ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ Κ@Λ@ΜΠΑΡΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΥΣΕΦ! «ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ;;» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Το μήνυμα αναγνώστη μας όπως έφτασε στο μαιλ του site και της εφημερίδος:

    « ΒΓΗΚΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΦΑΣΑΡΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ 2 ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ 3 ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΛΕΝΤΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΥΣΕΦ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΠΩΣ ΣΥΝΙΘΥΖΟΥΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ. ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ.»

    Η φωτογραφία ντοκουμέντο που μας έστειλε

    2

    Την ώρα που πολλοί Έλληνες περνούν τα περισσότερα βράδια, φτωχικά και κλεισμένοι σπίτι κλαίνε την μοίρα τους δίνοντας καθημερινό αγώνα επιβίωσης, οι «κατατρεγμένοι πρόσφυγες» που το ελληνικό κράτος τους παρέχει δωρεάν στέγη, ρεύμα, νερό, επιδόματα και δεν πληρώνουν μια στην εφορία, πίνουν και καπνίζουν στην υγεία των κορόιδων!

    Και όταν λέμε πίνουν, μιλάμε για ακριβά μπουκάλια βότκας Belvedere που για να ανοίξεις ένα και μόνο τέτοιο σε μαγαζί, βγάζεις 100 ευρώ και ο σερβιτόρος βάζει τα γέλια.

    Διαβάστε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα όπως είχε δημοσιευτεί πριν λίγες μέρες στο site

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Μπράβο ελληναραδες μου, με αυτά που ψηφίσατε καλά να πάθετε, καθίστε τώρα να βλέπετε τους πιθήκους να πίνουν στην υγειά των κοροιδων.

    2. ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΛΑΔΩΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΑΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ……

    3. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ!

    4. Λέτε να πήγαν να γλείψουν κανένα κοκαλάκι κι αυτοί; μπαααα……

    5. Ελεγχος κατοπιν εορτης ως συνηθως για τα ματια.

    6. Έπεσαν πρόστιμα για το κάπνισμα. Έχουν μέχρι και ναργιλέδες μέσα.

    Comments are closed.