τους κανόνες της ελληνικής κοινωνίας» ανέφερε.

    Κλείνοντας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα, πρέπει να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Θα προχωρήσουμε με σχέδιο και αποφασιστικότητα. Η Ελλάδα είναι χώρα με κανόνες, σύνορα, δομές φροντίδας. Είμαι βέβαιος ότι οι Έλληνες μεριμνούν για τα παιδιά κάθε πατρίδας. Εμείς οι Θεσσαλονικείς, θα αποδείξουμε ότι αυτά τα παιδιά μπορούν να αισθάνονται πατρίδα τους την Ελλάδα».

    Ο κ. Ζέρβας ανέφερε ότι έχει ενημερώσει για αυτήν την πρωτοβουλία, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εσωτερικών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Ρε παιδιά κάθεστε εδώ μεταξύ σας και βρίζετε όσους ψήφισαν ΝΔ, σύριζα, κκε κλπ και λέτε σκάστε τώρα και φάτε τα, δεν έχετε καταλάβει όμως ότι είστε μια χούφτα άνθρωποι, ζούμε σε δημοκρατία αν ο κόσμος γουστάρει πρόσφυγες/μετανάστες/εξωγήινους ή ακόμα και μαϊμούδες στη χώρα του κουμάντο δε κάνει το 2%. Αν σε αυτό το 2-3% δεν αρέσει μπορεί κάλλιστα να αποχωρήσει σε άλλο τόπο ώστε να απολαύσει την τελειότητα που θεωρεί πως έχει σαν λαός μοναχό του

    2. Τι ηλικία έχουν αυτά τα ασυνόδευτα; Μήπως είναι 25άρηδες που δήλωσαν 15χρονοι για να έχουν ευνοϊκή μεταχείριση; Τον βλέπεις τον άλλον με μουστάκια, θέλει κάθε μέρα ξύρισμα, ψάχνει γυναίκα να παντρευτεί και σου δηλώνεται 16 χρονών. Κι εσύ τον πιστεύεις, μόνο νταντά και πιπίλα δεν του χορηγείς. Με μια ακτινογραφία στο χέρι φαίνεται η ηλικία. Γιατί αποφεύγουν να το ψάξουν και καταπίνουν αμάσητο ό,τι τους πουν; Θα μας πουν καμιά φορά τι ηλικία έχει η πλειονότητα των άτυχων ασυνόδευτων; Υπάρχουν 5χρονα και 8χρονα ανάμεσά τους; Και πώς ήρθαν ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ τα μωρά; Και ποιος ΠΛΗΡΩΣΕ χιλιάρικα για τα μωρά; Έχουν υποχρέωση να μας ενημερώσουν αφού εμείς πληρώνουμε απ’ τους κατακερματισμένους μισθούς και συντάξεις.

    3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ “ΠΑΙΔΙΑ” ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΙ 17-18 ΚΑΙ ΠΑΝΩ, ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠ’ΤΙΣ ΜΚΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!! Σ’ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!! ΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΓΙΝΑΝ ΕΙΤΕ “ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ” ΟΡΓΑΝΩΝ, ΕΙΤΕ ΠΩΛΗΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ”!!! ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΝΤΑ “ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ” : ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΚΑΠΗΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΙΔΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!!! ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟΝ “ΠΟΛΕΜΟ” ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ, ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ!!!

    4. Τα Τζαμια στη Θεσσαλονικη μασονε Ζερβα ειναι σχεδον ετοιμα,μια μικρη ανακαινησουλα κ απο εναν μιναρε θελουν για να υποδεχθουν τους μουσουλμανους που θα φερεις!

    5. Μιλάνε όλοι για ασυνόδευτα παιδιά και κανείς δεν αναρωτιέται γιατί αυτά τα παιδιά είναι ασυνόδευτα? Πώς φτάσανε στο σημείο να είναι ασυνόδευτα? Μπορεί ένα μικρό παιδί να φύγει από την πατρίδα του και να έρθει στην Ελλάδα μόνο του? Και πού τα βρήκε τα λεφτά για να πληρώσει τους διακινητές? Είναι φανερό ότι κάποιοι τα χρησιμοποιούν και πληρώνουν τα έξοδα για να έρθουν στην Ελλάδα. Ποιοί είναι αυτοί και τι συμφέρον έχουν? Αναρωτήθηκε ο παπάρας δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβας? Μήπως σιγοντάρει τις ΜΚΟ και τον εξισλαμισμό της Ελλάδας?

    6. ΔΟΣΕΙΛΟΓΙΚΗ ΜΑΠΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ…………..ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ…ΠΟΥΧΟΥΝ ΠΟΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ

    7. Καλα ρε καρντασια τι σκατα πινετε και βγάζετε τετοιους δημαρχους ;

    8. Ρε καρτασια εκει στην θεσσαλονικη τι μπουμπουκομπουμπουκα μια ζωη ψηφιζεται???μιλαμε για πολυ ψεκασμα ,καλα οι ποντιοι τι ρολο παιζουν ? μονο για χορους και πανηγυρακια ειναι?? κριμα κοτες λυρατες !!!σε λιγο με τους Μουσουλμανους που ….λατρευει ο ….Δημαρχος σας θα σας επιβαλλει να μη ξαναχορεψετε ποντιακους χωρους γιατι κατα τον ηλιθιο αυτον τον καραγκιοζη που ψηφισατε μπορει να προσβαλλεται αυτους τους λαθροεισβολεις και ολη τους την φαρα !!! προσοχη η πολυ……αλληλεγγυη βλαπτει σοβαρα την υγεια και οχι μονο,ετσι να του πητε του ανεγκεφαλου που ψηφισατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    9. ΖΕΡΒΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΣ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΕΟΝΑΖΙ..ΖΕΡΒΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ…ΘΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΣΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥΣΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ

    10. Οι Έλληνες φροντίζουν τα δικά τους παιδιά και τα παιδιά των άλλων Ελλήνων ΜΌΝΟ. Τι βλακείες λέτε πουλημενα τομάρια; Μου έρχεται εμετός και μόνο που ακούω τα ανθελληνικά σας λόγια ΕΦΙΑΛΤΕΣ! Τι ψηφισατε ρε εκεί πάνω;;;;

    11. Ρε ηλιθιε, τους πρόσφυγες Έλληνες τους έκαναν πρόσφυγες αυτοί που σήμερα κανακευεται. Οι Έλληνες σφαγιαστηκαν και κυνηγηθηκαν από τον Κεμάλ που εσύ, βρε λακαμα, του κάνεις γιορτή. Άιντε βλαμμενε εμμισθε των μκο.

      1. Δεν έχω διαβασει πουθενά για Πακιστανούς, Συριους, Αφγανους κτλ να έχουν μεσολαβήσει ώστε να γίνουν πρόσφυγες οι πρόγονοι μας. Μόνο για Τούρκους ξέρω οι οποίοι από ότι βλέπω δεν έρχονται εδώ ως πρόσφυγες, αλλά μένουν ακόμα στη Τουρκία. Έχεις κάποιο στοιχείο να μας δωσεις:

    12. ΑΥΤΑ ΜΟΛΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΘΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΖΕΡΒΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

      1. Στη Γαλλία Γερμανία και άλλες χώρες μένουν εδώ και δεκαετίες και έχουν μεγαλώσει, δεν έχω δει καμία μαζική σφαγή εκτός των περιπτώσεων των τζιχαντιστων που κάνουν ότι κάνουν γιατί θεωρούν πως οι συγκεκριμένες χώρες βοηθάνε στο πόλεμο εναντίον τους. Έχεις κάποιο στοιχείο ότι μουσουλμάνοι που μεγάλωσαν σε άλλη χώρα ξεκίνησαν να σφάζουν κόσμο ή απλά λες τις φαντασιώσεις σου

    13. Αυτό πήγαινε πες το στους ψηφοφόρους σου που τρέχουν να σωθούν ουρλιάζοντας όταν τα ασυνόδευτα 25χρονα ανήλικα νεγροειδη σφάζονται στην μέση του δρόμου ,, αλλά και μέσα σε λεωφορεία γεμάτα κόσμο , και ας μην μιλήσουμε για τις κλοπές και ληστείες εκ μέρους των ασυνόδευτων καφρων . Πριν μέρες Νεγροειδης 22 ετών που ήταν δηλωμένος 12χρονος επιτέθηκε με ψαλίδι στο προσωπικό του νοσοκομείου .
      Πες καλύτερα ρε πούστη ότι θα γεμίσουν οι πιάτσες των ανώμαλων σαν εσένα με φρέσκια φτηνή σάρκα για τον κωλο σας , και άσε τις σαχλαμάρες ότι θα παραδώσεις στο μέλλον σωστούς πολίτες Ελληνοποιημενους …. Δεν γίνονται άνθρωποι οι νεγροειδεις καφροι του Ισλάμ!!! Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους.

    14. την νεοεκλεγείσα αρχή που με σοφία εψηφισαν πριν λίγο καιρό.

      1. Είστε 2% αν δεν σας αρέσει έχει άφθονα μέρη να πάτε. Δημοκρατία έχουμε και το 97+% ψηφίσαμε νορμάλ ανθρώπους και όχι φασίστακια. Στη δημοκρατία έτσι συμβαίνει άμα δεν σου αρέσει μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα και το υπόλοιπο 2%

    15. Τι παπαριές λέει ο μαλάκας! Θα σέβονται λέει οι πολίτες-προσφυγόπουλα. Όπως σέβονται ακόμα και τους ομοεθνείς τους στην Αριστοτέλους σφάζοντας τους. Για να σεβαστούνε πρέπει να έχουν μη μουσουλμανική νοοτροπία, κάτι το οποίο δεν γίνεται. Για αυτούς θα είμαστε πάντα οι “άπιστοι” και η Ελλάδα μια ξένη χώρα προς λεηλασία. Ο καθένας αγαπάει την πατρίδα του και η Ελλάδα δεν θα είναι για αυτούς ποτέ πατρίδα. Το να συγκρίνεις τους Πόντιους και τους Μικρασιάτες με τους μουσουλμάνους είναι σαν να συγκρίνεις το πουλί με το ερπετό. Καμία σχέση, όποιος δήμαρχος έχει τα ίδια μυαλά, ας αγοράσει ιδιωτικούς χώρους και ας τους κάνει τα θελήματα με δικά του έξοδα, αλλιώς να το βουλώσει, αυτό το αποφασίζω και διατάζω γιατί εγώ είμαι ασφαλής και την είδα εξουσία, είναι τέρμα δικτατορικό.

      1. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλη μου! Και καλά θα κάνει να προσέξει ο Δήμαρχος γιατί οι μουσουλμάνοι εκπαιδεύουν μικρά παιδιά να γίνονται καμικάζι αυτοκτονίας και να παίρνουν μαζί τους αθώες ψυχές που δεν φταίνε σε τίποτα.

      2. Που είσαι ρε Κουφοντίνα ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ; ΤΡΑΒΑ στο λαγούμι σου ΜΟΥΛΙΚΟ.

    Comments are closed.