“ΦΥΓΕΤΕ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!” – ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ – ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΕΒΑΨΑΝ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ! 1 ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    KENTRO

    Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή όπου σημειώθηκε η άγρια συμπλοκή με έναν νεκρό μεταξύ αλλοδαπών μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή της Ομόνοιας.

    Στο σημείο βρισκόταν πλήθος περαστικών και αυτόπτες μάρτυρες περιέγραφαν, ότι άνθρωποι έτρεχαν από τα γύρω στενά για να συμπλακούν με άλλους.

    KENTRO 1

    Ενδεικτικό είναι ότι το τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας δέχτηκε 20 κλήσεις σε 10 λεπτά από ανθρώπους που κατήγγειλαν το περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας.

    Ο νεκρός είναι Αφγανικής καταγωγής και το θανατηφόρο τραύμα φέρεται να προκλήθηκε από μαχαίρι. Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου υπέκυψε, ενώ ο τραυματίας έχει μεταφερθεί σε διαφορετικό νοσοκομείο.

    Κάλυκες βρέθηκαν καρφωμένοι ακόμα και σε αυτοκίνητα, γεγονός που υποδεικνύει τον κίνδυνο των περαστικών.

    Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στους δημοσιογράφους «ήρθαν δυο άτομα και είπαν “θα γίνει μακελειό. Φύγετε από εδω πέρα”. Εμείς δεν δώσαμε σημασία και τελικά έγινε μακελειό».

    «30 άτομα ήρθαν με πιστόλια και μαχαίρια και άρχισαν να τους χτυπάνε όλους. Το 30χρονο θύμα που ήταν Αφγανός, πουλούσε τσιγάρα και τον απειλούσαν Πακιστανοί ότι, αν δεν τους δώσει χρήματα, θα τον σκοτώσουν. Άμα θες να πουλήσεις τσιγάρα εδώ πέρα, θα πληρώσεις εμένα. Το παιδί δεν είχε να πληρώσει λεφτά και τον σκότωσαν. Ζητούσαν 2.000 με 3.000 ευρώ τη βδομάδα», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

    Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, 10 άτομα είναι τραυματίες και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία.

    Άλλος αυτόπτης μάρτυρας της συμπλοκής αναφέρει ότι «ήρθε μια ομάδα 20 ατόμων και ο ένας έβγαλε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί. Από το άλλο στενό ήρθαν άλλα 15 άτομα όπου επίσης πυροβολούσαν. Είχαν ρόπαλα, τσεκούρια και μαχαίρια πάνω τους και έγινε μακελειό».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Κρατος ” life style”
      Στα Εξαρχεια -με το βαρυ ονομα-εχει μαζευτει ολη η αστυνομια της Αθηνας γιατι εκει το θεμα “πουλαει”.
      Ολη η υπολοιπη Αθηνα-Αττικη υποφερει απο γυφτους και λαθρομετανστες και στην Νεα Δημοκρατια ο πιο δημοφιλης υπουργος ειναι ο…Χρυσοχοιδης !!!
      Καλα, τα ζωα που ψηφισανε κι αυτους και τους προηγουμενους…την Φωφη,τον Βαρουφακη και τον…Κουτσουμπα (!) ας την πληρωσουν. Οι υπολοιποι τι φταιμε ?

    2. ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙΣ 72 ΠΑΡΘΕΝΕΣ…ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ

    3. Λαθροσυμμοριες που ανεβοκατεβαίνουν Αθήνα Θεσσαλονικη

    4. Που ειναι οι αλληλεγγυοι να διαδηλωσουν για τον αδικοχαμενο αφγανο μεταναστη?Που ειναι οι βρωμιαρηδες του ΚΕΕΡΦΑ?Που ειναι ο ξαδερφος του Μιχαλολιακου ο προεδρος των πακιστανων της Αθηνας να διαμαρτυρηθει για τα τεκταινομενα?Για να τελειωνουμε.Οι μασκες εχουν πεσει προ πολλου.Οι δηθεν φουκαραδες μεταναστες ειναι επιχειρηματιες της πρεζας και των τσιγαρων.Και τσιλιαδοροι τους ειναι τα κουμουνια και οι ψευτοανθρωπιστες..

    5. εκανα μια παραγγελια απο ενα ιντερνετικο μαγαζι και με χρεωσε εξοδα αποσταλης και αντικαταβολη αλλα μου ειπε αμα ελθετε να το παρετε απο το μαγαζι θα τα γλυτωσετε ολα αυτα..που βρισκεστε ρωταω και μου απανταει στην Ομονοια..λεω Οχι δεν ερχομαι δεν εχω αδεια οπλοφοριας μητε σωματοφυλακες και ο ανθρωπος απαντησε ..σας καταλαβανω.
      Χρισοχοίδη που εισαι;;;;Μονο σε κατι παλαβους κανετε εφοδο να τους βγαλετε απο σπιτια…Στην Ομονοια θα πατε;;;Α ρε δουλεμα που πεφτει με το ΝΔ διαγγελμα πριν της εκλογες για την ασφαλεια των πολιτων.
      Στοιχηματιζω οτι ολους εκει της ΝΔ στην βουλη και στα υπουργεια τους φυλατε καλα σε ολες τις περιστασεις οταν κοιμουνται, τρωνε, οταν πετανε κανενα να ξεχαρμανιαζουνε..εννοω αετο.

    6. Αυτα ειναι τα κατωρθωματα των Ανθελληνων του Συριζα και των ψευτων του Μητσοτακη, που γεμισαν την χωρα με λαθροεγκληματιες!!!!!!!! Και αντι να τους απελασουν να πανε στον αγυριστο, θελουν να τους παρουν απο τα νησια και να τους φερουν στην ενδοχωρα, λες και η ενδοχωρα ειναι ερημος και δεν κατοικιται!!!!!!!! Η λυση ειναι η απελαση και κανενα ασυλο, διοτι δεν ειναι προσφυγες και δεν τους κυνηγα κανεις!!!!! Ηρθαν εδω και δεν σεβονται τιποτα, δρομο λοιπον απο κει που ηρθαν!!!!!!

      1. ναι αντε διωχτους τωρα που εχουμε δεκαδες ΜΚΟ που μυριστηκαν ευρωπαικο χρημα…οπως εγραψε το Μακελειο η αδελφη και η κορη του Κουλη εχουνε ΜΚΟ οπως αλλοι απο την κυβερνηση..ακομα και η γυναικα του διευθυντη της τραπεζας Ελλαδος…ποσοι ειναι χωρις χαρτια στην περιοχη ομονοιας;;;;..βλεπεις τον Χρυσοχοίδη να δινει καμια εντολη για ελεγχο …ειναι τυχαιο δεν νομιζω

    7. αδεια οπλοφοριας μονο σε βουλευτες, δημοσιογραφους, δικαστικους, επιχειρηματιες…οι αλλοι να κοψουν τιν λαιμο τους και να περιμενουν την αστυνομια που στο μεταξυ φυλαει ολους τους προηγουμενους ….
      Ελλαδισταν

    8. Ο πρόεδρος της δημοκρατίας κύριος Παυλοπουλος που ευχαριστούσε όλα αυτά τα βλαμμένα που το καθ’ ένα τους κουβαλάει και ένα μεγάλο μαχαίρι όλο το 24ωρο,τι έχει να μας πει;;;;;;; Ε;;;;; Πακη; Που κρύβεσαι τώρα;;;;παλιό μαλακα.

    9. Όλη η αστυνομική ειδησεογραφια αφορά αφγανους, Πακιστάνους, Βούλγαρους, αλβανούς και όλο τον υπόλοιπο συρφετο. Αυτό είναι Ελλάδα; αυτοί έχουν μάθει έτσι γιατί στις χώρες τους δεν υπάρχει αστυνόμευση που είναι και διεφθαρμένη και δεν δίνουν αξία στην ανθρώπινη ζωή. Ήρθαν οι μιξορισιες τα πακιστανια να πουλήσουν προστασία στους αφγανους στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας. ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΉ Ξεφτίλα. Θυμάμαι παλιά γυρνούσαμε σπίτια μας με τρένο από ομόνοια όταν τελείωναμε τα φροντιστήρια αργά το βράδυ. Μιλάμε για 1030 το βράδυ. Το πολύ κάτι πρεζόνια, που δεν ενοχλούσαν και είχαμε εξοικειωθεί με αυτές τις εικόνες σαν πρωτεύουσιανοι. Που να αφήσεις τώρα τα παιδιά σου, που τα πας και τα φέρνεις με αυτοκίνητο σαν σωφερ παρόλο που έχουμε όχι μόνο το ταπεινό τρενάκι αλλά και μετρό και τραμ και λεωφορεία και τρολλευ. Σήμερα θα ήμουν ομόνοια (αγ Κωνσταντίνου) για δουλειά και το ανέβαλλα. Τι εφταιγα σαν Έλληνας πολίτης που πήγαινε στη δουλειά του στο κέντρο της πρωτεύουσας, να φάω καμία αδεσποτη. Αχ πάει η Αθήνα που ξέραμε…

    10. Η ΝΕΑ-ΑΘΗΝΑ !! ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ………ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ…….ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ……………
      ΜΠΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕ

    11. Με πιστόλια οι λάθρο στο κέντρο της Αθήνας και πυροβολούσαν, αυτό κράτησα. Άδεια οπλοφορίας σε όλους τους Έλληνες οι οποίοι βέβαια δεν έχουν παραβατική συμπεριφορά, το όπλο σε εμφανές σημείο, μόνο για τους Έλληνες επαναλαμβάνω, για να δούμε τότε που θα ξέρουν ότι οπλοφορεί η μισή Αθήνα θα έχουν τέτοια συμπεριφορά; Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα σε Ευρώπη Αμερική Αυστραλία για το θέμα οπλοφορίας πολιτών το οποίο πρέπει κάποια στιγμή να το δούμε σοβαρά.

    12. ΑΛΈΞΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

      ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

      ΧΩΡOΣ : TSIPROMITSOTAKISTAN

      ΚΥΒΕΡΝΗΤEΣ : ΑNGELA SORROS , GEORGE MERKEL..

      TΣΙΡΑΚΙ : SULTAN ERTOGAN

    13. Ρε θα τρελαθούμε;;; Στην ήσυχη και όμορφη Ελλαδα ολα αυτα;;; Στην Ελλαδα οπου κοιμόμασταν με ανοιχτες πόρτες;;; Οπου παίζαμε σαν παιδια στους δρόμους μέχρι τα μεσανυχτα το καλοκαίρι;;; Ρε θα μας τρελάνουν αυτοι!! Αυτο το θεωρουν φυσιολογικό;; Γιατι αν δεν το θεωρουν φυσιολογικό, κατι δεν πρεπει να κανουν;;; Η το βρίσκουν …προοδευτικό….οι ανωμαλοι αριςτεροι και τωρα και οι ανωμαλοι δεξιοι;;; Αυτο εννοούν οταν λενε της αριστεράς και της …προόδου…;;;; Μάλιστα. Τι να πω, εχω χάσει τα λόγια μου. Σε λιγο θα φοβόμαστε να βγούμε απο το σπιτι μας, μη μας ερθει καμια αδέσποτη, πράγμα δηλαδη που εχει ηδη γινει. Ουτε στο Φαρ Ουέστ δεν ηταν τοσο επικίνδυνα τα πραγματα. Κι ακομα καθοοομαστε!!!

    14. Τι ωραια η πολυπολιτισμικοτητα εεεε Τσιπροκουλη;Τι πιο ωραιο ο Ελληνας φορολογουμενος να νιωθει ασφαλεια εεεεε Χρυσοχοιδη;

    15. Καλως ηλθατε στην μπογκοτα της μεσογειου.Και αλλα τετοια προσεχως.

    16. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΑ ΤΗ ΚΡΗΜΑ ΠΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ…ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ……ΜΗ ΘΙΞΟΥΜΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ

    17. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΈΨΟΥΝ? ΑΛΗΤΕΣ, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΝΆ ΕΊΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ Η Η ΚΟΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΑΥΤΈΣ ΟΙ ΆΧΡΗΣΤΕΣ ΦΑΡΕΣ.

    18. Ωραια.
      Δεν εχουμε αλλη δουλια να κανουμε
      απο το να μαζευουμε ους αλλησφαγμενους λαθρο απο τα πεζοδμομια.
      Μραβο στους Μητζοτακηδες και Μπακογιαννηδες
      που εχουν επιφερει μεγαλη προοδο λαθροσφαγεων στη χωρα.
      Αρε ρεταλια θελεται να τους κανεται και χοτ σποτ ,τοτε ειναι που δεν θα φτανει η αστυνομια να τους μαζευει,ασε που θα σφαξουν και πολλους αστυνομικους
      για να χορευουν οπως θελουν , να κλεβουν και να σκοτωνουν.
      Τα επαισχυντα εργα μιας αρωστημενης πολιτικης ,
      που την ασκουν ανθρωπομορφα τερατα

    19. Μάγκες αν το καταλάβατε καλά, το πράγμα έχει ξεφύγει εντελώς και προ πολλού και το κυριότερο είναι πως είναι οπλισμένοι όλοι αυτοί με πιστόλια… Μήπως πρέπει να οργανωθούμε και εμείς; Νομίζω ήρθε η ώρα. Τουλάχιστον να πάρουμε όλοι από μία κυνηγετική καραμπίνα νόμιμα μιας και ο νόμος μας απαγορεύει σε εμάς στους Έλληνες να κυκλοφορούμε οπλισμένοι όπως αφήνουν τους αλλοδαπούς να κυκλοφορούν…

    20. Ωραια.
      Δεν εχουμε αλλη δουλια να κανουμε
      απο το να μαζευουμε ους αλλησφαγμενους λαθρο απο τα πεζοδμομια.
      Μραβο στους Μητζοτακηδες και Μπακογιαννηδες
      που εχουν επιφερει μεγαλη προοδοδο λαθροσφαγνεων στη χωρα.
      Αρε ρεταλια θελεται να τουες κανεται και χοτ σποτ ,τοτε ειναι που δεν υα φτανει η αστυνομια να τους μαζευει,ασε που θα σφαξουν και πολους αστυνομικους
      για να χορευουν οπως θελουν , να κξλεβουν και να σκοτωνουν.
      Τα επαισχυντα εργα μιας αρωστημενης πολιτικης ,
      που την ασκουν ανθρωπομορφα τερατα

    21. Η Αθήνα όπως και όλη η χώρα βρίσκεται σε καλά χέρια…..

    22. Μπουρδέλο Ελλάδα,πουτανες γιοι πολιτικοί,δοσιλογοι

    23. Αυτούς θα φέρουν στις δομές που θέλουν να φτιάξουν. Θα μένουν δίπλα σας. Τα παιδιά σας θα γυρνάνε από το φροντιστήριο το βράδυ περνώντας έξω από τις δομές? ” Αλήθεια γ@μω το σπίτι τους γιατί δεν τους απελαυνουν?” Ποια άρρωστα μυαλά με σχιζοφρένεια θέλουν να φτιάξουν πολύπολιτισμική κοινωνία πολιτών? Πόσο ανώμαλοι, πόσο άρρωστοι μπορεί να είναι όσοι μιλάνε για κοινωνία πολιτών. Η ανθρωπότητα ομηρη στα χέρια αιμοβορων άρρωστων καθαρματων.

    24. Λαλαλαλαλααααα..λαλααλαλλοοοαοοο το πακιστανοοοοοο γαμώ τον αναρχικοοοο λλαλαλαλαλααλ πάει το ελλανταααααα
      Και θα σας μπει το καλό το ισλαμικοοοοο μέσα στο πρωκτοοοοοοο λαλαλαλαλαλα….
      Τρία πουλακιααα …ισλαμακιααααα.. φάτε το καλοοοοοοο

    25. πρωταπριλιατικο αστειο ειναι τωρα αυτό ?

    26. η περιοχη πρεπει επιτελους να ξεβρωμισει απο τους λαθρο και την παρανομια τους, μονο ο στρατος χρειαζεται για τετοιες περιπτωσεις

      1. Βλακακο θελεις να καθαρισει για παρτυ σου άλλος; ενώ εσυ θα εισαι αραχτος στον καναπε και θα κανεις εδώ σχολια; για ποιο λογο ρε μπαγλαμα να βαλει καποιος καραβανας το κεφαλι του στον ντοβρα;;; για σενα και κατι αλλους μαλακες;;; αι πανε από δω μπουρτζόβλαχε μου θες και στρατο στους δρομους.

        1. Θα βάλουμε εσένα να καθαρίσεις τους δρόμους από τους λαθρο που το πήρες με Ι5 αναπηρε.

    Comments are closed.