«ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ» ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ – Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ – ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ A’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ – ΥΠΕΡΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

    Κοινοποίηση:
    navy

    Το γράφαμε και χθες… Μυρίζει μπαρούτι από παντού η ευρύτερη περιοχή μας. Πλέον όλοι ετοιμάζονται για κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο αποτελεί φυσική συνέχεια των όσων διαδραματίζονται τα τελευταία χρόνια. Η Ιστορία κάνει κύκλους και το κυριότερο διδάσκει και δεν συγχωρεί.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του dimpenews.com η μεγαλύτερη ναυτική άσκηση από την εποχή του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου θα γίνει στη Μεσόγειο τον Σεπτέμβριο στα ανοιχτά της Αφρικής με τη συμμετοχή της Αλγερίας, της Κίνας και της Ρωσίας.

    Κάποιο θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι η Μεσόγειος δεν είναι… φέουδο των Τούρκων και των ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα κοσμογονικό γεγονός που αφορά την τύχη της Αφρικής  και κυρίως των κρατών που «βλέπουν» στη Μεσόγειο.

    Από μόνο του αυτό το γεγονός σηματοδοτεί ότι ο κόσμος ετοιμάζεται για τον επόμενο Μεγάλο Πόλεμο.

    Να θυμίσουμε ότι το 2018 είχε προηγηθεί παρόμοια άσκηση, όχι όμως στη Μεσόγειο. Συμμετείχαν δυνάμεις από τη Ρωσία, την Κίνα και την Μογγολία. Δεν είναι τυχαίο φυσικά ότι την άσκηση την παρακολούθησε προσωπικά ο Βλαδιμίρ Πούτιν. Για την πραγματοποίηση της άσκησης είχαν δεσμευθεί τεράστιες εκτάσεις στην κεντρική και την ανατολική Ρωσία, μέχρι την Σιβηρία και την ρωσική Άπω Ανατολή. Υπολογίζεται ότι συμμετέχουν περίπου 300.000 άνδρες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, τάνκς, ελικόπτερα και αεροσκάφη.

    Το γεγονός ότι το επίκεντρο της μεγαλύτερης στρατιωτικής άσκησης όλων των εποχών μεταφέρεται στη γειτονιά μας, αποτελεί προάγγελος καταιγιστικών εξελίξεων στρατιωτικά και γεωπολιτικά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Να σηκωθούνε να φύγουν όχι μονο αμερική, τουρκία, ρωσία, κίνα, αλλά και οποιοσδήποτε είναι ξένος προς τα συμφέροντα της Μεσογείου,του Αιγαίου και των λαών τους, δεν έχουν κανένα λόγο σε ξένα χωράφια και μόνο την καταστροφή μπορούν να φέρουν!!!!!!!!

      1. Ε όχι και η Τουρκία ξένη ως προς τα συμφέροντα της Μεσογείου… Αν φύγει η Τουρκία, πρέπει να φύγει και η Ελλάς!!!

    2. Χωρις πολεμο..νομιζω οτι εκλογες στην Αμερικη..προεδρος δεν επαναεκλεγεται..βλεπε..και δημοκρατικο κλιτον μπιλ..σαξοφωνιστα εραστη…σερβια..κ.λ.π…οι αποθηκες των εμπορων οπλων παγκοσμιος ειναι γεματες Στοκ..αρα θα θελουν αδεισμα και νεους πελατες δυστυχως για ολους μας…το πιο υπουλο..και θανατηφορο…πλασμα στον πλανητη.με ευφυης νοημοσυνη..και τεχνητη..ο ευυποληπτος απο θεση ισχυος..ο…Ανθρωπος….

    3. Εγω ειμαι ετοιμος , τους περιμενω , με το δαχτυλο στο πληκτρολογιο.

    4. o υβριδικος πολεμος ειναι εν εξεληξη. ολα οσα κανει η τουρκια εναντια της ελλαδας ειναι κομματι του υβριδικου πολεμου. οικονομικο πολεμο ειχαμε και συνεχιζετε, θρησκευτικο, πολιτικο, χημικο, συμβατικο πολεμο, κυβερνοπολεμο, ψευτικες ειδησεις, διπλοματικο πολεμο, ξενη εκλογική παρέμβαση…………… και οι ελληνες κανουν τα μπανια του σοφου λαου…… αντε καλο χειμωνα…………

      1. Ασε μας ρε Μαρια. Δηλαδη εσυ τι θελεις; Να παρει ο καθε Ελληνας ενα κουμπουρι και να βαραει οπου βρει; Καλα κανει ο κοσμος και παει για μπανιο. Αν σκασει κατι βλεπουμε. Δηλαδη εσυ τι κανεις να πουμε; εξω στους δρομους εισαι καθε μερα να αφυπνισεις κοσμο; Ασε μας κουκλιτσα μου

    5. Ναι η Μεσόγειος δεν είναι… φέουδο των Τούρκων και των ΗΠΑ αλλά των Ρώσων τελικά ε; Μια ζωή ραγιάδες…

      1. αν ειταν μονο ραγιαδες καλα θα ειταν……………………. μπουφοι μεσα σε κλουβι ετοιμοι να κουτσουλισουν ……χωρις παμπερς……

    Comments are closed.