ΧΑΜΟΣ! ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ! ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ! ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ: «ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ – ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΠΑΡΤΟΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ»

    Κοινοποίηση:
    60267325825e6315a67627f3

    Μία συγκλονιστική καταγγελία πασίγνωστης ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να υπέστη κατά το παρελθόν από τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη δημοσιεύει σήμερα ΠΟΡΤΑΛ.

    Διαβάστε το εξώφυλλο του makeleio.gr:

    “ΠΑΡΤΟΝ στο ΣΤΟΜΑ ΤΩΡΑ!” 3 γυναίκες “δηλητήριο”, στέλνουν τον Πέτρο Φιλιππίδη, από το “Yγεία” στο ψυχιατρείο. “Μας κακοποιούσε σεξουαλικά. Διαγράψτε τον! Γι αυτό τον πέταξε με τις κλωτσιές από το θέατρο, η Κάτια Δανδουλάκη”

    Η ηθοποιός Α.Γ. (το πλήρες όνομα είναι στη διάθεση του ΠΟΡΤΑΛ) μιλά αποκλειστικά στο ΠΟΡΤΑΛ και καταθέτει την δική της εμπειρία με το γνωστό ηθοποιό το καλοκαίρι του 2014. Τα όσα περιγράφει, είναι συγκλονιστικά και ταυτόχρονα ανατριχιαστικά.

    Ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται κατά την ίδια να χρησιμοποίησε τη θέση και τη φήμη που είχε προκειμένου να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά με αντάλλαγμα μία θέση εργασίας. Τα όσα καταγγέλλει δείχνουν ένα άλλο πρόσωπο του γνωστού ηθοποιού. Ένα αίσθημα εξουσίας και κτήσης πάνω στη νεαρή κοπέλα, με ταυτόχρονη βεβαιότητα ότι κανείς δεν μπορεί να τον αγγίξει. Είναι χαρακτηριστικό ότι την ώρα που η ηθοποιός τον προειδοποιεί, ότι θα τον καταγγείλει στα κανάλια αυτός της απαντά κυνικά πως «τα κανάλια θα μου κλάσουν τα @@…». Προηγουμένως έχει απλώσει ήδη το χέρι του, όπως καταγγέλλει η ίδια πάνω της και την αγγίζει. Αυτή αρνείται. Άλλωστε με τον ηθοποιό συναντήθηκε μόνο για δουλειά, αρχικά σε ένα καφέ. Στη συνέχεια ο ηθοποιός προσφέρεται να τη γυρίσει στο σπίτι. Την οδηγεί όμως σε έναν αδιέξοδο δρόμο στο Παλαιό Ψυχικό. Κλειδώνει την πόρτα του αυτοκινήτου για να μην μπορεί να βγει. Παρά το γεγονός ότι η ίδια ζητεί να σταματήσει, δεν την ακούει. Φτάνει στο σημείο να αυνανιστεί μπροστά της. Της φωνάζει «πάρτον στο στόμα». Αυτή συνεχίζει να αρνείται, αντιστέκεται. Τότε τη βρίζει και την πετά έξω από το αυτοκίνητο. «Άντε γ…., που θες και ρόλο» της λέει. Την παρατά και φεύγει.

    Σας παραθέτουμε ακριβώς την καταγγελία όπως μας τη μετέφερε. Τα όσα περιγράφει μιλούν από μόνα τους, για όσα κρύβονται πίσω από τις αυλαίες των θεάτρων και τα φώτα και του κινηματογράφου.

    Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία:

    «Δεν είναι εύκολο να μιλάς μετά από χρόνια για κάτι που προσπαθείς όλα αυτά τα χρόνια να ξεχάσεις.

    Όχι εγώ δεν το θυμήθηκα τώρα, το θυμόμουν κάθε φορά που άκουσα να λένε πως είναι φοβερός κωμικός και πως τον στηρίζει ο κόσμος στο θέατρο.

    Το θυμόμουν, κάθε φορά που με ρωτούσαν γνωστοί γιατί δεν δουλεύω μαζί του και κάθε φορά ,που έτυχε να ακούσω να έχει κάνει κάτι ανάλογο σε άλλη συνάδελφο.

    Πώς θα μπορούσα να ξεχάσω;

    Και τι να έλεγα;

    Ότι το καλοκαίρι του 2014 και ενώ ήμασταν και οι δύο σε καλοκαιρινές περιοδείες ,άρχισε να μου στέλνει μηνύματα και επέμενε να βρεθούμε για να με δει και να του δώσω βιογραφικό μου στο επόμενο ρεπό του.

    Χάρηκα, κολακεύτηκα ,αγχώθηκα πήρα ταξί και πήγα!

    Ήταν Παρασκευή 1η Αυγούστου, 12:30 το πρωί.

    Έκανε πολλή ζέστη στην Αθήνα .. πόσες φορές σκέφτηκα, έπειτα, πως δεν έπρεπε να φοράω φορεματάκι εκείνο το πρωί;

    Δώσαμε ραντεβού σε πολύ κεντρικό καφέ. Ήρθε με έπαρση ομορφονιού και με κοιτούσε σαν αρπακτικό απ’ την κορυφή ως τα νύχια.

    Δεν είχαμε προλάβει να πούμε σχεδόν τίποτα και ένας φίλος του μπήκε στο καφέ. Έτυχε να τον γνωρίζω και εγώ οπότε έκατσε στο τραπέζι, μαζί μας, για λίγο.

    Όταν έφυγε και μείναμε πάλι οι δυο μας του είπα ότι είχα παράσταση το βράδυ και έπρεπε να φύγω. Προσφέρθηκε να με γυρίσει στο σπίτι με το αυτοκίνητό του..

    Δεν ήθελα, μα επέμενε. Βρήκα πολλές δικαιολογίες αλλά το ύφος του δεν μου άφηνε περιθώρια. Λάθος μου, γιατί είχα ήδη αρχίσει να νιώθω άβολα.

    Αναγκάστηκα όμως, αν και υποψιασμένη, να δεχτώ και σκέφτηκα θετικά, ότι θα μπορούσαμε να μιλήσουμε παραπάνω για δουλειά και να με έπαιρνε στο θέατρο.

    Απ’ τον φάρο του Ψυχικού όμως ,και αντί να στρίψει δεξιά για τη Λεωφόρο Μεσογείων, όπου του είπα ότι μένω ,εκείνος έστριψε αριστερά και μπήκε σε δρόμους του παλαιού Ψυχικού που οδηγούν σε αδιέξοδο.

    Πάτησε το κεντρικό κλείδωμα και άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω μου και να μου σηκώνει το φόρεμα.

    Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. “Κόφτο! Θα σε βγάλω στα κανάλια”. Γέλαγε και χαϊδευόταν !

    “Τα @@ θα μου κλάσουν τα κανάλια!”, είπε.

    Τον έβλεπα να ξεφεύγει .Άνοιξε το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται.

    Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος!

    Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από το σβέρκο και με τράβηξε πάνω του.

    Ο σιχαμένος!

    Δεν ξέρω.. ίσως θα έπρεπε να τον δαγκώσω με λύσσα και να του κάνω ζημιά. Ούτε αυτό όμως άντεχα να κάνω εκείνη τη στιγμή.

    Έκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν! Χέρια… πόδια ..γόνατα.. αγκώνες.. Υστερία. Σοκ. Κρίση!

    Στην αρχή του άρεσε. Έβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο.’ Πάρτον ! Πάρτον στο στόμα’ ,μου έλεγε σχεδόν αυτιστικά .Μετά από λίγα λεπτά και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι ,άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω απ το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα.

    ‘Άντε γαμήσου!.. που θες και ρόλο!’, με ”έφτυσε”.

    Εκεί είδα και το άλλο πρόσωπό του. Και αυτό τέρας!

    Πρόλαβα να πάρω το βιογραφικό μου, πατημένο και σκισμένο, απ το πατάκι του συνοδηγού ενώ μου έκλεινε θυμωμένος την πόρτα.

    Γύρισα με τα πόδια από χωματόδρομο ,με το φορεματάκι που ποτέ δεν ξαναφόρεσα από τότε, μέσα στη ζέστη ,με γόνατα ματωμένα, κρατώντας το βιογραφικό μου στο χέρι.

    Με είχε προσβάλει ως γυναίκα ,ως ηθοποιό και ως άνθρωπο»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    69 Σχόλια

    1. Φορεματακι μέχρι το κωλο, μπούτια βυζιά έξω, δέχεται να την παει και βόλτα. Αλλά όχι, δεν τα έκανε όλα αυτά για να τον …ανυψώσει. Είχε απλά ζεστη

    2. Το φορεματάκι και το φορεματάκι , μήπως και εσύ ήσουν λιγάκι προκλητική , και προς θεού δεν δικαιώνω τον θύτη αλλά και εσείς οι γυναίκες έχετε ξεφύγει .

      1. Άμα είσαι άσχημος και δε σου κάθεται ούτε η χούφτα σου τέτοια λες.. Προς θεού δε δικαιολογείς το θυτη Αντε βρε νούμερο

    3. ΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΚΟΛΟΥΣ – ΛΑΡΥΓΓΙΑ – ΑΛΛΑΞΟΚΟΛΙΕΣ
      Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΤΑΕΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΛΕΟΝ .,

    4. “” Έκανε πολλή ζέστη στην Αθήνα .. πόσες φορές σκέφτηκα, “” έπειτα “”, πως δεν έπρεπε να φοράω **φορεματάκι** εκείνο το πρωί; “” “” “”Πρόλαβα να πάρω”” το βιογραφικό μου, πατημένο και σκισμένο, απ το πατάκι του συνοδηγού ενώ μου έκλεινε θυμωμένος την πόρτα. “”” ΝΟ ΣΧΟΛΙΟ :-(((

    5. Ρε Χίο ακόμα περιμένουμε την Αποκάλυψη της Παρασκευής και πάει Σάββατο όλο υποσχέσεις είσαι δεν έχω φάει ακόμα από την αγωνία μου ρεεεε δεν πάτε ρε μην πω με τους άντρακλες και τα τσολιά αρκετά ασχολήσου με τα σοβαρά και άσε τα του θεάματος όλοι αυτοί στο ίδιο καζάνι βάζουνε και Αυτές βεβαια

    6. Ουστ στους βρωμιάρηδες που εκμεταλλευόμενοι την θέση τους ξέσκιζαν την ψυχή και το σώμα των συνανθρώπων τους.Αν τους συνέβαινε αυτό στα δικά τους παιδιά τότε μόνο θα τους έτσουζε εκτός και αν μετά τα τόσα όργια που κάναν έγιναν εντελώς απάνθρωποι και αναίσθητοι.Παραδειγματική τιμωρία λοιπόν το μόνο που τους αξίζει!

    7. ΉΤΑΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΌ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΈΛΙΔΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΌ Ή ΤΥΧΑΊΟ;

    8. Βρωμα και δυσωδια συνολικα. Υπαρχουν 3 κατηγοριες, τα τερατα, τα θυματα και τα λαμογια.
      Για τις πρωτες 2 κατηγοριες δε χρειαζεται εξηγηση, η 3η που ειναι εξισου βρωμερη με την 1η\
      ειναι αυτοι/-ες που προσπαθουν να κερδισουν (η ξανακερδισουν) λιγα λεπτα δημοσιοτητας
      και πιθανως καποιους ρολους η εστω καποιες εμφανισεις σε εκπομπες που συζητουν το θεμα.
      Προσωπικη εκτιμηση 8 στις 10 λενε αληθεια (ισως και 9 στις 10) αλλα υπαρχει και η μειοψηφια
      των επαγγελματιων αρπακτικων.

    9. οι αεροδόντηδες είναι βαβλιαρηδες τελικά όπως και οι καραφλοί

      1. Εσυ χαρακτηριζεις απο την εμφανιση του αλλου επειδη εχεις κομπλεξ

    10. …..ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΡΑ ΡΕ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ Κ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ….ΛΙΓΔΙΑΡΗ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΣΚΑΤΟΜΟΥΡΗ ΒΡΩΜΟΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ…..

    11. η Στοα εκανε αυτον τον ανυπαρκτο πρωτη μουρη στα καναλια , η Στοα τον καθαιρεσε…κατι εκανε ο γλιτσας και τον δινουν ενω τοσα χρονια τον καλυπταν

    12. Επειδη βρηκα ποια ειναι και οντως την ξερει σχεδον ολη Ελλαδα, μηπως οταν ειχε παει ηταν λιγο προκλητικη και ο λιγουρης ανωμαλος το εξελαβε ως οτι γουσταρει και το χοντρυνε μετα; Επειδη την ηθοποιο ετυχε να την δω σε live συνενετευξη πριν κανει την διασημη της σχεση και την ειδα πως κοιτουσε εναν παντρεμενο παρουσιαστη και πως του μιλαγε . Μεχρι και απο την τηλεοραση φαινοταν προκλητικη η συγκεκριμενη.

      1. Δικαίωμα της να κοιτάει όποιον γουστάρει ρε ξεφτιλισμένε. Τι σχέση έχει αυτό? Πρόσεχε τη διαφορά…γουστάρει! Αλλά όλοι οι άσχημοι που δε τους γουστάρει ούτε η πενταρφανη τέτοια λένε..

    13. Καταρχάς συμφωνώ με ταγματασφαλιτη. Με κάλυψε απόλυτα! Αντε γιατί παράγινε δηλαδή… Όσο γι αυτό το σιχαμερό υποκείμενο του αξίζει να μπει φυλακή και του σκίσουν όλες τις τρύπες. Αντε στο διαολο παλιοσκατοφατσα αρχικομπλεξαρα να ξεβρωμίσει ο τόπος! Κι εσύ κι όλοι οι όμοιοι σου!

    14. Πως γινεται ολοι αυτοι οι σιχαμενοι να ειναι αριστεροι και να μενουν ψυχικο; γιατι δεν μενανε αγιο παντελεημονα αφου ειναι υπερ των μεταναστων; φτυστε τους οπου τους βρειτε που εκμεταλλευονταν τα ονειρα νεοτερων τους κοριτσιων.

    15. Πωs συκοφαντιτε τον κυριο πρωταγωνηστη τιs παγκοσμιαs Ν 1 επιτυχιαs…ΧΑΙ ΡΟΚ…ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ <>?Ντροπη σε ολουs…Τετοια ερμηνεια..ουτε ο ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ…φιλιππιδη μαζι σου εισαι θεοs..ΧΑΙ ΡΟΚ ΡΕΕ

    16. Γιατι δεν ακολουθούν και τους παιδεραστές κατά πόδας οι σάπιοι να λένε γι αυτούς. Είναι πολύ παράξενο

    17. Ελεος πια με τα σιχάματα και τους δαίμονες που κυκλοφορούν διπλα μας.
      Προσβάλουν την ανθρώπινη υπόσταση,είναι κυριευμένοι από το κακό,ειναι δαιμονισμένοι τελικά.

    18. Μπορεί να μού πει κάποιος τι είναι σεξουαλικη παρενόχληση?? Όταν πετάνε τα βυζια στην μούρη σου όταν σκυβουν μπροστά σου με το κορδόνι όταν όταν όταν όταν όταν……………….τι είναι ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ ΚΛΠ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΙΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ

    19. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Απαπαπα ρε τώρα το καταλάβατε για την σαπίλα της κοινωνίας μας; ρε Έλληνα όταν σου πέταγαν κατι μπιγκ μπραδερ κάτι μπατσελορ και κάτι άλλα σκουπίδια σαν την στιγμή της αλήθειας που βλέπεις ο άλλος να μπαλαμουτιαζει 10 γυναίκες και αυτές να ψάχνουν την αγάπη και έρωτα αυτό πως το λες; όταν η άλλη για τα λεφτά έλεγε με μια φυσικότητα για παρτουζες και μοιχειες τα θυμάστε; τα σίριαλ τα τελευταία χρόνια που προάγουν την μοιχεια την ομοφυλοφιλία και οτιδήποτε άλλο σάπιο αυτό δεν σας λέει τίποτα αυτή είναι η κοινωνία μας η τηλεόραση είναι ο καθρέφτης την σαπιας κοινωνία μας και όλοι αυτοί έχουν μερίδιο ευθύνης και οι θύτες αλλά και τα θυματα

    20. Απλά έχεις μείνει πίσω … Εδώ και κάποιες δεκαετίες, τα αυτοκίνητα διαθέτουν σύστημα κεντρικού κλειδώματος θυρών και παραθύρων, με το κοντρόλ του χειρισμού του συστήματος να βρίσκεται στην θύρα του οδηγού …

    21. Οσοι δεν πιστευουν η ειρωνευονται αυτες τις κοπελες(και ειναι δυστυχως η πλειοψηφεια στο ελλαδισταν) ειναι σιγουρα ιδιοι με τον φιδιππιδη…παιδεραστες,εκβιαστες,βιαστες και φυσικα πιο δειλοι και απο τα σκουληκια…ουγκ ουγκ ελληνεγροι δεν εχετε σταλα αρχαιοελληνικου αιματος μεσα σας…σιχαμενοι τσιγαροφραπεδακηδες ,σουβλακοφαγοι μπουζουκοχτυπημενοι..

      1. Σωστός!Είναι αρκετοί αυτοί που τους υπερασπίζονται και μάλιστα με τα πιο γελοία επιχειρήματα!Σκέτη αηδία…

    22. Όλο αυτό με τους ηθοποιούς κατάντησε λίγο κουραστικό ξαφνικά βλέπουμε ένα προγκρόμ κατά των παλιών από τους νέους ηθοποιούς και επειδή είμαι και λίγο σκεπτικιστής ποσά απ όλα αυτά είναι αλήθεια και ποσά είναι ψέματα μήπως δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα αλλά κοιτάνε να διώξουν τους παλιούς με τόσο ξεφτίλα για να αναδειχθούν οι νέοι οι καινούργιοι του χώρου αυτου λέω εγώ τώρα….!

      1. Εσυ γυρνα πισω στο καβουκι σου κανεις και τον πονηρο!

    23. Ο ελεινός έκανε και οικογένεια για να κρύβει τα βίτσια του. Η γυναίκα του μετά από όλα αυτά τα αίσχη που έχει κάνει συνεχίζει να είναι μαζί του;;;; Να τον χαίρεται.

    24. Και εγώ λέω ότι γάμησα την μισή Ευρώπη, ισχύει ?

      1. Όχι γιατί δεν είσαι ο Σπαλιαρας ή ο Πέτρος Τατσόπουλος

    25. μιλουν οσες δεν του καθησαν ,αςμιλησουν και οσες του καθησαν για να δουμε την αληθεια ολοκληρομενη

    26. Άλλος ένας πιθηκομούρης ΣΥΡΙΖΑιος που για να βρει γκόμενα μόνο με τη βία και μόνο λαθροπίθηκο.

      1. Μπα, αυτή είναι σιτεμένη. Για πιο φρεσκαδούρες έψαχνε ο αλήτης

        1. Η Γερονικολου; Αυτη ομως εκανε την κορη του στον Λακη τον γλυκουλη. Aικατερινη Γερονικολου

          1. Ο Λάκης ο γλυκούλης ηταν το 2010, και το άρθρο λέει οτι το περιστατικό έγινε το 2014.

    27. και δε του τοχα με τετοια γκρεμπιν φατσα του σαχλα σα καλικατζαρι ειναι χαχαχαχαχα

    28. Ολοι αυτοί που τώρα βγαίνουν στη φόρα η βρώμα, η μπόχα και η σαπίλα τους, είναι οι ίδιοι αριστεροί βρωμιάρηδες θολοκουλτουριαρηδες που έβριζαν και καταριοντουσαν καθε τι εθνικιστικό. Οι ίδιοι που γιορτάζουν την αποκατάσταση της δημοκρατίας μαζί με τους υπόλοιπους λιγδες.

    29. Δεν ήταν ένας οποιοσδήποτε καπρούτσος…..αλλά ένας καταρτισμένος στο Αρχαίο Δράμα/θέατρο..🤗

    30. Ο τύπος είναι ψυχακιας. Μέσα και αυτός και ο porky pig

    31. ..ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Pornostar ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΣΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Pornhub.
      Συγχωρέστε τον!
      😂

    32. Με τέτοια λύσσα που έχει ούτε η γυναίκα του θα του καθόταν του λιγούρη. Με τέτοια φάτσα ούτε συριζαίος πακιστανογάμης θα του καθόταν!

    33. Δεν καταλαβαινω ομως αφου ηθελε να αυτοικανοποιηθει γιατι δεν εβλεπε καμμιά τσόντα.
      Δεν δικαιολογείται σε καμμιά περίπτωση φυσικά η βλακεία του

    34. περιεργο . Στο αυτοκίνητο αν κλειδώσεις την πορτα δεν μπορεί αυτός που είναι απ εξω να ανοίξει να μπει μεσα. ………..αυτός όμως που είναι μέσα και κάθεται ακόμη και με κατεβασμενες τις ασφάλειες μπορεί να ανοίξει την πορτα . Συνεπώς αυτή γιατί φώναζε να ανοίξει ο Φιλιππίδης την πορτα του αυτοκινήτου από την στιγμή που μπορουσε να την ανοίξει και η ίδια . Λίγο περιεργο δεν είναι ;

      1. Ρε περίεργε μπορεί το αυτοκίνητο να έχει κεντρικό κλείδωμα και οχι ασφάλεια όπως τα παλιά.Πάνω στο πανικό της το διακόπτη θα έψαχνε;Ο τύπος είναι σιχαμένος.Έχει σοβαρό πρόβλημα και κάποιοι τύποι σαν βγαίνουν να τον δικαιολογήσουν και βγάζουν τρελές τις γυναίκες που τα λενε;

      2. λαθος γινετε αυτο κλειδώνουν οι πορτες γιατι μπαίνουν και παιδια κι ασφαλίζουν μην τις ανοίξουν και γινει ατύχημα !!

    35. Μουφα καταγγελια … επειδη μεγαλωσα και ακομα ζω στο παλιο ψυχικο, 1) η αριστερη στροφη στο φαρο εχει σταματησει απο … τη δεκαετια του 90. Και β) δεν υπαρχει χωματοδρομος

    36. Μελοδραματική περιγραφή,σίγουρα ηθοποιός η κοπέλα,αλλά αποδείξεις;Και εγώ μπορώ να ισχυρίζομαι τα όποια τρομερά,αληθή ή όχι.Το ότι είμαι γυναίκα δεν αποδεικνύει το ότι λέω αλήθεια.Πώς θα ξεχωρίσουμε την αλήθεια από τις αμερικανοειδείς καταγγελίες-εξόντωσης προσώπων, που κατάντησε βιομηχανία;

    37. Βλέπαμε τους παλιούς ηθοποιούς στις ταινίες, τον Αυλωνίτη, τον Φωτόπουλο, τον Λογοθετίδη, φλέρταραν με κάποιο τρόπο με τις ηθοποιούς αλλά κόσμια, με τακτ, με φινέτσα, όχι χυδαία, πρόστυχα! Δεν νομίζω ότι αυτοί οι ηθοποιοί ήταν τέτοια ζώα, όπως οι σημερινοί!

    38. Γιατί στους συλλόγους ηθοποιών βγαίνει πρώτος ο σύριζα? Γιατί ο κόσμος εκεί δεν ψηφίζει με το μυαλο, ψηφίζει με τον κ@λο..

    39. Ανόητοι, ανίκανοι και ανώμαλοι, μπορούσαν να έχουν τα πάντα, όμως προτίμησαν την απώλεια κάθε ίχνους αξιοπρέπειας που θα μπορούσε να έχει και ο τελευταίος των ανθρώπων ασκούσαν σεξουαλική βία και ολοκλήρωναν με αυτοϊκανοποίηση. Η έλλειψη αυτοσεβασμού λειτούργησε εναντίον του ίδιου τους του εαυτού και εναντίον όσων είχαν συναλλαγή μαζί τους. Πιστεύω, πως όλες οι συναλλαγές αυτών των ανώμαλων χαρακτηρίζονταν από ξεφτίλα, δεν κατανοώ όμως, πως και άργησε τόσο πολύ η αποκαθήλωση.

    40. Έπρεπε και εσύ ρε κοπελιά να έχεις ένα ψαλίδι στην τσάντα σου και να του κόψεις τον παπαγάλο να δεις τι θα έκανε μετά

    41. Ακόμα έξω είναι ο ανώμαλος? Μέσα με τον φίλο του τον porky pig.

    42. Δεν είχε καμία επιτυχία με το γυναικείο φύλο, με αυτή τη φάτσα του γλοιώδη χαζού. Αντί να πάει με πουτάνες, προσπαθούσε να κάνει πουτάνες του, τις ηθοποιούς, που δεν τον γουστάρανε κιόλας.

    43. ΟΥΣΤ , ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , ΚΡΕΜΑΣΜΑ !!!

    44. Άντε να παίρνουν σειρά και οι π@@στηδες και οι παιδεραστές. Αρκετά τόσα χρόνια εκμετάλλευονταν ανθρώπους. Ώρα να πληρώσουν.

      1. Στήν ουρά, οι μέγαιρες καί οι χασάπηδες τών εκτρώσεων πρώτα!!

    45. Ο Πέτρος ο μηνάρας, έτσι θα τον θυμόμαστε πλέον, που είχε μόνιμα το μυαλό του στον π@τσο του και όχι στην υποκριτική

    46. Άρα μπορούμε να οδηγηθούμε στο συμπέρασμα πως όσες έχουν ρόλους έχουν κάνει πιπες η καθησαν στον θιασαρχη? Και όποιος έχει εκπομπή στην τιβι ή ρόλο σε θέατρο, έχει κάτσει να τον πηδηξουν? Γιατί αυτό βγαίνει από την στιβαδα καταγγελιών. Και ίσως εδώ λύνεται και η απορία του κόσμου γιατί στην τιβι υπάρχουν τόσοι πολλοί π@υστηδες. Τελικά μεγάλη σαπίλα.

    47. Και μετά από 6 χρόνια το θυμήθηκες?

    48. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Έτσι όπως πάμε και το fuckdown έρχεται ρε τι ζούμε ρε

    Comments are closed.