ΧΑΜΑΙΤΥΠΙΟ Η ΒΟΥΛΗ!! “ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ” – ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΗΡΥΞΕ ΑΝΕΝΔΟΤΟ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ – ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ, ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ [ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ]

    Κοινοποίηση:
    tsipras-vouli-eurokinissi

    Της κακομοίρας γίνεται εδώ και λίγη ώρα στη Βουλή στη συζήτηση ενόψει της ψήφισης του προϋπολογισμού, με τον Γιάνη Βαρουφάκη να ανεβάζει κατακόρυφα τους τόνους, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

    Πριν από λίγο τον λόγο πήρε ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινώντας την ομιλία του με παραφρασμένη πρόταση του Χαρίλαου Τρικοούπη «δυστυχώς επτωχεύσατε» και χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως «επιταχυντή των κρίσεων που έχετε διαχειριστεί».

    «Κύριε Μητσοτάκη δυστυχώς επτωχεύσατε», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας και προσέθεσε: «Δεν επτωχεύσατε οικονομικά επτωχεύσατε ηθικά κ. Μητσοτάκη. Γιατί το μεγάλο σας πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι το επιτελικό κράτος αποδείχτηκε ανεπαρκές. Ότι οι άριστοι αποδείχθηκαν άχρηστοι. Το πιο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η κυβέρνησή σας και εσείς προσωπικά, την ώρα της κρίσης, την ώρα του πόνου, την ώρα της υγειονομικής τραγωδίας και της οικονομικής δυσπραγίας, επιχειρήσατε να κερδοσκοπήσετε πολιτικά και προσωπικά. Να στήσετε έναν τεχνητό, έναν ψεύτικο θρίαμβο. Μια μαγική εικόνα επιτυχίας, βασισμένη στο ψέμα και στην προπαγάνδα. Και τώρα που τα πήλινα πόδια του ψεύδους καταρρέουν, ο βασιλιάς είναι γυμνός και ηθικά έκπτωτος. Γιατί η πραγματικότητα είναι πιο ισχυρή από την εικόνα που αναπαράγουν τα καλοπληρωμένα με δημόσιο χρήμα φιλοκυβερνητικά μέσα».

    Για να καταλήξει: “Είστε επικίνδυνος και ανίκανος. Παραιτηθείτε και οδηγήστε τη χώρα σε εκλογές” την ώρα που από τα έδρανα ακούγονται ακατονόμαστες φράσεις μεταξύ των βουλευτών. Έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση, μην παραξενευτείτε αν για πρώτη φορά στην ιστορία μας, πέσσουν μπουνιές σήμερα στη Βουλή.

    Δείτε σε ζωντανή σύνδεση τι συμβαίνει τώρα στη Βουλή:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Σιγα μην παιξουν μπουνιες αυτοι οι σκατοφλωροι !! Βαλε με εκει μεσα εναντιον ολων τους κ ο μονος που θα βγει ζωντανος θα ειμαι εγω .

    2. Το θεατρο του παραλογου!!!!!!! Παρε τον εναν και χτυπατον πανω στον αλλο!!!!! Ο αρλουμπολογος αρχηγος ολων των αρλουμπολογων του Συριζα ζηταει εκλογες, λες και ξεχασαμε το ξεπουλημα της Μακεδονιας στους γυφτοσκοπιανους η το μπαχαλο που γινοτανε καθε ΠαρασκευοΣαββατοΚυριακο απο τους αναρχοαπλυτους αλητες στα Εξαρχεια και τις καταστροφες περιουσιων αθωων πολιτων κλπ , και θελουν να ξαναγινουν κυβερνηση!!!!!! Ποτε ξανα!!!!! Και οι Συριζαιοι και οι αλλοι παραμυθαδες της ΝΔ να ξυπνησουν τα προβατα και οταν γινουν εκλογες να τους στειλουν στον αγυριστο!!!!!!!!!

    3. Μια χαρα! Τον βγαζει και απο την δυσκολη θεση, τον Κουλη! Και του κανει και πασα, για εκλογες! Αρα και προσχημα και αλλοθι εχει, για τυχον προωρες εκλογες! Τα παντα ολα, στημενα! Μην εχετε καμμια μα καμμια, αμφιβολια!

    4. ένας θίασος με τα καθάρματα της μασονίας ώστε να προσελκύσουν πάλι τα θύματα τους. Φτύστε τους!

    5. “ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ” όπως επίσης και το δούλεμα!!!

    6. Άργησες Αλέξη τους νεκρούς ποιος θα τους φέρει τώρα πίσω ;
      Κάθε μέρα έπρεπε να τα χώνετε έτσι στη Βουλή δεν βλέπετε όλοι οι νεοδημοκράτες βουλευτές σήμερα στη Βουλή επαινούσαν τους εαυτούς τους και την κυβέρνηση τους λες και ζούνε σε άλλο πλανήτη όλη η ΝΔ.

    7. Μαλωνουν ολα τα φιλαρακια για να τους βλεπουν οσοι χαζοι ακομη εχουν απομεινει . Αυριο θα συγχωνευτουν για το καλο σου χαζε εναπομειναντα ελληνα για το καλο σου….

    8. Χαχαχαχα ακόμα κ να μαχαιρωθουν δεν θα με πείσουν.

    9. Αφού διώξανε τόν Κουρουμπλή πού ήταν ο μόνος πού άσκησε κριτική για τά εγκλήματα τής κυβέρνησης από τούς 300 εκεί μέσα, βγήκαν τώρα τα γατάκια να ρίξουν λάσπη στα μάτια του κόσμου με δήθεν αντιπαραθέσεις καί αύριο πάλι αγκαλιές.
      Δεν ξεγελάτε κανέναν με το θέατρο πού παίζετε.

    10. Όσο για των Τσιοδρα να τα είχε βρόντηξε ποιο πριν να μην καθόταν μέχρι τέλους τώρα δεν συγχωρητε ούτε από των Θεό

    11. Μια ζωή μιζέρια καταντια τσιπροκουληδες για τα μάτια φωνές μπλαμπλα σανο στον Ελληνα και τώρα έχουμε και πασοκεμον σφήνα ιξω ρεεε

    12. Θέατρο οἱ ἀντιπαραθέσεις τους, καθ’ ὅτι ὅλοι εἶναι ἴδιοι. Ἀλληλοκατηγορούνται τὰ κουράδια μὲ τὰ σκατὰ γιὰ θέματα ὑγιεινὴς καὶ καθαριότητος.

    13. Κάλεσμα, βαρουφακη στον Τσιπρα να ρίξουν την κυβέρνηση από κοινού,,τώρα είναι η ευκαιρία με πρόταση μομφής

    14. Ε καλά τώρα…, ζητάει εκλογές για να πάνε μαζί για συγκυβέρνηση.
      Λαμόγια!

    Comments are closed.